Reviews voor Verkoper (m/v) bij Albert Heijn

281 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.541 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer onder de werknemers onderling.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ridderkerk20 oktober 2018
De baas zelf vond ik geen prettige man om mee samen te werken. Zijn vrouw daarentegen is een lieve vrouw en helpt graag iedereen.

Het bedrijf snapt in mijn mening niet helemaal de definitie van bijbaan. School blijft een prioriteit en dat werd niet altijd begrepen.
Pluspunten
Gezellige collega’s en goede kerstpakketten
Minpunten
Zelf lunches betalen. Alleen avondeten werd gegeven.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving en goede communicatie. Als team samen winnen!
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)19 oktober 2018
Een prettige organisatie met veel collega's. Management is altijd bereikbaar voor een gesprek of een praatje en daarmee een prettige bedrijfscultuur.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Roermond17 oktober 2018
Het leuke van deze baan is dat je veel contact hebt met klanten. Minder vond ik dat je hele dag hetzelfde doet dus geen afwisseling in je werk hebt.
Pluspunten
Hoog salaris en veel werken in vakanties
Minpunten
Weinig afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en productieve werkomgeving
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Lochem17 oktober 2018
Albert Heijn is een gezellig bedrijf met een productieve werkomgeving. de werkdruk is niet al te hoog en je gaat dus met plezier naar je werk toe
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met leuke mensen en klanten
Senior verkoopmedewerker brood (huidige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Door de ruime werktijden kan je je werktijden makkelijk aan je prive aanpassen
echter is de werkdruk veel te hoog
Je krijgt weinig uren toegekend van het hoodkantoor en dan willen ze nog uren besparen om die op andere afdelingen in te zetten
Gelukkig werk je met leuke collega's en leuke klanten waardoor je dag wel snel voorbij gaat
Pluspunten
Je kan makkelijk vrij krijgen
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur niet goed
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Huizen2 oktober 2018
Het bedrijf is een jong bedrijf met veel jonge partime medewerksers. Ik heb mij de eerste jaren erg om mijn gemak gevoeld maar toen het nieuwe mangement kwam niet meer en ben ik hier ook zo snel mogelijk weggegaan.
Pluspunten
NVT
Minpunten
NVT
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen toekomst
Verkoopmedewerker broodafdeling (voormalige medewerker) –  Aalten27 september 2018
- na 23 maanden verplicht eruit
- geen complimenten
- geen doorgroeimogelijkheden
- weinig tot geen contact met de bedrijfsleider
- je werktijden aanpassen is wel flexibel regelbaar
- collega's helpen elkaar graag
- overleg over de afdelingen wordt niet met personeel gedaan, alleen met leidinggevende van de afdelingen
- alleen vast contract als je leidinggevende opleiding gaat doen waardoor je nooit zicht op vast contract hebt.
Pluspunten
werktijden regelbaar
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke winlel om te werken met leuke gezelige collegas
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 september 2018
Ik werk daar al bijna 2.5 jaar en ik ben eem beetje moe van geworden want we kunne daar niet groeien om dat somege uvw uit kiring krikgen
Pluspunten
Is een hele leuke winkel met gezelige collegas
Minpunten
Somge team leiders zijn iritand (tl)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Verkoopmedewerkster deli kaas (huidige medewerker) –  Driebergen-Rijsenburg3 september 2018
Goed bedrijf, zeker als je jong bent en snel wil door groeien naar een leiding gevende functie.
Helaas richten ze zich steeds meer op gemak en kant en klaar producten en is er geen ruimte meer voor iets vers bereid of gesneden vleeswaren of kaas helaas
En als oudere medewerker zit je in een moeilijke positie, want aan één kant ben je duur (TE DUUR)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar hardwerkend bedrijf
Senior verkoopmedewerkster delicatessen/kaas/brood (voormalige medewerker) –  Nuenen6 augustus 2018
veel vrienden gemaakt in deze tijd. hard werken was aan de orde van de dag maar goed gestructureerd dus helemaal niet erg
Pluspunten
collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top team maar een hoge werkdruk
Verkoopmedewerkster Bakkerij en Delicatessen (huidige medewerker) –  Hengelo OV27 juli 2018
Werken bij de Albert Heijn is super. Het is een top bedrijf met leuke medewerkers. Afhankelijk van het management kan de werksfeer verschillen. Sommige managers zijn te veel op de centjes gelet waardoor er geschrapt wordt in het personeel en de werkdruk zeer hoog is. Dit geldt echter niet voor alle managers want er zijn er genoeg die de kwaliteit van de producten en de klanten én werknemers voorop stellen.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waarin je kan groeien
Verkoopmedewerkster parttime (voormalige medewerker) –  Heerenveen16 juli 2018
Super gezellige collega's, goede opleiding en leuke klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juni 2018
Leuk team, alleen weinig uren.
Doordat er meestal teveel mensen werken, voornamelijk jongeren.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Korte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen sympathieke werkgever
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel16 juni 2018
Tijdens mijn examenperiode heb ik vrij gevraagd, ruim op tijd en netjes via het systeem. Ik heb echter geen vrij gekregen en wanneer ik aangaf niet te kunnen werken op een bepaald tijdstip omdat ik een examenzitting had werd ik geacht toch te komen. Ook mijn vakantieaanvraag is afgekeurd. Vrij onsympathiek en het maakte het voor mij heel lastig de baan te behouden. Daarnaast ben ik ook niet te spreken over mijn collega's. Hoewel de jongere parttimers hartstikke leuke mensen waren, heb ik vele nare ervaringen gehad met mijn fulltime collega's. Ze waren schijnheilig, achterbaks en onredelijk. Ik werd beschuldigd van zaken die volstrekt onterecht waren en aantoonbaar niet klopte, toch koos de manager de kant van de fulltimers. Zelfs toen zij met een schreeuwende scheldpartij een van mijn collega's tot huilen brachten omdat er niet genoeg broodjes waren bij gebakken, besloot de manager zijn rug te keren naar de arme knul, die vervolgens (terecht) ontslag heeft genomen. Over het algemeen hangt er dus een nare werksfeer en zijn de managers onsympathieke mannen die niet achter hun werknemers staan.
Minpunten
Onsympathieke managers
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 juni 2018
Meestal doe je gewoon heletijd hetzelfde. Achter de kassa fulltime werken raad ik niemand aan.
Pluspunten
Veel locaties
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en marktconform salaris
Verkoopmedewerker Versafdeling (voormalige medewerker) –  Wassenaar27 mei 2018
Tijdens mijn tijd bij Albert Heijn heb ik veel ervaring met klanten opgedaan. Samen met mijn collega was ik verantwoordelijk voor de versafdeling waar wij onze producten actief aan klanten probeerden te verkopen.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Veel overwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam bedrijf.
Senior verkoopster (huidige medewerker) –  Heemstede24 mei 2018
Een afwisselende, maar drukke baan. Samen met collega's proberen we iedere dag de klant tevreden de deur uit te laten gaan. Iedere dag is anders door de verschillende klanten.
Het leukste van deze baan is het klantencontact met hun complimenten.
Het minst leuke is als je de klant moet teleurstellen waar wij niet altijd invloed op hebben.
Pluspunten
Houdt veel rekening met de werknemers
Minpunten
De druk is wel erg groot.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne bijbaan
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Kerkrade24 mei 2018
Ik heb het altijd fijn gevonden om bij Albert Heijn te werken.
Als een bijbaan een goede baan. In de vakanties kan je meestal wat meer verdienen.

Jammer vind ik dat je zomaar, zonder pardon overgeplaatst kan worden.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Overplaatsing
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amstelveen14 mei 2018
De werkomgeving bij Albert Heijn was leuk (leuke collega's). Echter ging het niet samen met studeren (vaste roosters pers maand) en ik heb elke week andere les momenten. Rekening houden met mijn rooster was bijna niet van toepassing. Ook werden op een geven moment al mijn vrij aanvragen afgewezen. Hierdoor had ik uiteindelijk besloten om toch ontslag te nemen.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Werd weinig tot geen rekening gehouden met de werknemers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving, vriendelijke mensen, leuke collega's
verkoopmedewerkster broodafdeling (voormalige medewerker) –  's-Gravendeel2 mei 2018
vroeg beginnen, brood afbakken, alles klaarzetten, schappen bijvullen, brood inpakken, tussendoor afbakken indien nodig, klanten te woord staan, samenwerken met collega's. Lastig om hoog te tillen door mijn lengte, verder een hele leuke afdeling om te werken.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
soms erg lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.541 reviews
5537
41.033
3697
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie