Albron Reviews

97 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 99 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke operationele werkomgeving
Financiele administratief medeweker (huidige medewerker) –  Zeewolde31 augustus 2019
Je leert er omgaan met een enorme werkdruk en geen dag is hetzelfde. Er komt altijd wat tussendoor naast de standaard werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakantie werk centerparcs
Bediening (voormalige medewerker) –  Westerhoven28 juli 2019
Ik had hele lieve werkgevers die ook echt luisterde naar wat voor werk je wilde doen.
Ik deed op verschillende plekken bediening, in restaurants, snackbar en grand café.
Bij allemaal kreeg je van ten voren super duidelijke instructies van wat je wel en niet moet doen.
Super chille mensen als je weinig ervaring heb en je laat iets vallen is het helemaal niet erg.
Je mag hele dag gratis drinken van het fris, in de pauzes kon je kiezen voor 5 euro pizza of lunch in de kantine voor een klein prijsje.
Je mag als vakantie medewerker daar blijven slapen in de bungalows voor werknemers en stagiaires.
Wat ik wel wat jammer vind was dat ik tot zover ik weet de enigste donkere persoon was die daar verbleef.
Ik kreeg wel laag salaris.
Pluspunten
Goedkoop lunchen, aardige collega's
Minpunten
Werktijden, salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever die wil investeren in kennis
Locatiemanager/Barista (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 juli 2019
Ik heb Albron leren kennen als een fijne organisatie waar ik vrijheid had om mijn eigen ideeën te implementeren op de locatie. Na drie maanden bij Albron te werken kreeg ik de kans om mijn diploma Cateringbeheerder OCC-C te halen.
Kortom een werkgever die wil investeren in de medewerkers
Pluspunten
Investeren in kennis, Veel vrijheid
Minpunten
niet kunnen ontdekken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, weinig betalen
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Limburg17 april 2019
Catering CAO is slecht betalen en hard werken. Doorgroeien kan als je een ja knikker bent.
Groot bedrijf, je bent een nummer. Een wolf in schaapskleren.
Pluspunten
Werk/privé balans, leuk om met gasten te werken
Minpunten
Alles wordt vanuit hoofdkantoor gedicteerd.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cateringmanager op diverse locaties
Cateringmanager D (voormalige medewerker) –  Leusden20 februari 2019
Veel geleerd op diverse locaties. Locaties in de regio met mooie uitdagende functies. Diversiteit in teams en gasten. Veel banqueting, diverse opstarts en ondersteunende taken voor de District Manager.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij Albron
Assistent kok (huidige medewerker) –  Dalen15 februari 2019
Leuke team om mee te werken.
kan er weinig over zeggen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
tjah
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Cateringmedewerker B (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)29 december 2018
Leuke sfeer leuke collega’s als regionedewerker kom je op verschillende plekken.
Pluspunten
Korting op lunch
Minpunten
geen Reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
catering beheerder (voormalige medewerker) –  Weesp9 december 2018
Was hier begonnen als gewoon medewerker, en na een paar maanden al manager geworden vanwege ziekte van huidige manager.
3 tot 4 medewerker elke dag, bereiding van de lunch voor de medewerker van Loreal luxe producten ( luxe merken van Loreal zoals Lancome, Cacharel, biotherm enz), dagelijk komen cursisten van alle merken, kan van een klein groepje van 10 tot 20 personen die bij on komen lunchen.
Zeer gewaardeerd werk van de opdrachtgever, na 8 jaar ben ik naar andere werk verhuisd omdat Loreal kantoor ging verhuizen.
Pluspunten
Zeer gewaardeerd werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijke werk omgeving ligt eraan welke locatie
regeio manager (voormalige medewerker) –  regio Amsterdam7 november 2018
Ik heb een jaar bij Albron gewerkt als regio manager via het uitzendbureau, hierdoor kwam ik op vele locaties. op de enen locatie was het beter geregeld dan op de andere. vanaf kantoor was alles redelijkgoed geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht10 oktober 2018
gezamelijk alles voorbereiden en klaarzetten
uitgeven en afrekenen
prettig contact met de gasten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je voelt je soms even weg vanwege de locatie
Floormanager (huidige medewerker) –  Zeewolde21 augustus 2018
Het is een uitdaging om hier te werken
Veel uren met vaak een hoge piekbelasting in het werk
afwisselend en dynamisch
je moet stevig in je schoenen staan om hier te werken
Pluspunten
bedrijfskleding
Minpunten
lange dagen, geen maaltijdvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken maar gezellig
Shiftleader bedrijfskantine (voormalige medewerker) –  Veghel6 augustus 2018
ploegen draaien maar mooie tijden. gezellig onderling en met mensen uit de fabriek
Pluspunten
lekker eten en gezellig
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer met veel doorgroeimogelijkheden.
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht20 juli 2018
In het team een erg gezellige sfeer. Je wordt zeer gemotiveerd om door te groeien. Zeer afwisselend werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel gezellige omgeving
Medewerker Financiële Administratie (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel4 juli 2018
Goede werksfeer met gezellige collega's, goed bereikbaar met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Cateringbeheerster (voormalige medewerker) –  De Meern20 mei 2018
Fijne collega's. Ik heb veel geleerd en opleiding intern afgerond als Cateringmedewerkster. Helaas wegens bezuinigingen werd mijn contract niet verlengt.
Pluspunten
fijne sfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkplek
catering medewerkster A (huidige medewerker) –  Almere24 april 2018
voorbereiding lunch
uitgifte lunch
kassa draaien
banqueting partijen plannen en draaien
afwassen
koffie rondes lopen
klant gesprekken voeren
Pluspunten
werktijden goed te combineren met schoolgaande kinderen
Minpunten
zwaar tillen, lang op je benen staan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 april 2018
drie jaar gewerkt met een leuk team alleen was het management niet altijd top.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne inspirerende werkomgeving
Operationeel manager Horeca (voormalige medewerker) –  Gemeente Maastricht21 maart 2018
Super leuke tijd gehad op de universiteit van Maastricht maar de reistijd ging me na een aantal jaren parten spelen, dat is de reden dat ik gestopt ben.
Pluspunten
Leuke inspirerende omgeving tussen jonge enthousiaste studenten
Minpunten
Reis afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werk omgeving
horeca medewerker (voormalige medewerker) –  den haag10 maart 2018
Ik heb daar 1 jaar lang stage gelopen/gewerkt. Ik heb het heel leuk en leerzaam ervaren.
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke afwisslende baan
magazijn/orderdeskmedewerker (huidige medewerker) –  America26 februari 2018
Leer hier erg veel op gebied van finance, urenadministratie en de verwerking van de pakbonnen. Voorheen veel in magazijn gewerkt.
Pluspunten
Goede belonig bij jubilea en gratis gebruik van faciliteiten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albron. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 99 reviews
522
440
329
26
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur