Reviews voor Albert Heijn in Emmeloord

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.538 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Cassière (voormalige medewerker) –  Emmeloord28 augustus 2017
Gezellige werkomgeving. Ik heb mij hier kunnen ontwikkelen.
Pluspunten
Werkomgeving was gezellig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, tafelvoetballen/voetbaltoernooi/darten ect.
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord24 augustus 2017
Gezellige sfeer met collega's, iedereen staat voor je klaar. Het is hard werken maar als je dit doet wordt dit ook zeker beloont.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Streng Management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bijbaan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord20 augustus 2017
Wat kun je zeggen over een van de grootste supermarktketens in Nederland? Ik heb hier zo'n anderhalf jaar lang met veel plezier gewerkt in een hecht en gezellig team.

Enige minpunt is dat je soms extra lang bezig bent om de winkel netjes te krijgen. Als alle vakkanvullers al naar huis zijn en de winkel om 22:00 is gesloten, wil het wel eens voorkomen dat je pas na 23:00 de deur achter je dicht doet.
Pluspunten
Geregeld bedrijfsuitjes
Minpunten
Soms werk je tot laat door
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Stage (huidige medewerker) –  Emmeloord17 oktober 2016
ik vind het leuk om een supermarkt te werken zoals alberthijn
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn in teamverband werken niet efficiënt
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Emmeloord8 oktober 2016
Bij Albert Heijn werken viel voor mij helaas tegen. Bij Albert Heijn was de werkwijze altijd in teamverband. Dit betekende dat je met het team samen verantwoordelijk was voor de verrichtte werkzaamheden binnen je werkdag. Als je met je team die dag nog niet op tijd klaar was met je werkzaamheden werd er vereist deze werkzaamheden onbetaald af te maken.

In mijn team zaten helaas niet al te snelle werknemers, wat ervoor zorgde dat ik standaard een stuk langer door moest werken, terwijl ik zelf duidelijk boven de norm presteerde.
Pluspunten
eenvoudig werk
Minpunten
vereist onbetaald te werken na werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel
Cassiere (voormalige medewerker) –  Emmeloord13 juni 2016
Baan met veel afwisseling door verschillende klanten.
Goed te combineren met schooltijden, leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam stage bedrijf met veel leerkansen
Sales assistant (voormalige medewerker) –  Emmeloord3 februari 2015
Bij Hakvoort Professionals heb ik veel mogen leren over de telecommunicatie binnen het bedrijf en in Nederland. Dit was een erg leerzame tijd en ben elke dag met plezier naar mijn stage gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Emmeloord, FL19 februari 2014
Met veel collega's is het al snel gezellig op de werkvloer. Het contact met de klant is natuurlijk erg belangrijk en ook dat maakt het werk leuk. Op de deli-kaas afdeling is het prettig werken en een uitdaging om de afdeling zo goed mogelijk te presenteren.
Pluspunten
Gezellige collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren

Zie meer reviews over Albert Heijn

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.538 reviews
5537
41.031
3696
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur