Amsta Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een leuke periode.
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 december 2017
Ik heb goede ervaringen gedaan, veel geleerd, nieuwe contacten gemaakt.
Pluspunten
uiteten gaan met de collega's
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke samenwerking met collega's
Mederwerker begeleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 oktober 2017
Heb bijna 19 jaar gewerkt voor. Amsta en deed het met liefde en plezier.
Pluspunten
Geen gratis lunch
Minpunten
Geen bier op het werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een productieve vakantiebaan
Vakantiekracht schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2016
Amsta was een fijne vakantiebaan, het waren productieve dagen.

Een typische dag: ik werkte op twee verschillende locaties in Amsterdam. 's ochtends bij de een en 's middags bij de ander. Ik werkte voornamelijk alleen, sprak soms wat medewerkers van de vestigingen, maar voornamelijk had ik mijn muziek in en maakte ik de kamers, badkamers, gangen en keuken schoon.

In de eerste week vond ik het best zwaar, omdat het een fysieke baan is, gelukkig wende het snel en kreeg ik routine in mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mannelijke ICT afdeling
1e Lijns ICT support (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 maart 2016
Fijn management
Vriendelijke maar gesloten en weinig communicatief gerichte collega's
Doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving prettige werksfeer
begeleider (huidige medewerker) –  Amsterdam24 februari 2016
Ik ervaar het werken bij Amsta karaad als zeer leerzaam en veelzijdig.
Fijne mensen op de werkvloer en er altijd zijn voor elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice work place with professional colleagues
Personal assistant/Executive Assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH1 december 2015
Fun work place with supportive management. Good working with the professional colleagues in the staff.
The most enjoyable part of the job was developing the Patient Information and the 'Location' journal.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerkelijk maatschappelijke zorg (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2015
Ontbijt klaar maken voor cliënten na ontbijt activiteiten begeleiding stimuleren, persoonlijke verzorging van de clienten.
Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage ervaring zoals : Wat voor activiteiten er allemaal zijn voor ouderen mensen met verschillende klachten.
hoe de dag indeling wordt gedeeld, hoe de overdracht wordt overgenomen en hoe de problemen bespreekbaar kan maken.
Hoe ik de ouderen kan stimuleren met dag indeling, activiteiten, persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken...
Ik vind eigenlijk alle taken die ik heb uitgevoerd was leuke en leuke collega's.
Pluspunten
Collegiaal
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn huidige baan bij Amsta
medewerker begeleider (huidige medewerker) –  Amsterdam10 augustus 2015
Begeleiding bieden aan mensen (30-80 jaar) met dubbele problematiek (verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek met cliëntprofiel 1 t/m 6).
Werkzaamheden specifieke begeleiding bieden aan de cliënten die voor hem/ haar nodig is. Rekening houdend met de problematiek van de cliënt.

Het moeilijkste van deze baan waren de wisselvallige diensten, vroeg, laat, nacht, weekend. Wat ik hieruit heb geleerd is dat ik een baan zoek in de sociale zekerheid waarbij ik geen wisseldiensten meer heb.

Het leukste van deze baan is het werken met de doelgroep.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Belangrijk werk
Ambulant Werker (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 april 2015
Heel verschillend.
Ik kan hier wel uitgebreid over gaan vertellen maar dit lijkt mij niet zinvol.
Pluspunten
Zelfstandig werk.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en fijne collega,s
Medewerker huishouding (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 april 2015
Fijne momenten delen met sommige cliënten.
Bij de ene meer geduld opbrengen dan bij de andere.
Eenvoudig te benaderen .
Aangenaam in de omgang.
Problemen aanhoren van cliënten
Behulpzaam zijn
Pluspunten
Het voor de hele week ontvangen van een rooster waar ik werkzaamheden moet verichten, . niet iedere dag op kantoor Verschijnen, Verchillende adressen werken
Minpunten
Dat het contract na verloop van tijd wordt ontbonden.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedreven management team, zeer turbulente werkomgeving
Teamleider Facilitaire Dienst (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH13 februari 2015
Geen dag hetzelfde. Veel ad hoc werkzaamheden, snel moeten en kunnen schakelen. Gedreven en positieve collega's.
Afwisseling en werken voor deze doelgroep geeft veel voldoening.
Pluspunten
Veel verantwoordelijkheid
Minpunten
Bureaucratisch
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moeilijke baan ivm jonge leeftijd
Verpleeghulp verpleeghuis de Poort te Amsterdam (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 februari 2015
In de functie als verpleeghulp werkte ik op een gesloten afdeling met dementerende bejaarden. Ik was verantwoordelijk voor de ADL van deze mensen. douchen, aankleden, wond verzorgen, klaarmaken maaltijden, activiteiten begeleiden.
Pluspunten
flexibele tijden
Minpunten
verliezen van clienten
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk, dat veel doorzettingvermogen nodig heeft.
serveren, begeleiden (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 juli 2014
Mijn typische dag bij Amsta was, het beginnen om 11ur met koffie en thee langsbrengen bij 150 demente bewoners. Om 12ur de lunch voorbereiden voor 50 bewoners, broodjes smeren, salades maken en drinken klaarzetten. Het afruimen van de tafels na de lunch en koffie serveren. Tegen 16:00 het doen van de spoelkeuken. Tegen 18:00 het serveren van avond eten voor de bewoners tot half8 en daarna nog afruimen en dan was ik vrij.
Ik heb geleerd om geduldig te zijn, en als je voor iets spaart dat het niet uitmaakt wat voor baan je doet als je maar je doel voor ogen houd. Wat ik ook heb geleerd is dat ouderen rond de 80 eigenlijk de kind fase opnieuw beleven, dat is wel grappig om mee te maken.
De directie was niet vaak aanwezig, het was eigenlijk een chaos binnen de Amsta locaties.
Mijn collega's had ik niet echt een band mee, iedereen deed zijn ding en er was weinig tot geen contact.
Het moeilijkste was toch wel het volhouden van de baan, ik vind het belangrijk dat er een bepaalde sfeer ligt en die was er niet.
Het leukste was op uit eindelijk de band met ouderen, ze waren na een paar maanden zo op mijn gesteld en ik ook op hen dat dat een band opschepte
Pluspunten
Voorzien van lunch, avond eten en pauze
Minpunten
Geen collegiaale samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk Begeleider kleinschalig wonen erg gezellig werk
Eerstverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH7 februari 2014
Ga elke dag met passie naar mijn werk en heb veel verantwoording, je werkt alleen op woon unit, bij ochtend dienst start je op met ontbijt en de huiselijke sfeer is er gewoon.
Collega's zie je alleen bij overdracht.
Het leuke van het werk is dat je alles vrij kan indelen.
Het moeilijkste is dat er 1001 dingen per dag moeten gebeuren


Toch wil ik graag mijn kennis overdragen.
Pluspunten
mee eten
Minpunten
altijd binnen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Helpende (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH8 december 2013
Het was fijn om hier te werken.
Werkverdeling en meer tijd voor de zorgvragers is zeker nodig.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verpleeghuis, weing klantcontact
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 september 2013
in 1971 begonnen bij deze werkgever;
door bezuinigingen in de zorg werd het steeds minder leuk.
Pluspunten
altijd goede baas geweest.
Minpunten
koks moeten nu op steeds verschillende lokaties werken; vond mijzelf hier nu te oud voor.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectisch maar zeer leuk en leerzaam.
persoonlijk begeleider (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH11 augustus 2013
Binnekomst en direct 6 kinderen in de leefdtijd van 4 t/ m 12 jaar om je heen. Die willen eten, drinken en ale adl moeten uitvoeren of daarbij geholpen moeten worden. De een kan praten de ander niet. De een is autistisch en de ander heeft fragile x syndroom en de ander heeft een ernstig hechtingsprobleem met anti sociale kenmerken. Dus steeds aanpassen en kijken. Wie staat er voor me wat kan deze aan en hoe ga ik hier mee om. Wie heeft nu de prioriteit en wie moet even wachten. Wat ga ik ze aanbieden en wat niet. Waarom maakt ik deze keus en waarom maak ik niet een andere keus. Steeds afvegen en kijken en opnieuw bekijken en inschatten. Steeds het geheel in de gaten houden wat voor effect iets heeft en wat het doet met de groep. STeeds kijken of alle mensen er uit komen of hulp nodig hebben bij een specifiek probleem of handeling. Mensen bijsturen en luisteren en kijken of je iets kunt betekenen in het proces. OUders ontvangen en te woord staan en de dag doornemen en kijken of ze advies nodig hebben of gewoon hun verhaal kwijt willen. Ouders activeren en begeleiden.
Pluspunten
collegialiteit
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving.
Sociaal Pedagogisch Werker (huidige medewerker) –  Amsterdam16 juli 2013
Het begeleiden van verstandelijk gehandicapten met een autistisch spectrum en/of gedragsproblemen was zeer interessant en wil ik graag voortzetten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische setting met toch veel werkvreugde.
Groepsleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam.29 juni 2013
Begeleiden van vier verstandelijke gehandicapten (matig niveau) met autisme en biijkomende problematiek.
Veel structuur en veiligheid bieden aan de clienten.
Prima collega's.
Wordt veel geconfronteerd met jezelf, maar dat is ook een enorm pluspunt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reorganisatie
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 mei 2013
Hier heb ik een tijdelijke opdracht voor het verbeteren van de kwaliteitszorg gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amsta. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 25 reviews
52
47
313
22
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Amsta gesorteerd op locatie