Reviews voor Albert Heijn in Den Haag

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om voor te werken en een absolute bedrijf waar persoonlijk ontwikkeling belangrijk gemaakt wordt.
Supermarkt Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag20 oktober 2019
Albert Heijn is een voorloper en maakt zijn medewerkers erg belangrijk. Dat laten ze blijken door diverse mogelijkheden aan te bieden waar jouw persoonlijk ontwikkeling centraal wordt gesteld. En ook heeft Albert Heijn goede arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring redelijk goed.
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  'S-GRAVENHAGE4 oktober 2019
soms worden er niet genoeg mensen ingepland waardoor je extra hard moet werken en dat is best vervelend. daarnaast is het wel goede plek om te werken als bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's maar werkdruk hoog
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  's-Gravenhage25 september 2019
Gezellige werkomgeving met hoge werkdruk. De Teamleiders verwachten dat je alles heel snel vult. De salaris is goed. Maar na een tijdje wordt je duur en geven ze je ontslag.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pizza bezorger
Bezorger (huidige medewerker) –  Den Haag3 september 2019
het was een mooi werken ervaring mee gehad leuke mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Countermedewerker Kassa (leiding) (voormalige medewerker) –  Den Haag3 juni 2019
Elke dag krijg je de kans om iets nieuws te leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begin baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den haag24 mei 2019
Zeer goed en doorstroom mogelijkheden met veel varierend werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier als vakkenvuller 12 uur per week en heb het heel gezellig met collega’s onderling
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 mei 2019
De albert heijn is een fijne en duidelijke winkel om te werken
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Soms overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel info over Ah
Verkoopmedewerker (parttime) (huidige medewerker) –  Den Haag4 mei 2019
Ik ben met school op stage gegaan en heb nieuwe dingen geleerd en ontdekt die ik niet wist. Nu weet ik iets meer over de Ah.
Pluspunten
Goed uitbetaald
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  den haag28 april 2019
Super werkgever, helaas wat mindere supermarktmanagers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar de teamleiders zijn asosociaal
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 april 2019
slijm goed met de teamleiders dan kom je beter in aanraking met betere tijden
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
de hogere mensen houden geen rekening met je werktijden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 maart 2019
Ik leer hier hoe je klantvriendelijk moet zijn en hou je een klant het beste kan helpen . Daardoor vindt ik het werk ook leuker
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Vulling moet altijd af zijn anders mag je niet op tijd naar huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn Ervaringen
Verkoper B/ Teamleidster Verkoopafhandeling (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2019
Heb daar van alles gedaan

Kassa, Brood, Deli, Kaas.


Ik ben ook Teamleidster Verkoopafhandeling geweest.

Vast contract gehad,
Kwijt geraakt door nieuwe manager.
Pluspunten
Leuk team om in te werken
Minpunten
Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best wel vervelend
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2019
Ja zegmaar ik was ontslagen voor niks en als je een tijdelijkcontract heb is de kans vaak klein dat het verlengt word
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
Sfeer en te zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke regels.
Cassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag12 maart 2019
Ik vond het heel leuk maar, kan mezelf meer vinden in een kledingzaak.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Vakantiemedewerker (kassa) (voormalige medewerker) –  Den Haag4 maart 2019
Het werken bij AH is erg leuk en de collega's zijn heel behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassamedewerker bij AH
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 februari 2019
goede baan voor een student, mensen met toewijding en passie kunnen er een levensbaan vinden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strenge en onaardige werkgevers en teamleiders
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag26 februari 2019
Het is een beetje te lang om dit hier op te schrijven, dus dit zal ik later vertellen.
Pluspunten
Dichtbij.
Minpunten
Lange werkdagen, weinig uurloon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
Het contact met werknemers en werkgevers was heel gehecht. Je kon bij iedereen terecht of vragen stellen. De sfeer op de werkvloer was heel mooi te zien. Klanten en werknemers die sociaal met elkaar omgingen en verder nog vroegen naar je dag of weekend. De management was heel professioneel en maakte geen onderscheid tussen werknemers.

Er was ook nooit wat moeilijk aan de baan. Stel je deed iets voor het eerst werd dat je uitgelegd waardoor je het snapte en zelfstandig verder kon. Het was een leuke werkplek, naast het feit dat het altijd druk was.
Pluspunten
Iedereen ging sociaal met elkaar om.
Minpunten
Het was wel altijd druk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk geving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 december 2018
Het was leuke gezellige bij baantje als student. Ik had naar mijn zin in leuke collegas mooie werk sfeer.
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik werk elke week en heb ene vaste routine
Teamleider (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2018
Het is voor studenten best goed verdienen.

Albert Heijn houdt rekening met school.
Pluspunten
Veel voordelen
Minpunten
Geen rekening met medewerkers (privé, problemen etc).
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur