Amaris Zorggroep Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende weeerkgever
Wijkverpleegkundige (huidige medewerker) –  Hilversum8 juni 2018
De cultuur binnen het bedrijf is open en men is bereid om iets voor elkaar te ondernemen.
Pluspunten
open cultuur bereid iets voor een ander te doen. Veel scholingsmogelijkheden.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door verandring van personeel geen goede sfeer
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Laren11 mei 2018
Door het aan nemen van 1 nieuwe collega, is ze sfeer op de werk vloer slecht. Omdat mijn team manager goed met haar over weg kan zal zij nooit weg gaan. Daarom nemen meerdere collega's nu ontslag.
Dit is dan zeer kort samen gevat.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en gezellige werkomgeving
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Nijkerk1 november 2017
Leuke en leerzame stage gehad bij amaris zorggroep, in de zomer ook werkzaam geweest binnen het team waar ik ook stage heb gelopen.
Prettige werksfeer en fijne collega's!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Bussum18 september 2017
Hele leuke werkomgeving. Ik heb der veel geleerd en was echt een hele leuke vakantie baan. Zeker aan te raden als je ervaring wilt opdoen!
Pluspunten
leuk personeel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een heel fijne werksfeer, de reorganisatie heeft veel negatiefs gebracht
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Huizen16 september 2017
Bij Amaris Voor Anker heb ik heel fijn gewerkt. Door de toenn komende reorganisatie ben ik van baan veranderd.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
De reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer, dankbaar werk
Telefoniste/receptioniste (huidige medewerker) –  Laren9 juni 2017
Altijd gezellig als de bewoners een praatje komen maken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Woon zorgcentrum Voor Anker was een fijne werkplek
Receptioniste/secretaresse (voormalige medewerker) –  Huizen23 maart 2017
Wegens reorganisatie facilitair is het hele team receptie helaas boventallig geworden.
Als spin in het web heb ik cliënten, bezoekers en collega's op professionele wijze geïnformeerd, ondersteund en doorverwezen.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een super nieuwe locatie , doordat ik ook s"avonds werkte ,veel verantwoording .[ toch monitor in de gaten houden , Ik heb er met veel plezier gewerk
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Naarden20 februari 2017
Een super leuke locatie ,net verbouwd , helemaal trendy van deze tijd ,Lekkere keuken ,heerlijk mee eten , Hele aardige colega 's ,ja een prettige omgeving om mijn werkzaam heden uit te voeren , Van balie medewerkster ,tot aan de bediening in het restaurant .Van een gesprek met de lieve oudere bewoonsters ,tot het invullen van hun "papier werk , onder het genot van een thee of een koffie . En een aantal keren per week ,spelletjes met deze mensen doen ,tot aan het lopen met de "avondvierdaagse , met of zonder rolator .
Pluspunten
Gratis lunch .
Minpunten
geen minpunten voor mij .
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer hoge werkdruk
Voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Hilversum14 juni 2016
Te weinig handen om de bewoners de juiste zorg te kunnen geven. prijs kwaliteit verhoudingen scheef.

Verkeerde mensen op de verkeerde functies.
Pluspunten
Collega's zetten dagelijks alles op alles om de juiste zorg met liefde te geven.
Minpunten
De rek is er uit!!
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Huishoudelijk Medewerkster (huidige medewerker) –  Huizen, NH8 oktober 2013
Ik werk met heel veel plezier bij deze zorginstelling!!

Goed te kombineren met gezin en werktijden naar mijn zin.
Pluspunten
ben blij met vaste aanstelling
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amaris Zorggroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 11 reviews
55
42
32
22
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Amaris Zorggroep gesorteerd op locatie