Video afspelen via YouTube-knop
Alliander
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Alliander Carrières en werk

Over ons
Alliander is een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn. Netbeheerder Liander leidt de energiedistributie over al onze netten dagelijks in goede banen. Qirion legt zich toe op de ontwikkeling van duurzame technologieën en intelligente energie-infrastructuren. Meetbedrijf Kenter levert innovatieve oplossingen voor energiemeting en energiemanagement. – meer... En onze start-ups verrichten activiteiten op het gebied van elektrisch vervoer, nieuwe energiemarkten en duurzame gebiedsontwikkeling om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe energiesysteem.

Alliander ontwikkelt en beheert dus energienetten. Via onze kabels en leidingen ontvangen ruim drie miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. We beheren meer dan 90.000 km elektriciteitsnet en 40.000 km gasnet en zijn er trots op dat onze netten tot één van de betrouwbaarste ter wereld behoren. Onze 7000 collega’s zorgen ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien. Dit doen we vanuit het maatschappelijk belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden. Dat is waar wij iedere dag aan werken.

Voor ons zijn drie waarden belangrijk: vooruitgang, verantwoordelijkheid en daadkracht. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren en beter aan te sluiten bij de wensen van morgen.


Wil jij bijdragen aan een toekomstbestendig energienet? Kijk dan naar de mogelijkheden!
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Alliander te werken?

4,2
Werk-privébalans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,7
Bedrijfscultuur