Altrecht Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf
senior vastgoedmanager/assetmanager (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 augustus 2018
Goede werksfeer
goede beloning
leuke collega's
vrijheid van werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige professionele en tegelijkertijd gezellig werkomgeving
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)5 november 2017
Ik heb bij verschillende organisaties gewerkt uiteindelijk toch teruggekeerd naar Altrecht. Binnen Altrecht op 6 verschillende afdelingen gewerkt dus ik heb een breed beeld gekregen van de organisatie. Erg blij met de keuze hier weer te gaan werken: er wordt bedrijfstechnisch en zorginhoudelijk gesteefd naar kwaliteit. Altrecht heeft twee opleidingen volledig voor mij betaald en biedt veel ontwikkelings mogelijkheden. Voor mij geen andere instelling meer!
Pluspunten
Plus: kansen, faciliteren, kwaliteit van de medewerkers, goede sfeer.
Minpunten
Niet anders dan bij andere organisaties: reorganisaties, bezuinigingen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig zorg voor personeel
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Den Dolder9 juni 2017
Hoge werkdruk. Veel agressie en onveilige situaties door bezuinigingen. Weinig zorg voor personeel vanuit het management. Wel fijne betrokken collega's
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige werkplek
telefoniste (voormalige medewerker) –  Zeist9 mei 2016
telefooncentrale opstarten , clienten ontvangen en doorverwijzen, telefoon opnemen zodien nodig doorverbinden of boodschap aannemen en doormailen naar desbetreffende persoon.
post sorteren .
ik vind niet echt iets heel moeilijk op mijn werk, het leukste vind ik met mensen omgaan , ik ben echt een mensen mens
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medisch secretaresse (voormalige medewerker) –  Utrecht2 mei 2016
Een drukke stressvolle, uitdagende baan.
We werkten samen in een hecht team, dat helaas door een reorganisatie gescheiden werd.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was eenm leuke warme werkplek
vertpleegkundige (voormalige medewerker) –  Utrecht2 april 2016
Was een leuke werkplek in een stichting die niet meer mijn visie had
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, waar de mens centraal staat
Vrijwilligster (huidige medewerker) –  Zeist, UT27 januari 2016
De theetuin op het Altrecht terrein is een fijne omgeving, waar de patiënten even kunnen ontspannen met hun eventuele bezoek. Overdag wordt er tuintherapie gegeven. En die mensen zorgen dat het binnen ook gezellig is en in de zomer is de tuin prachtig. Dan gaan ook de deuren open en kunnen mensen ook heerlijk buiten zitten en lekker van de mooie tuin genieten.
Pluspunten
Ik kan mij weer uitleven om mensen een goed gevoel te geven
Minpunten
Het zou een betaalde baan moeten zijn, hahaha!
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk maar vrij hechtisch
Medewerker Zorgsecretariaat (voormalige medewerker) –  Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn13 september 2015
Werk afwisselend, aan de telefoon plm 120 telefoontjes per dag , werkzaamheden aan de balie zoals kamerreserveringen en ontvangen van de cliënten.
Verder bijhouden van contact/groepen registratie van hulpverleners in Psygis, ziekteverzuim in Monaco.
Ik heb geleerd om onder druk te werken met een moeilijke doelgroep, zowel aan de telefoon als aan de balie.
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
Werkdruk niet goed verdeeld.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken bij Altrecht heb ik altijd als heel prettig ervaren.
Frontoffice medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht, UT13 juli 2015
Een dag met allerlei hectiek en daar dan weer rust in te brengen.

Ik heb geleerd met diverse mensen om te gaan.

Met de Directie had ik een goede verhouding.

Samen met collega's hadden wij een hele goede werk sfeer.

Als er een crisis is en de hulpverleners niet bereikbaar zijn.

Het leuke is wel het werken met cliënten.Goede werkverhouding
Pluspunten
Goede werkverhouding
Minpunten
Hulpverleners moeilijk bereikbaar.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, licht werk.
tuinder, marketing, portier, (voormalige medewerker) –  Utrecht,15 november 2014
veel te doen, kleine vergoeding, houden aan regels, aardige collegaś moeilijkste was houden aan regels en het leukste was de gevarieerdheid aan aanbod en bezigheden.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
soms betaalde lunch.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super dat je wat kan doen voor de medemens
Gastvrouw bij Willem Arntsz huis GGZ (voormalige medewerker) –  utrecht30 mei 2014
Elke dag met plezier naar het werk
Af wisselend werk geen dag het zelfde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke werkplek waar geen dag het zelfde is.
coördinerend huismeester (huidige medewerker) –  Den Dolder, UT27 februari 2014
Elke dag is anders.
Op je werk aankomen en niet weten wat je kan verwachten.

Omgang met psychiatrisch patienten, personeel, collega's, verpleegkundigen en managers.

Directie zit ver weg door veel management lagen.

Mijn directe collega's erg gezellig en helpen elkaar graag.

De uitdaging is hier het niet zichtbaar aanwezig zijn want dat betekend dat je je werk goed doet!

Leukste is dat elke dag anders is en je vaak niet weet wat je kan verwachten. Iedereen tevreden houden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
begeleiden inloop clienten
woonbegeleider (voormalige medewerker) –  UT28 januari 2014
inloop activiteiten begeleiden, steun zijn voor cliënten.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante doelgroep
Nachtwacht ouderenpsychiatrie (voormalige medewerker) –  Den Dolder7 augustus 2013
Het bewaken van de veiligheid van de cliënten gedurende de nacht en actie ondernemen wanneer nodig.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme sfeer en zeer collegiale collega's
Managementassistente (voormalige medewerker) –  Utrecht26 november 2012
Ik heb de afgelopen drie jaar met veel plezier als managementassistente bij Altecht mogen werken. Helaas door de bezuinigingen binnen de GGZ is mijn functie komen te vervallen. Ik had een fijne samenwerkingsband zowel met mijn leidinggevende als met de rest van mijn collega's. Het waren allemaal warme, lieve en hardwerkende mensen.
Minpunten
spanningen door de onzekerheden en reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige enthousiaste sociale medewerkers
secretarieel medewerker (huidige medewerker) –  Zeist2 november 2012
afhandelen van contacten
afhandelen van binnengekomen mail
telefoon beantwoorden
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 12Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Altrecht. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 17 reviews
55
45
35
22
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Altrecht gesorteerd op locatie