Amarant Groep Reviews

31 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 33 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer fijn werk omgeving
Gehandicaptezorg (huidige medewerker) –  Tilburg20 maart 2019
Heb heel veel geleerd het is zeer fijn bedrijf ik ga elke dag met plezier naar mij werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie plek om de eerste ervaringen binnen het zorgveld op te doen
Begeleider OPD "de Paddestoel" (voormalige medewerker) –  Breda2 januari 2019
Veel gezien, geleerd en volwassen geworden ;-) binnen het orthopedagogisch dagcentrum "de Paddestoel"
Het werk daar heeft mijn keuze voor de opleiding HBO-SPH bevestigd. Daarna nog enkele jaren blijven hangen omdat ik het zo naar mijn zin had.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  -2 juli 2018
Mooi project, liep niet helemaal zoals verwacht. Fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het leukste van de baan
2e deskundige (huidige medewerker) –  Breda10 april 2018
Ieder weekend hebben we verschillende doelgroepen, dat maakt het leuk om aan de slag te gaan met de verschillende behoeften van de cliënten. Er is altijd wel een uitdaging of een 'puzzel' die opgelost kan worden. Dit past bij mij en dit doe ik graag.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkvloer was super mooi om te doen
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Oosterhout7 maart 2018
Voor mensen werken met een beperking was top
Heb veel geleerd over omgang met autisme en verstandelijke beperkingen.
Pluspunten
Vrije hand in werkzaamheden
Minpunten
het korte op de zorg
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke woning
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Tilburg23 juni 2017
Ik Bianca ben in 2009 begonnen bij Amarein (Amarant)
Ik moest in het begin erg wennen aan de doelgroep,omdat ik van het EZ kwam.Maar ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt.
Pluspunten
Goede schoonmaak spullen
Minpunten
Dat het fietsenplan veranderd is
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Begeleider (voormalige medewerker) –  Rijsbergen28 april 2017
Werk was zwaar en weinig waardering. Veel werken, weinig begrip voor balans tussen werken en vrije tijd. Hoge werkdruk.
Minpunten
Hoge werkdruk, weinig vrije tijd
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aantal jaar prettig gewerkt.
Ambulant begeleider complexe zorg (voormalige medewerker) –  Tilburg25 maart 2017
Leerzame tijd gehad en dus veel geleerd. Een verantwoordelijk baan.
Pluspunten
Ambulante werkomgeving
Minpunten
Geen andere geschikte functie's voor mij.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cliëntgerichte omgeving
Vaktherapeut Muziek (voormalige medewerker) –  Tilburg8 maart 2017
Alles en iedereen binnen deze organisatie richt zich op een zo'n hoog mogelijke kwaliteit van leven van hun cliënten.
Pluspunten
Betrokkenheid zeer groot
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb een mooie carrière gemaakt
Verpleegkundige Z (voormalige medewerker) –  Groepshoofd5 januari 2017
heb er gedaan wat ik wilde, leiding gegeven en team aangestuurd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solistisch werken
ambulante gezinsbegeleider (huidige medewerker) –  Etten-Leur16 december 2016
Als ambulant begeleider ben je alleen op pad. Je moet je beslissingen durven en kunnen nemen. Open staan voor de wensen , mogelijkheden en onmogelijkheden van het gezin.
Uitgangspunt moet altijd zijn dat je het gezin zoveel mogelijk in hun eigen kracht zet!
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Roddel en achterklap
Begeleider gehandicaptenzorg (voormalige medewerker) –  Prinsenbeek15 december 2016
Lang met veel plezier bij Amarant gewerkt tot ik op een woonvoorziening kwam te werken waar de manager een roddel en verdeel en heers cultuur hanteerde. Zeer onprettige sfeer om in te werken. Veel mensen werden langdurig ziek. Bij de her organisatie moesten er een aantal personeelsleden worden ontslagen. Ik was er daar helaas ook een van en ben op een zeer onprettige manier buiten gewerkt. Dat is de taktiek van Amarant , mensen proberen te ontslaan op basis van hun functioneren. Amarant? Nee ben er niet over te spreken.
Pluspunten
Plezierig contact met clienten. Afwisselend werk
Minpunten
Heers en verdeel cultuur. Zeer slecht management. Roddelen over elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Eerst verantwoordelijk Z verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Tilburg20 november 2016
werken met een kwetsbare doelgroep. Erg afwisselend werken in teamverband
Pluspunten
afwisselend
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met genoeg leermogelijkheden.
Woonbegeleider (voormalige medewerker) –  Tilburg27 juni 2016
In september 2015 ben ik begonnen met stage lopen bij Daniel de Brouwerstraat 5B op Daniel de Brouwerpark, Tilburg.
Vanaf het begin ben ik open ontvangen en hebben alle collega's mij de ruimte gegeven om te ontwikkelen en te kunnen leren.
7 juli 2016 ga ik aan de slag als woonbegeleider vakantiekracht, dan is mijn stage voorbij. Dit is tot en met eind september 2016.
Tot nu toe heb ik met veel plezier op deze woonvoorziening gewerkt, en kijk dan ook erg uit naar mijn vakantiewerk.
Pluspunten
Rustige omgeving, kleine woongroep, goede werksfeer.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
topbaan ,gezelligheid ,plezier
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Tilburg24 maart 2016
Amarant is geweldig om voor te werken.
Veel plezier in je werk ondanks het ook zwaar kan zijn .
Ligt er aan waar je staat en de ene dag is de andere niet.
Heb er altijd met plezier gewerkt .
woonde ik dichter bij dan had ik er nog gewerkt.
Fijne collega's en directie was ook top en belangstellend in jouw.
heb geleerd om anders tegen gehandicapte te kijken en met ze omgaan.
Heb er mijn diploma mogen halen niveau 2 ,plus bijscholingen.
Het leukste was het omgaan met de mensen ,heerlijk van ze genoten
Pluspunten
je krijgt een kans om je te bewijzen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
niveau 2 (voormalige medewerker) –  Roosendaal20 februari 2016
gezellige werk omgeving.
jammer dat de cleinte over geplaatst worden.
deze woonvorm wordt gesloten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever altijd enorm veel plezier in het werk gehad
gastvrouw / huishoudelijke dienst B (voormalige medewerker) –  Goirle23 december 2015
Super werkgever altijd enorm veel plezier in het werk gehad.
fijne collega's en goede werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele fijne werkomgeving
10 jaar eerstverantwoordelijke transport, (voormalige medewerker) –  Tilburg11 november 2015
Dit vond ik een hele fijne baan, maar door bezuinigingen werk ik er niet meer.
Pluspunten
Omgaan met mensen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandigheid, afwisselend werk.
persoonlijk begeleidster ambulante zorg Amarant (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB11 november 2015
Ik heb 8 jaar lang erg prettig gewerkt bij Amarant. Veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Na 8 jaar is het team en de klantengroep zonder overleg uit elkaar gehaald en bij andere teams en regio's geplaatst. Dit was erg vervelend. Als medewerker geen enkele inspraak gehad.
Voor mij reden om werk te zoeken buiten Amarant
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede betrouwbare instelling
Begeleider (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB19 september 2015
Goede BBL opleiding gevolgd
In 3 jaar mijn diploma MMZ behaald, daar ben ik erg dankbaar voor.
Ik heb op verschillende locaties ervaring op mogen doen, en later ook gewerkt.
Pluspunten
mooie omgeving
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amarant Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 33 reviews
511
412
38
20
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Amarant Groep gesorteerd op locatie