Ogólnie w albercie da się zarobić mimo wiekówki. Norma wyjebana w kosmos, nie raz do nie zrobienia. Koordynatorom w głowie się poprzestawialo, cisneli mega. Z godziny 5 do 15:30 nadgodziny i kazali zostawać dłużej nawet jak osoby z godziny 7 już sobie wychodziły. Praca sama w sobie ciężka ale da się przyzwyczaić. Gdyby nie norma i koordynatorzy z dupy, na pewno pracowała bym dłużej.
Order Picker (voormalige medewerker) – Gemeente Utrecht – 29 juli 2017
Mój dzień pracy mógłby wyglądać lepiej, aczkolwiek było nieźle. Trzy przerwy w tym jedna półgodzinna. Praca mogła by być lżejsza. Możliwość rozwoju zależna od chęci i możliwości firmy. Kadra zarządzająca otwarta na pracowników. Współpracownicy pomocni i kontaktowi. Najtrudniejsza część pracy to oczywiście ta najcięższa fizyczna.
Szczerze powiedziawszy nie wiem co dokladnie mam napisac wiec poprostu szybko podsumuje moj roczny kontrakt -Zadnych problemow na lini pracownik-biuro jak i pracownik-koordynator -Praca zmianowa dniowki i nocki (zazwyczaj wolne w tyg weekendy przewaznie prcujace) -Jedyna wada byly niektore zadania ktore naprawde bylo ciezko zrobic w czasie
Pluspunten
Darmowe posilki po 18
Minpunten
Niektore zadania ciezkie do zrobienia w zaplanowanym czasie
Praca sama w sobie nie jest trudna. Naprawde uwielbialam ta prace, nie jest monotonna, dobra stawka i ladna okolica. Ale jesli chodzi o biuro OTTO, teamliderow i wspolpracownikow to szczerze brzydze sie calym tym Albertem. Szkoda, bo gdyby nie to, moglabym pracowac tam jeszcze przez dlugi czas. Ludzie sa dwulicowi i jest to doskonaly przyklad tego ze nie nalezy ufac polakom za granica. Wiekszosc sprzedaje sie teamliderom zeby ratowac swoj wlasny tylek. Z tym jednak mozna sobie poradzic, natomiast jesli chodzi o dziewczyny z biura... Porazka! W tym momencie czlowiek staje sie bezradny. Zrobia wszystko zeby utrudnic Ci zycie. Wystarczy jeden blad a juz jestes przegrany. Podsumowujac, wszystko swietnie ale najwiekszy minus jest taki, ze Twoje zycie prywatne (niewazne jak bardzo bedziesz sie staral) bedzie mialo ogromny wplyw na Twoje zycie zawodowe. Mimo ze juz tam nie pracuje to do dzis odczuwam tego skutki.
Pluspunten
Ciekawa praca, dobre zarobki
Minpunten
Kadra zarzadzajaca, wspolpracownicy, zla polityka firmy
Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Ons Cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.Meer informatie