Reviews voor Order picker (m/k) bij Albert Heijn

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.537 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Świetna praca
order picker (voormalige medewerker) –  Zaanstad9 augustus 2019
bardzo pozytywnie wspominam pracę tam. Mimo, że czasem było ciężko to zawsze były godziny i dobre wypłaty.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Średnio było.
order picker (voormalige medewerker) –  Tilburg12 juni 2019
Ogólnie w albercie da się zarobić mimo wiekówki. Norma wyjebana w kosmos, nie raz do nie zrobienia. Koordynatorom w głowie się poprzestawialo, cisneli mega. Z godziny 5 do 15:30 nadgodziny i kazali zostawać dłużej nawet jak osoby z godziny 7 już sobie wychodziły. Praca sama w sobie ciężka ale da się przyzwyczaić. Gdyby nie norma i koordynatorzy z dupy, na pewno pracowała bym dłużej.
Pluspunten
Hajs, samodzielna robota.
Minpunten
Ludzie i norma.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
order picker (huidige medewerker) –  Gemeente Pijnacker-Nootdorp9 april 2019
Bardzo fajna praca. Miła atmosfera. Dobre godziny pracy i zarobki na akceptowalnym poziomie
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geldermalsen
order picker (huidige medewerker) –  Gemeente Geldermalsen26 december 2018
Praca w albercie jest wporzadku aczkolwiek potrzebuje zmiany dla własnych korzyści by się rozwijać.
Pluspunten
Darmowe posiłki
Minpunten
Niskie zarobki
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dobra Atmosfera
order picker (huidige medewerker) –  Almere8 april 2018
Dzień od dnia niczym sie nie różnią poza czasem rozpoczęcia pracy.
Pluspunten
Darmowe Posiłki na zmianie popołudniowej
Minpunten
Rozpoczęcie pracy w godzinach nocnych
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy w którym panuje dobra atmosfera pracy
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Almere26 februari 2018
Brak możliwości rozwoju w tej firmie i wysokie normy tempa pracy.
Pluspunten
Dobre stawki godzinowo, darmowe obiady
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
W Miare Przyjemna Atmosfera Pracy
Order Picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht29 juli 2017
Mój dzień pracy mógłby wyglądać lepiej, aczkolwiek było nieźle. Trzy przerwy w tym jedna półgodzinna. Praca mogła by być lżejsza. Możliwość rozwoju zależna od chęci i możliwości firmy. Kadra zarządzająca otwarta na pracowników. Współpracownicy pomocni i kontaktowi. Najtrudniejsza część pracy to oczywiście ta najcięższa fizyczna.
Pluspunten
Możliwość poznania osób z innych krajów.
Minpunten
Norma, tempo.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Polecam tylko dla osób chcących zarobić sezonowo
order picker (voormalige medewerker) –  De Meern8 juni 2017
Ogólnie dobra firma ale duży nacisk na statystykę. Mało ważna jest jakość pracy.
Pluspunten
Dobra stawka godzinowa
Minpunten
Brak stałego zatrudnienia
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
AH Zaandam
order picker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 februari 2017
Szczerze powiedziawszy nie wiem co dokladnie mam napisac wiec poprostu szybko podsumuje moj roczny kontrakt
-Zadnych problemow na lini pracownik-biuro jak i pracownik-koordynator
-Praca zmianowa dniowki i nocki (zazwyczaj wolne w tyg weekendy przewaznie prcujace)
-Jedyna wada byly niektore zadania ktore naprawde bylo ciezko zrobic w czasie
Pluspunten
Darmowe posilki po 18
Minpunten
Niektore zadania ciezkie do zrobienia w zaplanowanym czasie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
order picker, production worker (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 januari 2017
Praca bez możliwości rozwoju i awansu. Duży nacisk psychiczny na normy. Ocena w skali od 1 do 10 to 5.
Pluspunten
darmowy parking
Minpunten
atmosfera
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warto tam pracować pod każdym względem.
order picker (voormalige medewerker) –  Delfgauw12 januari 2017
W skali od 1 - 10 - moja ocena: mocna 9.
Dobre plany, elastyczna kadra, miła obsługa w biurze, sympatyczni przełożeni i wiele wiele innych plusów.
Pluspunten
Troska o pracownika
Minpunten
Bardzo, bardzo sporadyczne sprzeczki kulturowe.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Coraz gorzej
order picker (voormalige medewerker) –  Almere14 november 2016
Praca sama w sobie nie jest trudna. Naprawde uwielbialam ta prace, nie jest monotonna, dobra stawka i ladna okolica. Ale jesli chodzi o biuro OTTO, teamliderow i wspolpracownikow to szczerze brzydze sie calym tym Albertem. Szkoda, bo gdyby nie to, moglabym pracowac tam jeszcze przez dlugi czas. Ludzie sa dwulicowi i jest to doskonaly przyklad tego ze nie nalezy ufac polakom za granica. Wiekszosc sprzedaje sie teamliderom zeby ratowac swoj wlasny tylek. Z tym jednak mozna sobie poradzic, natomiast jesli chodzi o dziewczyny z biura... Porazka! W tym momencie czlowiek staje sie bezradny. Zrobia wszystko zeby utrudnic Ci zycie. Wystarczy jeden blad a juz jestes przegrany. Podsumowujac, wszystko swietnie ale najwiekszy minus jest taki, ze Twoje zycie prywatne (niewazne jak bardzo bedziesz sie staral) bedzie mialo ogromny wplyw na Twoje zycie zawodowe. Mimo ze juz tam nie pracuje to do dzis odczuwam tego skutki.
Pluspunten
Ciekawa praca, dobre zarobki
Minpunten
Kadra zarzadzajaca, wspolpracownicy, zla polityka firmy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pozytywna
Order Picker (voormalige medewerker) –  Pijnacker Delft8 september 2013
Swoje umiejętności rozwinąłem przy pracy jako order picker.
Najtrudniej na początku było nauczyć się komend i obsługi skanera.
Pluspunten
kawa
Minpunten
męcząca praca
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nie jestem zadowolony
zbieranie zamówień (voormalige medewerker) –  Geldermalsen, GE1 juli 2013
bieganie ciężko norme zrobić
strasznie ciężko dostać kontrakt
brak pytań
norma
koniec zmiany
Pluspunten
dodatki godzinowe
Minpunten
norma za cieszko
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Albert Heijn

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.537 reviews
5536
41.031
3696
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie