Reviews voor Albert Heijn in Eindhoven

53 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.510 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschrikkelijk
Caissière (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 november 2019
ga nooit bij ah cassandraplein werken je word daar alleen gebruikt en de baas is een pedofiel daarom worden alleen jongen meisje aangenomen
Pluspunten
onslag
Minpunten
onmenselijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullend leven
tweede man onder teamleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 november 2019
Het werk kan zwaar zijn maar gaf wel altijd een voldoening als de schappen weer vol waren al wa het soms maar tijdelijk met die druke dagen
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavernij instituut AH Online
Bezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 september 2019
Je word als slaaf behandeld, er word geen rekening gehouden met de tijden die je doorgeeft maar random ingepland.
Ze plannen je alleen in als ze je nodig hebben en soms 11 uur per dag maar dit kan ook 4 uur zijn in rustige tijden dus totaal GEEN zekerheid.
Daarnaast DREIGEN ze met ontslag indien je niet snel genoeg je rug kapot werkt of een fout maakt wat menselijk is.

Een tip, REN VOOR JE LEVEN!
Pluspunten
Ontslagen worden
Minpunten
Slavernij instituut AH Online
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige team
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 augustus 2019
Mijn team was heel gezellig en omdat het een to go-winkel was, was deze veel kleiner dan een normale albert heijn,
Pluspunten
kleine winkel
Minpunten
heel druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 juni 2019
Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad, maar helaas ben je al gauw ''te duur''.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvuller
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Eindhoven1 april 2019
Perfecte eerste baan voor tieners/jongeren die een baan zoeken
Pluspunten
Goede afstemming mogelijk met school
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne bijbaan
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 januari 2019
Albert Heijn is een fijne werkplek om bij te verdienen. Echter na een bepaalde tijd wordt het werken erg eentonig. Tevens worden contracten niet meer verlengd. Dit is jammer.
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en goed salaris
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 januari 2019
Als vakkenvuller doe je vrij simpel werk. Je hebt goed en leuk contact met collega's. Je leert om te gaan met allerlei verschillende soorten klanten. De werksfeer is goed. Het is geen lastig werk alleen het minpunt is dat het ook niet uitdagend is.
Pluspunten
Prima salaris, goede werksfeer
Minpunten
Eentonig, weinig uitdaging
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer, leuke collega's.
caissière en infobalie medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 september 2018
Het werken bij de Albert Heijn heb ik overal al fijn ervaren.
Ik heb vooral geleerd klantvriendelijk en efficiënt te werken.
Het moeilijkste van de baan (infobalie) je krijgt veel op je bordje je moet goed begrijpen wat je aan het doen bent.
Pluspunten
De uren, je kunt hier veel over zeggen
Minpunten
Management is niet altijd even fijn
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's, klantvriendelijkheid
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2017
Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat klantvriendelijkheid erg belangrijk is. Maar bij de Albert Heijn werd daar extra goed op gelet niets is belangrijker dan de klant met een lach te zien vertrekken.
Pluspunten
flexibele werkplanning
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving maar slecht lijnen naar management
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Eindhoven1 december 2017
Werken bij de Albert Heijn is met de juiste mensen heel gezellig. Helaas is het team in filiaal 1614 WoenselXL, voornamelijk door de jonge, nieuwe en ongemotiveerde medewerkers, niet datgene wat ik zoek. Ook vond ik dat de communicatielijn naar het management slecht verliep ivm de chaos van de teamleiders die een veel te grote werkdruk hebben. Daarnaast moeten we vaak nog spiegelen over tijd terwijl dat niet in de norm wordt meegenomen. Kortom: het werk zelf is goed te doen, alleen moet iedereen net een stapje meer zetten zodat de een niet de klusjes voor de ander hoeft op te knappen.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Slechte hygiène en slecht team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschillende functies
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 november 2017
Ik heb bij Albert Heijn gewerkt en verschillende functies vervuld zoals:
- brood en vleeswaren
- kassamedewerkster.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn 1188
Kassamedewerker & teamleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 oktober 2017
Ik heb hier met plezier gewerkt en ik vond het leuk.
Pluspunten
Gratis lunch, aardige collega's
Minpunten
Eigenlijk geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuk en leerzaam werk bij Albert Heijn
Teamleider Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 oktober 2017
Het is een leuk en leerzaam werk bij Albert Heijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede plek om te ervaren of het werken in de supermarkt wel iets voor je is
Economie (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 september 2017
hier heb ik ook vakken gevuld het was wel eenzijdig werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik vond de klanten aan mijn kassa altijd gezellig
kassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
ik vond het super leuk om met de klanten aan de kassa te kletsen en te helpen. ik was minder blij met sommige collega's.
uren of dagen ruilen konden ze nooit en er werd altijd over iedereen geroddeld.
Pluspunten
prettige werkuren
Minpunten
niet geheel collegiaal
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamleider verkoopklaar Albert Heijn
Teamleider verkoopklaar (huidige medewerker) –  Eindhoven17 augustus 2017
Vanaf 2009 actief als teamleider verkoop klaar, beter bekend als de vulploeg bij Albert Heijn. De taken die verricht worden zijn het aansturen, controleren, coördineren, coachen van de medewerkers. Buiten deze taken om worden taken uitgevoerd als contractverlengingen,(in)plannen van medewerkers, het verwerken van de gewerkte uren, overleggen met collegae, het proces van de goederen en het magazijn beheren e.d.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 juli 2017
altijd een fijne werksfeer en goed teamverband en de taken altijd eerlijk verdeeld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer in een goed team
cassiere (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 juni 2017
heb hier met veel plezier ruim 20 jaar gewerkt in een hecht en leuk team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 juni 2017
Albert Heijn biedt een uitstekende uurloon aan studenten!
Pluspunten
gezellig werken met collega's
Minpunten
houden geen rekening met school
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.510 reviews
5529
41.026
3683
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur