Reviews voor Albert Heijn in Den Haag

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.535 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH29 januari 2016
Ik zit niet voor niks al 22 jaar bij albert heijn

afgelopen jaar alleen nare ervaringen beleefd.
Pluspunten
veel in contact met klanten
Minpunten
nieuwe ingeslagen weg is on persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
medewerker brood en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH10 december 2015
Gezellige collegas.
Alles duidelijk verteld eerste paar werkdagen tot je het geleerd hebt.
Pluspunten
Gezellige collegas en medewerkers teamleiders
Minpunten
Geen vastcontract
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg leuke sfeer en werkomgeving
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH16 november 2015
Een leuke plek om in mijn vrije tijd aan de slag te gaan.
Leuke directe collega's
Succesvol en optijd vollen is soms erg lastig
de Directie van Albert Heijn is erg vriendelijk
Ik heb geleerd zelfstandig en nauwkeurig te zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vervelende winkel
Cassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH9 november 2015
had de laatste tijd alleen maar ruzie met de bedrijfsleider wil er nooit meer werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH5 november 2015
Ik heb het leuk met mijn collega's en vind het leuk om studenten te zien. Er komen veel bekende mensen waardoor je je niet verveeld. Het is een gezellige AH.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doelgericht werk,
Medewerker verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH29 oktober 2015
Goede salaris voor ongediplomeerde werk.
Het is simpelweg alles schoon, netjes en op zn plek houden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werktijd bij Albertheijn
Kassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag24 oktober 2015
Ik heb een korte werkperiode gehad bij de Alber heijn, ik heb vooral gekozen om eerste te concentreren op mijn studie voor dat ik volledige mijn tijd in het werk zou zetten.
En daarv doorheb ik niet lang gewerkt bij de Albert heijn.
De tijd dat ik bij de Albert heijn heb gewerkt, heb ik voor al plezier gehad met een aantal collega's die vooral instaat waren om mij bij te helpen en mij ron te leiden.
Het was mijn eerste baantje.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's die je dag weer goed maken
Vakkenvuller en teamleider in opleiding (huidige medewerker) –  Den Haag23 oktober 2015
Een typische dag is vakkenvullen en af en toe kassa draaien.
Met mijn collega's is het gezellig en productief. Het moeilijkste van de baan is toch het omgaan met de weinig uren die je krijgt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
albert heijn is een winkel waar je wel jezelf goed kan ontwikkelen
Verkoopmedewerker broodafdeling (voormalige medewerker) –  den haag20 oktober 2015
ik had een leuke baan en leuke collega's tot dat er werd geruild met management er werd gezegd dat ze voor ervarende werknemers gingen ter wel mensen werden aangenomen die niks serieus namen en zo had je bv binnen een maand 1-2 nieuwe collega die binnen paar dagen weer ontslag namen ook werken ze met kwaliteit wat van belang is natuurlijk en dit werd verwachten van personeel die in het begin niet goed/voldoende zijn ingewerkt verder is Albert Heijn leuke winkel om in te werken en jezelf te ontwikkelen
Pluspunten
gratis avondmaaltijd
Minpunten
mangement zitten niet op een lijn
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Den Haag6 oktober 2015
Gezellige werksfeer, leuke college`s en meestal vrolijke vaste klanten. De leiding vanuit de directie kan altijd beter. De managers hebben geen of zijn hun eigen ervaringen met de werkvloer vergeten, waardoor zij ons aanspreken alsof we robots zijn. Ik sta dan altijd klaar om te laten zien hoe het wel moet. Ben daardoor ook geliefd bij mijn andere college`s en vaste klanten.
Pluspunten
flexibele tijden
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice experice.
shelf stocker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH28 september 2015
It was alright, there wasn't much to complain about and i was really young when i got this job so really i did it to get some experience and that's exactly what i got.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve baan met een hoge werkdruk maar een goede werksfeer door goed contact met collega's en directie.
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH24 september 2015
Het was mijn allereerste baantje en wist nog niet goed wat ik mocht verwachten. In het begin moest ik dus nog wennen en kreeg ik soms weleens ontevreden collega's bij me. Maar ik vond dat niet erg. Ik heb dat juist soms nodig. Een extra duwtje in mijn rug om harder te werken en beter werk af te leveren. Een typische avond met de vulploeg is bijna altijd hetzelfde: je komt binnen, kleed je om, de teamleider legt uit wie wat en hoeveel moet vullen en waar extra aandacht bij nodig is. Vervolgens gaat iedereen aan het werk en zodra je werk af is mag je naar huis. Ben je eerder klaar, dan help je iemand die nog niet klaar is. Om die manier help je elkaar en leer je meteen de andere paden ook kennen. Dan kun je klanten ook beter helpen met het zoeken naar een bepaald product. De directie is altijd nauw betrokken bij het werk, praat geregeld met werknemers en dat vind ik positief. Dat versterkt namelijk de werksfeer.
Het moeilijkste van de baan is soms de werkdruk. Als je veel te vullen hebt moet je op hoog tempo doorwerken en als je vertraging oploopt moet je overwerken. Dat is soms moeilijk maar ik vond het ook een uitdaging om de deadline van 2,5 uur te halen. Dat is het leukste van de baan, dat je op tijd klaar bent.
Pluspunten
Veel contact met de directie en collega's, iedere werkdag een nieuwe uitdaging.
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pure gezelligheid
Kassa (voormalige medewerker) –  Den Haag17 september 2015
hardstikke leuke baan met een mega goede werksfeer.
Alleen was er weinig mogelijkheid tot groeien ondanks dat wel werdt gezegd
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was niet veel contact met medewerkers
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH25 augustus 2015
alles moest op tijd, geen tijd om gezellig met je collega's en klanten te praten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd op tijd en gas der op
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH27 juli 2015
goeie werk tijden leuke colegas en voelde me op me gemak aleen door omstandig heeden dachten ze dat ik wat ge stolen had maar dat is heelemaal niet zo dus heb hun daar ook op aan ge sprooken en zij als u dat denkt dan heb ik bijdeze me laaste dag ge werkt .
Pluspunten
vroege tijden
Minpunten
dat ik zo behandeld ben
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer waar ik veel heb geleerd
Klantenservice medewerkster / verkoopster (voormalige medewerker) –  den haag7 juli 2015
Ik was altijd bezig bij de klantenservice, ik stond ook soms bij de normale kassa's. Ik heb geleerd hoe kassa werkt en hoe je een winkel moet openen en sluiten. Ik heb geleerd hoe je eind van de dag geld kan tellen en hoe je moet omgaan met diefstal, boos klant, product fout, retouren. Mijn collega's waren heel lief, er was altijd wel een gezellige sfeer.
Pluspunten
makkelijk bereikbaar
Minpunten
geen reiskosten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige medewerkers en leuke omgang met klanten
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag28 juni 2015
Een typische dag bestaat uit: Planning maken voor de dag, als er te weinig medewerkers zijn, betekent dat ik medewerkers zal moeten opbellen om te vragen of hij/zij kunnen werken. Daarna loop ik met een terminal door de winkel om de voorraden te controleren. Ondertussen ben ik ook bezig met het helpen van klanten en aansturen van medewerkers. Daarna zet ik de spullen klaar voor de vrachtwagen en zorg ik ervoor dat wat wij binnen krijgen, uitgesplitst wordt door 2 medewerkers. Daarna komen een stuk of 12 medewerkers, die ik aan het werk zet. Ik moet hun dan controleren, tellingen bijhouden en de omgang met klanten. Het leukste van mijn baan is de omgang met klanten. Je komt verschillende mensen tegen en zij hebben allemaal een eigen verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
bake - off en delikaas ( vakantiebaantje) (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH24 juni 2015
het werk is leuk, verschillend werk en afwisselend. heb er maar kort gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH12 juni 2015
ik werd niet gewaardeerd voor mijn harden werken. dit kwam merendeel omdat ik de enigen Nederlander was ik pasten niet goed in hun groep.
Pluspunten
het betaalden.
Minpunten
geen goede collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar als bijbaan !
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH18 mei 2015
leuke tijden gehad met collega's .
Maar dit was meer alleen echt leuk als bijbaan
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
moeilijk doen om vrijvraging
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.535 reviews
5536
41.031
3694
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur