Reviews voor Albert Heijn in Zaandam

52 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.537 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief bedrijf
Assistent manager (huidige medewerker) –  Zaandam31 oktober 2019
Een werkdag bij Albert Heijn is nooit saai, een bedrijf vol dynamiek en uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne ontspannen werkplek
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Zaandam25 augustus 2019
Ik heb het erg naar m'n zin gehad bij het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam! Een zeer fijne werksfeer! Leuke collega's, leuke teamleider en prima werk!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk zweer
Vakkenvuller (vers) (voormalige medewerker) –  Zaandam25 maart 2019
de werk zweer is super leuk. alleen het werk druk is erg hoog, je moet bijvoorbeeld heel veel doen in 2 uur! en dat is best lastig want je moet veel doen en ondertussen krijg je ook veel vragen van klanten!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig afwisselend
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 maart 2019
Afwisselende diensten waardoor je de ene dag zware werk verricht en de andere dag wat lichter.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken maar goed salaris
Order Picker (voormalige medewerker) –  Zaandam1 oktober 2018
ik vond het leuk om hier te werken aleen was het er altijd er koud
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met een grote familie
Klantenservice medewerker (huidige medewerker) –  Zaandam19 juni 2018
Het leukste van mijn werk op de klantenservice is de sfeer. Men omschrijft het als een huiskamer gevoel en dat kan ik niet ontkennen. Elke dag is het een uitdaging om én-én te denken. En kwaliteit en kwantiteit. Deze balans elke seconden van de dag te behouden is lastig, maar een echte uitdaging. Het is top-sport. We zetten alles op alles om de klant blij te maken en service te verlenen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjes politiek
Vakkenvuller/kassamedewerker/groenteman (voormalige medewerker) –  Zaandam3 april 2018
De dag begint met een korte uitleg van de teamleider, welke producten je moet gaan vullen en hoeveel tijd je daarvoor krijgt. De vulnorm ligt relatief hoog, waardoor je meestal de gehele tijd hard zal moeten werken om het af te krijgen.

Wat wel snel opvalt is dat de ene werknemer een stuk minder hoeft te doen dan de andere. Dit ligt dan niet aan een andere planning, maar aan hoe erg de teamleiders/managers je mogen.

Zo heb ik snel geleerd om de juiste vrienden te zoeken op werk en mee te profiteren van de voordeeltjes.

Verder moet je veel samenwerken met je collega's en is er ook wel tijd over om met elkaar te praten. Het lastige is dan ook om een balans te vinden tussen praten en doorwerken.

Als je namelijk je vulling niet op tijd af hebt zonder goede reden, zal je het in je eigen tijd af moeten maken (soms onbetaald).
Pluspunten
goed loon voor tieners
Minpunten
veel korte shifts ( 2- 3 uur )
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I love working at this place
team leader (huidige medewerker) –  Zaandam31 maart 2018
I love working at this place and to manage a team. I am the contact point for the group members and I love to motivate them so they can accompished something in their life.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote successen, dankzij de omvang van het bedrijf
Projectleider Reductie Afboekingen (voormalige medewerker) –  Zaandam23 maart 2018
Mooi bedrijf om voor te werken. De laatste jaren sterk aan het verzakelijken wat bij velen we op gevoelsniveau raakte. Te groot om snel en flexibel te kunnen opereren, groot genoeg om stabiel te kunnen opereren. Succesvolle ingrepen vergen veel doorzettingsvermogen en lobby-werk, maar kunnen dan we enorme effecten hebben. Management wisselde mij te vaak, maar dat heeft nadelen én voordelen.
Pluspunten
Goed georganiseerd, mooie historie en producten, veel slimme mensen
Minpunten
Overgeorganiseerd, best log, weinig belangrijke veranderingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Promo Activation Coordinator (huidige medewerker) –  Zaandam19 december 2017
Heel veel kansen en doorgroeimogelijkheden.
Positieve sfeer.
Pluspunten
Heel veel vakantiedagen
Minpunten
Zelf woon ik in Utrecht en moet iedere dag naar Zaandam. Een lastig stuk over A2
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassa
Cassiére (voormalige medewerker) –  Zaandam15 november 2017
het was heel leuk een leuke team. ik heb me optimaal vermaakt daar.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zaandam22 september 2017
Ik heb het erg naar mijn zin bij de Albert Heijn, alleen wil ik graag meer werkervaring op doen. Daarbij was het voor mij niet mogelijk om door te groeien tot de functie die ik wilde.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige medewerkers/ collega's
Caissière (voormalige medewerker) –  Zaandam12 september 2017
ik heb er erg naar mijn zit gehad, alleen werdt mijn contract jammer genoeg niet meer verlengt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam11 augustus 2017
Prima werksfeer, alleen teamleiders die erg dringend en niet altijd effectief naar hun targets streven maar toch werknemers graag willen laten overwerken zonder compensatie.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk op magazijn in de kou
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam3 augustus 2017
het is lastig als je werk krijgt dat ijskoud is en da je dan niet eens de goede kleding krijgt hier voor helaas wegens omstandigheden ben ik daar gestopt want mijn zus werd ziek
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkplek
manager (huidige medewerker) –  Zaandam3 juli 2017
Uitdagende en prikkelende werkomgeving. Zeker als je van een proces gestuurde organisatie houd, zal je op je plek zijn. Het is leuk om te knallen met werk, ook is het bedrijf voor iedere Nederlander bekend, en die zal dan ook zijn mening aan jou geven. Dat is vaak leuk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een fijne werksfeer waar iedereen hard aan het werk was.
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 mei 2017
hier kwam je aan, klokte je in en kon je meteen vol aan de bak, het was fijn dat je door moest werken, zo ging de tijd zomaar voorbij. ik heb hier leren om te gaan met een hoge werkdruk. ook vond ik dat alle collega's vriendelijk en behulpzaam waren.
Pluspunten
goede maaltijden
Minpunten
veel konden geen nederlands
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
distributie centrum AH
Expeditie medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam10 mei 2017
Op de afdeling fust reiniging en vers afdeling ophalen van orders
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice salary Job
Batterytruck Driver (huidige medewerker) –  Zaandam10 maart 2017
For the job you have to work really hard.
But the earnings are good.
Especially when you still live with your parents.

The hardest part of the job is lifting alot of products each day
1000+ Colli

Most enjoyable part of the job is that you can work as much as you want
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
AH Zaandam
order picker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 februari 2017
Szczerze powiedziawszy nie wiem co dokladnie mam napisac wiec poprostu szybko podsumuje moj roczny kontrakt
-Zadnych problemow na lini pracownik-biuro jak i pracownik-koordynator
-Praca zmianowa dniowki i nocki (zazwyczaj wolne w tyg weekendy przewaznie prcujace)
-Jedyna wada byly niektore zadania ktore naprawde bylo ciezko zrobic w czasie
Pluspunten
Darmowe posilki po 18
Minpunten
Niektore zadania ciezkie do zrobienia w zaplanowanym czasie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.537 reviews
5536
41.031
3696
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur