Reviews voor Albert Heijn in Rotterdam

141 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum12 mei 2019
Perfecte bijbaan om te starten met werken en je werkervaring op te bouwen!
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 mei 2019
Heb in de maanden dat ik bij albertheijn stage liep veel geleerd van verkopen en met de klant om te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 april 2019
Werken bij Albert Heijn is voor een student zeker aan te raden. De arbeidsomstandigheden zijn goed en er wordt rekening gehouden met je studierooster.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
AGF medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 maart 2019
Het is heel gezellig daar, klantvriendelijk en heel sociaal
Pluspunten
Werkgever
Minpunten
De tijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Sociaal gelegen werk gelegeheid
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 februari 2019
Het Filiaal waar ik heb gewerkt geeft je genoeg ruimte op de werkvloer om je eigen gang te gaan, bij sommige kan dat positief uitpakken en bij andere kan het ook negatief uitgepakt worden.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig
Caissière (huidige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2019
Het is een leuke team en het maakt je werk leuker.
Pluspunten
Leuke collega´s
Minpunten
Soms worden je niet optijd overgenomen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
kassa medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 februari 2019
mensen gaan alleen om met de mensen met wie ze het meeste werken.
Pluspunten
gratis avondeten
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2019
Mijn werkdagen zijn in het algemeen kort, ik draai namelijk niet veel uren op een dag. Ik heb geleerd om zelfstandig te werken als vakkenvuller en zo heb ik ook meer geleerd over Albert Heijn als bedrijf. De sfeer op de werkvloer is altijd goed en ik kan erg goed opschieten met zowel mijn collega´s als mijn teamleiders.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het niet echt een gezellige werkplek maar het was ook niet me bedoeling om daar lang te blijfen.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Ik vond het niet echt leuk bij de Albert Heijn. Je moest veel te hard werken en taken af hebben in een te korte tijd. De salaris was wel oke. Ik heb niet echt veel geleerd daar. Ik heb er alleen maar gevakkenvult. Ik had ook niet echt een hele goeie vand met de managment.
Was deze review waardevol?Ja 36NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alleen als je tijdelijk werk zoekt!
bezorger bij appie (huidige medewerker) –  rotterdam28 november 2018
Ik zeg je alvast dat je rug stuk gaat!
Ze moedigen je aan om niet tot je pensioen te blijven en ze weten dat je targets niet kan halen. Ze blijven je echter wel pushen tot je ontslag neemt zodat ze je geen vast contract hoeven te geven. Vaste contracten worden HEEL beperkt gegeven en pas na 5 jaar!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke winlel om te werken met leuke gezelige collegas
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 september 2018
Ik werk daar al bijna 2.5 jaar en ik ben eem beetje moe van geworden want we kunne daar niet groeien om dat somege uvw uit kiring krikgen
Pluspunten
Is een hele leuke winkel met gezelige collegas
Minpunten
Somge team leiders zijn iritand (tl)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevarieerd werk voor harde werkers.
Medewerker verkoopklaar (huidige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Van magazijnwerkzaamheden tot vakken vullen. Van de vrachtwagen lossen en laden tot een praatje maken met een klant. Zeer variabele baan voor harde werkers.Werken in een team, maar ook zelfstandigheid vereist. Een degelijk en dynamische bedrijf, waar je goed beloond wordt volgens de geldende CAO.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf waar ik heb gewerkt
houdbaar medewerker, groenteman/, vakkenvullen (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 augustus 2018
4 jaar met plezier gewerkt bij Albert Heijn op de Oude dijk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
kassière (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 augustus 2018
Ik heb bijna een jaar gewerkt bij Albert Heijn Vasteland.
Ik had het heel erg naar me zin daar, het was ook op een rustige plek, mijn collega's waren vriendelijk en de klanten ook.
Ik ben daar niet weggegaan omdat ik het niet meer naar me zin had maar omdat ik ben verhuisd dit jaar, werd de afstand te groot.
Pluspunten
goeie pauzes
Minpunten
te weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 augustus 2018
In het werk zelf waren er weinig mogelijkheden om door te groeien.
Onderling was het meestal erg gezellig en heb het goed naar mijn zin gehad bij AH.

Het jammere is dat er veel dingen achter elkaars rug gebeuren, zowel van hogere hand als van 'normale' medewerkers.
Er is weinig waardering voor het personeel.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Weinig waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I
Teamleider (huidige medewerker) –  Rotterdam5 augustus 2018
Je werkt als leiding gevende teveel in je eigen tijd, als je je uren erbij boekt krijg je een scheve gezicht van de manager.
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
Te veel in je eigen tijd moeten werken.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 juli 2018
Daar ging het altijd om vriendjespolitiek. daarnaast vond ik het wel een leerzame ervaring.
Pluspunten
je mocht SOMS opstaan van je plek om de vloer te vegen voor de verandering.
Minpunten
altijd tekort aan losse muntjes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken en onderbetaald
Planner en Coördinator (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 mei 2018
AH Online houdt haar personeel klein en onderbetaald
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Caissiere
Caissiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2018
Aardige medewerkers, maar communicatie verliep vaak niet goed
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verbetering
''kassière (huidige medewerker) –  rotterdam3 mei 2018
albert heijn kan andere stoelen bestellen want het forceert je rug heel erg alleen dat heb ik te zeggen voor de rest ben je heel allen je werk aan het doen en heb je niet echt last van iemand.
Pluspunten
leuke klanten
Minpunten
de stoelen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur