ALDI Reviews

139 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.576 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hulpzaam
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Blokker14 november 2018
Ik heb hier niet lang gewerkt omdat de tijden voor mij niet uitkwamen met mijn dagelijkse activiteiten. De sfeer was altijd heel prettig omdat ik altijd hulp kreeg als ik dat vroeg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed spaarbaantje
Parttime medewerkster (voormalige medewerker) –  Elsloo8 november 2018
voor een jongere die geen keuze kon maken voor de studie keuze is Aldi een geschikte baan om snel te kunnen sparen. het is hard werken en veel regels. als je leuke collega´s hebt scheelt heel veel. 6 dagen in de week van 8 tot 18 uur zijn zware dagen, maar waard op je loonstrook.

vrij vragen is vaak lastig, vaak overwerken, vaker bij andere filialen moeten werken.
Pluspunten
leuk loon
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen6 november 2018
Weinig personeel inzetbaar betreft aantal klanten .
Pluspunten
Extra bonus bij meer omzet
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Management ontoereikend.
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zaandam3 november 2018
Ruim een jaar geleden ben ik daar als chauffeur weg gesaneerd want contracten werden niet verlengd. Er zat zelfs een crisismanager bij de afdeling transport. Want het ging niet zo goed met de Aldi.

Management met een vooruitziende blik had kunnen zien aankomen dat de vergrijzing niet valt te stoppen en er steeds moeilijker aan personeel valt te komen.

En nu kunnen ze niemand meer vinden hahahahaha.
Precies wat ik ze toen al vertelde.

Gelukkig nu een veel prettiger baan met beter salaris, betere arbeidsvoorwaarden, prettiger omgang met personeel en minder fysiek belastend.

Dit noem ik KARMA
Pluspunten
Geen
Minpunten
Oud en onveilig magazijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
filiaalleider (voormalige medewerker) –  zuid nederland17 oktober 2018
mooi bedrijf helaas destijds door prive omstandigheden afscheid moeten nemen zou zo weer terug willen
Pluspunten
duidelijke lijn goed beloning
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het willen
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2018
ALDI is een bedrijf waar je goed leert over wat hard werken inhoudt.
Je wordt in het diepe gegooid en dat is iets waar je mee om moet kunnen gaan. Het is normaal om niet alleen hard, maar ook over te werken, want gedurende de dag komt het werk niet altijd even gemakkelijk af omdat je met weinig personeel staat.

Het enige voordeel van minder personeel (naast een evt iets hechter team), is wel dat je een mooi salaris krijgt. Alhoewel het huidig salaris naar mijn mening eigenlijk nog steeds niet voldoende is, want het werk wat ertegenover staat doet nagenoeg elke euro die je hebt verdiend teniet.

Een groot gedeelte van het werk wat je moet doen kan fysiek zwaar belastend zijn, vooral na langere tijd. Dit is echt iets om goed bij stil te staan, want de vracht is er elke dag.

Mits je in jouw betreffende filiaal leuke collega's hebt, maakt dit het werk wel fijner. Het team is dan namelijk hecht en helpt elkaar graag.
Dit kan ook verlichtend werken op de vloer.

Er zijn wel wat doorgroeimogelijkheden en dit KAN vrij snel gaan, maar dat hangt af van het management en jou; hoe hard je werkt, hoeveel je bereid bent om in de zaak te steken en of het je desbetreffende leidinggevende ook niet voorbijgaat.

ALDI is niet bepaald modern als het aankomt op processen; heel veel dingen worden nog steeds op losse blaadjes geschreven en het kassa/computersysteem dateert uit net na de Middeleeuwen.

Het ligt voornamelijk aan het management en de overige collega's die in jouw specifieke winkel werken of je het leuk of niet leuk gaat hebben. Hard werken doe je sowieso, maar
  meer... als je een paar extra handen hebt die uit de mouwen worden gestoken kan dit wel enigszins verlichtend zijn.

Hoop dat dit helpt.
  minder
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk, fysiek zwaar, weinig personeel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Geldrop-Mierlo14 oktober 2018
Half jaar daar gewerkt fillialeider en de Rayon leider houden totaal geen rekening met je beloven je iets komen het niet na. Ze ontslaan snel mensen wat belachelijk is je staat doordeweeks met de kassa alleen niemand is dan de winkel en je moet over al achter heen gaan. Ze vergeten je terwijl je recht hebt op pauze . Voor de rest moet je het echt van je collega's hebben.
Pluspunten
Collega's, salaris
Minpunten
Beloftes niet na komen, ze vergeten je, grote mond
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werkgever
Filiaalleider (voormalige medewerker) –  Best8 oktober 2018
Bij Aldi heerst een echte strikte hiërarchie en een structuur die nooit doorbroken mag worden.
Het is een stabiel bedrijf met op sommige punten wat veroudering.
Pluspunten
Salaris en duidelijkheid
Minpunten
lange dagen strenge cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Valkenswaard4 oktober 2018
Heel rommelig bedrijf waardoor werk onoverzichtelijk is
Pluspunten
Prima loon
Minpunten
Geen waardering
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf!
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groenlo31 augustus 2018
Typisch Duitse mentaliteit en werksfeer! Veel personeelsverloop waarbij ze zelf wel kunnen nagaan door wie dat komt! Bezem of stoffer en blik 1x niet goed terughangen en meteen al een waarschuwing geven, en collega's die hun eigen schade door naaien aan een ander omdat ze anders niet hun schadevrije jaar krijgen! Oude auto's zonder airco lopen bij Aldi nog gerust een paar jaar rond en managers die bij een naam genoot in Eerbeek niet terecht kunnen zijn wel goed genoeg bij Aldi! Denk na voor je hier begint!!!
Pluspunten
Nee
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselend werk
Filiaalmedewerker (huidige medewerker) –  Sneek21 augustus 2018
Het is leuk werken met fijne collegas,wel is het fysiek zwaar werk.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dronten6 augustus 2018
der wordt gewerkt met targets ,dat maakt t niet altyd even prettig
Pluspunten
salaris licht hoger dan de gemiddelde supermarkt
Minpunten
lichamelijk wat meer belastend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte bedrijf ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  magazijnmedewerker1 augustus 2018
Norm is 200 coli per uur en bij AH is toch maar 160!
Ze beloven alles en geven niks. Je werkt 40 uur per week of meer want ze dwongen jou om over te werken ,maar krijg je contract voor 24 uur per week! mag geen vrij nemen want ze zeggen altijd nee. loon uitbetaling altijd laat of verkeerd verrekend. Reiskosten betalen ze niet. ze hebben geen respect voor medewerkers Slecht bedrijf
Pluspunten
geen
Minpunten
verkeerd loon uitbetaling, geen reiskosten, hoog norm
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij de Aldi werken als student is een goede optie, maar men moet wel gewillig zijn om langere dagen te maken
Cassière (huidige medewerker) –  Almere7 juli 2018
Bij de Aldi werken is makkelijk te combineren met mijn school. Het is namelijk erg flexibel om met mijn uren en kan makkelijk overuren ophouden. Ondanks deze mooie mogelijkheden wordt er snel overgewerkt. Dit komt door weinig personeel op de vloer voor een dag. Dit heeft als gevolg dat veiligheid niet goed gewaarborgd kan worden.
Pluspunten
flexibel met uren als student
Minpunten
Men werkt langer dan de ingeroosterde tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
administratie, vakkenvullen en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Kampen4 juni 2018
Het is altijd hard werken om een goed resultaat te behalen. Iedereen is bereid je te helpen en tot het uiterste te gaan.
Pluspunten
wardering in het werk
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
afdelingschef. Ik (voormalige medewerker) –  Hedel25 april 2018
het is leuk werken maar ook heel erg hard aanpoten. je bent met je collega's leuk aan het werk en je bent vooral leuk en gezellig met de klanten in contact.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet productief
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 april 2018
Weing vertrouwen, Vakantieaanvraag vaak geweigerd. Weinig werknemers in filiaal
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte stage plek
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Goirle23 maart 2018
Perfecte stage plek voor jongeren fijne bedrijfsleider nu altans
Pluspunten
Lang pauze vriendelijk
Minpunten
Ze veagen teve van je
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkelende organisatie
Filiaalleider (voormalige medewerker) –  Ommen19 maart 2018
Ontwikkelende organisatie, die door de jaren gegroeid is.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niets te melden
Vakkenvuller, Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht15 maart 2018
Het is alleen maar doorwerken zonder mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 4.577 reviews
51.071
41.396
31.151
2511
1448

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur