Albert Heijn Reviews

2.308 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk zweer
Vakkenvuller (vers) (voormalige medewerker) –  Zaandam25 maart 2019
de werk zweer is super leuk. alleen het werk druk is erg hoog, je moet bijvoorbeeld heel veel doen in 2 uur! en dat is best lastig want je moet veel doen en ondertussen krijg je ook veel vragen van klanten!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 maart 2019
Ik leer hier hoe je klantvriendelijk moet zijn en hou je een klant het beste kan helpen . Daardoor vindt ik het werk ook leuker
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Vulling moet altijd af zijn anders mag je niet op tijd naar huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk als bijbaan
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
Erg leuk als bijbaan, maar niet te doen als fulltime baan
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  verschillende21 maart 2019
Leuke werkgever waar ik veel ervaring heb opgedaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vakkenvulmedewerker (huidige medewerker) –  Deventer20 maart 2019
Je kunt goed bij de Albert Heijn terecht als je een bijbaan zoekt. Er hangt een gezellige sfeer en je hebt flexibele tijden. Je moet er wel rekening mee houden dat je niet super lange dagen kunt werken. In de ochtend kunt je vaak max 3 uur werken en in de avond max 4. Overdag is er niet veel te doen.
Het leukste aan de baan is het klantencontact en het lachen met je collega's.
Het management is erg betrokken met de vakkenvullers en probeert de ideale omgeving te creëren voor de klant maar ook voor de werknemers.
Minpunten
De tijdstippen van werk zijn of sochtensvroeg of in de avond, overdag is er niet veel te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn Ervaringen
Verkoper B/ Teamleidster Verkoopafhandeling (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2019
Heb daar van alles gedaan

Kassa, Brood, Deli, Kaas.


Ik ben ook Teamleidster Verkoopafhandeling geweest.

Vast contract gehad,
Kwijt geraakt door nieuwe manager.
Pluspunten
Leuk team om in te werken
Minpunten
Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Caissière (voormalige medewerker) –  Vlissingen19 maart 2019
De werksfeer was altijd goed, ik kon goed optrekken met de teamleiders, alleen was ik toe aan iets anders dus nam ik ontslag
Pluspunten
Gezellige teamleiders en collega's
Minpunten
Urenverdeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was gezellig, maar niet leuk
Vakkenvuller/verkoopmedewerker brood/caissière (voormalige medewerker) –  Weesp19 maart 2019
Ze houden geen rekening met jou werktijden. Als je beschikbaar bent tot 20;00, plannen ze je gerust in tot 21:15. Heel erg vervelend dus.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Korte dagen,
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar18 maart 2019
Als part timer bij de Albert Heijn werk je in een productieve werkomgeving, maar er zijn weinig doorgroeimogelijkheden. Als je leuke collega' s hebt is het mooi meegenomen maar als je die niet hebt is het geen wereldramp omdat je niet vaak langer dan 3 uur achter elkaar aan het werk zult zijn.
Pluspunten
Vakantiegeld inbegrepen bij uurloon
Minpunten
Weinig waardering voor individuen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een strafkamp
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Almere17 maart 2019
Alle beoordelingen vinden plaats op basis van cijfers. Het systeem is erop berekend dat je na verloop van tijd zelf ontslag neemt. Blijf je door werken word je na verloop van tijd onvoldoende beoordeeld door je leidinggevende. En dan word je contract niet verlengd. Dus hard werken en goed je best doen helpt je alleen maar tijdens je sollicitatie en je proeftijd. Daarna is het gewoon je tijd uitzingen.

Super krappe tijdschema's zorgen er voor dat je altijd net te veel hooi op je vork hebt. Altijd zware kratten en boodschappen sjouwen en onder tijdsdruk werken sloopt je lichamelijk en geestelijk.

leidinggevenden willen alles controleren en zitten overal met de neus bovenop. Chauffeurs worden hier als kleuter behandeld.
Minpunten
Zwaar werk onder tijdsdruk, geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Caissière (voormalige medewerker) –  Barneveld17 maart 2019
Het werk bij de Albert Heijn is goed te doen, vooral kassamedewerkers hebben het goed.
Pluspunten
duidelijke rechten/plichten
Minpunten
gezagscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bijbaan naast school
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leiden16 maart 2019
Mijn periode bij AH heb ik als plezierig ervaren. Samenwerken met leeftijdsgenoten en samen de klus klaren in de daarvoor aangegeven tijd.

De teamleiders waren slechts enkele jaren ouder dan ik waardoor zij goed aanvoelden hoe zij met mijn leeftijdsgenoten en mijzelf moesten gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren, ze laten je niet langer dan 3 uur achter elkaar werken omdat zij geen pauze willen geven. Overuren worden ook nooit betaald.
Cassière (huidige medewerker) –  Almere Parkwijk15 maart 2019
Je wordt altijd 15 min voor aanvang verwacht. Je krijgt altijd slechte uren, omdat ze je niet langer dan 3 uur achter elkaar laat werken. Zij zijn namelijk te gierig voor een pauze. Daarnaast moet je altijd overwerken, terwijl je daar niet oor betaald wordt.
Pluspunten
nette winkel
Minpunten
slechte uren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best wel vervelend
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2019
Ja zegmaar ik was ontslagen voor niks en als je een tijdelijkcontract heb is de kans vaak klein dat het verlengt word
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
Sfeer en te zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig afwisselend
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 maart 2019
Afwisselende diensten waardoor je de ene dag zware werk verricht en de andere dag wat lichter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontslagen door zwangerschap
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Kampen12 maart 2019
Helaas heb ik er maar 6 maanden gewerkt, ik werd zwanger en daardoor speelde psychische problemen op waardoor ik niet alle werkzaamheden meer kon uiten, ik ben in de ziektewet geraakt.

nu wordt mijn contract niet verlengd omdat ik in de ziektewet zit en zwanger ben ( 21 weken) en wordt ik er gewoon uit gegooid.


Helaas heb ik weinig positiefs voor AH
Pluspunten
Geen
Minpunten
Verplichtingen geen mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke baan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Voorthuizen12 maart 2019
geen leuk team verband
je word aardig buiten geslooten
wel leuke team leiders
Pluspunten
korting
Minpunten
te veel een zijdig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere werkdag druk op de broodafdeling.
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Veghel12 maart 2019
Iedere werkdag op de broodafdeling is een drukke dag, maar fijn als je weer een nieuwe klant tevreden hebt gesteld.
Werken onder een goed management, is voor iedereen prettig en zeker ook duidelijk. Ik vindt het lastig als er steeds nieuwe veranderingen komen, wat met computer en dergelijke heeft te maken. En Leuk vindt ik vooral om gaan met mensen, wat voor mij zeker geen probleem is. En vindt het heel fijn, als ik mijn taak van de dag dan ook voledig heb kunnen volbrengen.
Pluspunten
Het heerlijke fruit tijdens de pauzes.
Minpunten
Zullen er ongetwijfeld zijn, maar niet wat mijn werk hierin belemmerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke regels.
Cassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag12 maart 2019
Ik vond het heel leuk maar, kan mezelf meer vinden in een kledingzaak.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassiere
Kassière (huidige medewerker) –  Spijkenisse12 maart 2019
Hele leuke werksfeer en je leert er super veel. Goed gemanaged
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Vaak zieke
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur