Albert Heijn Reviews

2.308 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme en vriendelijke werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Deventer29 mei 2019
Collega's zijn als vrienden geworden. De band met leidinggevenden en de manager zijn warm en je krijgt absoluut niet het gevoel dat er een sterke hierarchie hangt in de winkel.
Pluspunten
Fijn beleid
Minpunten
Je bepaalt niet wie je aan de kassa krijgt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Starter
groente medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen28 mei 2019
Fijn werken
Een zaak waar je op jonge leeftijd een goeie
Opleiding krijg.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Whe
Vulmedewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar27 mei 2019
Slecht werk omdat het is vervelend dat je niet goed uitbetaald krijg.
Pluspunten
..
Minpunten
Niet uitbetalen al werk je over
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten25 mei 2019
Het is super gezellig tijdens het werken, je hebt super leuke collega’s, en leuke leiders.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 mei 2019
Een normale werkdag zag er als volgt uit: vakken vullen en spiegelen en klanten helpen met vragen.
Ik heb geleerd hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan.
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begin baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den haag24 mei 2019
Zeer goed en doorstroom mogelijkheden met veel varierend werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Gorredijk24 mei 2019
de sfeer in de albertheijn en de werk omgeving is zeer prettig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavernij
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hattem24 mei 2019
Het werken bij de Albert Heijn is verschrikkelijk. Je moet alles zelf regelen (zoals vervanging), als je geen vervangring kunt vinden en vervolgens niet komt opdagen wordt je ontslagen. Daarnaast moet je altijd onbetaald doorwerken. Hun argument hiervoor is 'moet je maar je best doen'. Er wordt ook 100% op je gerekend: 'We zijn een supermarkt, we rekenen wel op je.' Het personeel bestaat 80% uit scholieren, dus dat is gewoon dom. Het lijkt erg aantrekkelijk omdat je er vanaf 15 mag werken, maar je kunt beter nog een jaartje kranten lopen en dan een andere baan nemen.
Pluspunten
Geld
Minpunten
Slavernij
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bijbaan
Medewerkster op de brood- deli- kaasafdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 mei 2019
Als verkoopmedewerkster was dit een prima bijbaan in mijn eerste jaren als student.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Stage cursus (voormalige medewerker) –  Almere23 mei 2019
ik heb geleerd te spiegelen wat fifo vullen is en waaron het zo beangerijk is het magamant is ook top nooit probelemen mee gehad

het leukste van de baan is het vullen en de gezelligheid
Pluspunten
gezelige werk plek
Minpunten
korte werk dagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige sfeer, gezellige collega's
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere22 mei 2019
fijne werkervaring, gezellig, altijd wel iets te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
onderbetaald
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige werkomgeving, goede sfeer en ik wou dat ik langer werkte daar maar ik moet helaas stoppen vanwege mediche klachten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Petten22 mei 2019
Het was super leuk maar ook prima voor een eerste bijbaantje. Gezellige collega’s
Pluspunten
Goede sfeer korte werkdagen
Minpunten
Geen pauze als je 3 of 4 uur werkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier als vakkenvuller 12 uur per week en heb het heel gezellig met collega’s onderling
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 mei 2019
De albert heijn is een fijne en duidelijke winkel om te werken
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Soms overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opstap
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk22 mei 2019
Goede opstap als eerste baan, ook goed om een goede houding en klantgerichtheid te trainen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed loon
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hardenberg21 mei 2019
Het verdient goed en er werd veel rekening gehouden met privé omstandigheden.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Vroege werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 mei 2019
Het is een top bijbaan, werkt bijna nooit alleen je werk vaak samen met andere.
Pluspunten
Zondag 200% uitbetaling
Minpunten
Weinig pauze's
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardworking job but not appreciated
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage20 mei 2019
You have to work very hard to keep the managers pleased and even then it's not good enough. I do not recommend working here since it feels like they exploit 16 year olds for their minimum wage and young minds.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Cassière (huidige medewerker) –  Breda15 mei 2019
Saai werk maar goed betaald voor mijn leeftijd. Houdt zich ongeveer aan de CAO maar is een zooitje ongeregeld wat planning en communicatie betreft.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste baan de reden waarom ik in de verkoop wil
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schiedam14 mei 2019
was een gezelig bedrijf met mijn toen nog jonge collegas. vond het ook belangrijk om daar te leren met mensen om te gaan en klantvriendelijk te zijn. is ook belangrijk voor me intresse in de verkoop gewekt.
Pluspunten
veel leer ervaring
Minpunten
ongerelgmatig diensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2019
Bij Albert Heijn heb ik een hele gezellige tijd gehad met heel veel leuke collega's. Samenwerken was hier dan ook van groot belang.

Ik heb hier geleerd met klanten om te gaan, binnen bepaalde tijdsdruk te werken en goed weten samen te werken. Bij het bedrijf waren altijd genoeg doorgroeimogelijkheden die werden ondersteund door verschillende cursussen en opleidingen gefinancierd vanuit het bedrijf
Pluspunten
Maaltijd
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur