Reviews voor Vulploegmedewerker (m/v) bij Albert Heijn

156 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's.
VULPLOEGMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 oktober 2019
Je kan er lekker werken met goede collega's om je heen. Lekkere tempo een babbeltje kan altijd plaatsvinden, lekker enthousiast en stimuleren elkaar om 100& ervoor te gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar wel door werken
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  De Hoef18 oktober 2019
De tijd die ik bij de Albert Heijn heb gewerkt heb ik als een leuke tijd ervaren en zou het iedereen aanraden die een bijbaan zoekt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je veel kunt leren
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Heenvliet22 september 2019
Ik werkte in dit bedrijf voor een stage plek, omdat ik nog jong was had ik minder doorgroeimogelijkheden waardoor ik mijn motivatie begon te verliezen en voor aan ander bedrijf ging werken
Pluspunten
Leuke werkplek voor minderjarige
Minpunten
Veel stress op de werkvloer vanaf de teamleiders naar het andere personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke, diverse bijbaan met afstandelijke werkgevers
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Franeker16 september 2019
Echt een leuke baan, veel diverse taken en leuke collega's. Helaas is de relatie tussen werknemers en werkgevers erg afstandelijk. Het loon dat aangeboden wordt is lager dan het gemiddelde loon bij niet franchise Albert Heijnen.
Pluspunten
Gratis lucnh en avondeten
Minpunten
afstandelijke werkgevers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf , gaan belachelijk om met jongeren
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Renkum24 juli 2019
Ik heb ongeveer 2 jaar gewerkt bij de Albert Heijn in Renkum en ik ben vreselijk behandeld.
Van tijd tot tijd ging het wel prima maar mijn uren werden bijna altijd niet genoteerd als ik over moest werken , als ik ziek was moest ik elke keer zelf vervanging zoeken en werd er geen rekening met mij gehouden.
Ze werden altijd erg boos wanneer ik me ziek meldde en pushten altijd door dat ik toch moest proberen om te komen.
Ik heb vaak met koorts moeten werken omdat je je na 10u in de ochtend niet meer mag ziekmelding. Je hoort dan gewoon op te dagen.
Het personeel op de vloer is erg aardig tegen elkaar maar erg leuk hebben we het niet.
Ik ben 18 jaar en verdien niet veel per maand , daar komt ook nog eens bij dat als je nieuw bent je in het begin vaak in de ochtenden om 6u soms 5 word ingepland nadat aangegeven dat ik dat niet wou.
Vreselijke ervaring.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Uren niet genoteerd
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2019
Bij Albert Heijn heb ik een hele gezellige tijd gehad met heel veel leuke collega's. Samenwerken was hier dan ook van groot belang.

Ik heb hier geleerd met klanten om te gaan, binnen bepaalde tijdsdruk te werken en goed weten samen te werken. Bij het bedrijf waren altijd genoeg doorgroeimogelijkheden die werden ondersteund door verschillende cursussen en opleidingen gefinancierd vanuit het bedrijf
Pluspunten
Maaltijd
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 mei 2019
Perfecte bijbaan om te starten met werken en je werkervaring op te bouwen!
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar de teamleiders zijn asosociaal
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 april 2019
slijm goed met de teamleiders dan kom je beter in aanraking met betere tijden
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
de hogere mensen houden geen rekening met je werktijden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 april 2019
Werken bij Albert Heijn is voor een student zeker aan te raden. De arbeidsomstandigheden zijn goed en er wordt rekening gehouden met je studierooster.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie tijd gehad
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Maassluis1 april 2019
Ik vond het een leuke tijd, alleen was er fors tekort aan uren bij deze functie, het was ook te flexibel met inplannen van uren.
Pluspunten
Goede afspraken met pauzes
Minpunten
Uitklokken ging via de teamleider
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaald, streng management.
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Hattem3 maart 2019
Het werk betaald goed maar je wordt met weinig respect behandeld.
Pluspunten
loon
Minpunten
management, regelen van vervanging etc.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
het was een goed xp en mensen waren goed met mij
maar team lijders zijn een betije raar
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Sociaal gelegen werk gelegeheid
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 februari 2019
Het Filiaal waar ik heb gewerkt geeft je genoeg ruimte op de werkvloer om je eigen gang te gaan, bij sommige kan dat positief uitpakken en bij andere kan het ook negatief uitgepakt worden.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Marum22 februari 2019
Ik vind de AH een hele gezellige werkomgeving al vind ik het enorm jammer dat ik niet door kon groeien al was de mogelijkheid er wel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai werk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Huissen7 februari 2019
het werk is heel saai. geen variatie en ook geen contact met collegas
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contracturen
Vulploegmedewerker kruidenierswaren/versafdeling (huidige medewerker) –  Almere6 februari 2019
Als je klachten hebt over werk bij albert heijn moet je er rekening mee houden dat albert heijn de fout altijd op de situatie of uzelf zal afschuiven. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en plannen je vaak minder uren in dan je contract staat.
Er is ook sprake van vriendjespolitiek wat betreft werkuren en zondagen.
Pluspunten
Aardige collega’s
Minpunten
Je wordt niet redelijk behandeld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, ideaal voor jongeren die wat bij willen verdienen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Coevorden23 januari 2019
Leuke collegas, leuk management. Ideaal als bijbaantje; eigen beschikbaarheid en goed uurloon.
Pluspunten
Flexibele uren
Minpunten
Korte werkshifts (2-2, 5h)
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijverij
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde17 januari 2019
Werken veel leuke werknemers, maar de leidinggevenden zijn echt slavendrijvers.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 december 2018
Het is leuk om bij AH te werken.
Als je om met mensen te praten hou ga daar wel werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk geving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 december 2018
Het was leuke gezellige bij baantje als student. Ik had naar mijn zin in leuke collegas mooie werk sfeer.
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie