ALDI Reviews

177 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.031 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer verschillend per filiaal
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Staphorst8 september 2019
Aldi Staphorst is echt een vreselijke werkgever.
Zaken niet op orde, te weinig bezetting, en medische gegevens hoor je gewoon terug op de werkvloer.
Privé kennen ze in dit roddelgat niet.
Er wordt onwijs veel geroddeld en ook meer gevloekt dan ik had verwacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 augustus 2019
gezellige werk omgeving, fijne collega´s.
alleen worden dingen beloofd die ze niet waar kunnen maken, contract van min 24 uur wordt beloofd, opleiding voor gevolgd wouden ze niet vergoeden was wel beloofd , en daarna konden ze contract ook niet waar maken. 35 uur per week werken maar met een 4 tot 12 uur contract blijven zitten. en vergeten je uren uit te betalen en soms paar maanden achter elkaar zitten met 100 euro over uren die verdwijnen en je ook kan fluiten na je gewerkte geld.
Pluspunten
gezellige collegas
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, goede sfeer
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Best3 augustus 2019
Aldi Best B.V. is een leuk bedrijf met leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 juli 2019
Beloven van alles maar komen niks na. Verwachten dat de werknemers alles doen en daar tegenover staat absoluut geen waardering,beloning wat dan ook.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hel!
Assistent filiaalmanager, eerste vervanger (voormalige medewerker) –  Scheveningen28 juli 2019
Mensen kiezen voor een bedrijf, maar zij vertrekken door hun leidinggevenden! Geen waardering en geen respect, er wordt verwacht dat je op elke vraag ja zegt. Ik heb nog nooit zo snel ontslag genomen!!
Pluspunten
geen
Minpunten
....
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Haantjes gedrag.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Goes24 juli 2019
Vooral haantjes gedrag op de meeste vestigingen in Zeeland. Zeker niet geschikt bedrijf als je ook een prive leven hebt. Management is laag opgeleid. Worden vooral familileden binnen gehaald en doorgestroomt naar hogere functies.
Pluspunten
Reiskosten zijn goed geregeld.
Minpunten
Roosters, contracten, management
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wanbeleid
Vrachtwagenchauffeur trekker/oplegger (huidige medewerker) –  Zaandam15 juli 2019
Volledig mismanagement. Luisteren naar het personeel met ervaring kennen ze niet. Lappen alle regels en wetten aan hun laars
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Districtsmanager (voormalige medewerker) –  Noord-Holland15 juli 2019
Wordt verwacht dat je hard werkt, daar betalen ze je goed voor. Zeer directief.
Pluspunten
Hard werken en drukke dagen
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurgesteld in het bestuur
Vervangend filiaalleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 juli 2019
Het werk dat gedaan moest worden deed ik met alle plezier, zo snel mogelijk proberen de schappen te vullen of de gemiddelde snelheid van mijn kassa prestaties omhoog proberen te werken. Het netjes houden van de winkel en klantvriendelijkheid hield ik me ook graag mee bezig.

Helaas liepen we al gauw tegen problemen aan zoals het ontvangen van je werkrooster een dag voor de nieuwe werkweek, het plaatsen van de verkeerde aantal bestellingen en de voorraden die niet klopten. Ik snap dat er problemen kunnen zijn maar veel werd er niet gedaan om het op te lossen. Ik was aangenomen als v.f.l. maar heb in de zes maanden tijd geen kans gehad om bij te dragen aan een goede ontwikkeling van Aldi B.V.

Het meest jammere vind ik toch het feit hoe ik behandeld ben nadat ik mijn ontslag indiende.'We kunnen je gelijk uit roosteren als je wilt' terwijl het filiaal kampte met een personeelstekort. Gemaakte afspraken zoals de eerste drie weken van maart mijn vakantiedagen opnemen zijn niet nagekomen. Ong 120 overuren (deels verduisterde uren) waar super moeilijk over gedaan werd (waar ik sterk het gevoel kreeg alsof ik ze van geld probeerde te plunderen) en het ergste nog wel dat ik nog steeds wacht op mijn €2500 vakantiegeld en vakantiedagen.

Ik heb niks tegen het bedrijf en ik heb zeker ook geen slechte bedoelingen dit is gewoon een stukje waarheid dat gezegd mag worden.
Pluspunten
Collega's en de klanten
Minpunten
Staat omschreven
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ALDI is een goede werkgever!
Secretaresse (huidige medewerker) –  Culemborg11 juli 2019
Bij ALDI heb ik het erg naar mijn zin! De werkzaamheden die ik oppak zijn leuk en uitdagend.
Naast de leuke collega's die bij ALDI werken hangt er ook een prettige sfeer. ALDI biedt vele kansen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lopende mumies
Magazijnbeheerder (huidige medewerker) –  Roermond25 juni 2019
Waardeloos... geen communicatie geen waardering en geen respect
Hoop verwachtingen, en nix kunnen regelen. Er moet degelijk wat ergs gebeuren wilt er actie ondernomen worden. Niemand kan goede morgen zeggen, lopen erbij alsof hun ziel uitgerukt is uit het lijf. EEn schande..
Pluspunten
Koppijn
Minpunten
Stress
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, veel salaris
Assistent filiaal manager (voormalige medewerker) –  Noord-Holland2 juni 2019
Aangenomen als assistent filiaalmanager. weinig gemerkt, deed meer de taken als algemeen verkoper. Opleiding is slecht. Ik hield er niet van om de hele dag met zware dozen te sjouwen en niet service gericht te zijn. Teveel werkdruk, iets met 10 uur werk in 2 uur klaar hebben. Salaris is meer dan uitstekend, enige positieve.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
teveel stress & werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
strak geleide organisatie
1e vervangend bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  diverse plaatsen23 mei 2019
De organisatie kent een platte managementstructuur met duidelijke richtlijnen.
Openingstijden conform de algemene winkelopeningstijden van de supermarktbranche.
De werkdruk is behoorlijk hoog.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Leerdam20 mei 2019
top bedrijf leuke sfeer goede doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Kaatsheuvel15 mei 2019
Het is duidelijk wat er van je verwacht word, en er zit variatie in wat je moet doen op een dag, zeker op mijn leeftijd een ideale bijbaan.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen prima werkgever
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep10 mei 2019
Goede werkgever voor als je je eerste baan zoekt. Salaris is uitstekend. Goede werkgever als je omhoog wil klimmen in de supermarktbranche.
Pluspunten
Prima salaris (vergeleken andere supermarkten)
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Allroundmedewerkster (voormalige medewerker) –  Raalte9 mei 2019
Aldi was een fijne werkomgeving met leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is meer voor 16 jarige leuk.
Goederecontroleur (voormalige medewerker) –  Amsterdam West9 mei 2019
Het is een bedrijf waar je wel je mond open moet trekken, anders lopen ze over je heen.
Pluspunten
Goed Salaris.
Minpunten
lange werkdagen. Slechte communicatie. Geen belans tussen prive en werk.Rooster niet optijd af.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed loon, meer ook niet
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gronsveld26 april 2019
De Aldi betaald goed, maar eenmaal mij erin verdiept rammelt het van alle kanten..
Slechte communicatie, dan heb ik het nog niet eens over hoe je als een hond überhaupt behandeld word.
Totaal niet cao gericht en wat een verschrikkelijke mentaliteit!
Er kon nooit eens een compliment af, en de pannen hingen op de grond... afsnauwen tot en met...
ik kwam daar toen ik pas bevallen was en de wacht tijden zijn anderhalf jaar aan kinderopvang... dit leverde echt een probleem op... er werd letterlijk gezegd had je maar niet komen werken als je een kind hebt... nou ik heb er mijn neus vol van en ben blij dat ik ervoor gekozen heb om te stoppen
Pluspunten
Goed loon, fijne regiomanager
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je moet je in 5e delen
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord23 april 2019
bij aldi moet je heel hard werken wat niet erg is maar je in 5e delen kan niet te weinig personeel over de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 6.031 reviews
51.368
41.769
31.484
2704
1706

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur