Albert Heijn Reviews

Alle 2.416 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebruiken werknemers in hun voordeel.
Cassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 augustus 2019
Albert Heijn is een leuke plek om te werken, maar ze zijn er wel goed in om de regeltjes zo te buigen zodat het voor hun het beste uitkomt. Ze plannen bijvoorbeeld liever iemand precies zo in dat hij/zij net geen pauze heeft. Ik zelf vind dat erg jammer en zonde van je werknemers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige team
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 augustus 2019
Mijn team was heel gezellig en omdat het een to go-winkel was, was deze veel kleiner dan een normale albert heijn,
Pluspunten
kleine winkel
Minpunten
heel druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf om bij te werken
Teamleider (voormalige medewerker) –  Huizen15 augustus 2019
Fijne bedrijfscultuur met veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke eerste bijbaan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Dolder14 augustus 2019
Je kon nog sociaal zijn en met de andere vakkenvullers praten, wel vaak van een kwartier tot een half uur over moest werken. 1 manager was erg onaardig, maar die is inmiddels weg daar. Voor de rest was iedereen heel aardig. Het moeilijkste was alle plekken van al het eten onthouden voor als dat gevraagd werd en ik dan niet wist waar. het leukste was na sluitingstijd spiegelen dat er muziek aan werd gedaan en het een leuke sfeer werd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en vriendelijke werksfeer met een tafelvoetbal
(FIFO) spiegelen (voormalige medewerker) –  Emmeloord13 augustus 2019
De leidingevende was net als een grote broer voor iedereen. Het is erg gezellig en ja maakt al gauw nieuwe vrienden. Het werk kan soms zwaar zijn, maar als je zelf een optimistisch persoon bent komt het echt wel goed
Pluspunten
Plezier maken op een next level
Minpunten
Planning gaat vaak mis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
Cassière (huidige medewerker) –  Delft12 augustus 2019
Slechte werkgevers, geen vrijheid, je werkt te veel of te weinig. Het enige wat positief is is het loon dat je krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werk
Cassiere (voormalige medewerker) –  Oosterhout11 augustus 2019
Ben tevreden er over
Ik heb altijd met plezier daar gewerkt
Leuke en gezellige baan
Fijn met mensen om te gaan en klant tevreden stellen
Pluspunten
Verantwoorde werk
Minpunten
Werken in de avond of in het wekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkveld
Kassamedewerkster/ servicebalie (voormalige medewerker) –  Almere10 augustus 2019
gezellig team, alleen vrouwen
weinig doorgrooi mogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Świetna praca
order picker (voormalige medewerker) –  Zaanstad9 augustus 2019
bardzo pozytywnie wspominam pracę tam. Mimo, że czasem było ciężko to zawsze były godziny i dobre wypłaty.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werk en verloning. Maar geld over mensen mentaliteit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Olen7 augustus 2019
Beloven veel ivm personeel als mensen te behandelen. Maar bijna niets daarvan is waar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken om het klanten naar hun zin te maken
Teamleider verkoopafhandeling & Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Heenvliet7 augustus 2019
wat ik het leukste vond aan mijn werkdagen was de klanten zo fijn mogelijk boodschappen te laten doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloven maar weinig doen
Kassierster (voormalige medewerker) –  Kassiers a3 augustus 2019
Beloven dat er wordt rekening gehouden met privé maar is onwaar want de regel is geen uitzondering !! Voor niemand! Beloven maar niet nakomen. En elke manager is anders en die wisselen constant. Ga na een maand of 2,3 dezelfde winkel binnen en personeel veranderd voortdurend . Is echt niet plezant. Veel vriendjespolitiek .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 juli 2019
Teamleiders waren echt gemeen.
je krijgt 2 uurtjes voor 6 karretjes en soms moet je extra werken (onbetaald) als je na 2 uurtjes niet klaar bent
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kille saaie werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Havelte26 juli 2019
mensen die knap en gezellig waren kregen promotie en de lelijke eendjes mochten alleen de vervelende klusjes doen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf , gaan belachelijk om met jongeren
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Renkum24 juli 2019
Ik heb ongeveer 2 jaar gewerkt bij de Albert Heijn in Renkum en ik ben vreselijk behandeld.
Van tijd tot tijd ging het wel prima maar mijn uren werden bijna altijd niet genoteerd als ik over moest werken , als ik ziek was moest ik elke keer zelf vervanging zoeken en werd er geen rekening met mij gehouden.
Ze werden altijd erg boos wanneer ik me ziek meldde en pushten altijd door dat ik toch moest proberen om te komen.
Ik heb vaak met koorts moeten werken omdat je je na 10u in de ochtend niet meer mag ziekmelding. Je hoort dan gewoon op te dagen.
Het personeel op de vloer is erg aardig tegen elkaar maar erg leuk hebben we het niet.
Ik ben 18 jaar en verdien niet veel per maand , daar komt ook nog eens bij dat als je nieuw bent je in het begin vaak in de ochtenden om 6u soms 5 word ingepland nadat aangegeven dat ik dat niet wou.
Vreselijke ervaring.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Uren niet genoteerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige winkel
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Dieren23 juli 2019
Er word veel van je verwacht qua werkhouding en mentaliteit verder veel geleerd alleen is het soms door de grootte moeilijk om orde te houden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en makkelijk werk. Maar erg veel druk en haast tegenover een laag salaris
Vakantiekracht (huidige medewerker) –  Bladel22 juli 2019
Ben opzich tevreden over het werk zelf. Maar het loon is veel te laag en er word teveel van je gevraagd.
Pluspunten
Gratis avondeten bij lange werkdagen
Minpunten
Laag loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is goede communicatie en structuur op de werkvloer
teamleider verkoopklaar (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)21 juli 2019
Er wordt rekening mee gehouden met de privéleven van het personeel
Pluspunten
Maandelijks lunch
Minpunten
Moeilijk doorgroeien voor de functie assistent bij ah als je goed bent als teamleider
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Dordrecht17 juli 2019
Ik mis AH wel maar het was tijd voor wat anders daarom ben ik weggegaan. Erg leuke collega's en een leuke tijd gehad daar.
Pluspunten
Kerst cadeau
Minpunten
Klanten die producten niet op de juiste plaats zetten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's en leidinggevende
Cassiere (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn17 juli 2019
Albertheijn is echt een top bedrijf om voor te werken! nadeel is wel.. dat je maar per dag achter de kassa 3 uur en 3 kwartier mag werken ivm de pauzes..
en je hebt natuurlijk de bonus kaart! dat is echt geweldig!
Pluspunten
goed betaalt
Minpunten
3 uur en 3 kwartier per dag werken..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.416 reviews
5510
4998
3652
2176
180

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur