Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ALDI Carrières en werk

Over ons
ALDI is succesvol omdat we zaken anders aanpakken. Denk aan onze winkels waar we producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Dit is een van de pijlers die ALDI tot één van de grootste en meest succesvolle food Retailers in Europa maakt, al decennia lang. ALDI biedt ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Daarom kunnen – meer... onze klanten profiteren van betaalbare, biologische producten. Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Zo werkt het bij ALDI!

BOUW MEE AAN DE TOEKOMST VAN ALDI!

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Onze filialen worden helder, overzichtelijk en ruim met brede winkelpaden, betere verlichting en bewijzering, een frisse sfeer en uitgebreide versafdelingen. Kortom nog meer winkelplezier voor onze klanten. Een geweldige verandering dus! Om deze vernieuwing te realiseren hebben we naast onze huidige collega’s, veel nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.


ONTWIKKELING VAN MENSEN

Niet alleen onze formule wordt ontwikkeld. Juist omdat onze collega’s zo veel impact hebben op het succes van ALDI, investeren wij volop in ontwikkeling en opleiding. Uiteraard volg je bij ons talloze producttrainingen. Ons nieuwe opleidingshuis geeft iedere medewerker de kans door te groeien naar een hogere functie. Jonge Hbo’ers en academici kunnen via ons traineeprogramma in twee jaar tijd doorgroeien naar een management functie. Bij je ontwikkeling word je ondersteund door ervaren Opleidingsfiliaalmanagers. Zij staan garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.


SLEUTELROL

Al die collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en zorgen dat onze klanten iedere dag weer met plezier boodschappen bij ALDI doen. Samen stropen we onze mouwen op voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht team.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij ALDI te werken?

2,9
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,1
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij ALDI?

Beste werklocaties
3,5
Culemborg
3,4
Breda
3,3
Bergen op Zoom
3,0
Amsterdam
Meest populaire functies
4,0
Secretaresse (m/v)
3,8
Filiaalmedewerker
3,8
Horecamedewerker (m/v)
3,6
Assistent Filiaalmanager (m/v)
3,5
Kassamedewerker (m/v)

ALDI vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij ALDI?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 130 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 131 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 130 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij ALDI