Reviews voor Albert Heijn in Breda

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.538 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige bijbaantje
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda26 augustus 2019
Bij de AH heb ik als vulploegmedewerkster diverse werkzaamheden verricht. Ik heb daar heel lang gewerkt dus ik heb veel winkelervaring opgebouwd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Cassière (huidige medewerker) –  Breda15 mei 2019
Saai werk maar goed betaald voor mijn leeftijd. Houdt zich ongeveer aan de CAO maar is een zooitje ongeregeld wat planning en communicatie betreft.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houden geen rekening met wensen van de werknemer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda15 april 2019
ik heb aantal keren aangegeven op een bepaalde dag niet te kunnen werken maar wordt steeds weer ingepland.
Minpunten
luisteren niet naar medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makkelijk geld verdienen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda8 oktober 2018
Als vakkenvuller is je werk niet bijster moeilijk, top baantje voor naast de middelbare school/studie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
30 jaar goed gewerkt
assistent-bedrijfsleider supermarkt (voormalige medewerker) –  Breda7 oktober 2018
Ik heb hier 30 jaar met veel plezier gewerkt maar door veranderende bedrijfscultuur niet meer op mijn plaats
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wanneer het jullie goed uitkomt gebruiken jullie de personeel anders niet
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda28 augustus 2018
ik heb daar gewerkt en ik vondt het daar zo slecht. je vraagt om meer uren word er niet naar jouw geluitserd. wanneer hun het goed uitkomt vragen ze je kan je overwerken want er is te veel vracht over. en wanneer jij t vraagt zeggen ze er is niks te doen. en dat vind ik gewoon oneerlijk.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
niet luisteren, te weinig betaalt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, vaak een matige planning
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 juni 2018
De Albert Heijn is voor jongeren een zeer goede werkgever. Je krijgt een goed salaris en het werk is leuk. Echter de planning was vaak erg zwak gemaakt, en er werd niet veel geluisterd naar mensen die niet konden werken. Over het algemeen kon het wel opgelost worden, maar fijn was het niet.
Pluspunten
(Relatief) Goed salaris, goede werkomgeving
Minpunten
Eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Vulploeg medewerker/eindverantwoordelijke magazijn (voormalige medewerker) –  Breda10 oktober 2017
Zeer te spreken over de manier waarop ze met je omgaan en je problemen serieus nemen. Professionele maar toch ook gezellige werkomgeving met mensen die er verstand van hebben.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Breda22 juli 2017
Bij de Albert Heijn heb ik veel geleerd daarnaast de sfeer op de werkvloer zeer goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
Teamleider Verkoopklaar (huidige medewerker) –  Breda10 mei 2017
Het centraal stellen van de klant is één van onze peilers. Verder het doorontwikkelen van medewerkers naar een zelfstandig niveau en de groei zien in de winkel zijn positieve kanten van het werk.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Winkel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda16 april 2017
Leuke sfeer! En een baan waar ik veel geleerd heb.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
winkelrekken aanvullen / Kassa (voormalige medewerker) –  Breda2 februari 2017
Je leert er veel en is een leuke werksfeer
Het was niet elke dag hetzelfde elke dag waren er andere dingen te doen.
Je moest veel met mensen bezig zijn en hun helpen wat ik wel leuk vond
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijg gezellig
Verkoopmedewerker, Verkoop (huidige medewerker) –  Breda31 januari 2017
Een hechte en relatief kleine Albert Heijn. Iedereen kent elkaar en ook de baas is erg betrokken bij zijn personeel. Iedereen werkt samen maar spreekt ook buiten werkuren vaak onderling af wat voor een fijne, hechte werksfeer zorgt. Uiteraard zijn de Albert Heijn arbeidersvoorwaarden erg goed en worden die allemaal netjes nageleefd.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Je mag niets kopen tijdens de lunchpauze (Albert Heijn voorwaarden)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk als bijbaan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda30 januari 2017
Het was leuk om in een winkel te werken, omdat iedere dag anders was. Het contact met de klant was ook gezellig.
Pluspunten
prettige werktijden na studie (destijds)
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
efficiënt werken
Magazijnchef (huidige medewerker) –  Breda18 januari 2017
Hoe langer je bij de Albert Heijn werkt, hoe meer vrijheid je krijgt in je werk. Ik werk veel in het magazijn, en daarnaast vul ik vakken bij op de afdeling waar dat nodig is. Het werk kan repetitief zijn maar de collega's zijn gezellig. ik heb in mijn tijd daar leren werken in een team en leren plannen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Breda4 januari 2017
Ah is een goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden: het team waarin ik werk is collegiaal en rechtvaardig.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Hoe ouder hoe duurder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda25 november 2016
De dagen die ik werkte waren altijd leuke dagen zeker met de collage´s waarmee ik vaak werkte. Het was een leuke en leerzame werkervaring. Waardoor ik nog flexibeler ben geworden en werken ook leuker begon te vinden. Ben zelf een ook een flexibel persoon en leer graag nieuwe dingen aan om me daar meer in te gaan verdiepen waardoor ik nog beter me best ga doen. En word graag aangesproken van me fouten dan weet ik ook waarbij ik moet gaan opletten. Het moeilijkste van me baan was toch wel eerst het leren van mensen en contact opzoeken met de collega's maar hoe vaker ik ging werken hoe meer contact ik opzocht en hoe leuker het was om te gaan werken.
Pluspunten
Gezellige collega´s en leuke sfeer
Minpunten
Geen alcohol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige vulploeg
teamleider (voormalige medewerker) –  breda9 september 2016
het was een goeie werkplek de enige nadeel is omdat het de Albert Heijn is in de buurt waar ik zelf ben opgegroeid is kom ik veel bekende tegen en dat is afleidend.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top als bijbaan
Caissière supermarkt (voormalige medewerker) –  Breda, NB26 januari 2016
Veel gewerkt en ze waren blij dat ik altijd beschikbaar wat toen het nodig was. Het was een leuke baan voor erbij maar niet mijn doel voor de toekomst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Cassière (voormalige medewerker) –  Breda, NB15 juli 2015
Leuk bedrijf om te werken als cassière.
Veel klantcontact en leuke collega's
Goed contact met leidinggevenden.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.538 reviews
5537
41.031
3696
2187
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur