Reviews voor Albert Heijn in Amsterdam

193 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.380 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bijbaan
Supermarkt, Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2019
Het werk is goed te combineren met school, prima salaris, doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 mei 2019
Een normale werkdag zag er als volgt uit: vakken vullen en spiegelen en klanten helpen met vragen.
Ik heb geleerd hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan.
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bijbaan
Medewerkster op de brood- deli- kaasafdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 mei 2019
Als verkoopmedewerkster was dit een prima bijbaan in mijn eerste jaren als student.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2019
Bij Albert Heijn heb ik een hele gezellige tijd gehad met heel veel leuke collega's. Samenwerken was hier dan ook van groot belang.

Ik heb hier geleerd met klanten om te gaan, binnen bepaalde tijdsdruk te werken en goed weten samen te werken. Bij het bedrijf waren altijd genoeg doorgroeimogelijkheden die werden ondersteund door verschillende cursussen en opleidingen gefinancierd vanuit het bedrijf
Pluspunten
Maaltijd
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, zwaar onderbezet, slechte inwerking
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 april 2019
Het is aanpoten. Leuk in het begin, daarna steeds zwaarder naarmate je meer verantwoordelijkheid krijgt. Zware onderbezetting dus je draait lange shifts. Medewerkers worden nauwelijks ingewerkt, brengt allerlei moeilijkheden met zich mee. Prima salaris, maar voor hetzelfde geld (letterlijk) zit je achter de kassa.
Pluspunten
Warme broodjes
Minpunten
Zware werkdruk, onderbezetting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde werkgever
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 april 2019
Albert Heijn is een goed betaalde werkgever en flexibel voor studenten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Kassière (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 april 2019
Fijne werkplek. Had het er ook naar m'n zin, alleen vond ik de collega's minder.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk als bijbaan
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
Erg leuk als bijbaan, maar niet te doen als fulltime baan
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
het was een goed xp en mensen waren goed met mij
maar team lijders zijn een betije raar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressbestendig
Broodmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 februari 2019
Ik heb geleerd dam team-work erg belangrijk is. Het is dien je te kunnen werken in drukke momenten en stressbestendig te kunnen zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ervaring
Cassiere Mederwerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 februari 2019
wegens prive omstandigheden moest ik een einde maken aan mijn baan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huidige functie
Coordinator AH To Go (huidige medewerker) –  Amsterdam7 februari 2019
Heb het eigenlijk wel naar mijn zin, maar ik kan en wil meer dus vandaar opzoek naar een nieuwe echte uitdaging!
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Weekend werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Amsterdam2 februari 2019
Ik vind het leuk om bij Albert Heijn te werken maar ze kunnen mij helaas niet een full time baan aanbieden.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werkomgeving
Caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam31 januari 2019
Eenvoudig werk, consumenten helpen en leuke collega's
Pluspunten
Eenvoudig werk
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met veel mensen
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 januari 2019
Er hangt een leuke sfeer, maar op een gegeven moment ben je de functie's wel verleerd.
Was deze review waardevol?JaNee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede plaats voor jong talent
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam15 januari 2019
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij albert Heijn en vind het een top plek om vroeg je proffesionele kant te ontwikkelen.
Pluspunten
Goed loon, positieve instelling
Minpunten
Werkdruk, onervaren leiding vanwege bedrijfsstructuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer altijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2019
Ik vond het altijd wel leuk daar, maar na mijn diploma’s kon ik toch een betere baan krijgen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 december 2018
Het is leuk om bij AH te werken.
Als je om met mensen te praten hou ga daar wel werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles slecht geregeld
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL18 december 2018
uitbetalingen gaan regelmatige fout
uren worden niet goed opgeschreven
je werkt veel over(zonder uitbetaling|)
Pluspunten
niks
Minpunten
overwerken zonder betaald te worden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kutbaan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 november 2018
Ik vond dit echt een kutbaan want, er werd gediscrimineerd en er werden sexuele opmerkingen over mij gemaakt. Het eten lekker
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
De rest
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.380 reviews
5503
4989
3638
2173
177

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur