Reviews voor Kassamedewerker (m/v) bij Albert Heijn

470 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eentonig
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 november 2019
hrt werk is hel eentonig en je doet niet meer dan wat je functie is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschrikkelijk
Caissière (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 november 2019
ga nooit bij ah cassandraplein werken je word daar alleen gebruikt en de baas is een pedofiel daarom worden alleen jongen meisje aangenomen
Pluspunten
onslag
Minpunten
onmenselijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden is heel moeilijk
Cassiere B (huidige medewerker) –  Oostelijkehandelskade2 november 2019
Heel moeilijk om door te groeien. Naar een andere afdeling is ook heel moeilijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte teamleiders. Je werkt te weinig!
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag29 oktober 2019
Albert Heijn SAV

Je word nauwelijks ingeroosterd. Met geluk werk je vaker dan twee dagen per week. Zelfs als je bijna elke dag beschikbaar, roosteren ze je maar 2 dagen of zelfs 1 dag in de week in. Vreselijke werk plek. Je verdient hierdoor amper geld. Er is hierdoor ook geen mogelijkhijd om meer werkervaring op te doen. De Teamleiders hebben al genoeg klachten binnen gekregen maar er veranderd niks. Ik raad deze AH echt af. Vooral als je veel geld wilt verdienen. Teamleiders maken andere medewerkers zwart.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Slecht ingedeeld. Slecht betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Appie
Cassiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 oktober 2019
Makkelijk werk waarvoor je prima betaald krijgt. Veel mensen kennen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer en leuke collega's.
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere23 oktober 2019
je vult vracht met je medecollega's
ik heb inzicht gekregen van hoe dingen werken door dit werk, het management is heel gezellig (soms iets te). het moeilijkste van deze baan is het altijd hard werken. het leukste is de diversiteit.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
eerder of later klaar zijn.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig uur
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem22 oktober 2019
Ik had het superleuk bij de alberthijn in arnhem, Voelde me er goed bij en werd steeds beter en leerde me klanten goed kennen!

Maar na een tijdtje waren ze heel onprofesioneel bezig en gaven ze iedereen van me kassa team minder uren omdat ze jongeren wouden aan menen Dus ben er zelf maar gestopt .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijke werkervaring
Caissière (voormalige medewerker) –  Enschede17 oktober 2019
Ik heb hier 1,5 jaar gewerkt en ik heb hier een top tijd gehad. Fijne collega´s en er werd goed naar je geluisterd. Top salaris!!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doorgroeimogelijkheden
Cassiere (voormalige medewerker) –  Muiden15 oktober 2019
Mij werd verteld dat ik cassiere B mocht worden, op een leeftijd van 16 jaar ben je daar natuurlijk heel enthousiast over.. helaas kwamen ze hun woorden niet waar en bleef het bij valse beloftes. Verder werkten andere collega's wel als cassiere B en is het de bedoeling dat je in salaris omhoog gaat, echter bleef dit natuurlijk ook bij valse beloftes en uitstel.. VRIENDJESPOLITIEK.
Pluspunten
korte diensten
Minpunten
altijd te weinig werknemers ingepland
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek
Caissière (voormalige medewerker) –  Selwerd10 oktober 2019
Goede en gezellige werkplek, doorgroeimogelijkheden en goed salaris
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arbeidstijdenwet wordt stelselmatig geschonden
Caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam7 oktober 2019
Geen pauze, er wordt aangegeven dat dat een gunst is en geen recht, volgt de Arbeidstijdenwet voor minderjarigen niet, overuren worden niet uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
team leuk, afspraken worden niet nagekomen
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Doorn3 oktober 2019
Het werk met de medewerkers was altijd top, ook het klanten contact maakte mn dag leuk. Helaas kwam het management nooit afspraken na en had ik hier geen goede band mee. Doorgroeimogelijkheden worden beloofd. Je werk hard en dan komt er een nieuwe manager en is alles weg.
Pluspunten
collega's
Minpunten
Snel wisselend management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Kassa medewerker / medewerker (voormalige medewerker) –  Swifterbant2 oktober 2019
Informele werksfeer waardoor het een laagdrempelige winkel was in de periode dat ik er werkte. Hele leuke collega's met leuke leidinggevende die veel met je mee dacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Assen1 oktober 2019
een erg leuke winkel om in te werken! ik werkte aan de kassa en het was altijd leuk! je moet natuurlijk wel rekening houden met lastige klanten want die horen er natuurlijk bij. maar over het geheel een leuke baan & heerlijk salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Caissière (voormalige medewerker) –  Oosterbeek28 september 2019
Heb bijna 3,5 jaar bij Albert Heijn gewerkt en het altijd naar mijn zin gehad. Ik kon goed omgaan met mijn teamleiders (uitzondering daar gelaten) en had leuke mede caissières. Vervelende klanten hou je toch, maar met vaste klanten kon ik altijd een leuk praatje maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed ervaring mee
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Voorhout27 september 2019
Ene salaris beloofd en uiteindelijk kreeg heel wat anders.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Sliedrecht25 september 2019
Erg leerzaam voor communicatieve vaardigheden. verder Gezellig personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas etc. Fijn als eerste bijbaantje
Cassiere (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2019
Ik vind dat albert heijn een leuke plek is om te beginnen als jongere.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb bij meerdere albert heijns gewerkt dus het is moeilijk om een basis review te geven omdat het overal anders is
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2019
Bij de meeste albert heijns waar ik heb gewerkt was het chaotisch maar gecontroleerd. Leuke werksfeer, maaltijdvergoeding als je avond diensten langer dan 4 uur draaide en een oké salaris.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk, verdiend goed. weinig uren
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Venray2 september 2019
werken aan de kassa bij de Albert Heijn is een bijbaan die goed valt te combineren met een opleiding aangezien je shifts van 3/4 uur lang hebt.
In de vakanties is het minder, vaak kan je niet meer uren gaan draaien op een dag. Daardoor heb je dus dagen dat je ineens van 14:00 tot 18:00 moet werken in de vakantie terwijl je liever gewoon vanaf s'ochtends vroeg zou willen werken omdat je meer tijd hebt wat extra's te verdienen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie