Reviews over Supermarktmedewerker (m/v) bij Albert Heijn in Rotterdam

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.542 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
AGF medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 maart 2019
Het is heel gezellig daar, klantvriendelijk en heel sociaal
Pluspunten
Werkgever
Minpunten
De tijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 juli 2018
Daar ging het altijd om vriendjespolitiek. daarnaast vond ik het wel een leerzame ervaring.
Pluspunten
je mocht SOMS opstaan van je plek om de vloer te vegen voor de verandering.
Minpunten
altijd tekort aan losse muntjes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  rotterdam1 mei 2018
Gezellige sfeer, hard werken leuke collegas je zorgt er samen voor dat je een mooie winkel neerzet.
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
veel gezeik
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig!
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 februari 2018
Hier kun je zeker weten een baan mee vinden! Bedankt!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer, leuke collega's maar slechte planninh
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2017
de werkroosters kwamen slechte overeen met mijn school roosters.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 oktober 2017
Het team veranderde regelmatig waardoor de werksfeer positief was.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 augustus 2017
Ik heb een hele leuke en leerzame periode gehad toen ik bij Albert Heijn heb gewerkt.
Pluspunten
Een AH Bonuskaart
Minpunten
Roosteraanpassingen doorgeven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring opbouwen
Vakkenvuller panklaar/vlees/zuivel (ochtend) (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 augustus 2017
pure werkervaring opbouwen. leuke collega's met wie ik heb samen gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heb ik kort gewerkt
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 mei 2017
Vakkenvullen is standaard en erg druk. heb er niet veel van geleerd en wat betreft collega's was het wel goed.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 mei 2017
Ik heb in mijn twee jaar bij de Albert Heijn veel geleerd. Vooral op sociaal gebied, mijn sociale vaardigheden zijn sterk toegenomen. Daarnaast is mijn leiderschap ook toegenomen. Ik weet hoe ik een groep moet leiden en zoveel mogelijk uit mijn functie kan halen.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met gezellige collega's die het werk veel leuker maakten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 april 2017
Voor een relatief lange periode hier gewerkt met veel verschillende collega's maar zeker positieve herinneringen aan over gehouden. Het heeft zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai, asociaal, irritant en hinderlijk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 april 2017
Qua collega's heb ik niks te melden, het waren leuke collega's.
Maar de management en de teamleiders waren asociaal. Afgelopen juni zou ik overgaan naar de kassa en mezelf daar verder ontwikkel, dit werd goedgekeurd, maar ik mocht later niet naar de kassa onlangs dat ik er meerdere malen had gevraagd. Meestal werden er niet genoeg mensen ingeplant waardoor de druk groter werd en wanneer de klanten wat vroegen werd het hinderlijk en irritant
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onprettig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 april 2016
toen ik bij de albert heijn werkte toen waren er een paar teamleiders waarmee niet te werken was en je vaak te laat klaar was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam21 maart 2016
Niet veel te melden.
Begin van de baan was leuk, totdat ik erachter kwam hoe die mensen daar zijn.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Markthal1 maart 2016
ik heb hier met veel plezier gewerkt en wilde hoger op komen, maar dit kon helaas niet vanwege mijn leeftijd en de loonsom die de winkel niet mag overschrijden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en productief
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH19 januari 2016
Het is harstikke leuk om voor het bedrijf Albert Heijn te werken.
ze gaan heel goed met je om en je leert er veel. ik wou er zelf werken omdat ik dagelijks boodschappen doe en ik vind dat ze goeie producten verkopen en presenteren. het was een leuke ervaring om bij de Albert Heijn gewerkt te hebben
Pluspunten
er is een team. en dat vind ik goed
Minpunten
er word teveel op je lip gezeten tijdens het werken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral gezeligge werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 oktober 2015
altijd gezellig maar ook altijd serieus
hard doorwerken
moeilijkste van de baan was op tijd je werk afmaken
er zin altijd gezellige mensen bij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 november 2014
Het is een rustige of drukke dag , je leert naar mij gevoel niks want je doet elke dag hetzelfde. Ik heb leuke collega's maar ook minder leuke . Niks vind ik moeilijk aan deze baan. Ik vind het leuk dat ik verschillende klanten aan me kassa heb.
Pluspunten
tot 7 euro eten uit winkel pakken bij lange pauze
Minpunten
Ze houden niet echt rekening met de medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Balie/kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  rotterdam6 augustus 2014
je kan je optimaal ontwikkelen binnen het team en het bedrijf
de collega's betrekken je tot de team en laten je graag nieuwe ervaringen zien.
gezellige collega's
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkplek
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2013
Ik vond het wel leuk om hier te werken. Ik had gezellige collegas en heb veel geleerd. Helaas ben ik ontslagen door de crisis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.542 reviews
5537
41.033
3697
2188
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie