Albert Heijn Reviews

Alle 2.509 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk maar gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leidschendam11 november 2019
druk maar gezellig, goede mogelijkheden om shifts te ruilen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een goed bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam11 november 2019
Werken bij de ah heb ik altijd leuk gevonden, maar nu is het tijd om ergens anders te gaan wetken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met genoeg vrijheid om naar het toilet te gaan bijvoorbeeld
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Deventer7 november 2019
Het was een leuke plek om te werken maar zou niet zo snel weer in een supermarkt willen werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Krommenie6 november 2019
van brood bakken/vlees snijden/kaas snijden ,klaar leggen, barcode geven ,adviseren tot schoonmaken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een prima bijbaan zonder doorgroeimogelijkheden.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  IJsselstein6 november 2019
Het is een prima bijbaan zonder doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschrikkelijk
Caissière (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 november 2019
ga nooit bij ah cassandraplein werken je word daar alleen gebruikt en de baas is een pedofiel daarom worden alleen jongen meisje aangenomen
Pluspunten
onslag
Minpunten
onmenselijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Zwanenburg4 november 2019
Doordat je in een groot team werkt is er vaak een hele fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dkw medewerker
DKW medewerker (voormalige medewerker) –  Kortenhoef4 november 2019
ik heb geleerd hoe je moet omgaan met klanten.....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename sfeer
Baliemedewerker, caissière en rekkenvuller (voormalige medewerker) –  Gent4 november 2019
Albert Heijn in Gent heeft een aangename sfeer, erg leuke collega's, de verloning is zeker in orde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opzich leuke baan
Bakkerij medewerker (huidige medewerker) –  Zeist2 november 2019
Leuk bedrijf om te werken zeker als je eerste baantje. Je hebt er veel doorgroei mogelijkheden. Het is per filiaal natuurlijk verschillend en dat geld ook natuurlijk voor de cultuur. Het is soms hard werken en het kan best wel stressvol zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden is heel moeilijk
Cassiere B (huidige medewerker) –  Oostelijkehandelskade2 november 2019
Heel moeilijk om door te groeien. Naar een andere afdeling is ook heel moeilijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullend leven
tweede man onder teamleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 november 2019
Het werk kan zwaar zijn maar gaf wel altijd een voldoening als de schappen weer vol waren al wa het soms maar tijdelijk met die druke dagen
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's.
VULPLOEGMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Rotterdam31 oktober 2019
Je kan er lekker werken met goede collega's om je heen. Lekkere tempo een babbeltje kan altijd plaatsvinden, lekker enthousiast en stimuleren elkaar om 100& ervoor te gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief bedrijf
Assistent manager (huidige medewerker) –  Zaandam31 oktober 2019
Een werkdag bij Albert Heijn is nooit saai, een bedrijf vol dynamiek en uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte teamleiders. Je werkt te weinig!
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag29 oktober 2019
Albert Heijn SAV

Je word nauwelijks ingeroosterd. Met geluk werk je vaker dan twee dagen per week. Zelfs als je bijna elke dag beschikbaar, roosteren ze je maar 2 dagen of zelfs 1 dag in de week in. Vreselijke werk plek. Je verdient hierdoor amper geld. Er is hierdoor ook geen mogelijkhijd om meer werkervaring op te doen. De Teamleiders hebben al genoeg klachten binnen gekregen maar er veranderd niks. Ik raad deze AH echt af. Vooral als je veel geld wilt verdienen. Teamleiders maken andere medewerkers zwart.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Slecht ingedeeld. Slecht betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na zoveel jaren toe aan nieuwe uitdaging
Caissière (huidige medewerker) –  Am29 oktober 2019
Ik vind het leuk om bij ah te werken en vind jammer dat ik weg wil. Maar dat heeft met meerdere dingen te maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Appie
Cassiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 oktober 2019
Makkelijk werk waarvoor je prima betaald krijgt. Veel mensen kennen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert socialer te zijn op het werk door nieuwe mensen te leren kennen . Een ieder wordt gelijk behandeld
Jobstudent albertheijn (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2019
Het is heel fijn om bij albertheijn te werken , leuke collega’s en je voelt je thuis .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame werksfeer
Vakkenvulster (voormalige medewerker) –  Almere-Haven25 oktober 2019
Ik heb een erg positieve ervaring met de Albert Heijn. Veel leuke collega’s gehad en een leerzame werkervaring gehad.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer en leuke collega's.
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere23 oktober 2019
je vult vracht met je medecollega's
ik heb inzicht gekregen van hoe dingen werken door dit werk, het management is heel gezellig (soms iets te). het moeilijkste van deze baan is het altijd hard werken. het leukste is de diversiteit.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
eerder of later klaar zijn.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.509 reviews
5529
41.026
3682
2186
186

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur