Amstelring Reviews

Alle 53 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
medewerker crediteuren administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 maart 2019
Ik ben medewerker geweest van crediteuren administratie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Medewerker Wonen en Welzijn (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 augustus 2018
Goede werksfeer, prettige collega's en leerzame omgeving.
Pluspunten
Goede feedback
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Educative
Nursing intership (voormalige medewerker) –  Gemeente Aalsmeer19 januari 2018
Working for osiragrroep ( amstelring ) is very educatieve. The company has a variaty of nursing and care homes around Amsterdam .
Personeel are friendly and Amtelring also offers a very competitieve, complex learning enviroment
Pluspunten
variety, never boring
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management
Leerling verzorgende (voormalige medewerker) –  Hoofddorp20 november 2017
vast gegroeide werknemers en management. kunnen niet tegen vernieuwing
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Amsterdam29 september 2017
gezellige collega's goed organiserend, mooi aanbod,
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een prettige werkomgeving.
assistent woonbegeleidster (huidige medewerker) –  Helpende plus25 juni 2017
Goede werkgever.
Ik werk al 17 jaar bij amstelring en heb altijd prettig gewerkt en nog steeds.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Keuken-assistent/gastvrouw (huidige medewerker) –  Amsterdam19 april 2017
Mijn dag bestaat uit toetjes uitschenken en rauwkost maken , daar naast schep ik de maaltijd op voor de mensen die komen eten.
Na de maaltijd maken we schoon zodat alles schoon is voor de volgende dag.
Tussen de bedrijven door maken we ook schoon zoals bijvoorbeeld de frituur.
We werken met een zelfstandige team maar we hebben altijd een aanspreek punt voor problemen enz.
Colega's komen je helpen als je nog niet klaar bent op het einde van je dienst.
Pluspunten
Begrip als je ziek bent.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzame periode
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  amsterdam zuidoost en Diemen19 april 2017
Als ik smorgens bij de client kom dan vraag ik altijd eerst hoe het met de client is. En dan ligt het aan de client of we eerst beginnen met een kopje koffie of meteen aan de slag gaan.
Ik heb geleerd om erg zelfstandig te werken, ook al was ik dat als secretaresse al gewend.
Directie: ik zou niet weten wie de directie is werk er negen maanden. Ook met mijn collega's is super weinig contact. Ik zie ze alleen als we een keer een teamvergadering hebben. Maar dan nog worden ze niet echt voorgesteld. Het slechte vind ik ook als cliënten bellen en ze worden niet terug gebeld. Ook wij als medewerker worden niet altijd teruggebeld. En er is geen telefoonkosten vergoeding.
Het leukste is de contacten met de cliënten.
Pluspunten
de contacten met de clienten
Minpunten
reiskosten vergoeding voor de fiets.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek met prettige collega's
Stagiaire (voormalige medewerker) –  amsterdam5 april 2017
Ik heb veel geleerd op deze plek, het was mijn stage plek maar ik werd echt als een medewerker gezien en zo handelde ik ook.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk om met mensen te werken, de waardering van de cliënten is groots.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Haarlem21 februari 2017
Ik begon de dag met een lach en kwam ook altijd spontaan en opgewekt bij mijn cliënten aan, Zij waren ook erg blij mij te zien. We bespraken hoe het ging met de cliënt ging en wat zij graag gedaan wilde hebben in huis. Na de bezuinigingen werd ons opgedragen het werk wat we normaal in 3 uur tijd te doen nu in 2 uur te proppen dat was niet leuk werken. De cliënt vond het vreselijk, er was geen tijd meer voor een praatje. Voor mij was dit ook niet fijn ik werd verplicht om naar meerdere cliënten per dag te gaan om mijn uren te vervullen. Hierdoor en de vreselijke druk hierachter ben ik hiermee gestopt.
Pluspunten
de onbetaalbare dankbaarheid van de cliënten
Minpunten
te veel werk in weinig tijd verrichten. en je cliënten somber zien worden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd prettig gewerkt
Ziekenverzorgster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp2 februari 2017
Jaren lang met een heel leuk team samen gewerkt.
Het werk was afwisselend en interessant om met veel verschillende mensen om te gaan .
Zowel als collega maar ook met cliënten.heel divers .
Veel geleerd door met andere disciplines samen te werken .
Fysio therapie , Logopedie en Ergo therapie .Activiteitenbegeleiding.
Pluspunten
zelfstandig kunnen werken
Minpunten
er was weinig budget voor leuke dingen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een organisatie in ontwikkeling
Projectcoördinator (voormalige medewerker) –  hoofddorp/zwanenburg17 januari 2017
veel nieuwe ontwikkelingen die de regering ons oplegt. Amstelring moet daar in mee om een goede marktaanbieder te blijven. de handen aan het bed zijn het belangrijkste, scholing, kwaliteitsverbetering alles moet op niveau zijn en blijven. Kijken vooruit en spelen in op de markt.
Pluspunten
collegialiteit
Minpunten
midden functies boventallig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring met dit bedrijf.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2016
Je werkt zelfstandig, maar ziet wel collega's tijdens vergaderingen. Dat was wel fijn om elkaar feedback te geven.
Bij dit bedrijf kun je maar beter je mond niet open doen als je het ergens niet mee eens bent. Een reden te meer voor je ontslag.
Ik had toen gevraagd naar de doorgroeimogelijkheden van hulp naar helpende, daar werd moeilijk over gedaan. 'Dat is niet mogelijk voor de huishoudelijke hulpen, wel voor de hoger opgeleiden.' werd er toen gezegd.
Verder had ik hele aardige vaste cliënten.
Pluspunten
Je werkt zelfstandig. Redelijk salaris. Meestal fijne cliënten.
Minpunten
Gebrek aan communicatie tussen de hulp en planning.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stagiaire ouderenzorg (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 oktober 2016
Elke keer dat ik op stage kwam heb ik geleerd om met de ouderen contact te leggen.
Ik kon goed omgaan met collega's.
Ik heb niet veel geleerd over de zorg omdat het ook iets is wat ik niet wil leren. Dat is de reden waarom ik een andere opleiding heb gekozen.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste ervaring in de zorg erg leuk wil meer
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Hoofddorp18 mei 2016
-in de zorg is elke dag anders
-het gaat niet alleen om dat specifieke stukje zorg het is alles wat met het zorgen en welzijn te maken heeft (het leven)
met alle leuke en minder leuke facetten daarin

luisteren naar anderen, feedback kunnen geven, rapporteren, plan van aanpak maken
directie: altijd bereikbaar
moeilijkste : eerste keer zoeken wat waar en wie heb ik voor me
leukste: mensen zijn vaak eenzaam en zijn blij met jou komst en hulp
Pluspunten
gezeligheid
Minpunten
zoekplaatje
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige werk omgeving
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord4 mei 2016
Werkte bij ouderen thuis. werkte alleen,met collega's niet te maken gehad. zagen elkaar alleen op vergaderingen.

wat ik geleerd heb van dit werk,is zelfstandig werken en je leert je aan te passen aan mensen. Want je cliente moeten tevreden zijn met je resultaat.

het leukste van dit baan vond ik,dat ik gewaardeerd werd voor mij werk.

moeilijkste vond ik,als een cliente discrimeneerde.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen vaste lunch plaats
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel, goed te combineren met kinderen.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 februari 2016
Elke dag is anders omdat je elke dag bij iemand anders thuiskomt.
Verschillende plek, verschillende werksfeer.
Collega's zie je alleen op werkoverleg.
Het is soms moeilijk om binnen de tijd alles te doen wat de client vraagt.
Het leuke is dat je elke dag op een andere plek bij een andere client bent.
Pluspunten
Een deel reiskostenvergoeding.
Minpunten
Als er niet genoeg werk was werd er van mijn vakantie uren afgetrokken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de organisatie voor persoonlijke aandacht en zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen.
Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2016
Mijn taak was om gasten te ontvangen/ verwelkomen en samen met een vrijwilliger zorg te dragen dat ze hun maaltijd kregen. Wat dikwijls gebeurde is dat de bestelling niet tijdig werd aangeleverd waardoor de bewoners niet op tijd hun maaltijd dreigden te krijgen. Wat ik toen heb gedaan was creatief en oplossingsgericht denken en handelen. Ik ben naar de winkel gegaan, heb zelf maaltijden ingekocht waardoor de bewoners alsnog op tijd hun maaltijd kregen en tevreden waren over de diensten die ik verleende.
Wat ik zeer prettig vond was de vrijheid die ik had om problemen op te lossen, zelfstandig of met collega's. De directie steunde dit en had vertrouwen in mij en het overige personeel.
Wat ik het moeilijkste vond aan deze baan was toen ik te horen kreeg dat de activiteit wijkmaaltijd zou stoppen. Daarmee kwam ook mijn functie te vervallen. Evengoed heb ik deze ervaring meegenomen als zeer waardevol en kijk ik er met veel plezier op terug.

Wat ik het leukste vond aan deze baan was met name de veelzijdigheid en vrijheid die ik had om mijn taken naar eigen inzicht te vervullen. Uiteraard volledig afgestemd op de wensen van de bewoners. Ik heb veel geleerd en ben een ervaring rijker.
Pluspunten
veelzijdigheid, vrijheid, zelfstandigheid, vertrouwen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer.
activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam Osdorp30 november 2015
Gebaseerd op het humanistische gedachtegoed.
Dat straalt door op de werkvloer .
Pluspunten
Veel ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig zelfsturend team!!!
Wijkhulp (huidige medewerker) –  Uithoorn, NH12 november 2015
S`morgens vroeg eerst wat steunkousen aan doen , dan iemand douchen en daarna het huishouden doen bij de gene die ik gedoucht
hebt
Pluspunten
wij zijn zelfsturend en een heel gezellig team!!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amstelring. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 53 reviews
58
421
317
24
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Amstelring gesorteerd op locatie