Reviews voor Vulploegmedewerkster bij Albert Heijn

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.537 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige bijbaantje
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda26 augustus 2019
Bij de AH heb ik als vulploegmedewerkster diverse werkzaamheden verricht. Ik heb daar heel lang gewerkt dus ik heb veel winkelervaring opgebouwd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige sfeer, gezellige collega's
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere22 mei 2019
fijne werkervaring, gezellig, altijd wel iets te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
onderbetaald
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Veendam30 april 2019
Het enige wat heel erg stoorde waren de werktijden. Als 15 jarige om 6 uur 's ochtends beginnen voor schooltijd aan was niet echt een optimale situatie. Afgezien daarvan was het een redelijke ervaring.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vroege werktijden in vergelijking met leeftijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda15 april 2019
Het was altijd leuk om aan de slag te gaan, ik had erg leuke en gezellige collega’s. De meeste van mijn eigen leeftijd. Ik ben erg leergierig een daar gaven ze een zeer goede uitleg hoe alles in z’n werk ging.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Veel karren die leeg moesten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam31 juli 2018
Het was altijd heel leuk werken bij de albert heijn je werd goed geholpen door je collegas en t was altijd ook heel gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuk en gezellig bedrijf om je eerste echte bijbaantje te hebben
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg14 mei 2018
Het is altijd heel gezellig en het is leuk dat ik hier werk en hier mij echte eerste baantje mag hebben.
Pluspunten
Het is er gezellig
Minpunten
Zwaar werk en lage salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leerdam17 juni 2017
Door te werken bij de AlbertHeijn heb ik geleerd om samen te werken met mijn collega's en daarom vond ik het een zeer goed starters baantje.
Pluspunten
leuke sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werksfeer.
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Driebergen-Rijsenburg10 april 2017
Ik ben de komende tijd ziek geweest had het doorgegeven en er werd afspraak met me gemaakt ik kon niet werken en had vervolgens vervaning geregeld ruim optijd uiteindelijk moest ik weg.
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Geen inklok systeem
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg gezellige maar hardwerkende vulploeg
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Apeldoorn30 januari 2017
het is de bedoeling dat je over ongeveer 2 uur je vulling in de schappen hebt zitten en dat doe je door samen zorgvuldig te werk te gaan. Je werkt in een team en probeert samen je eindtijd te behalen. Ik heb hier geleerd dat je netjes tegen klanten moet zijn, hoe je het beste iemand te woord kan staan of kan helpen en hoe je samen als een team moet werken. Met de leidinggevenden is er niks mis, je kan altijd wat vragen en er is altijd een mogelijke oplossing. Collega's zijn ook erg gezellig, maar kunnen tegelijkertijd hard werken. Het moeilijkste hier bestaat bijna niet, soms moet je even tegen kritiek kunnen en slikken, maar dat moet je vrijwel overal leren! Het leukste is dat ik werk met veel leeftijdsgenoten en de avonden vaak maar 2/3 uurtjes zijn.
Pluspunten
eten wordt vergoed en er valt altijd wel een compromis te sluiten!
Minpunten
vaak loopt de werktijd wel uit
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was niet zo leuk, alle collega's waren altijd chagerijnig. Als je om hulp vroeg wou niemand helpen
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer4 januari 2017
mijn collega's waren er nooit voor me.
ik heb wel wat kunnen leren dat is hoe ik vakken moet vullen en ik heb geleerd wat alles is in de magazijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp1 december 2016
ik vond dat ik bij deze Alber Heijn weinig dingen heb geleerd en amper door kon groeien. ik heb een aantal keer aangegeven meer te willen werken, maar dat gebeurde niet.ik werkte daarom maar 1 uur in de week op een zondag.
Pluspunten
dubbel betaalt op zondagen
Minpunten
te weinig uren kon maken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en prettige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Arnhem11 mei 2016
Het is fijn om bij de Albert Heijn te werken omdat je veel met mensen in contact komt, je mag mensen helpen en samen met mensen werken die ook vrienden van je worden. Het salaris is voldoende voor een scholier en er is een mogelijkheid om meer te werken.
Pluspunten
Gratis drinken in de kantine
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beter verwacht van zo'n bedrijf!
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Enkhuizen21 maart 2016
Helaas niet de beste tijd gehad bij Albert Heijn. Vaak maar voor twee uur per week ingeroosterd (17.00-19.00). Helaas moest je geregeld overwerken als je je pad niet op tijd af had. Zo was ik geregeld tot 20.00 uur of 21.00 nog aan het werk, terwijl overuren niet uitbetaald werden (ook niet in uren bijgeschreven).

Veel tijd om met collega's te praten was er niet. De druk was erg hoog om je eigen karren op tijd af te krijgen om niet langer te hoeven blijven. De directie vond een volle winkel belangrijker dan hun eigen personeel.
Pluspunten
Handige tijd om te beginnen
Minpunten
onbetaald overwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB18 december 2015
Mijn functie is vakken vullen. Wat ik op zo'n dag moest doen was het vullen van de vakken en als er iets vies was ook het poetsen daarvan. Ook moest ik klanten helpen en ze adviseren.
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Altijd hetzelfde moeten doen..
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring opgedaan en werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 juni 2015
Bij het werken bij de Albert Heijn heb ik veel geleerd. Ik heb onder andere geleerd om zowel in teamverband als individueel te werk te gaan. Ook heb ik geleerd om uit mijn schulp te kruipen, omdat ik vroeger nogal verlegen was. Dit door de klanten zo goed en vriendelijk mogelijk te helpen en om collegiaal te werk te gaan.

Het werken in de Albert Heijn was heel leuk. Het is belangrijk voor je collega's maar ook voor de klanten om een aangename werksfeer te creëren als medewerker. Goed je taken uitvoeren met een leuke werksfeer is dus wél mogelijk. Gelukkig kan ik hier niet over klagen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg sociale en gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sliedrecht, ZH31 januari 2014
Eigenlijk heb ik bij de Albert Heijn zo'n beetje alles geleerd. Zij hebben mij leren balansen, spiegelen, doorwerken, geordend werken en dat je werk ook leuk kan zijn.
Pluspunten
Erg indrukwekkende gezellige, maar ook hard werkende sfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Albert Heijn

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.537 reviews
5536
41.031
3696
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie