Alliander Reviews

Alle 51 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2019
Het is een ontzettend leuke baan maar ben altijd op zoek naar uitdagingen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Projectcoördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam28 mei 2019
Leuke werksfeer, mogelijkheid voor volgen van opleiding/cursus. Leuke collega's . Directie en management bedenken verschillende nieuwe werkmethodes om in te voeren zonder rekening te houden met de werknemers , vaak loopt dat ook mis.
bv nieuwe app bedacht maar niet werkzaam of met veel/meer complicaties de werknemer moet hier zelf achteraan.
Pluspunten
Mogelijkheid om thuis te werken
Minpunten
Er wordt geen rekening gehouden met je werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving waar veel valt te leren.
Stage (voormalige medewerker) –  Haarlem21 mei 2019
Bij Alliander ben ik werkzaam geweest als stagiair op de afdeling Bedrijfsvoering.

De organisatie is groot en daardoor valt veel te leren door de diversiteit aan werkzaamheden. De sfeer met collega's was goed, daarnaast was naar mijn inzien het management transparant.
Pluspunten
Zeer goede sfeer, leuke werkomgeving en valt veel te leren binnen deze organisatie.
Minpunten
Soms veel reizen door verschillende locaties van de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige en veeleisende werkomgeving waar je je eigen verschil bepaalt
Creatief Leider (voormalige medewerker) –  Arnhem21 mei 2019
Wispelturig management met om de zoveel jaar terugkerende uitdagingen. Fijne collega's, veel politiek.
Pluspunten
Goede geutiliteerde werkplekken
Minpunten
Veel politiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begrotingen controleren
Cost Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam21 april 2019
Geen begrotingstools, dus lastig om het vorm te geven. Het bedrijf zit vast in de oude procedures.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Werkplekbeheerder/Junior Systeembeheer (voormalige medewerker) –  Arnhem11 maart 2019
kortstondige opdracht, hierin niet echt een oordeel kunnen geven
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gouden kooi
adviseur (voormalige medewerker) –  Arnhem5 maart 2019
Alliander is een groot bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Flexibel werken is er tot kunst verheven in een prachtig, modern en comfortabel kantoor.
Dat is direct het grootste nadeel. Doordat niemand een vaste plek heeft, is er geen duidelijke fysieke plek waar je 'thuis hoort' en waar je je directe collega's kunt vinden. Dat 'thuisgevoel' wordt ook niet gecreëerd of aangemoedigd door het management, dat vooral erg druk lijkt met zichzelf en met elkaar in vele 'off sites' en leiderschapsbijeenkomsten. Als gewone medewerker lijkt het management een gesloten bastion waar je alleen binnen kunt komen als je tot de 'chosen few' behoort.

Ik heb Alliander ervaren als een gouden kooi, waar het je qua arbeidsvoorwaarden aan niets zal ontbreken maar waar ook niemand je zal missen als je weg bent.
Pluspunten
kantoor, imago, voorzieningen, salaris
Minpunten
cultuur, management, sfeer
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever die graag met de tijd mee wil gaan maar hier nog wel wat energie in moet steken qua uitvoering
Management (voormalige medewerker) –  Arnhem10 januari 2019
Werkgever die graag wil werken volgens HNW maar de uitrol naar de diepere lagen binnen de organisatie schort soms wel. Leuke groep collega's die onderling welwillend zijn om uitleg te geven, collega's een hart onder de riem te steken en hart voor de zaak hebben.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Projectassistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2019
een goede werkgever, goede werksfeer. goed salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer met veel vrijheid
Jr. IT Professional - 3D Artist (voormalige medewerker) –  Arnhem9 november 2018
Bij het Research & Development team is erg veel mogelijk, daarom zijn er diverse projecten waar iedereen kan meewerken waar mogelijk.
Daarnaast hangt er een informele sfeer en worden ook buiten het werk leuke dingen gedaan voor het team, zowel door Alliander als door de collega's zelf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een maatschappelijk bewust bedrijf in beweging
Manager Innovatie & LiveLab (huidige medewerker) –  Duiven7 november 2018
Allainder is een maatschappelijk zeer betrokken bedrijf. Dit uit zich in de invulling van de wettelijke taak (iedereen energie betrouwbare, betaalbare en toegankelijke energie leveren), de verbinding met de samenleving (o.a. step to work) en verduurzaming van de bedrijfsprocessen.

De sfeer is informeel en gericht op samenwerken
,
De energietransitie en de steeds veranderde omgeving biedt veel uitdaging en brengt het bedrijf in beweging. Dit gaat gepaard met verandering en keuzes maken waar het menselijk aspect niet uit het oog wordt verloren.

Kortom een leuk, sociaal en dynamische bedrijf!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig werksfeer
Werkervaring/Stages (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2018
Leuk bedrijf helaas vanwege reorganisatie geen mogelijkheid vast contract
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en innovatief met politieke structuren
Adviseur Risico Management (voormalige medewerker) –  Arnhem12 juni 2018
Divers en innovatief. Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informeel en commercieel
Bodemkundige (voormalige medewerker) –  Duiven2 mei 2018
Aangename bedrijfscultuur met een informele sfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne jaren bij een goede werkgever. veel ruimte voor ontwikkeling en volgen van je ambitie
Manager Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (huidige medewerker) –  Arnhem3 april 2018
fijne jaren bij een goede werkgever. veel ruimte voor ontwikkeling en volgen van je ambitie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer in de mannencultuur op deze afdeling
Administratief/ secretarieel medewerker (voormalige medewerker) –  Duiven7 december 2017
Met veel plezier gewerkt mede omdat ik me goed kon inpassen in een mannenwereld in het magazijn. Goede werkgever
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moderne organisatie
Team lead (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 augustus 2017
Alliander is vooruitstrevend in de manier van werken en heeft dit op alle fronten doorgevoerd (het nieuwe werken, arbeidsvoorwaarden, werk/prive).
Pluspunten
Nieuwe werken, arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig verbinding en gesloten cultuur
Ondersteuning (voormalige medewerker) –  Arnhem17 juni 2017
Organisatie met te weinig verbinding met medewerkers. Specialisten en management voelen zich te bijzonder (hiërarchisch) en veel ontevredenheid bij ondersteuning / medewerkers (logisch als je het gevoel hebt dat je niet wordt gehoord).Geen open cultuur. Organisatie pampert met goede salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden maar is niet "gezond".
Pluspunten
Secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Cultuur en hiërarchie
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een geweldig bedrijf om voor te werken
Management Assistente (huidige medewerker) –  Doetinchem24 april 2017
In 2016 heb ik de kans gekregen via Alliander om mij om te scholen tot secretaresse op MBO-niveau.
Via het step2work programma van Alliander heb ik de kans gekregen om weer aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt en mij om te scholen om zo meer kans te maken op een vaste baan. Mijn opleiding secretaresse is gestart in juli 2016 bij het NCVB bedrijfsopleidingen. Juni 2017 heb ik mijn diploma op zak.

Het is een geweldig bedrijf en hele leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever, goede werksfeer
KCC medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem9 april 2017
Het werken bij Alliander is een goede ervaring geweest. Alliander heeft goede voorwaarden en geeft echt om zijn werknemers. Ik had erg leuke collega's. De werkdruk lag wel erg hoog vanwege drukte op het callcenter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Alliander. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 51 reviews
523
421
36
20
11

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur