Albron
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Albron

Bij Albron zijn we iedere dag bezig met het uitbreiden en verbeteren van de dienstverlening.

We werken in bedrijfsrestaurants, zorg, horeca locaties en op de parken van Center Parcs. Zo kruipen we vaak in de huid van onze opdrachtgever; bijvoorbeeld bij Starbucks, Anne&Max, De Keukenhof of TT Assen.


Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons.
 – meer...

horeca medewerkerHolland Heineken Houseteammedewerkers

Welkom bij Albron

Bedrijfscatering - Onze Keuken

Albron Center Parcs

Center Parcs is een heerlijke plek om op vakantie te zijn, midden in de natuur. Albron verzorgd het eten en drinken in de verschillende restaurants, bij het zwembad en in de supermarkt op de parken in Nederland en België.

Starbucks - een franchise contract met Albron

Albron heeft een franchise contract met Starbucks, zo werk je in een Starbucks op contract bij Albron op 8 locaties in Nederland!

Koken in de zorg - kleinschalig in de huiskamer van de bewoners

Anne&Max - Franchise met Albron

Bij Anne&Max ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we samen met hen een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Albron en Anne&Max werken samen in Apeldoorn en Leidschendam.

Âme Fashion Café - Bataviastad

Âme Fashion Café is het concept van Albron in Bataviastad.

*Food is fashion

*Mooi zijn komt van binnenuit en een gezonde levensstijl helpt je goed te voelen en dat ook uit te stralen. Zo is wat je eet ook een modestatement. In Âme Fashion Café komen gastronomie en fashion samen. De perfecte plek om je ziel te laten spreken.

Keukenhof en Albron

Ieder voorjaar wordt het grootste bloemenpark van Europa geopend, als Albron verzorgen we het eten en drinken voor alle bezoekers!