Albert Heijn Reviews

2.308 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 mei 2019
Perfecte bijbaan om te starten met werken en je werkervaring op te bouwen!
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige omgeving om te werken
Leidinggevende (huidige medewerker) –  Puttershoek11 mei 2019
Fijne omgeving om te werken. Echter na 8 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging!
Pluspunten
Zelf je tijden kunnen indelen als leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bedrijfscultuur
Cashier and Customer Service Desk Clerk (voormalige medewerker) –  Raalte7 mei 2019
de bedrijfscultuur was erg goed en gezellig. Helaas nauwelijks doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt, miste de familie cultuur
Teamleider Verkoopklaar (overdag) (voormalige medewerker) –  Geldrop6 mei 2019
Fijn bedrijf, leuk team en fijne manager, miste met name het ons kent ons gevoel. Te groot bedrijf waardoor je altijd een nummertje blijft
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 mei 2019
Heb in de maanden dat ik bij albertheijn stage liep veel geleerd van verkopen en met de klant om te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 mei 2019
De Albert Heijn was wel leuk om te werken maar ik vond het erg veel en hard werk, dat kwam ook omdat het de grootste Albert Heijn van Apeldoorn was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel info over Ah
Verkoopmedewerker (parttime) (huidige medewerker) –  Den Haag4 mei 2019
Ik ben met school op stage gegaan en heb nieuwe dingen geleerd en ontdekt die ik niet wist. Nu weet ik iets meer over de Ah.
Pluspunten
Goed uitbetaald
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  denbosch4 mei 2019
heb er met ontzettend veel plezier gewerkt.had graag meer uren gewild.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen goede sfeer onderling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Vulploeg medewerker parttime (voormalige medewerker) –  Leusden2 mei 2019
Albert Heijn is een erg leuke plek om te werken op jonge leeftijd en heeft ook veel doorgroeimogelijkheden.
Ik ben begonnen als vakkenvuller en ben nu Teamleider van een afdeling.
Pluspunten
Gratis avondeten, goed salaris, bonussen
Minpunten
Lange dagen, veel verantwoordelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en goed bedrijf
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Burgh-Haamstede30 april 2019
Veel geleerd binnen dit bedrijf
Veel kunnen doen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Veendam30 april 2019
Het enige wat heel erg stoorde waren de werktijden. Als 15 jarige om 6 uur 's ochtends beginnen voor schooltijd aan was niet echt een optimale situatie. Afgezien daarvan was het een redelijke ervaring.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vroege werktijden in vergelijking met leeftijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  den haag28 april 2019
Super werkgever, helaas wat mindere supermarktmanagers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, zwaar onderbezet, slechte inwerking
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 april 2019
Het is aanpoten. Leuk in het begin, daarna steeds zwaarder naarmate je meer verantwoordelijkheid krijgt. Zware onderbezetting dus je draait lange shifts. Medewerkers worden nauwelijks ingewerkt, brengt allerlei moeilijkheden met zich mee. Prima salaris, maar voor hetzelfde geld (letterlijk) zit je achter de kassa.
Pluspunten
Warme broodjes
Minpunten
Zware werkdruk, onderbezetting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werksfeer en geen respect voor de werknemers.
Caissière (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 april 2019
Ik ben niet tevreden over de organisatie en de communicatie met de medewerkers en leidinggevende.
Wanneer ik ziek was moest ik bijvoorbeeld toch komen werken.
Het uitbetalen van loon ging vaak niet goed.
Regelmatig ruim een uur overwerken.
Loon erg laag.
Mijn leidinggevende was vreselijk maar dat is per Alber Heijn verschillend natuurlijk.
Pluspunten
doorbetaalde tweede pauze
Minpunten
Loon, overwerken, leidinggevende, communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar de teamleiders zijn asosociaal
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 april 2019
slijm goed met de teamleiders dan kom je beter in aanraking met betere tijden
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
de hogere mensen houden geen rekening met je werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Harderwijk19 april 2019
Ik heb met plezier als cassière gewerkt. Ik heb veel geleerd door het werk als verkoopmedewerker. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast zou ik graag meer uren willen werken
Pluspunten
Gezellig omgeving
Minpunten
Weinig werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kort maar krachtige bijbaan
Kassière (voormalige medewerker) –  Almere-Haven18 april 2019
+Ruimte om meer uren te werken
+Flexibele uren

-fouten met rooster
-onpersoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb daar vakkengevuld en ook gespiegeld
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Ede17 april 2019
ik kwam met veel plezier werken en heb met veel collega's gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda15 april 2019
Het was altijd leuk om aan de slag te gaan, ik had erg leuke en gezellige collega’s. De meeste van mijn eigen leeftijd. Ik ben erg leergierig een daar gaven ze een zeer goede uitleg hoe alles in z’n werk ging.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Veel karren die leeg moesten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houden geen rekening met wensen van de werknemer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda15 april 2019
ik heb aantal keren aangegeven op een bepaalde dag niet te kunnen werken maar wordt steeds weer ingepland.
Minpunten
luisteren niet naar medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur