Reviews voor Vulploegmedewerker (m/v) bij Albert Heijn

150 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 mei 2019
Perfecte bijbaan om te starten met werken en je werkervaring op te bouwen!
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar de teamleiders zijn asosociaal
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 april 2019
slijm goed met de teamleiders dan kom je beter in aanraking met betere tijden
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
de hogere mensen houden geen rekening met je werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 april 2019
Werken bij Albert Heijn is voor een student zeker aan te raden. De arbeidsomstandigheden zijn goed en er wordt rekening gehouden met je studierooster.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie tijd gehad
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Maassluis1 april 2019
Ik vond het een leuke tijd, alleen was er fors tekort aan uren bij deze functie, het was ook te flexibel met inplannen van uren.
Pluspunten
Goede afspraken met pauzes
Minpunten
Uitklokken ging via de teamleider
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaald, streng management.
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Hattem3 maart 2019
Het werk betaald goed maar je wordt met weinig respect behandeld.
Pluspunten
loon
Minpunten
management, regelen van vervanging etc.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
het was een goed xp en mensen waren goed met mij
maar team lijders zijn een betije raar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Sociaal gelegen werk gelegeheid
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 februari 2019
Het Filiaal waar ik heb gewerkt geeft je genoeg ruimte op de werkvloer om je eigen gang te gaan, bij sommige kan dat positief uitpakken en bij andere kan het ook negatief uitgepakt worden.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Marum22 februari 2019
Ik vind de AH een hele gezellige werkomgeving al vind ik het enorm jammer dat ik niet door kon groeien al was de mogelijkheid er wel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai werk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Huissen7 februari 2019
het werk is heel saai. geen variatie en ook geen contact met collegas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contracturen
Vulploegmedewerker kruidenierswaren/versafdeling (huidige medewerker) –  Almere6 februari 2019
Als je klachten hebt over werk bij albert heijn moet je er rekening mee houden dat albert heijn de fout altijd op de situatie of uzelf zal afschuiven. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en plannen je vaak minder uren in dan je contract staat.
Er is ook sprake van vriendjespolitiek wat betreft werkuren en zondagen.
Pluspunten
Aardige collega’s
Minpunten
Je wordt niet redelijk behandeld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, ideaal voor jongeren die wat bij willen verdienen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Coevorden23 januari 2019
Leuke collegas, leuk management. Ideaal als bijbaantje; eigen beschikbaarheid en goed uurloon.
Pluspunten
Flexibele uren
Minpunten
Korte werkshifts (2-2, 5h)
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijverij
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde17 januari 2019
Werken veel leuke werknemers, maar de leidinggevenden zijn echt slavendrijvers.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 december 2018
Het is leuk om bij AH te werken.
Als je om met mensen te praten hou ga daar wel werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk geving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 december 2018
Het was leuke gezellige bij baantje als student. Ik had naar mijn zin in leuke collegas mooie werk sfeer.
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf, perfect voor een bijbaan
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Valkenswaard8 december 2018
Heb 10 jaar gewerkt bij de Albert Heijn in Valkenswaard, en heb dit altijd een fijn bedrijf gevonden om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ja mooi
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer6 december 2018
Het werk beviel altijd uitstekend.
Het was heel leuk
Leuke collega's
Vind het helemaal mooi
Pluspunten
Voor jezelf werken
Minpunten
Laag betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk met tempo, maar korte werktijden
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Brielle9 november 2018
Ik vind het leuk om hier te werken maar het zijn voor mij te korten werk tijden.
Pluspunten
Leuke teamleiders
Minpunten
Korte werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werknemers maar wat mindere teamleiders
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Ridderkerk23 oktober 2018
De Albert Heijn is een leuke en gezellige winkel om in te werken qua sfeer en collega's wat ik bij de samenvatting aangaf is dat de teamleiders minder vriendelijk zijn.
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond21 oktober 2018
altijd een leuke tijd gehad bij Albert heyn.
heb er toen ik 15 werd gesolliciteerd en ben toen aangenomen.
heb er met veel plezier gewerkt , ook toen we warden overgenomen door jan linders.
het team wat we daar hadden was een leuke groep om mee te werken.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Wageningen11 oktober 2018
Bij Albert Heijn werken was heel erg leuk.
Ik begon daar als stagiaire en uiteindelijk mocht ik daar gaan werken.
Het was fijn werken met klanten praten, collega's en werksfeer was heel erg leuk
Pluspunten
Het was dichtbij mijn huis
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie