Reviews voor Albert Heijn in Den Haag

130 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Countermedewerker Kassa (leiding) (voormalige medewerker) –  Den Haag3 juni 2019
Elke dag krijg je de kans om iets nieuws te leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier als vakkenvuller 12 uur per week en heb het heel gezellig met collega’s onderling
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 mei 2019
De albert heijn is een fijne en duidelijke winkel om te werken
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Soms overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel info over Ah
Verkoopmedewerker (parttime) (huidige medewerker) –  Den Haag4 mei 2019
Ik ben met school op stage gegaan en heb nieuwe dingen geleerd en ontdekt die ik niet wist. Nu weet ik iets meer over de Ah.
Pluspunten
Goed uitbetaald
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  den haag28 april 2019
Super werkgever, helaas wat mindere supermarktmanagers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar de teamleiders zijn asosociaal
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 april 2019
slijm goed met de teamleiders dan kom je beter in aanraking met betere tijden
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
de hogere mensen houden geen rekening met je werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Haag22 maart 2019
Ik leer hier hoe je klantvriendelijk moet zijn en hou je een klant het beste kan helpen . Daardoor vindt ik het werk ook leuker
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Vulling moet altijd af zijn anders mag je niet op tijd naar huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn Ervaringen
Verkoper B/ Teamleidster Verkoopafhandeling (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2019
Heb daar van alles gedaan

Kassa, Brood, Deli, Kaas.


Ik ben ook Teamleidster Verkoopafhandeling geweest.

Vast contract gehad,
Kwijt geraakt door nieuwe manager.
Pluspunten
Leuk team om in te werken
Minpunten
Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best wel vervelend
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2019
Ja zegmaar ik was ontslagen voor niks en als je een tijdelijkcontract heb is de kans vaak klein dat het verlengt word
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
Sfeer en te zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke regels.
Cassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag12 maart 2019
Ik vond het heel leuk maar, kan mezelf meer vinden in een kledingzaak.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Vakantiemedewerker (kassa) (voormalige medewerker) –  Den Haag4 maart 2019
Het werken bij AH is erg leuk en de collega's zijn heel behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassamedewerker bij AH
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 februari 2019
goede baan voor een student, mensen met toewijding en passie kunnen er een levensbaan vinden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strenge en onaardige werkgevers en teamleiders
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag26 februari 2019
Het is een beetje te lang om dit hier op te schrijven, dus dit zal ik later vertellen.
Pluspunten
Dichtbij.
Minpunten
Lange werkdagen, weinig uurloon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
Het contact met werknemers en werkgevers was heel gehecht. Je kon bij iedereen terecht of vragen stellen. De sfeer op de werkvloer was heel mooi te zien. Klanten en werknemers die sociaal met elkaar omgingen en verder nog vroegen naar je dag of weekend. De management was heel professioneel en maakte geen onderscheid tussen werknemers.

Er was ook nooit wat moeilijk aan de baan. Stel je deed iets voor het eerst werd dat je uitgelegd waardoor je het snapte en zelfstandig verder kon. Het was een leuke werkplek, naast het feit dat het altijd druk was.
Pluspunten
Iedereen ging sociaal met elkaar om.
Minpunten
Het was wel altijd druk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk geving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 december 2018
Het was leuke gezellige bij baantje als student. Ik had naar mijn zin in leuke collegas mooie werk sfeer.
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik werk elke week en heb ene vaste routine
Teamleider (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2018
Het is voor studenten best goed verdienen.

Albert Heijn houdt rekening met school.
Pluspunten
Veel voordelen
Minpunten
Geen rekening met medewerkers (privé, problemen etc).
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag26 september 2018
elke dag was eigenlijk hetzelfde en dat was juist wel fijn want je wist wat je moest doen en daardoor kon je ook het gene wat je moest doen uiteindelijk ook heel goed doen het management wist dat en zorgde ook ervoor dat je daardoor ook steeds vooruit ging het moeilijkste van de baan was om op tijd klaar te zijn met werk maar dat werd goed opgelost door de teamleiders daar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar voor weinig.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag11 augustus 2018
Dit is zeker geen leuk baantje als je nog de adolescenten leeftijd moet bereiken, dit is omdat de teamleiders denken dat ze managers van Porsche zijn en uit de hoogte doen. Je word gecomandeerd en er word veel van je verwacht, ook is het gewoon werk waar je moe van word en je met tegenzin heen gaat.
Pluspunten
De drerries die ook vullen.
Minpunten
Je rug doormidden breken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer met focus op output
Assistent manager (huidige medewerker) –  Den Haag7 juli 2018
Goede werkgever. Werkdruk in de WWM ligt laatste (2) jaar wel erg hoog. Daardoor veel uitval en vervolgens weer verhoging van druk.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Lange werkdagen. 24/7 verantwoordelijkheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie leerbedrif
medewerker verkoopklaar (huidige medewerker) –  Den Haag8 juni 2018
dit is een eerlijke en leuke bedrijf om te werken en doorgroei mogelijk heden
Pluspunten
goed te combineren met je school opleiding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken
vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag21 mei 2018
het was altijd gezellig om daar te werken. Ik heb veel goeie tijden daar meegemaakt
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
veel werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur