Amstelring Reviews

Alle 59 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaringen
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 september 2019
Er wordt veel van je gevraagd door zelforganisatie ten koste van de zorg aan de cliënten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ruimte voor ontwikkeling en vrijheid
Ondersteunend medewerker (huidige medewerker) –  Amstelveen13 september 2019
Amstelring biedt jou als werknemer veel ruimte om te ontwikkelen en je eigen groeipad te kiezen. Ik vind het een erg prettige werksfeer waarin je de tijd krijgt om te wennen aan zelforganisatie en vervolgens je eigen pad kunt kiezen.
Pluspunten
Ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Erg wennen aan zelforganisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel kans om jezelf te ontwikkelen!
Ondersteunend medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 augustus 2019
Toen ik bij Amstelring begon, merkte ik meteen hoeveel vrijheid en verantwoordelijkheid je krijgt. Dat was in het begin wel even wennen, maar ondertussen waardeer ik dit juist heel erg. Hierdoor krijg ik ook de kans om mezelf echt te ontwikkelen in de richting die ik interessant vind en waar mijn passie ligt!
In de zelforganiserende teams merk je echt dat we er met zijn allen voor gaan om de beste zorg te leveren, dat geeft een heel fijne sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en veel ruimte voor ontwikkeling
Projectmanagement (huidige medewerker) –  Amsterdam2 augustus 2019
Ik ben nu ruim 6 jaar werkzaam bij Amstelring in de ondersteuning, en nog elke dag met heel veel plezier! Door zelforganisatie is er veel ruimte voor eigen inbreng, als team kun je echt eigen keuzes maken en doen wat goed is voor cliënt en organisatie. Dit moet natuurlijk wel bij je passen, want bij Amstelring heb je geen manager die zegt wat je moet doen. Bij Amstelring werken collega's met hart op de goede plaats en iedereen gaat echt voor beste zorg voor de cliënt. Dat geeft veel voldoening!
Pluspunten
Veel eigen inbreng, geen managers, leuke sfeer en collega's, goede balans werk-privé
Minpunten
Zelforganisatie moet bij je passen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare spanning
Leerling verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Amstelveen7 juli 2019
Afgelopen 3 jaren gewerkt te hebben als leerling VIG. Ben ik erachter gekomen dat het huis Groenelaan onderscheid maakt tussen witten en donkere collega’s. Bijv. Tijdens je opleiding een kindje kunnen baren en alsnog zonder vertraging de opleiding halen!

Nu valt het kwartje waarom iedereen ontslag neemt bij de Groenelaan.
Minpunten
Discriminatie, onvriendelijk, in de diepe worden gegooid als leerling zijnde.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
medewerker crediteuren administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 maart 2019
Ik ben medewerker geweest van crediteuren administratie.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Medewerker Wonen en Welzijn (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 augustus 2018
Goede werksfeer, prettige collega's en leerzame omgeving.
Pluspunten
Goede feedback
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleine, hechte teams en harde werkers
Activiteitenbegeleider psychogeriatrie (huidige medewerker) –  Amstelveen16 februari 2018
De zorg is aan veel veranderingen onderhevig, ook Amstelring moet daarin meegaan. Ze zijn daardoor erg zoekende naar wat ze mogen en kunnen en wat ze willen. De medewerkers zelf doen stuk voor stuk heel hard hun best om te werken met de vernieuwde regels, zonder daarbij hun werkelijke doel uit het oog te verliezen, de cliënt.
Pluspunten
Veel inspraak en autonomie.
Minpunten
Soms komen de veranderingen sneller dan je wil.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Educative
Nursing intership (voormalige medewerker) –  Gemeente Aalsmeer19 januari 2018
Working for osiragrroep ( amstelring ) is very educatieve. The company has a variaty of nursing and care homes around Amsterdam .
Personeel are friendly and Amtelring also offers a very competitieve, complex learning enviroment
Pluspunten
variety, never boring
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management
Leerling verzorgende (voormalige medewerker) –  Hoofddorp20 november 2017
vast gegroeide werknemers en management. kunnen niet tegen vernieuwing
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Amsterdam29 september 2017
gezellige collega's goed organiserend, mooi aanbod,
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een prettige werkomgeving.
assistent woonbegeleidster (huidige medewerker) –  Helpende plus25 juni 2017
Goede werkgever.
Ik werk al 17 jaar bij amstelring en heb altijd prettig gewerkt en nog steeds.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Keuken-assistent/gastvrouw (huidige medewerker) –  Amsterdam19 april 2017
Mijn dag bestaat uit toetjes uitschenken en rauwkost maken , daar naast schep ik de maaltijd op voor de mensen die komen eten.
Na de maaltijd maken we schoon zodat alles schoon is voor de volgende dag.
Tussen de bedrijven door maken we ook schoon zoals bijvoorbeeld de frituur.
We werken met een zelfstandige team maar we hebben altijd een aanspreek punt voor problemen enz.
Colega's komen je helpen als je nog niet klaar bent op het einde van je dienst.
Pluspunten
Begrip als je ziek bent.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzame periode
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  amsterdam zuidoost en Diemen19 april 2017
Als ik smorgens bij de client kom dan vraag ik altijd eerst hoe het met de client is. En dan ligt het aan de client of we eerst beginnen met een kopje koffie of meteen aan de slag gaan.
Ik heb geleerd om erg zelfstandig te werken, ook al was ik dat als secretaresse al gewend.
Directie: ik zou niet weten wie de directie is werk er negen maanden. Ook met mijn collega's is super weinig contact. Ik zie ze alleen als we een keer een teamvergadering hebben. Maar dan nog worden ze niet echt voorgesteld. Het slechte vind ik ook als cliënten bellen en ze worden niet terug gebeld. Ook wij als medewerker worden niet altijd teruggebeld. En er is geen telefoonkosten vergoeding.
Het leukste is de contacten met de cliënten.
Pluspunten
de contacten met de clienten
Minpunten
reiskosten vergoeding voor de fiets.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek met prettige collega's
Stagiaire (voormalige medewerker) –  amsterdam5 april 2017
Ik heb veel geleerd op deze plek, het was mijn stage plek maar ik werd echt als een medewerker gezien en zo handelde ik ook.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk om met mensen te werken, de waardering van de cliënten is groots.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Haarlem21 februari 2017
Ik begon de dag met een lach en kwam ook altijd spontaan en opgewekt bij mijn cliënten aan, Zij waren ook erg blij mij te zien. We bespraken hoe het ging met de cliënt ging en wat zij graag gedaan wilde hebben in huis. Na de bezuinigingen werd ons opgedragen het werk wat we normaal in 3 uur tijd te doen nu in 2 uur te proppen dat was niet leuk werken. De cliënt vond het vreselijk, er was geen tijd meer voor een praatje. Voor mij was dit ook niet fijn ik werd verplicht om naar meerdere cliënten per dag te gaan om mijn uren te vervullen. Hierdoor en de vreselijke druk hierachter ben ik hiermee gestopt.
Pluspunten
de onbetaalbare dankbaarheid van de cliënten
Minpunten
te veel werk in weinig tijd verrichten. en je cliënten somber zien worden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd prettig gewerkt
Ziekenverzorgster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp2 februari 2017
Jaren lang met een heel leuk team samen gewerkt.
Het werk was afwisselend en interessant om met veel verschillende mensen om te gaan .
Zowel als collega maar ook met cliënten.heel divers .
Veel geleerd door met andere disciplines samen te werken .
Fysio therapie , Logopedie en Ergo therapie .Activiteitenbegeleiding.
Pluspunten
zelfstandig kunnen werken
Minpunten
er was weinig budget voor leuke dingen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een organisatie in ontwikkeling
Projectcoördinator (voormalige medewerker) –  hoofddorp/zwanenburg17 januari 2017
veel nieuwe ontwikkelingen die de regering ons oplegt. Amstelring moet daar in mee om een goede marktaanbieder te blijven. de handen aan het bed zijn het belangrijkste, scholing, kwaliteitsverbetering alles moet op niveau zijn en blijven. Kijken vooruit en spelen in op de markt.
Pluspunten
collegialiteit
Minpunten
midden functies boventallig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring met dit bedrijf.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2016
Je werkt zelfstandig, maar ziet wel collega's tijdens vergaderingen. Dat was wel fijn om elkaar feedback te geven.
Bij dit bedrijf kun je maar beter je mond niet open doen als je het ergens niet mee eens bent. Een reden te meer voor je ontslag.
Ik had toen gevraagd naar de doorgroeimogelijkheden van hulp naar helpende, daar werd moeilijk over gedaan. 'Dat is niet mogelijk voor de huishoudelijke hulpen, wel voor de hoger opgeleiden.' werd er toen gezegd.
Verder had ik hele aardige vaste cliënten.
Pluspunten
Je werkt zelfstandig. Redelijk salaris. Meestal fijne cliënten.
Minpunten
Gebrek aan communicatie tussen de hulp en planning.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stagiaire ouderenzorg (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 oktober 2016
Elke keer dat ik op stage kwam heb ik geleerd om met de ouderen contact te leggen.
Ik kon goed omgaan met collega's.
Ik heb niet veel geleerd over de zorg omdat het ook iets is wat ik niet wil leren. Dat is de reden waarom ik een andere opleiding heb gekozen.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amstelring. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 59 reviews
511
421
318
24
15

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Amstelring gesorteerd op locatie