Albert Heijn Reviews

2.339 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.416 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Stage cursus (voormalige medewerker) –  Almere23 mei 2019
ik heb geleerd te spiegelen wat fifo vullen is en waaron het zo beangerijk is het magamant is ook top nooit probelemen mee gehad

het leukste van de baan is het vullen en de gezelligheid
Pluspunten
gezelige werk plek
Minpunten
korte werk dagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige sfeer, gezellige collega's
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere22 mei 2019
fijne werkervaring, gezellig, altijd wel iets te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
onderbetaald
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige werkomgeving, goede sfeer en ik wou dat ik langer werkte daar maar ik moet helaas stoppen vanwege mediche klachten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Petten22 mei 2019
Het was super leuk maar ook prima voor een eerste bijbaantje. Gezellige collega’s
Pluspunten
Goede sfeer korte werkdagen
Minpunten
Geen pauze als je 3 of 4 uur werkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier als vakkenvuller 12 uur per week en heb het heel gezellig met collega’s onderling
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 mei 2019
De albert heijn is een fijne en duidelijke winkel om te werken
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Soms overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opstap
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk22 mei 2019
Goede opstap als eerste baan, ook goed om een goede houding en klantgerichtheid te trainen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed loon
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hardenberg21 mei 2019
Het verdient goed en er werd veel rekening gehouden met privé omstandigheden.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Vroege werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 mei 2019
Het is een top bijbaan, werkt bijna nooit alleen je werk vaak samen met andere.
Pluspunten
Zondag 200% uitbetaling
Minpunten
Weinig pauze's
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardworking job but not appreciated
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage20 mei 2019
You have to work very hard to keep the managers pleased and even then it's not good enough. I do not recommend working here since it feels like they exploit 16 year olds for their minimum wage and young minds.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Cassière (huidige medewerker) –  Breda15 mei 2019
Saai werk maar goed betaald voor mijn leeftijd. Houdt zich ongeveer aan de CAO maar is een zooitje ongeregeld wat planning en communicatie betreft.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste baan de reden waarom ik in de verkoop wil
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schiedam14 mei 2019
was een gezelig bedrijf met mijn toen nog jonge collegas. vond het ook belangrijk om daar te leren met mensen om te gaan en klantvriendelijk te zijn. is ook belangrijk voor me intresse in de verkoop gewekt.
Pluspunten
veel leer ervaring
Minpunten
ongerelgmatig diensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2019
Bij Albert Heijn heb ik een hele gezellige tijd gehad met heel veel leuke collega's. Samenwerken was hier dan ook van groot belang.

Ik heb hier geleerd met klanten om te gaan, binnen bepaalde tijdsdruk te werken en goed weten samen te werken. Bij het bedrijf waren altijd genoeg doorgroeimogelijkheden die werden ondersteund door verschillende cursussen en opleidingen gefinancierd vanuit het bedrijf
Pluspunten
Maaltijd
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 mei 2019
Perfecte bijbaan om te starten met werken en je werkervaring op te bouwen!
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige omgeving om te werken
Leidinggevende (huidige medewerker) –  Puttershoek11 mei 2019
Fijne omgeving om te werken. Echter na 8 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging!
Pluspunten
Zelf je tijden kunnen indelen als leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bedrijfscultuur
Cashier and Customer Service Desk Clerk (voormalige medewerker) –  Raalte7 mei 2019
de bedrijfscultuur was erg goed en gezellig. Helaas nauwelijks doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt, miste de familie cultuur
Teamleider Verkoopklaar (overdag) (voormalige medewerker) –  Geldrop6 mei 2019
Fijn bedrijf, leuk team en fijne manager, miste met name het ons kent ons gevoel. Te groot bedrijf waardoor je altijd een nummertje blijft
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 mei 2019
Heb in de maanden dat ik bij albertheijn stage liep veel geleerd van verkopen en met de klant om te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 mei 2019
De Albert Heijn was wel leuk om te werken maar ik vond het erg veel en hard werk, dat kwam ook omdat het de grootste Albert Heijn van Apeldoorn was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel info over Ah
Verkoopmedewerker (parttime) (huidige medewerker) –  Den Haag4 mei 2019
Ik ben met school op stage gegaan en heb nieuwe dingen geleerd en ontdekt die ik niet wist. Nu weet ik iets meer over de Ah.
Pluspunten
Goed uitbetaald
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  denbosch4 mei 2019
heb er met ontzettend veel plezier gewerkt.had graag meer uren gewild.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen goede sfeer onderling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Vulploeg medewerker parttime (voormalige medewerker) –  Leusden2 mei 2019
Albert Heijn is een erg leuke plek om te werken op jonge leeftijd en heeft ook veel doorgroeimogelijkheden.
Ik ben begonnen als vakkenvuller en ben nu Teamleider van een afdeling.
Pluspunten
Gratis avondeten, goed salaris, bonussen
Minpunten
Lange dagen, veel verantwoordelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.416 reviews
5510
4998
3652
2176
180

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur