Reviews voor Kassamedewerker (m/v) bij Albert Heijn

440 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Breukelen18 juni 2019
werkem bij de appie is leuk, goed CAO en vaak veel gezellige collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge druk met weinig beloning
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Houten16 juni 2019
Vond het persoonlijk dodelijk vermoeiend werk om achter de kassa te zitten. Werd steeds maar aangestuurd om sneller en harder te gaan, maar nooit een complimentje als het eens goed ging. Ging met tegenzin naar werk en ben blij daar weg te zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matige behandeling van werknemers
Cassière (voormalige medewerker) –  Zeist29 mei 2019
Een typische dag op het werk was dat alles heel duidelijk verliep. Ik heb geleerd op verschillende manieren met mensen om te gaan.
Het management van Albert Heijn maakte misbruik van de medewerkers. Als zij jou nodig hebben is alles leuk en aardig maar zodra het andersom is is het opeens je eigen probleem en moet je het maar lekker zelf uitzoeken.
Het moeilijkste van de baan is flexibiliteit en het makkelijkste van de baan is de duidelijkheid op basis van werktaken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme en vriendelijke werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Deventer29 mei 2019
Collega's zijn als vrienden geworden. De band met leidinggevenden en de manager zijn warm en je krijgt absoluut niet het gevoel dat er een sterke hierarchie hangt in de winkel.
Pluspunten
Fijn beleid
Minpunten
Je bepaalt niet wie je aan de kassa krijgt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Gorredijk24 mei 2019
de sfeer in de albertheijn en de werk omgeving is zeer prettig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Cassière (huidige medewerker) –  Breda15 mei 2019
Saai werk maar goed betaald voor mijn leeftijd. Houdt zich ongeveer aan de CAO maar is een zooitje ongeregeld wat planning en communicatie betreft.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en goed bedrijf
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Burgh-Haamstede30 april 2019
Veel geleerd binnen dit bedrijf
Veel kunnen doen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werksfeer en geen respect voor de werknemers.
Caissière (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 april 2019
Ik ben niet tevreden over de organisatie en de communicatie met de medewerkers en leidinggevende.
Wanneer ik ziek was moest ik bijvoorbeeld toch komen werken.
Het uitbetalen van loon ging vaak niet goed.
Regelmatig ruim een uur overwerken.
Loon erg laag.
Mijn leidinggevende was vreselijk maar dat is per Alber Heijn verschillend natuurlijk.
Pluspunten
doorbetaalde tweede pauze
Minpunten
Loon, overwerken, leidinggevende, communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Harderwijk19 april 2019
Ik heb met plezier als cassière gewerkt. Ik heb veel geleerd door het werk als verkoopmedewerker. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast zou ik graag meer uren willen werken
Pluspunten
Gezellig omgeving
Minpunten
Weinig werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kort maar krachtige bijbaan
Kassière (voormalige medewerker) –  Almere-Haven18 april 2019
+Ruimte om meer uren te werken
+Flexibele uren

-fouten met rooster
-onpersoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem9 april 2019
prima werk, leuke collega's, maar ik kan niet zolang stil zitten en het was toch geen werk voor mij.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cassière
Cassière (voormalige medewerker) –  Keizerslanden9 april 2019
Bij de Albert Heijn heb ik mijn competentie klantgericht verder ontwikkelt ik heb hier verschillend contact gehad met klanten en heb hier erg van genoten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Cassiere (huidige medewerker) –  Vinkeveen3 april 2019
Super fijne collega’s en het is super goed berijkbaar.
Pluspunten
Korte diensten
Minpunten
Veel praten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Kassière (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 april 2019
Fijne werkplek. Had het er ook naar m'n zin, alleen vond ik de collega's minder.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk als bijbaan
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
Erg leuk als bijbaan, maar niet te doen als fulltime baan
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Caissière (voormalige medewerker) –  Vlissingen19 maart 2019
De werksfeer was altijd goed, ik kon goed optrekken met de teamleiders, alleen was ik toe aan iets anders dus nam ik ontslag
Pluspunten
Gezellige teamleiders en collega's
Minpunten
Urenverdeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was gezellig, maar niet leuk
Vakkenvuller/verkoopmedewerker brood/caissière (voormalige medewerker) –  Weesp19 maart 2019
Ze houden geen rekening met jou werktijden. Als je beschikbaar bent tot 20;00, plannen ze je gerust in tot 21:15. Heel erg vervelend dus.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Korte dagen,
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar18 maart 2019
Als part timer bij de Albert Heijn werk je in een productieve werkomgeving, maar er zijn weinig doorgroeimogelijkheden. Als je leuke collega' s hebt is het mooi meegenomen maar als je die niet hebt is het geen wereldramp omdat je niet vaak langer dan 3 uur achter elkaar aan het werk zult zijn.
Pluspunten
Vakantiegeld inbegrepen bij uurloon
Minpunten
Weinig waardering voor individuen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Caissière (voormalige medewerker) –  Barneveld17 maart 2019
Het werk bij de Albert Heijn is goed te doen, vooral kassamedewerkers hebben het goed.
Pluspunten
duidelijke rechten/plichten
Minpunten
gezagscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren, ze laten je niet langer dan 3 uur achter elkaar werken omdat zij geen pauze willen geven. Overuren worden ook nooit betaald.
Cassière (huidige medewerker) –  Almere Parkwijk15 maart 2019
Je wordt altijd 15 min voor aanvang verwacht. Je krijgt altijd slechte uren, omdat ze je niet langer dan 3 uur achter elkaar laat werken. Zij zijn namelijk te gierig voor een pauze. Daarnaast moet je altijd overwerken, terwijl je daar niet oor betaald wordt.
Pluspunten
nette winkel
Minpunten
slechte uren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie