Reviews voor Teamleider (m/v) bij Albert Heijn

132 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een goed bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam11 november 2019
Werken bij de ah heb ik altijd leuk gevonden, maar nu is het tijd om ergens anders te gaan wetken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullend leven
tweede man onder teamleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 november 2019
Het werk kan zwaar zijn maar gaf wel altijd een voldoening als de schappen weer vol waren al wa het soms maar tijdelijk met die druke dagen
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving inclusief tafeltennis
Teamlead Planning & Support (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2019
Door de keiharde groei was het soms moeilijk de workload bij te benen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf om bij te werken
Teamleider (voormalige medewerker) –  Huizen15 augustus 2019
Fijne bedrijfscultuur met veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken om het klanten naar hun zin te maken
Teamleider verkoopafhandeling & Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Heenvliet7 augustus 2019
wat ik het leukste vond aan mijn werkdagen was de klanten zo fijn mogelijk boodschappen te laten doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bijbaan
Supermarkt, Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2019
Het werk is goed te combineren met school, prima salaris, doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bijbaan voor jonge mensen
Teamleider Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Soest3 juni 2019
Ik heb jaren lang met veel plezier bij Albert Heijn gewerkt. Het management wisselde vaak en ik was het niet eens met de visie van elke manager maar over het algemeen was het een leuke baan met een erg leuk team.
De bedrijfscultuur van AH vind ik niet altijd even goed omdat je al snel te oud bent en wordt vervangen door een jonger persoon. Ik als teamleider was vaak gefrustreerd dat geweldige medewerkers even makkelijk op straat gezet werden als medewerkers die weinig toevoegde aan het team. Als teamleider kreeg ik het gevoel dat alles om de cijfers draait en niet om het menselijke.
Even goed zou ik AH zeker aanraden als bijbaan voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste werkervaring.
Pluspunten
Goed betaald, jong team, flexibele werktijden
Minpunten
Ook goede medewerkers krijgen moeilijk contractverlengingen wanneer ze te oud worden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt, miste de familie cultuur
Teamleider Verkoopklaar (overdag) (voormalige medewerker) –  Geldrop6 mei 2019
Fijn bedrijf, leuk team en fijne manager, miste met name het ons kent ons gevoel. Te groot bedrijf waardoor je altijd een nummertje blijft
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  den haag28 april 2019
Super werkgever, helaas wat mindere supermarktmanagers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 april 2019
Albert Heijn is een goed betaalde werkgever en flexibel voor studenten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede plaats voor jong talent
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam15 januari 2019
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij albert Heijn en vind het een top plek om vroeg je proffesionele kant te ontwikkelen.
Pluspunten
Goed loon, positieve instelling
Minpunten
Werkdruk, onervaren leiding vanwege bedrijfsstructuur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer tevreden
Teamleider (voormalige medewerker) –  Tegelen13 december 2018
Veel ervaring opgedaan en doorgegroeid.

Dit heb ik heel vaak ook anders meegemaakt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk sfeer
Teamleider Verkoopklaar (huidige medewerker) –  Breukelen30 oktober 2018
Leuk team, gezellige mensen, klanten binding en goede werksfeer.
Pluspunten
goede werk sfeer
Minpunten
Geen fulltime banen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, beperkte doorgroei mogelijkheden
deel teamleider (voormalige medewerker) –  Veendam Autorama21 oktober 2018
Mijn 2 jaar durende werkperiode bij dit bedrijf was leerzaam. Dit was mijn eerste baan in een groot bedrijf met veel collega's. Hierdoor kreeg ik veel meer ervaring op het gebied van samenwerking. Daarnaast zorgde deze baan er ook voor dat mijn verantwoordelijkheid verbeterd werd. Het moeilijkste aan deze baan vond ik de doorgroei mogelijkheid. Al snel merkte ik dat ik niet verder kan komen als deelteamleider. Dit had er mee te maken dat ik niet meer tijd kon vrijmaken naast mijn school voor werk om nog verder door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik werk elke week en heb ene vaste routine
Teamleider (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2018
Het is voor studenten best goed verdienen.

Albert Heijn houdt rekening met school.
Pluspunten
Veel voordelen
Minpunten
Geen rekening met medewerkers (privé, problemen etc).
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groenteboer
Teamleider/ Groenteboer (voormalige medewerker) –  Achterberg8 augustus 2018
Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij de Albert Heijn Achterberg. Dit was een bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I
Teamleider (huidige medewerker) –  Rotterdam5 augustus 2018
Je werkt als leiding gevende teveel in je eigen tijd, als je je uren erbij boekt krijg je een scheve gezicht van de manager.
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
Te veel in je eigen tijd moeten werken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Teamleider (huidige medewerker) –  Den Helder12 juli 2018
Het is er altijd gezellig qua sfeer. Je maakt iedere weer wat anders mee.
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiende logistieke onderneming
Teamleider Delivery (huidige medewerker) –  Amsterdam, De Meern4 juni 2018
Albert Heijn Online groeit, hard.

Met deze groei gaat gepaard dat er gezocht wordt naar de juiste manier om deze groei in goede banen te leiden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheden tot ontwikkeling
Teamleider Verkoopafhandeling (huidige medewerker) –  Leusden17 mei 2018
Mijn functie geeft mij veel vrijheid en mogelijkheden tot ontwikkeling. Alle facetten komen in mijn functie aan bod, dat maakt mijn werk bij Albert Heijn uitdagend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie