ALDI Reviews

220 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.262 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer leuke collega's en werk
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond19 februari 2020
ik geef zeker een goede review aan de aldi. ook al ik nog bezig ben met werken daar gaat het steeds maar goed een het is zeer leuk, zeker een aardader.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Roden17 februari 2020
Het was een leuke bijbaan voor na school !
Het is er leuk om te werken en voelg hedk vertrouwd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Breda3 februari 2020
Het is dat ik lichamelijke klachten heb, anders bleef ik graag bij Aldi.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en fijne werkomgeving
2e Vervangend filiaalleider (huidige medewerker) –  Amersfoort30 januari 2020
Binnen de Aldi is er een prettige werksfeer, waarbij hard gewerkt wordt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Filiaalmedewerker (voormalige medewerker) –  Appingedam29 januari 2020
Het was prima om hier te werken. Ik hier veel geleerd over organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig tot geen waardering
1e vervangend filiaalleidster (huidige medewerker) –  Waddinxveen22 januari 2020
Aldi verwacht veel van zijn mensen. Dit vind ik aan de ene kant hele goed, want dat geeft een drive, maar aan de andere kant wordt er zo veel gevraagd van het personeel, dat zij hier aan onderdoor gaan, zich vaak ziekmelden en/of ontslag nemen.
Aldi heeft voor iedereen een opleidingsmap maar hier wordt helaas niets mee gedaan. Een goede interne opleiding heeft eigenlijk niemand genoten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praca nie dla każdego
pracownik magazynu (voormalige medewerker) –  Roermond, Niderlandy20 januari 2020
Panuje delikatna lecz widoczna rywalizacja wywołana naciskiem "góry". Każdy jest zachęcany przez system premiowy co powoduje podnoszenie minimalnych wydajności przez co część osób przestaje dawać sobie rade zwłaszcza osoby starsze lub ze słabszą kondycją. Nikłe są szanse na rozwój zawodowy zaczynając od zwykłego pracownika magazynowego.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strakke werkomgeving, Schoon, Verouderd materiaal {Vrachtwagens] Lastig is wel met toenemende filedruk dat je laat thuis bent en daardoor te veel uren
Trailerchauffeur (voormalige medewerker) –  Zoetermeer8 januari 2020
Goede omgangsvormen, en je raakt snel vertouwd met collega's no nonsens mentaliteit , Er wordt verwacht dat je geen problemen hebt met werken op zaterdag en zondag waar niet iedereen van gediend is
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Valkenswaard6 januari 2020
Voor de jeugd is het super om daar te werken, Je krijgt zeker respect en je verdient een goed zak centje.
Pluspunten
altijd gezellig
Minpunten
soms is het stressvols
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nee
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Culemborg6 januari 2020
Niet zo best geen leuke bedrijfscultuur.. Doorgroei mogelijkheden zeer traag en geen 40 uur mogelijk in het begin
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht4 januari 2020
Druk ligt hoog maar de sfeer is goed en erg gezellig! Ik heb het als fijn ervaren en collega's waren erg collegiaal.
Pluspunten
Winstdeling
Minpunten
Te hoge druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werkgever
Filiaalmedewerker (voormalige medewerker) –  Scheemda3 januari 2020
Je word heel hartelijk ontvangen. Maar zodra je eenmaal aan het werk bent maken ze gebruik van je. En je moet maar hopen dat je elke maand je salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Balans tussen werk en prive is door de werkdruk slecht
Filiaalleider (huidige medewerker) –  Rotterdam22 december 2019
Leuk salaris en veel vrijheid mbt commercie.. maar door de druk van de opu doelstellingen is het alleen haalbaar om de targets te halen door zelf gigantisch hard mee te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tot een jaar of 3 terug was het nog leuk en lekker om bij de aldi te werken.
Vervangend filiaal leider (huidige medewerker) –  Hoofddorp, nieuw vennep, uithoorn, haarlem18 december 2019
Het is zwaar werk het leukste was het contact met de klanten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het liefst zo snel mogelijk met een goeie sfeer
Verkoopmederwerker (voormalige medewerker) –  Hoensbroek13 december 2019
Een normale werkdag ziet er vrij normaal uit, Ik had meestal een kassa maar stond ook vaak genoeg in de winkel vakken te vullen met soms een leuk gesprek. management heb ik even aan moeten wennen maar dit verliep verder prima
Pluspunten
maaltijd vergoeding
Minpunten
vaker dagen van 10 uur, Ze kunnen helaas niet meer dan 24 uur aanbieden voor medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede uitleg goede werk sfeer
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 december 2019
ik heb snel dingen opgepakt het werd goed uitgelegd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede maar drukke werksfeer
Medewerker (voormalige medewerker) –  Terneuzen9 december 2019
Er was altijd wel iets toe doen bij de Aldi. Je staat nooit stil en bent altijd wel in de weer meet iets om de winkel schoon te maken, te vullen of iets anders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss9 december 2019
Was altijd wel gezellig met collega's. Verder was het werkniveau erg laag.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze liegen alles bij elkaar!
Vrachtwagenchauffeur binnenland (voormalige medewerker) –  Best8 december 2019
Er wordt je van alles belooft maar een week later is dat alweer anders!
Zoals al jaren geleden bekend was is het een bedrijf met een bedrijfscultuur uit het Oostblok, hoe goedkoper des te beter!
En wil je niet mee dan wordt je letterlijk als nummer gezien en gedumpt!
In Best is het mismanagement wat de toon voert, incompetente mensen die aan het roer staan en een vies spelletje spelen met hun medewerkers!
Dus ga daar absoluut niet werken want dat is vragen om problemen!
Pluspunten
Leuke collega's en kantine.
Minpunten
Management liegt keihard!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke baan
Medewerkster (huidige medewerker) –  Voorschoten5 december 2019
Ik werk bij aldi in het kleinste filiaal.
Super leuk en gezellig, lieve fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 7.262 reviews
51.647
42.085
31.742
2862
1926

Waarderingen per categorie

2,9Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur