Reviews voor Supermarktmedewerker (m/v) bij Albert Heijn

507 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Oosterbeek20 juni 2019
De Albert Heijn Oosterbeek was een prettige Albert Heijn om bij te werken.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Vrij vragen wordt soms moeilijk over gedaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 juni 2019
leuke mensen maar zag geen toekomst in albertheijn
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogland12 juni 2019
Werd zelf een beetje te oud voor een baantje bij AH maar echt een topbedrijf
Minpunten
Krassen op arm van de prijskaartjes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nijmegen11 juni 2019
leuk bedrijk erg vriendelijke mensen die er werkefn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Groningen6 juni 2019
Prima, leuk team.
Ze houden rekening met je.
Je kan zelf je beschikbaarheid invullen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 juni 2019
Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad, maar helaas ben je al gauw ''te duur''.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en productief
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Epe4 juni 2019
IK heb een leuke tijd gehad bij de Ah. Helaas werd na 3 jaar het werk wat saai en waren er geen door groei mogelijkheden.
Pluspunten
goede loon
Minpunten
late diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten25 mei 2019
Het is super gezellig tijdens het werken, je hebt super leuke collega’s, en leuke leiders.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begin baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den haag24 mei 2019
Zeer goed en doorstroom mogelijkheden met veel varierend werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavernij
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hattem24 mei 2019
Het werken bij de Albert Heijn is verschrikkelijk. Je moet alles zelf regelen (zoals vervanging), als je geen vervangring kunt vinden en vervolgens niet komt opdagen wordt je ontslagen. Daarnaast moet je altijd onbetaald doorwerken. Hun argument hiervoor is 'moet je maar je best doen'. Er wordt ook 100% op je gerekend: 'We zijn een supermarkt, we rekenen wel op je.' Het personeel bestaat 80% uit scholieren, dus dat is gewoon dom. Het lijkt erg aantrekkelijk omdat je er vanaf 15 mag werken, maar je kunt beter nog een jaartje kranten lopen en dan een andere baan nemen.
Pluspunten
Geld
Minpunten
Slavernij
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige werkomgeving, goede sfeer en ik wou dat ik langer werkte daar maar ik moet helaas stoppen vanwege mediche klachten
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Petten22 mei 2019
Het was super leuk maar ook prima voor een eerste bijbaantje. Gezellige collega’s
Pluspunten
Goede sfeer korte werkdagen
Minpunten
Geen pauze als je 3 of 4 uur werkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier als vakkenvuller 12 uur per week en heb het heel gezellig met collega’s onderling
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 mei 2019
De albert heijn is een fijne en duidelijke winkel om te werken
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Soms overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed loon
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hardenberg21 mei 2019
Het verdient goed en er werd veel rekening gehouden met privé omstandigheden.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Vroege werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 mei 2019
Het is een top bijbaan, werkt bijna nooit alleen je werk vaak samen met andere.
Pluspunten
Zondag 200% uitbetaling
Minpunten
Weinig pauze's
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste baan de reden waarom ik in de verkoop wil
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Schiedam14 mei 2019
was een gezelig bedrijf met mijn toen nog jonge collegas. vond het ook belangrijk om daar te leren met mensen om te gaan en klantvriendelijk te zijn. is ook belangrijk voor me intresse in de verkoop gewekt.
Pluspunten
veel leer ervaring
Minpunten
ongerelgmatig diensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 mei 2019
De Albert Heijn was wel leuk om te werken maar ik vond het erg veel en hard werk, dat kwam ook omdat het de grootste Albert Heijn van Apeldoorn was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  denbosch4 mei 2019
heb er met ontzettend veel plezier gewerkt.had graag meer uren gewild.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen goede sfeer onderling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb daar vakkengevuld en ook gespiegeld
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Ede17 april 2019
ik kwam met veel plezier werken en heb met veel collega's gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houden geen rekening met wensen van de werknemer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda15 april 2019
ik heb aantal keren aangegeven op een bepaalde dag niet te kunnen werken maar wordt steeds weer ingepland.
Minpunten
luisteren niet naar medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contact
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amersfoort12 april 2019
Het contact met de maneger vond ik niet heel goed, wanneer ik ziek was en vertelde dat ik niet kon komen kreeg ik die hele week niet uit betaald. wanneer ik werkte om mijn ziekte dagen in te lossen, kreeg ik hier niet voor betaald. ik kwam hier pas te laat achter en heb hierdoor maar de helft van mijn salaris gekregen
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
alleen maar koffie bij koffie apparaat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie