Albert Heijn Reviews

2.425 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek
Caissière (voormalige medewerker) –  Selwerd10 oktober 2019
Goede en gezellige werkplek, doorgroeimogelijkheden en goed salaris
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Sas van Gent10 oktober 2019
slecht geregeld qua roosters maar verder wel okeee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn XL
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid8 oktober 2019
Leuke collega's en voldoende flexibiliteit in de werktijden/uren. ;-)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arbeidstijdenwet wordt stelselmatig geschonden
Caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam7 oktober 2019
Geen pauze, er wordt aangegeven dat dat een gunst is en geen recht, volgt de Arbeidstijdenwet voor minderjarigen niet, overuren worden niet uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
bijbaantje (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 oktober 2019
Leuke werkplek om als student te werken vanwege openingstijden
Pluspunten
Leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te weinig uren en slechte management
Medewerker broodafdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 oktober 2019
Manager biedde niet meer als 9 uur per week aan. Meeste collegas waren niet heel vriendelijk en moest veel alleen 's avonds werken wat heel onprettig was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring redelijk goed.
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  'S-GRAVENHAGE4 oktober 2019
soms worden er niet genoeg mensen ingepland waardoor je extra hard moet werken en dat is best vervelend. daarnaast is het wel goede plek om te werken als bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overwerken
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Goirle4 oktober 2019
Altijd overwerken zonder uitbetaald te krijgen omdat de onrealistische standaarden hebben bij de AH. Raad het sterk af om er te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
volledig slechte werkhouding
counter medewerker (huidige medewerker) –  Lelystad gordiaan3 oktober 2019
hoe je daar behandeld word. ben je geen mens meer. je krijgt njet betaald voor je uren. ze houden je beschikbaarheid niet op orde. je krijgt ook weinig uren. ze houden geen rekening met je gevoel. vul je 1 ding verkeerd krijg je een waarschuwing en anders lig je er uit.
Pluspunten
dubbel betaald op zondag
Minpunten
alles behalve dubbel betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
team leuk, afspraken worden niet nagekomen
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Doorn3 oktober 2019
Het werk met de medewerkers was altijd top, ook het klanten contact maakte mn dag leuk. Helaas kwam het management nooit afspraken na en had ik hier geen goede band mee. Doorgroeimogelijkheden worden beloofd. Je werk hard en dan komt er een nieuwe manager en is alles weg.
Pluspunten
collega's
Minpunten
Snel wisselend management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Kassa medewerker / medewerker (voormalige medewerker) –  Swifterbant2 oktober 2019
Informele werksfeer waardoor het een laagdrempelige winkel was in de periode dat ik er werkte. Hele leuke collega's met leuke leidinggevende die veel met je mee dacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Assen1 oktober 2019
een erg leuke winkel om in te werken! ik werkte aan de kassa en het was altijd leuk! je moet natuurlijk wel rekening houden met lastige klanten want die horen er natuurlijk bij. maar over het geheel een leuke baan & heerlijk salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kassa medewerkster (voormalige medewerker) –  Houten30 september 2019
In de tijd dat ik bij Altbert Heijn heb gewerkt heb ik het onwijs naar mijn zin gehad. De uren waren in te plannen volgens jouw eigen schema en ruilen kon ook met collega's.

Ook heb ik veel geleerd op o.a. het gebied van klantvriendelijkheid, conflict hantering en mensen kennis.
Pluspunten
Gezellig team en teamuitjes
Minpunten
Bij het ruilen of overnemen van een dienst werd veel aandacht gevestigd op leeftijd en de duur.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Caissière (voormalige medewerker) –  Oosterbeek28 september 2019
Heb bijna 3,5 jaar bij Albert Heijn gewerkt en het altijd naar mijn zin gehad. Ik kon goed omgaan met mijn teamleiders (uitzondering daar gelaten) en had leuke mede caissières. Vervelende klanten hou je toch, maar met vaste klanten kon ik altijd een leuk praatje maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed ervaring mee
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Voorhout27 september 2019
Ene salaris beloofd en uiteindelijk kreeg heel wat anders.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmosphere, nice work hours
Cashier (voormalige medewerker) –  Sneek, Friesland26 september 2019
Had an overall good experience, nice colleagues and good working hours.
It was a part time job for me and it really helped me build fast working skills and good communiation skills.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Sliedrecht25 september 2019
Erg leerzaam voor communicatieve vaardigheden. verder Gezellig personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam25 september 2019
Ik werk op de broodafdeling. De werkzaamheden die ik daar uitvoer zijn o.a. de afdeling op orde houden, zorgen ervoor dat alles op voorraad ligt, zelfstandig taken uitvoeren. Ik leer elke dag bij hoe ik in drukke situaties het beste kan inspelen dat vind ik heel uitdagend en leuk. De managementteam is heel erg bereikbaar en ik kan altijd bij ze terecht voor eventuele problemen of vragen. Het leukste van deze baan is toch in contact komen met verschillende soorten mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's maar werkdruk hoog
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  's-Gravenhage25 september 2019
Gezellige werkomgeving met hoge werkdruk. De Teamleiders verwachten dat je alles heel snel vult. De salaris is goed. Maar na een tijdje wordt je duur en geven ze je ontslag.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke studenten bijbaan
Winkel medewerker (voormalige medewerker) –  Breda24 september 2019
Leuke studenten bijbaan.
Als in het juiste filiaal begint zijn er zeker doorgroei mogelijkheden.

Echter niet altijd even positief over ziekmeldingen en kunnen hier nogal een probleem van maken.
Pluspunten
personeels uitjes
Minpunten
collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur