ALDI Reviews

129 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf!
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groenlo31 augustus 2018
Typisch Duitse mentaliteit en werksfeer! Veel personeelsverloop waarbij ze zelf wel kunnen nagaan door wie dat komt! Bezem of stoffer en blik 1x niet goed terughangen en meteen al een waarschuwing geven, en collega's die hun eigen schade door naaien aan een ander omdat ze anders niet hun schadevrije jaar krijgen! Oude auto's zonder airco lopen bij Aldi nog gerust een paar jaar rond en managers die bij een naam genoot in Eerbeek niet terecht kunnen zijn wel goed genoeg bij Aldi! Denk na voor je hier begint!!!
Pluspunten
Nee
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dronten6 augustus 2018
der wordt gewerkt met targets ,dat maakt t niet altyd even prettig
Pluspunten
salaris licht hoger dan de gemiddelde supermarkt
Minpunten
lichamelijk wat meer belastend
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte bedrijf ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  magazijnmedewerker1 augustus 2018
Norm is 200 coli per uur en bij AH is toch maar 160!
Ze beloven alles en geven niks. Je werkt 40 uur per week of meer want ze dwongen jou om over te werken ,maar krijg je contract voor 24 uur per week! mag geen vrij nemen want ze zeggen altijd nee. loon uitbetaling altijd laat of verkeerd verrekend. Reiskosten betalen ze niet. ze hebben geen respect voor medewerkers Slecht bedrijf
Pluspunten
geen
Minpunten
verkeerd loon uitbetaling, geen reiskosten, hoog norm
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij de Aldi werken als student is een goede optie, maar men moet wel gewillig zijn om langere dagen te maken
Cassière (huidige medewerker) –  Almere7 juli 2018
Bij de Aldi werken is makkelijk te combineren met mijn school. Het is namelijk erg flexibel om met mijn uren en kan makkelijk overuren ophouden. Ondanks deze mooie mogelijkheden wordt er snel overgewerkt. Dit komt door weinig personeel op de vloer voor een dag. Dit heeft als gevolg dat veiligheid niet goed gewaarborgd kan worden.
Pluspunten
flexibel met uren als student
Minpunten
Men werkt langer dan de ingeroosterde tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
administratie, vakkenvullen en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Kampen4 juni 2018
Het is altijd hard werken om een goed resultaat te behalen. Iedereen is bereid je te helpen en tot het uiterste te gaan.
Pluspunten
wardering in het werk
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
afdelingschef. Ik (voormalige medewerker) –  Hedel25 april 2018
het is leuk werken maar ook heel erg hard aanpoten. je bent met je collega's leuk aan het werk en je bent vooral leuk en gezellig met de klanten in contact.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet productief
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 april 2018
Weing vertrouwen, Vakantieaanvraag vaak geweigerd. Weinig werknemers in filiaal
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte stage plek
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Goirle23 maart 2018
Perfecte stage plek voor jongeren fijne bedrijfsleider nu altans
Pluspunten
Lang pauze vriendelijk
Minpunten
Ze veagen teve van je
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkelende organisatie
Filiaalleider (voormalige medewerker) –  Ommen19 maart 2018
Ontwikkelende organisatie, die door de jaren gegroeid is.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niets te melden
Vakkenvuller, Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht15 maart 2018
Het is alleen maar doorwerken zonder mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken is de norm. Slechte werkomstandigheden.
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer28 februari 2018
Werk-privé-balans is slecht. Je werd echt uitgebuit, soms onmenselijk. Hoe je toegesproken / behandeld werd was ook slecht. De arbeidsomstandigheden konden beter. Overuren draaien was standaard, daar werd ook altijd vanuit gegaan dat je dat deed.
Pluspunten
Salaris was oke.
Minpunten
Overuren
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het Personeel
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam Hoogvliet4 februari 2018
Een goede werksfeer word vooral gecreëerd door je collega's, zodra je een collega of manager heb dit niet aan z'n mede collega's denkt. Is de werksfeer rampzalig
Minpunten
stressvol
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel snel weer weg
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Ergens28 januari 2018
Ik heb nog nooit zo snel ontslag genomen.
Ik kwam echt in een bedrijf waar bijna iedereen elkaar al jaren kent en al jaren werkt en dit merkte ik ook, ik voelde mij er erg buitengesloten en niet op mijn plek.

Ook deden sommige collega's alsof ik een beetje dom was en het niet begreep met opmerkingen dat ik creatief moet denken en of ik dat wel kan. Dat ze niet blijven zitten terwijl het logisch is omdat ik de 1e kassa draaide.( ik liep even weg om mijn mandjes op te ruimen die heel hoog waren opgestapeld). Ik zat, zoals eigenlijk altijd, achter de kassa met 2 andere collega's in de winkel. Ik moest ontzettend nodig naar het toilet en drukte toen het rustig was aan de kassa op het belletje. Zij liepen achterin de winkel, keken mij aan en liepen door. Ook gingen de 2 collega's elke pauze gezellig met elkaar pauze houden, terwijl ik dus altijd alleen zat, en er ook niemand in de winkel was behalve ik.

Over het salaris valt heel weinig te zeggen. Het contract was heel onduidelijk. Er stond niet goed bij voor hoeveel uren je min. werkte. En aan het loonstrookje heb je helemaal niks. De belangrijkste dingen die erop moeten staan, staan er dus niet op ( uurloon, gewerkte uren, extra gewerkte uren, datum etc.)

Tips:
Salarisstrook moet echt beter.
Contract duidelijker
Zorg dat mensen zich thuis voelen
Pluspunten
"hoger" uurloon omdat er minder mensen werken
Minpunten
Weinig collega's om mee te werken, de "nieuwe" dus beetje buitengesloten, onduidelijk contract en salaris
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken , goed verdienen
Filiaalleider (voormalige medewerker) –  Boskoop11 januari 2018
wie er van houd de handen uit de mouwen te steken zit bij ALDI goed
Pluspunten
salaris
Minpunten
strak georganiseerd, weinig eigen initiatief
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
denekamp
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Denekamp9 januari 2018
ik had geen snelheid in het pakken van de produkten. maar collegialiteit was ook niet erg leuk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een drukke werkomgeving
vervangend filiaalleidster (voormalige medewerker) –  Harderwijk1 januari 2018
Bij aldi werken is werken met druk en stress. ze vragen heel veel van je terwijl je nooit een compliment krijgt. het leukste is met mensen omgaan en die zo tevreden te stellen.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb t de afgelopen 17 jaar enorm naar mijn zin gehad, maar werd tijd voor iets anders
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Aldi drachten bv. Filiaal buitenpost en kollum14 december 2017
Aldi is altijd goed voor me geweest, goed behandeld, heb ook een goede en nette afsluitingsbrief gehad over mijn handelen en werkzaamheden, inzetbaarheid
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Vrij zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiend met een sterk team
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Arnhem13 december 2017
Nedac groeit en en het team ook, sterk in verandering en goede arbeidsomstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig
Caissière/ winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Staphorst28 november 2017
Leuk bedrijf om voor te werken! Iedereen is altijd negatief over de duitse winkelketen aldi, maar vond de werkdruk heel erg meevallen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Winkelmedewerker bij Aldi
Supermarktmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterhout26 november 2017
Aldi was een simpele maar leuke baan. De ene dag moest ik achter de kassa zitten, de andere dag moest ik meehelpen in het magazijn en de dag daarop mocht ik vakkenvullen. Lekker afwisselend werk en fijne werktijden. Ook een goed salaris voor toen mijn leeftijd. Ik vond niks moeilijk aan dit baantje. Mijn collega's waren wel aardig, we waren niet hecht.
Pluspunten
Fijne werksfeer en genoeg pauze
Minpunten
Geen hechte groep
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 4.285 reviews
51.004
41.328
31.082
2468
1403

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur