Reviews voor Albert Heijn in Almere

54 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.512 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkveld
Kassamedewerkster/ servicebalie (voormalige medewerker) –  Almere10 augustus 2019
gezellig team, alleen vrouwen
weinig doorgrooi mogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Stage cursus (voormalige medewerker) –  Almere23 mei 2019
ik heb geleerd te spiegelen wat fifo vullen is en waaron het zo beangerijk is het magamant is ook top nooit probelemen mee gehad

het leukste van de baan is het vullen en de gezelligheid
Pluspunten
gezelige werk plek
Minpunten
korte werk dagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige sfeer, gezellige collega's
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere22 mei 2019
fijne werkervaring, gezellig, altijd wel iets te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
onderbetaald
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een strafkamp
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Almere17 maart 2019
Alle beoordelingen vinden plaats op basis van cijfers. Het systeem is erop berekend dat je na verloop van tijd zelf ontslag neemt. Blijf je door werken word je na verloop van tijd onvoldoende beoordeeld door je leidinggevende. En dan word je contract niet verlengd. Dus hard werken en goed je best doen helpt je alleen maar tijdens je sollicitatie en je proeftijd. Daarna is het gewoon je tijd uitzingen.

Super krappe tijdschema's zorgen er voor dat je altijd net te veel hooi op je vork hebt. Altijd zware kratten en boodschappen sjouwen en onder tijdsdruk werken sloopt je lichamelijk en geestelijk.

leidinggevenden willen alles controleren en zitten overal met de neus bovenop. Chauffeurs worden hier als kleuter behandeld.
Minpunten
Zwaar werk onder tijdsdruk, geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren, ze laten je niet langer dan 3 uur achter elkaar werken omdat zij geen pauze willen geven. Overuren worden ook nooit betaald.
Cassière (huidige medewerker) –  Almere Parkwijk15 maart 2019
Je wordt altijd 15 min voor aanvang verwacht. Je krijgt altijd slechte uren, omdat ze je niet langer dan 3 uur achter elkaar laat werken. Zij zijn namelijk te gierig voor een pauze. Daarnaast moet je altijd overwerken, terwijl je daar niet oor betaald wordt.
Pluspunten
nette winkel
Minpunten
slechte uren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contracturen
Vulploegmedewerker kruidenierswaren/versafdeling (huidige medewerker) –  Almere6 februari 2019
Als je klachten hebt over werk bij albert heijn moet je er rekening mee houden dat albert heijn de fout altijd op de situatie of uzelf zal afschuiven. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en plannen je vaak minder uren in dan je contract staat.
Er is ook sprake van vriendjespolitiek wat betreft werkuren en zondagen.
Pluspunten
Aardige collega’s
Minpunten
Je wordt niet redelijk behandeld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
simpelweg het beste wat er is
Assistent supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Almere18 december 2018
ze hebben het uitgevonden en verbeteren nog steeds
Pluspunten
perfecte executie van het concept
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard work place
Order Picker (voormalige medewerker) –  Almere5 september 2018
Hard work place but good pay friendly people and i still have friends from there, often visit them in Netherlands . But sometimes AH dont respect people
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, uiteraard afhankelijk van het personeel. Veel flexibiliteit en een niet al te hoge werkdruk.
Kassa assisentie en vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere12 augustus 2018
Meestal een drukke dag met wel een hoop werk. Ik heb er zelf geleerd om snel door te werken en je werk optijd af te hebben. Het is geen ingewikkelde baan, je moet het alleen wel even onder de knie krijgen voor je een stapje hoger kan/mag.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Loon, CAO.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere30 juni 2018
Het is een goede start van een eerste baan! Gezellige werksfeer en een goed uurloon.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valt allemaal wel mee
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Almere12 mei 2018
verdient goed maar je loopt altijd tegen vertragingen aan tijdens het rijden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dobra Atmosfera
order picker (huidige medewerker) –  Almere8 april 2018
Dzień od dnia niczym sie nie różnią poza czasem rozpoczęcia pracy.
Pluspunten
Darmowe Posiłki na zmianie popołudniowej
Minpunten
Rozpoczęcie pracy w godzinach nocnych
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd, aardige collega's en manager
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere11 maart 2018
Leuke tijd gehad, was altijd zeer vroeg aanwezig van 06.00 - 08.00 uur 3 dagen in de week. Was uiteindelijk niet te combineren met school vanwege vroege werktijden.
Goed geinformeerd over de werkzaamheden, duidelijke communicatie. Vriendelijk en sociaal.
Gemiddelde salariëring.
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijke en sociale werkplek, leerzaam, professioneel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed begin
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere26 februari 2018
Albert Heijn is een goede beginplek om te starten met werken. Je leert met klanten omgaan, al zijn ze niet altijd even leuk. Je houdt teminste verhalen van de speciale klanten er aan over. Het management was verrassend professioneel. De cultuur onder werknemers was gezellig.
Pluspunten
Flexibel over werkdiensten, mits vooraf aangegeven
Minpunten
Klanten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn eerste bijbaan, veel geleerd
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere13 februari 2018
De bijbaan die me geholpen heeft om de functie Vulploegmedewerker het beste uit te voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hing een goede sfeer en het werk was te doen.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere19 januari 2018
Ik werd toen ik hier werkte goed behandeld. Het werk was te doen. Er werd niet gedaan aan lang overwerken. Je werkte bijna altijd met zijn tweeen waardoor er een goede sfeeer onstond.
Pluspunten
Lange lunch rond avond eten en lunch (een uur)
Minpunten
Hoofd baas werd boos op iemand die het soms niet een gedaan had.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn baan bij alberheijn
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  almere19 november 2017
Ik heb 2 jaar gewerkt bij de Albert Heijn vond het een leuke ervaring en een leuke bijbaantje maar na 2 jaar vond ik de sfeer daar niet meer zo leuk. En had ik er geen motivatie meer voor. ik wou graag ergens anders werken ik weet zelf niet precies wat maar een andere omgeving nieuwe mensen leren kennen lijkt me leuk. wat ik heb geleerd bij de Albert Heijn is klant vriendelijkheid ook hoe je achter de kassa moet werken. ik had leuke collega's alleen de team leiders werden op een gegeven moment strenger en voelde me echt niet meer thuis. het leukste van deze baan was dat het dichtbij huis was en ik best wel goed verdiende. moeilijkste was om toch niet in discussie te gaan met klanten ookal weet je dat je gewoon echt niet fout zit.
Pluspunten
kassaervaring
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig sfeer
Vuploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere19 november 2017
Leuke gezellig collegas en sfeer. Alleen de mensen die hogerop zitten (manager, asistent) verwachten teveel van je en geven je meer werk ivm. bezuinigen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met veel jongeren die hard werken
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere20 september 2017
een typische dag op het werk
ik ben altijd op tijd en leer steeds sneller te werken. De management is goed en leert je erg veel. H et moeilijkste was dat we soms mensen te kort kwamen. Het leuke van de baan vond ik de werksfeer en omgeving.
Pluspunten
flexibele werkomgeving
Minpunten
dat soms de vracht laat is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere15 augustus 2017
Een typische dag was eerst melden, daarna direct achter de kassa. De vaardigheden hiervoor worden aan je geleerd (training en begeleiding) als je dienst klaar is moet je onbetaald opruimen (karton schoonmaken enzovoort)
Management was vrij goed. maar nadat Lodewijk wegging zakte het in.
Bedrijfscultuur was niet erg leuk veel mensen werden ontslagen, je leerde weinig mensen kennen.
Het moeilijkste aan de baan was het positief blijven (veel negatieve prikkels)
Het leukste was het samenwerken met collega's.
Minpunten
slechte bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.512 reviews
5529
41.027
3684
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur