Reviews voor Verkoper (m/v) bij Albert Heijn

281 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam25 september 2019
Ik werk op de broodafdeling. De werkzaamheden die ik daar uitvoer zijn o.a. de afdeling op orde houden, zorgen ervoor dat alles op voorraad ligt, zelfstandig taken uitvoeren. Ik leer elke dag bij hoe ik in drukke situaties het beste kan inspelen dat vind ik heel uitdagend en leuk. De managementteam is heel erg bereikbaar en ik kan altijd bij ze terecht voor eventuele problemen of vragen. Het leukste van deze baan is toch in contact komen met verschillende soorten mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke studenten bijbaan
Winkel medewerker (voormalige medewerker) –  Breda24 september 2019
Leuke studenten bijbaan.
Als in het juiste filiaal begint zijn er zeker doorgroei mogelijkheden.

Echter niet altijd even positief over ziekmeldingen en kunnen hier nogal een probleem van maken.
Pluspunten
personeels uitjes
Minpunten
collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toen ik werkte bij de Albert Heijn was er altijd een fijne werksfeer.
Verkoper broodafdeling (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 september 2019
De werknemers/werkgevers worden met respect behandeld en er wordt rekening gehouden met elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kille saaie werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Havelte26 juli 2019
mensen die knap en gezellig waren kregen promotie en de lelijke eendjes mochten alleen de vervelende klusjes doen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige winkel
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Dieren23 juli 2019
Er word veel van je verwacht qua werkhouding en mentaliteit verder veel geleerd alleen is het soms door de grootte moeilijk om orde te houden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet leuk!
Verkoper brood (voormalige medewerker) –  Hattem11 juni 2019
Hier staat alles behalve je eigen welzijn op nummer 1.
Overuren worden niet uitbetaald.
Bij ziekmelding moet je elke dag bellen of je die dag erna wel of niet weer komt werken.
Als werknemer word je niet gewaardeerd.
Pluspunten
Gezellige collega’s
Minpunten
Overuren niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Bussum4 juni 2019
Ik stond vaak lange dagen op de vloer maar kreeg daar niet erg veel waardering voor
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede opstap
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk22 mei 2019
Goede opstap als eerste baan, ook goed om een goede houding en klantgerichtheid te trainen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 mei 2019
Heb in de maanden dat ik bij albertheijn stage liep veel geleerd van verkopen en met de klant om te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om daar te werken
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch13 april 2019
Het werk wat ik deed vond ik leuk. Fijne collega's, leuke sfeer.
Pluspunten
bonus om de 3 maanden
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn Ervaringen
Verkoper B/ Teamleidster Verkoopafhandeling (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2019
Heb daar van alles gedaan

Kassa, Brood, Deli, Kaas.


Ik ben ook Teamleidster Verkoopafhandeling geweest.

Vast contract gehad,
Kwijt geraakt door nieuwe manager.
Pluspunten
Leuk team om in te werken
Minpunten
Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere werkdag druk op de broodafdeling.
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Veghel12 maart 2019
Iedere werkdag op de broodafdeling is een drukke dag, maar fijn als je weer een nieuwe klant tevreden hebt gesteld.
Werken onder een goed management, is voor iedereen prettig en zeker ook duidelijk. Ik vindt het lastig als er steeds nieuwe veranderingen komen, wat met computer en dergelijke heeft te maken. En Leuk vindt ik vooral om gaan met mensen, wat voor mij zeker geen probleem is. En vindt het heel fijn, als ik mijn taak van de dag dan ook voledig heb kunnen volbrengen.
Pluspunten
Het heerlijke fruit tijdens de pauzes.
Minpunten
Zullen er ongetwijfeld zijn, maar niet wat mijn werk hierin belemmerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoper (voormalige medewerker) –  Hilversum2 maart 2019
Prima werksfeer, goed management en leuke baan. Het was top.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor eerste ervaring
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 februari 2019
Vulploeg medewerker bij Albert Heijn was mijn eerste baantje, en ik raad het dan ook zeer aan als je nog geen werkervaring hebt. Je leert snel en netjes werken, service staat er erg centraal en er wordt goed rekening gehouden met leeftijd, ervaring en zaken zoals school of stage.
De bedrijfscultuur is gezellig, maar er heerst wel een redelijke vriendjespolitiek. Wie het hardste werkt, wordt ook het meest gehoord (wat natuurlijk goed is), maar er wordt dan wel vaker gekeken naar hoeveel je hebt gedaan (bijv. hoeveel karren je hebt gevuld), dan naar andere kwaliteiten (bijv. hoeveel je hebt opgeruimd, hoeveel klanten je hebt geholpen, etc). Wel wordt je er op aangemerkt als deze andere kwaliteiten ontbreken...
Groot minpunt (en de reden waarom ik ben gestopt) is dat de ingeplande uren waak worden overschreden, en dat er dan moeilijk wordt gedaan of je deze uren uitbetaald krijgt. Je moet afmaken waar je aan begonnen bent en als je dan een halfuurtje uitloopt, gaan ze eerst met je in overleg of dit jouw schuld was en of ze je het gaan uitbetalen. Heb ook meerdere keren tot middernacht gewerkt (terwijl je dan tot 19:00 in de planning staat), dit krijg je dan wel uitbetaald maar je werkt dan spontaan een bijna drie-dubbele shift. Een voordeel hiervan is, is dat je wel leert voor jezelf op te komen.
Het management en hiërarchie binnen het bedrijf zijn wel erg overzichtelijk en transparant, en ondanks de vriendjespolitiek kan je wel iedereen goed aanspreken.
Pluspunten
Houdt goed rekening met school/stage/privé
Minpunten
Veel (spontaan) overwerken tot soms laat in de avond
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Verkoper (voormalige medewerker) –  Utrecht6 februari 2019
ik heb veel kunnen leren van mijn collega's. Werkomgeving was zeer fijn. En zeker doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
werktijden ongemakkelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
Het contact met werknemers en werkgevers was heel gehecht. Je kon bij iedereen terecht of vragen stellen. De sfeer op de werkvloer was heel mooi te zien. Klanten en werknemers die sociaal met elkaar omgingen en verder nog vroegen naar je dag of weekend. De management was heel professioneel en maakte geen onderscheid tussen werknemers.

Er was ook nooit wat moeilijk aan de baan. Stel je deed iets voor het eerst werd dat je uitgelegd waardoor je het snapte en zelfstandig verder kon. Het was een leuke werkplek, naast het feit dat het altijd druk was.
Pluspunten
Iedereen ging sociaal met elkaar om.
Minpunten
Het was wel altijd druk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tja, begin met de dag negatiever over mijn werkgever te denken
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Breukelen18 januari 2019
Collega's praten allemaal achter elkaars rug om, SMM zit alleen maar op kantoor, nieuwe ASM gaat hem achterna, bijna geen doorgroeimogelijkheden, je kan jezelf niet ontwikkelen door alle budgetten aan uren, loonsom en noem het maar op kan je minimaal werken. Albert Heijn gaat sneller achteruit dan vooruit.
Pluspunten
Collega's zijn gezellig
Minpunten
Je wordt ontslagen als je te oud bent, Ivm loonsom zoveel mogelijk goedkope medewerkers laten werken, Geen hoger contract krijgen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer altijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2019
Ik vond het altijd wel leuk daar, maar na mijn diploma’s kon ik toch een betere baan krijgen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, variërend werk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Dokkum29 november 2018
Leuke collegas, een goede sfeer, goed management, varierende taken, flexibel rooster
Pluspunten
Variërende taken
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel gedoe
Verkoper (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam22 november 2018
Bij ah veel ruzie gehad over mijn werk tijden maakte veel overuren en ze wilde dat nooit uitbetalen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie