Albert Heijn

Reviews voor Albert Heijn in Utrecht

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.584 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Cassière (huidige medewerker) –  Utrecht7 december 2019
Leuke en goede werk sfeer waar je prima betaald krijgt. Het valt goed te combineren met studie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Medewerker brood (voormalige medewerker) –  Utrecht30 mei 2019
Heel erg slechte communicatie met werkgevers, ze behandelen je heel erg ongelijk en net zoals een hond. Functie is ook heel erg waardeloos en je leert niks in je werkveld, geen kans op doorgroeimogelijkheden. Ook heel erg één-tonig, je doet alleen hetzelfde niet variërend werk. Ook werk is erg onflexibel, ze houden geen rekening hoeveel uren je aangegeven hebt en nodig zou moeten hebben. Uurloon is best laag ook terwijl ze je altijd aansmeren op de reclames, maar 4.65€ voor 18 jaar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles wat aangegeven is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Verkoper (voormalige medewerker) –  Utrecht6 februari 2019
ik heb veel kunnen leren van mijn collega's. Werkomgeving was zeer fijn. En zeker doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
werktijden ongemakkelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele werkgever, Matig salaris
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Utrecht18 januari 2019
De Albert Heijn als werkgever is niet erg persoonlijk maar voor jongeren een fijne werkgever gezien het eenvoudige werk en flexibele werktijden.
Pluspunten
Veel contact met medewerkers
Minpunten
Vaak (onbetaald) overwerken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Utrecht8 november 2018
Mijn naam is Soufian werk als vakkenvuller bij Albert Heijn.
Vind het een saaie winkel met slechte doorgroeimogelijkheden.
Waardoor de contacten tussen elkaar binnen het team niet goed zijn. Maar wel leuke collega's waar ik mee werk. Ik heb veel geleerd binnen het bedrijf zoals het laden en lossen, afboeken, controle AGF kwaliteitsronde, kassa maar ook het vullen van de schappen binnen de winkel. De bedrijfscultuur is heel erg open , maakt nikt uit wat voor cultuur je hebt. Niks is moeilijk aan dit baan. Het leukste aan dit baan is dat je wel met sommige collega's kan praten en niet altijd.
Maar ook andere mensen aanleert en ondersteunt binnen het bedrijf.
Pluspunten
Beleefde collega's en behulpzaam
Minpunten
Saaie sfeer, geen goede doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert heijn
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht19 juli 2018
Ik heb er als beginenling begonnen als vakkenvuller
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele leuke werkomgeving
Kassa medewerkster (huidige medewerker) –  Utrecht12 juni 2018
ik heb hele leuke collegas en vind het een leuke baan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk
kassiere (voormalige medewerker) –  Utrecht20 april 2018
Had leuke collega's, vriendelijk en samen hard aan het werk.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
onregelmatig werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke, nooit saaie werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Utrecht18 maart 2018
Het werk bij de Albert Heijn is voor mensen die het best presteren in een drukke omgeving. Er wordt veel van je gevraagd, maar als je ze laat zien dat je prima in je schoenen staat, ben je perfect voor deze baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet
Vakkenvullen (voormalige medewerker) –  Utrecht15 maart 2018
niets specials te melden gewoon ah werken en vullen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albertheijn
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht18 december 2017
we moesten vakkken vullen.samen de vrachtwagen laden en lossen. De groente en fruit vullen De winkelpand opruimen en laden en lossen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Standaart werkomgeving (regular)
Caissière (huidige medewerker) –  Utrecht15 december 2017
Ik werk momenteel bij Albert Heijn, het bevalt me wel.
Ik werkte hiervoor bij de Lidl, ik wilde daar niet doorwerken omdat ik het niet meer zag zitten vanwege dat mijn leidinggevenden nooit naar mij luisterden en altijd te laat waren met loon etc.
Pluspunten
Geregeld
Minpunten
Geen sociale mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert heijn
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Utrecht24 september 2017
Albert heijn als bijbaantje is ideal. Je leert veel van klantvriendelijkheid en hoe de detailhandel in elkaar zit
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
kleine filiaal
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk daar heb het naar mijn zin leuke collega's en leuke sfeer in de winkel!
Broodafdeling (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)6 september 2017
Ik heb het naar me zin op mij werk mij collega's zijn leuk ik heb leuke teamleiders leuke sfeer nergens over te klachen
Pluspunten
Alles is gaat goed
Minpunten
N.v.t
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Teamleider Verkoopklaar (huidige medewerker) –  Utrecht6 september 2017
Werken bij Albert Heijn kan hectisch zijn, maar is zeker de moeite waard. Altijd elke dag weer een nieuwe uitdaging voor een commercieel krachtige winkel en tevreden klanten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
albert heijn
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht30 mei 2017
zwakke mentaliteit. jongens kwamen soms niet opdagen en steelde van elkaar. hier heb ik niet fijn samengewerkt.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
stelende collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ah
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht4 mei 2017
Ah was voor mij een bij baantje, ik had het naar mijn zin en dat leek mij wel logisch want het was mijn eerste bijbaan. het personeel wat er liep/loopt zijn goede mensen. ik had mijn plek bij de AH. ik kon het met iedereen vinden daar ben ik erg tevreden om.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht29 maart 2017
Gezellige collega's een goede werksfeer...........
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht24 januari 2017
Het was een leuke leerzame werkomgeving, ik heb mezelf kunnen ontwikkelen en dankzij hun werkervaring opgelopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced and competitive working environment.
Shelf Stocker (voormalige medewerker) –  Utrecht, The Netherlands20 december 2016
Satisfying part-time job for a University student, with flexible hours. Fast paced environment, working with people from different cultures. Also team work was important due to the work ethics of the company.
Pluspunten
discount on products
Minpunten
low salary
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.584 reviews
5540
41.050
3710
2192
192

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur