Reviews voor Verkoper (m/v) bij Albert Heijn

275 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet leuk!
Verkoper brood (voormalige medewerker) –  Hattem11 juni 2019
Hier staat alles behalve je eigen welzijn op nummer 1.
Overuren worden niet uitbetaald.
Bij ziekmelding moet je elke dag bellen of je die dag erna wel of niet weer komt werken.
Als werknemer word je niet gewaardeerd.
Pluspunten
Gezellige collega’s
Minpunten
Overuren niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opstap
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk22 mei 2019
Goede opstap als eerste baan, ook goed om een goede houding en klantgerichtheid te trainen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 mei 2019
Heb in de maanden dat ik bij albertheijn stage liep veel geleerd van verkopen en met de klant om te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om daar te werken
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch13 april 2019
Het werk wat ik deed vond ik leuk. Fijne collega's, leuke sfeer.
Pluspunten
bonus om de 3 maanden
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn Ervaringen
Verkoper B/ Teamleidster Verkoopafhandeling (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2019
Heb daar van alles gedaan

Kassa, Brood, Deli, Kaas.


Ik ben ook Teamleidster Verkoopafhandeling geweest.

Vast contract gehad,
Kwijt geraakt door nieuwe manager.
Pluspunten
Leuk team om in te werken
Minpunten
Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere werkdag druk op de broodafdeling.
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Veghel12 maart 2019
Iedere werkdag op de broodafdeling is een drukke dag, maar fijn als je weer een nieuwe klant tevreden hebt gesteld.
Werken onder een goed management, is voor iedereen prettig en zeker ook duidelijk. Ik vindt het lastig als er steeds nieuwe veranderingen komen, wat met computer en dergelijke heeft te maken. En Leuk vindt ik vooral om gaan met mensen, wat voor mij zeker geen probleem is. En vindt het heel fijn, als ik mijn taak van de dag dan ook voledig heb kunnen volbrengen.
Pluspunten
Het heerlijke fruit tijdens de pauzes.
Minpunten
Zullen er ongetwijfeld zijn, maar niet wat mijn werk hierin belemmerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoper (voormalige medewerker) –  Hilversum2 maart 2019
Prima werksfeer, goed management en leuke baan. Het was top.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor eerste ervaring
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 februari 2019
Vulploeg medewerker bij Albert Heijn was mijn eerste baantje, en ik raad het dan ook zeer aan als je nog geen werkervaring hebt. Je leert snel en netjes werken, service staat er erg centraal en er wordt goed rekening gehouden met leeftijd, ervaring en zaken zoals school of stage.
De bedrijfscultuur is gezellig, maar er heerst wel een redelijke vriendjespolitiek. Wie het hardste werkt, wordt ook het meest gehoord (wat natuurlijk goed is), maar er wordt dan wel vaker gekeken naar hoeveel je hebt gedaan (bijv. hoeveel karren je hebt gevuld), dan naar andere kwaliteiten (bijv. hoeveel je hebt opgeruimd, hoeveel klanten je hebt geholpen, etc). Wel wordt je er op aangemerkt als deze andere kwaliteiten ontbreken...
Groot minpunt (en de reden waarom ik ben gestopt) is dat de ingeplande uren waak worden overschreden, en dat er dan moeilijk wordt gedaan of je deze uren uitbetaald krijgt. Je moet afmaken waar je aan begonnen bent en als je dan een halfuurtje uitloopt, gaan ze eerst met je in overleg of dit jouw schuld was en of ze je het gaan uitbetalen. Heb ook meerdere keren tot middernacht gewerkt (terwijl je dan tot 19:00 in de planning staat), dit krijg je dan wel uitbetaald maar je werkt dan spontaan een bijna drie-dubbele shift. Een voordeel hiervan is, is dat je wel leert voor jezelf op te komen.
Het management en hiërarchie binnen het bedrijf zijn wel erg overzichtelijk en transparant, en ondanks de vriendjespolitiek kan je wel iedereen goed aanspreken.
Pluspunten
Houdt goed rekening met school/stage/privé
Minpunten
Veel (spontaan) overwerken tot soms laat in de avond
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Verkoper (voormalige medewerker) –  Utrecht6 februari 2019
ik heb veel kunnen leren van mijn collega's. Werkomgeving was zeer fijn. En zeker doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
werktijden ongemakkelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
Het contact met werknemers en werkgevers was heel gehecht. Je kon bij iedereen terecht of vragen stellen. De sfeer op de werkvloer was heel mooi te zien. Klanten en werknemers die sociaal met elkaar omgingen en verder nog vroegen naar je dag of weekend. De management was heel professioneel en maakte geen onderscheid tussen werknemers.

Er was ook nooit wat moeilijk aan de baan. Stel je deed iets voor het eerst werd dat je uitgelegd waardoor je het snapte en zelfstandig verder kon. Het was een leuke werkplek, naast het feit dat het altijd druk was.
Pluspunten
Iedereen ging sociaal met elkaar om.
Minpunten
Het was wel altijd druk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tja, begin met de dag negatiever over mijn werkgever te denken
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Breukelen18 januari 2019
Collega's praten allemaal achter elkaars rug om, SMM zit alleen maar op kantoor, nieuwe ASM gaat hem achterna, bijna geen doorgroeimogelijkheden, je kan jezelf niet ontwikkelen door alle budgetten aan uren, loonsom en noem het maar op kan je minimaal werken. Albert Heijn gaat sneller achteruit dan vooruit.
Pluspunten
Collega's zijn gezellig
Minpunten
Je wordt ontslagen als je te oud bent, Ivm loonsom zoveel mogelijk goedkope medewerkers laten werken, Geen hoger contract krijgen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer altijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2019
Ik vond het altijd wel leuk daar, maar na mijn diploma’s kon ik toch een betere baan krijgen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, variërend werk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Dokkum29 november 2018
Leuke collegas, een goede sfeer, goed management, varierende taken, flexibel rooster
Pluspunten
Variërende taken
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel gedoe
Verkoper (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam22 november 2018
Bij ah veel ruzie gehad over mijn werk tijden maakte veel overuren en ze wilde dat nooit uitbetalen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer onder de werknemers onderling.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ridderkerk20 oktober 2018
De baas zelf vond ik geen prettige man om mee samen te werken. Zijn vrouw daarentegen is een lieve vrouw en helpt graag iedereen.

Het bedrijf snapt in mijn mening niet helemaal de definitie van bijbaan. School blijft een prioriteit en dat werd niet altijd begrepen.
Pluspunten
Gezellige collega’s en goede kerstpakketten
Minpunten
Zelf lunches betalen. Alleen avondeten werd gegeven.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving en goede communicatie. Als team samen winnen!
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)19 oktober 2018
Een prettige organisatie met veel collega's. Management is altijd bereikbaar voor een gesprek of een praatje en daarmee een prettige bedrijfscultuur.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Roermond17 oktober 2018
Het leuke van deze baan is dat je veel contact hebt met klanten. Minder vond ik dat je hele dag hetzelfde doet dus geen afwisseling in je werk hebt.
Pluspunten
Hoog salaris en veel werken in vakanties
Minpunten
Weinig afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en productieve werkomgeving
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Lochem17 oktober 2018
Albert Heijn is een gezellig bedrijf met een productieve werkomgeving. de werkdruk is niet al te hoog en je gaat dus met plezier naar je werk toe
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met leuke mensen en klanten
Senior verkoopmedewerker brood (huidige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Door de ruime werktijden kan je je werktijden makkelijk aan je prive aanpassen
echter is de werkdruk veel te hoog
Je krijgt weinig uren toegekend van het hoodkantoor en dan willen ze nog uren besparen om die op andere afdelingen in te zetten
Gelukkig werk je met leuke collega's en leuke klanten waardoor je dag wel snel voorbij gaat
Pluspunten
Je kan makkelijk vrij krijgen
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur niet goed
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Huizen2 oktober 2018
Het bedrijf is een jong bedrijf met veel jonge partime medewerksers. Ik heb mij de eerste jaren erg om mijn gemak gevoeld maar toen het nieuwe mangement kwam niet meer en ben ik hier ook zo snel mogelijk weggegaan.
Pluspunten
NVT
Minpunten
NVT
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie