Wij zoeken jou!

Werken bij één van de grootste zorginstellingen in Amsterdam? Dan ben je bij Amsta aan het juiste adres. We hebben banen in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg op alle niveaus, op bijna 30 locaties in Amsterdam.

Bij Amsta kun je starten op elk punt in je carrière. We hebben vacatures op diverse opleidingsniveaus, bijbanen en startersfuncties, maar ook functies voor zorgprofessionals met specifieke werkervaring of expertise. Je kunt onder andere werken in een verpleeghuis, woon- zorgcentra, kleinschalige woonlocaties voor ouderen en bewoners met een verstandelijke beperking.
Heb je geen zorgopleiding, maar een andere mbo-of hbo-opleiding die gerelateerd is aan zorg, of heb je affiniteit met de zorg? Ook dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen of te solliciteren.

Amsta als werkgever
Amsta heeft niet alleen hart voor haar bewoners, maar ook voor jou. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.
In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar met de intentie om deze voort te zetten. Amsta heeft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen. Bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Aan de slag bij Amsta

Reviews

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 26 reviews
52
48
313
22
11
Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,3

Salarissen

13 salarissen doorgegeven
€ 3.865 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.700
€ 6.000
15 salarissen doorgegeven
€ 3.982 per maand
€ 1.700
€ 6.000
5 salarissen doorgegeven
€ 2.009 per maand
€ 1.700
€ 6.000

Over Amsta

Amsta biedt zorg en ondersteuning aan Amsterdammers die om welke reden dan ook, niet in staat zijn hun leven op eigen kracht vorm te geven. We zijn er voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en anderen in Amsterdam die een extra steuntje in de rug nodig hebben. We bieden wonen, zorg en welzijn op bijzondere locaties in Amsterdam. Deze – meer... 

Profiel geclaimd
Branche
Links
Amsta website

Twitter

Facebook