Alliance Healthcare Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 286 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Den Bosch5 september 2018
Ik heb met heel veel plezier daar gewerkt. Iedereen is er heel vriendelijk en helpt je graag met inleren.
Pluspunten
De pauzes en de collega’s
Minpunten
Werd verwacht om over te werken zonder te vragen als je zou kunnen over werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tob bedijf in medicatie en beuty secto
software developer (voormalige medewerker) –  veghel8 maart 2018
oog voor de werknemers betreffende werk en prive gerelateerde zaken
Pluspunten
goede koffie
Minpunten
slechte bekers
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerking sleutel tot succes
Team Coördinator Logisiek (huidige medewerker) –  Den Bosch3 september 2017
Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving waarbij de orderstroom centraal staat
Allround magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Meppel16 november 2016
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de orderstroom. Een gezellige werkomgeving waar een praatje altijd kan, maar waarbij de orderstroom centraal staat. Je bent altijd druk in de weer om ervoor te zorgen dat de orders op de juiste tijd vertrekken.
Pluspunten
Omgang met je collega's
Minpunten
Werkdruk relatief hoog
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellige werk gever
Apothekersassistente (voormalige medewerker) –  Heiloo9 oktober 2016
vond het geen fijne werkplek. De apotheker was net nieuw en wist niet goed hoe hij de medewerkers moest omgaan.

Alliance Healthcare vergt voor meer omzet en minder voor het belang van de patiënt.
Pluspunten
geen
Minpunten
meeste punten
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk om te werken
Conciërge werkzaamheden, productiewerkzaamheden (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB17 januari 2016
Mijn baan is een zeer uitgebreide baan ik was een betje baas van mezelf.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
comunicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijdelijke functie, niet veel over te zeggen
Algemeen ondersteunend medewerker (voormalige medewerker) –  Meppel, DR12 september 2015
Tijdelijk, wel weer wat geleerd.
Nadeel: geen vaste werkplek.
Pluspunten
nieuwe dingen geleerd.
Minpunten
geen vaste werkplek.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werkomgeving, met leuke collega's.
Central Filling medewerker (huidige medewerker) –  Meppel, DR27 augustus 2015
Ik vind mijn werkzaamheden niet bijzonder, maar ook niet vervelend. Mijn collega's maken mijn werkdagen leuk.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collegialiteit en samenwerking
chauffeur (voormalige medewerker) –  den bosch5 juli 2012
21.00 starten van inladen bus na een uur vertrek den bosch en door het land rijden om de bestellingen af te geven 03.30 thuisbasis en bus leegmaken van leeggoed voor volgende chauffeur
inzicht in lading verdeling enhet nederlandse wegennet
met directie geen contact door werktijden
geen moeilijkheden
zelfstandig werken
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 36Rapporteren

Zie meer reviews over Alliance Healthcare

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Alliance Healthcare. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 286 reviews
583
473
357
221
152

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Alliance Healthcare gesorteerd op locatie