Reviews voor Albert Heijn in Amsterdam

214 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.578 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 januari 2020
Rond uit belachelijk slecht.
Ik raad het zeker nie aan!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 januari 2020
gezellige sfeer in Albert Heijn.
je krijgt kans om door te groeien.
stressvol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prima bijbaan als student
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam6 december 2019
Je kan de baan makkelijk combineren met je studie, aangezien het filiaal geopend is tot 10 uur in de avond. Nadeel is, je krijgt niet voldoende uren (omdat er simpelweg te veel medewerkers zijn) om in je maandelijkse kosten te voorzien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Amsterdam26 november 2019
Leuke werkplek, gezellige collega's. Laden doen we samen in een team en daarna iedereen ze eigen rit. Als je achter loopt vanwege file of iets anders geen stress hulp dienst komt bij je om je te helpen. Ja af en toe is het wel zwaar want het service is tot in de keuken maar je welke werk is nou elke dag hetzelfde!
Betaling optijd geen gezeik ofzo.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam15 november 2019
Super leuke collega's gezellige werksfeer! Altijd met plezier naar werk gegaan
Pluspunten
Leuke mensen en goed salaris
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eentonig
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 november 2019
hrt werk is hel eentonig en je doet niet meer dan wat je functie is.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een goed bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam11 november 2019
Werken bij de ah heb ik altijd leuk gevonden, maar nu is het tijd om ergens anders te gaan wetken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert socialer te zijn op het werk door nieuwe mensen te leren kennen . Een ieder wordt gelijk behandeld
Jobstudent albertheijn (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2019
Het is heel fijn om bij albertheijn te werken , leuke collega’s en je voelt je thuis .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Bezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam21 oktober 2019
als bezorger bij AH moet je in staat zijn fysiek werk aan te kunnen. je tilt dagelijks tientallen kratjes trap op trap af
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zware maar afwisselende baan
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam17 oktober 2019
Een zware baan met leuke collega’s, veel afwisseling want geen enkele dag is het zelfde.
Pluspunten
Collega’s
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
This was a very simple job nothing out of the ordinary. Sometimes it gets too much if shipment is delayed or there is not enough colleagues.
Stock clerk (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 oktober 2019
For a job like this I really do not have much complaits but the contrary. Mangment was great and my manger was supportave and constructive with fedback. For me there was a potetial for growth and i found out if you apply your self well then great things will open up for you.
Pluspunten
Simple work.
Minpunten
Boring. Low pay.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arbeidstijdenwet wordt stelselmatig geschonden
Caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam7 oktober 2019
Geen pauze, er wordt aangegeven dat dat een gunst is en geen recht, volgt de Arbeidstijdenwet voor minderjarigen niet, overuren worden niet uitbetaald.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas etc. Fijn als eerste bijbaantje
Cassiere (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2019
Ik vind dat albert heijn een leuke plek is om te beginnen als jongere.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb bij meerdere albert heijns gewerkt dus het is moeilijk om een basis review te geven omdat het overal anders is
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2019
Bij de meeste albert heijns waar ik heb gewerkt was het chaotisch maar gecontroleerd. Leuke werksfeer, maaltijdvergoeding als je avond diensten langer dan 4 uur draaide en een oké salaris.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Assistent-supermarktmanager (huidige medewerker) –  Amsterdam5 september 2019
Een goede werkgever, dynamisch werk, wel wat stressvol bij drukte.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workspace with engaging management
Supermarket (voormalige medewerker) –  Amsterdam , Netherlands4 september 2019
It was an awesome experience working at Albert Heijn. From the first day, I got engaged in personal stuff in a good way. And the management was very engaging with their staff. I would recommend anyone to work at de Appie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2019
Je word als een kleuter behandeld. Je bent net een werkpaard voor ze. Aan de hand van de cijfers die je behaald kijken ze of je nog als een kleuterslaaf verder voor ze mag werken
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teamleiders zijn slecht
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 juli 2019
Teamleiders waren echt gemeen.
je krijgt 2 uurtjes voor 6 karretjes en soms moet je extra werken (onbetaald) als je na 2 uurtjes niet klaar bent
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassa/brood
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 juli 2019
ik werkte destijds met een hele rare manager. roosters werden last minute aangepast en kreeg een avond van te voren via een app bericht te horen dat ik de volgende ochtend om 7 uur moest werken. dit is meerdere keren gebeurd tot ik er wat over heb gezegd. daarna overgestapt naar kassa want brood was niet te doen, elke avond sliep ik met rugpijn en ochtenden kon ik moeilijk opstaan.
na overstap naar de kassa moest ik meerdere keren invallen bij de broodafdeling omdat de manager en teamleiders niets kunnen regelen.
Pluspunten
niets, behalve dat je een beetje geld verdient
Minpunten
alles, managers, teamleiders, collega's die roddelen...
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer met leuke collega's
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 juni 2019
collega's staan altijd voor je klaar en leuke klanten om je heen
Pluspunten
lekker verdiennen
Minpunten
lastige klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.578 reviews
5540
41.047
3708
2192
191

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur