Reviews voor Medewerker Magazijn (m/v) bij Albert Heijn

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.581 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekend werkplek
Magazijn medewerker 3 / reachtruck chauffeur (huidige medewerker) –  Pijnacker2 december 2019
Fijn om hier te kunnen werken.
Verschillende werkzaamheden.
Uitstekend arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Mullticultureel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was wel leuk werk maar ze betaalde me elke maand slecht uit voor de rest was het best prima
Magazijn parking medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 oktober 2019
Ze moesten normaal uitbetalen dan zou het wel leuk werk blijven maar dat is ook al 3 jaar geleden nu ben ik opzoek naar echt werk
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Slecht uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima ongeschoolde baan
Allround magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle6 december 2017
Door de aanwezige onregelmatigheidstoeslag wordt er behoorlijk betaald voor de werkzaamheden die verricht moeten worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Vulploeg medewerker/eindverantwoordelijke magazijn (voormalige medewerker) –  Breda10 oktober 2017
Zeer te spreken over de manier waarop ze met je omgaan en je problemen serieus nemen. Professionele maar toch ook gezellige werkomgeving met mensen die er verstand van hebben.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedere dag is anders
Magazijn medewerker (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel16 september 2016
Ondanks dat ik wekelijks dezelfde werkzaamheden heb is iedere dag anders. Soms positief en soms negatief. Ik werk heel vroeg in de ochtend waardoor ik maar met weinig mensen samen werk. Mijn directe collega's waarmee ik na de magazijnwerkzaamheden klaar ben zijn gezellig. Dit werk doe ik nu meer dan 2.5 jaar dus er zit niet echt een uitdaging meer in. het Leukste van dit werk vind ik het laden en lossen van de vrachtwagen.
Pluspunten
vroeg beginnen, vroeg klaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor een eendaags parttimer is het LVC van AH een geschikte baan voor zij die opzoek zijn naar een bijbaan, gezien de vergoeding en betrokkenheid
Magazijn Medewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein15 juni 2016
In mijn functie als Magazijn Medewerker 2 houd ik mij bezig met verschillende taken binnen het productieproces. Albert Heijn streeft naar betrokkenheid van werknemers. Zo worden zij bij werkoverleggen en vergaderingen gevraagd mee te denken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
personeel & collega's
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 juni 2016
Het onmogelijke wordt van je verwacht, overuren worden soms uitbetaald, zolang als de teamleider vind dat je hard hebt gewerkt.

Collega's zijn niet altijd even enthousiast als dat andere zijn, en dit heeft nadelige effecten op het hele team.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomstandigheden
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg7 mei 2015
- Bekend bedrijf
- Groot
- Goede werksfeer
- Goede werk omstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrouwbaar
Allround magazijn medewerker (huidige medewerker) –  Delfgauw, ZH22 januari 2015
Alles volgens de regels super sfeer en een hele goede salaris
Pluspunten
opleiding mogelijkheden
Minpunten
geen contract verhoging naar meer uren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goede werkgever
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV6 januari 2015
leuke collega's , goede werksfeer, mogelijkheid om opleidingen te volgen
Pluspunten
gratis avondmaaltijd, persoonlijk ontwikkel budget
Minpunten
veel buitenlandse medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
medewerker magazijn (voormalige medewerker) –  Zaandam, NH13 mei 2014
fijne collegas. goede werksfeer. helaas geen contract ontvangen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen idee
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Delfgauw, ZH22 januari 2014
bedrijf waar je niets leert, leuke collega's en waar je altijd hetzelfde doet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Albert Heijn

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.581 reviews
5540
41.048
3710
2192
191

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie