Reviews voor Hulpkracht (m/v) bij Albert Heijn

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.579 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer is verschrikkelijk
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Valkenswaard3 januari 2020
Tijdens mijn korte werktijd heb ik nooit gevoel gehad dat ik echt met een team werkte. Ik werkte alleen en er werd gezegd dat ik het binnen 2 uur of moest hebben en dan moest ik naar huis. Het was een hoog tempo en het was geen gezellige sfeer. De twee uur die waarin ik de taak moest vervullen, heb Ika altijd alleen gestaan zonder 1 collega gezien te hebben.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2 uurtjes per dag ongeveer goede sfeer
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Enschede3 februari 2019
je begon om half 17 tot half 19 en toen was je klaar het was alleen vullen, na een lange tijd mocht ik ook restantenmanagement doen maar dat was t je had een bepaald aantal collie en dat moest binnen een bepaalde tijd af en dan mog je gaan als beginner was die deadline moeilijk te behalen daarna niet meer het was gezellig maar de dagen waren te kort en je krijgt per 15 minuten betaald.
Pluspunten
goedebeginnersbaan
Minpunten
2 uurtjes per avond
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2019
Mijn werkdagen zijn in het algemeen kort, ik draai namelijk niet veel uren op een dag. Ik heb geleerd om zelfstandig te werken als vakkenvuller en zo heb ik ook meer geleerd over Albert Heijn als bedrijf. De sfeer op de werkvloer is altijd goed en ik kan erg goed opschieten met zowel mijn collega´s als mijn teamleiders.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positief
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Hoogezand9 november 2018
werkzaam geweest als weekendhulp, niet veel over te zeggen verdser
Pluspunten
geen idee
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een goeie baan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Franeker20 september 2018
leuke bijbaan, heb spijt dat ik hier ben weg gegaan
Pluspunten
goed te doen
Minpunten
steeds het zelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
hulpkracht (voormalige medewerker) –  Lelystad19 mei 2018
Soms drukke dagen maar de teamleiders hielpen dan vaak mee als de werkdruk te hoog werd.
Pluspunten
kadobon bij kerst
Minpunten
Af en toe vervelende klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
typisch een supermarkt
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Assen1 maart 2016
Het was een normale bijbaan in een supermarkt. Niks speciaals.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en trots
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Rotterdam West28 januari 2016
Het is een heel gezellige tijd geweest in de AH.
Ik heb veel mensen leren kennen en veel werkervaringen kunnen opbouwen.

Het was ook zwaar werk, maar de tijd vloog na het harde werk en dat was het waard. Aan 't eind van de dag kon met een blij gezicht naar huis omdat ik het altijd leuk heb gevonden werken in de Albert Heijn en mijn collega's.
Pluspunten
Gratis eten en drinken bij afsluiting van de winkel
Minpunten
Geen lange conversaties houden met bekende
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne winkel
Hulpkracht en bakkerij (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB21 januari 2016
Een winkel met een fijne sfeer en ga er graag naar stage, ze helpen de klanten goed.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Albert Heijn

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.579 reviews
5540
41.047
3709
2192
191

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie