Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ALDI Carrières en werk

Over ons
ALDI is succesvol omdat we zaken anders aanpakken. Denk aan onze winkels waar we producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Dit is een van de pijlers die ALDI tot één van de grootste en meest succesvolle food Retailers in Europa maakt, al decennia lang. ALDI biedt ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Daarom kunnen – meer... onze klanten profiteren van betaalbare, biologische producten. Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Zo werkt het bij ALDI!

BOUW MEE AAN DE TOEKOMST VAN ALDI!

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Onze filialen worden helder, overzichtelijk en ruim met brede winkelpaden, betere verlichting en bewijzering, een frisse sfeer en uitgebreide versafdelingen. Kortom nog meer winkelplezier voor onze klanten. Een geweldige verandering dus! Om deze vernieuwing te realiseren hebben we naast onze huidige collega’s, veel nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.


ONTWIKKELING VAN MENSEN

Niet alleen onze formule wordt ontwikkeld. Juist omdat onze collega’s zo veel impact hebben op het succes van ALDI, investeren wij volop in ontwikkeling en opleiding. Uiteraard volg je bij ons talloze producttrainingen. Ons nieuwe opleidingshuis geeft iedere medewerker de kans door te groeien naar een hogere functie. Jonge Hbo’ers en academici kunnen via ons traineeprogramma in twee jaar tijd doorgroeien naar een management functie. Bij je ontwikkeling word je ondersteund door ervaren Opleidingsfiliaalmanagers. Zij staan garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.


SLEUTELROL

Al die collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en zorgen dat onze klanten iedere dag weer met plezier boodschappen bij ALDI doen. Samen stropen we onze mouwen op voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht team.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij ALDI te werken?

2,9
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
2,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij ALDI?

57%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 710 reviews
3,0
Leuke collega's, wel ongestructureerd, altijd chaos
Geschreven door Tweede vervangend filiaalleidster (voormalige medewerker) van Sint-Michielsgestel op 3 augustus 2020
Na een halfjaar werken bij de Aldi, heb ik de handdoek in de ring gegooid. Voor mij was het chaotisch, er zat absoluut geen structuur binnen het filiaal. Iedereen deed maar wat, omdat de belofte over het inleren niet waar wordt gemaakt. Je moet er wel tegen kunnen. Persoonlijk ben ik iemand die graag gestructureerd te werk gaat, dat kon ik hier niet - meer...
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Chaotisch, ongestructureerd, slechte privé/werkbalans
Bekijk ALDI reviews over management

Welke vacatures staan er open bij ALDI?

Beste werklocaties
3,5
Culemborg
3,4
Breda
3,3
Bergen op Zoom
3,0
Amsterdam
Meest populaire functies
4,0
Secretaresse (m/v)
3,8
Filiaalmedewerker
3,8
Horecamedewerker (m/v)
3,6
Assistent Filiaalmanager (m/v)
3,5
Kassamedewerker (m/v)

ALDI vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij ALDI?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 73 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 74 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 74 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij ALDI