ALDI Reviews

198 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.599 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige jongere collegas
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Wijchen4 december 2019
gezellige werkzweer maar zeer stress vol het is leuk om te werke maar er zijn veel medewerkers erg chagerijnig en reageren dat af op de jongeren medewerkers van daar mijn keuze om daar te stoppen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongeregelde winkel
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam27 november 2019
vaak kwam het voor dat er mensen niet op kwamen dagen en als jij er dan wel was, hoorde je de filiaalleider de hele dag op werknemers schelden zodat er geen motivatie meer was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdaging
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Vorden13 november 2019
wisselend werken
afstemming op elkaar
collega verband
verschillende werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige samenwerking
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Verkooppmedewerkster12 november 2019
We hadden een leuke werksfeer ondanks dat de werk druk werk hoog lag.
Er was veel variatie in de werkzaamheden wat mij erg aansprak , want ik houd van uitdagingen. Het was echt een bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Ik heb er met plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk nare sfeer, collegas die je erbij lappen als je iets zegt. Dreigen door chef en veel pesterijen.
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groenlo5 november 2019
Hier moet je nooit gaan werken, wat een vreselijk slecht bedrijf. Collegas naaien je om zelf een wit voetje te krijgen. Elke minuut moet je kunnen verantwoorden, je mag niet eens naar de wc of met de vrachtwagen een parkeerplaats op. Prive thuis boeit ze niks, je hebt geen eigen inbreng. Weekenden werken en feestdagen en avonden. Nooit daar gaan werken. Ze kunnen ook niemand meer krijgen, is ook niet zo gek. Als je ziek word dan wordt je weg gepest. Bah!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aldi
2e vervangend filiaalleider (huidige medewerker) –  Medemblik4 november 2019
Je bent de heledag druk bezig met te weinig mensen over de heledag waardoor er verwacht wordt dat je hard werkt en veel doet. De werkdruk is daardoor redelijk hoog zeker als je in een drukke winkel werkt.
Salaris is niet verkeerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Loonadministrateur (voormalige medewerker) –  Zaandam31 oktober 2019
Hele negatieve werksfeer. Iedereen praat over elkaar en wil beter zijn dan de ander.
De managers of HRM praten net zo leuk mee.

In de kantine heb je een aparte tafel voor de managers om zo te laten weten dat zij hoger zijn dan de rest.

Vanaf het moment dat je binnen komt lopen krijg je al een slecht gevoel over je heen.

Enigste waar je goed voor bent is het archiveren van documenten en als je dat hebt gedaan wordt je ontslagen door de dames .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aldi
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 oktober 2019
De personeelsbegroting is niet op orde en het management is pusherig. Meer valt er ook niet te zeggen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stressvol
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Bleiswijk22 oktober 2019
Privéleven is niet van belang
Beloofde komen ze niet na
Weinig personeel en slechte materiaal
Roosters die 2 dagen voor het begin van het maand worden bekend gemaakt.
Geen respect voor zijn medewerkers.
Overuren draaien is standaard, wordt ook altijd vanuit gegaan dat je dat doet.
Pluspunten
geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gaan werken
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Veenendaal21 oktober 2019
Alles slecht!
Geen woorden meer.
Alleen maar waarschuwen. Stop en zoek verder.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Heb je even
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Management Trainee (voormalige medewerker) –  Apeldoorn18 oktober 2019
Leuk bedrijf, hard werken maar je krijgt er ook naar betaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvullen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Vaals17 oktober 2019
Heel goed ik geef goed voldoende.7.7review niet perfect maar voldoende heel tevreden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zo slecht voor z'n personeel.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda16 oktober 2019
Jarenlang gewerkt, maar wordt er niet leuker op. Roosters die op het laatste moment, zonder overleg, veranderd worden. En waarom? Geen idee. Geeft een collega dan aan dat ze wil ruilen, wat voor allebei beter uitkomt, mag dat niet. Gewoon treiteren dus. Geroddel, iedereen het gevoel geven dat het nooit goed genoeg is. Ook naar de klanten toe totaal niet vriendelijk. Interesseert ze niks als iets niet op voorraad is: dan komen ze maar terug... Waardeloos bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor prima salaris
Filiaalleider (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom11 oktober 2019
Bij de Aldi werken is altijd uitdagend, met klanten is het elke dag weer verschillend en maakt het werk leuk en afwisselend. Het fijne is dat elke collega elkaar goed kent en ondersteund.
Pluspunten
Afwisselend werk
Minpunten
Fysiek werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaringen
filiaalleider/filiaalleider in opleiding (voormalige medewerker) –  Vlaardingen8 oktober 2019
Intern heel veel problemen met contracten ( senioren) weinig productiviteit waardoor de leidinggevende in stress raken die volgens norm moeten presteren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Filiaalleider (huidige medewerker) –  Blerick27 september 2019
Werken in kleine teams met een redelijk hoge werkdruk.
Het is afwisselend leuk werk met leuke collega's.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
prehistorisch bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkomgeving, met fijne collega's
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Culemborg18 september 2019
Dynamisch bedrijf, leerzaam en een fijne werkomgeving!
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Ik kan geen minpunt bedenken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht werkgever heeft geen respect voor zijn medewerkers
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Sint-Oedenrode15 september 2019
Als je jong bent en geen gezin hebt kun je lekker werken bij dit bedrijf je zult er voor open moeten staan om veel en lange dagen te werken werkgever heeft geen respect voor je als je een leiding gevende taak hebt niks is goed genoeg het moet altijd meer zijn het enige wat wel goed is het loon maar daar tegen over staat wel werken tot je erbij neer valt dus voor mij loont het gelukkig niet ik ben zelf gelukkiger geworden zins ik daar niet meer werk 🤗meer
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze luisterde niet
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oldenzaal10 september 2019
Mijn contract niet verlengt om dat ik geen goeie Aldi tempo had maar voor de rest was ik een goeie werknemer. Was al ziek werd er nog zieker door. Was niet in staat om te gaan werken. Moest perse naar de arbo arts. Waar ik 1 geen geld voor had om te reizen en 2 ik helemaal niet in de staat was om er heen te gaan en mijn levens verhaal een vreemde te vertellen. En toen stond de districtleider voor me deur te schreeuwen dat ik moest meekomen voor 10 minuten lang dus heb ik ook per direct ontslag genomen omdat het moest. Als je me contact niet verlengt voor zo’n reden dan is mij niks meer verplicht.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Begrijpen je totaal niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niks was goed geregeld
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Tiel10 september 2019
* Slechte werkomgeving
* Geen leuke collega's
* Valse beloftes
* Slechte salaris
* Werd je niks geleerd je kon gelijk aan de slag zonder dat je wist wat je moest doen was na 2 dagen al gestopt daar
Pluspunten
Geen
Minpunten
alles wat hierboven genoemd is
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ALDI. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 6.599 reviews
51.491
41.915
31.606
2767
1820

Waarderingen per categorie

2,9Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur