Albert Heijn Reviews

2.032 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.098 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een goeie baan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Franeker20 september 2018
leuke bijbaan, heb spijt dat ik hier ben weg gegaan
Pluspunten
goed te doen
Minpunten
steeds het zelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever.
Caissière B (huidige medewerker) –  Beverwijk17 september 2018
AH is een fijn bedrijf om voor te werken . Goede arbeidsvoorwwarden , voldoende doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Goede betaalde werkgrver
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel taken weinig waardering
vakkenvuller/ Team Leider/ kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Roden17 september 2018
management ziet niet in hoe hard er gewerkt wordt en ze zijn nooit tevreden ook al ben je net om half 5 opgestaan om de winkel te openen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig Werk met leuke colega`s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Emmen16 september 2018
IK heb het er erg leuk gehad en ik heb een beetje ervaring opgebouwd.

Er waren bepaalde dagen en tijden dat ik gewoon echt niet kon werken. Toch werd ik meerdere keren ingepland op die uren.
Toen ben ik een keer niet naar werk gegaan omdat ik echt niet kon.
Later heb ik mijn excuses aangeboden en ontslag genomen.
Pluspunten
Nette kantine
Minpunten
Slechte planning
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer, leuke collega's.
caissière en infobalie medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 september 2018
Het werken bij de Albert Heijn heb ik overal al fijn ervaren.
Ik heb vooral geleerd klantvriendelijk en efficiënt te werken.
Het moeilijkste van de baan (infobalie) je krijgt veel op je bordje je moet goed begrijpen wat je aan het doen bent.
Pluspunten
De uren, je kunt hier veel over zeggen
Minpunten
Management is niet altijd even fijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai, maar goed als bijbaantje
Cashier (voormalige medewerker) –  Amstelveen14 september 2018
Goed om te leren hoe het is om te werken in een bedrijf. Achter de kassa werken was wel erg saai, omdat je continue hetzelfde doet. Het praten met de verschillende mensen maakte het wel beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk contact
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten10 september 2018
Prettige werkomgeving, waar veel mogelijkheden waren om door te groeien en te leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet opgelet met mijn uren
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid9 september 2018
ik had problemen met mijn rooster en had aangegeven waanneer ik wel en niet kon werken en er werd er niet naar geluisterd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke winlel om te werken met leuke gezelige collegas
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 september 2018
Ik werk daar al bijna 2.5 jaar en ik ben eem beetje moe van geworden want we kunne daar niet groeien om dat somege uvw uit kiring krikgen
Pluspunten
Is een hele leuke winkel met gezelige collegas
Minpunten
Somge team leiders zijn iritand (tl)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ging er wel goed
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Veendam6 september 2018
Soms was het strijd met de collega's want dan wouden ze niet ruilen als je dringend weg moest zoals een dat je naar ziekenhuis moest of so
Minpunten
Lange dagen, met warm weer geen drinken tussen door
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
C1000 (voormalige medewerker) –  Surhuisterveen (Surhústerfean)6 september 2018
met veel plezier gewerkt & leuke vriendelijke collega's.
Pluspunten
3x pauze
Minpunten
lange werkdagen soms
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Ede5 september 2018
Het was erg leuk, ik had leuke collega’s, en ik heb veel geleerd zoals vivo vullen hoe je moet spiegelen, en schoonmaken.
Pluspunten
Aardig en vriendelijk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Brood en banketbakker (huidige medewerker) –  Bodegraven5 september 2018
Een typische dag op het werk is prima en gezellig met collegea's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard work place
Order Picker (voormalige medewerker) –  Almere5 september 2018
Hard work place but good pay friendly people and i still have friends from there, often visit them in Netherlands . But sometimes AH dont respect people
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Verkoopmedewerkster deli kaas (huidige medewerker) –  Driebergen-Rijsenburg3 september 2018
Goed bedrijf, zeker als je jong bent en snel wil door groeien naar een leiding gevende functie.
Helaas richten ze zich steeds meer op gemak en kant en klaar producten en is er geen ruimte meer voor iets vers bereid of gesneden vleeswaren of kaas helaas
En als oudere medewerker zit je in een moeilijke positie, want aan één kant ben je duur (TE DUUR)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Manutentioneur
Handler (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 augustus 2018
Ce fut une expérience très agréable et merveilleuse de travailler chez Albert Heijn, des gens sympathiques et un travail à long terme. L’environnement de travail était très propice au travail dans
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wanneer het jullie goed uitkomt gebruiken jullie de personeel anders niet
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Breda28 augustus 2018
ik heb daar gewerkt en ik vondt het daar zo slecht. je vraagt om meer uren word er niet naar jouw geluitserd. wanneer hun het goed uitkomt vragen ze je kan je overwerken want er is te veel vracht over. en wanneer jij t vraagt zeggen ze er is niks te doen. en dat vind ik gewoon oneerlijk.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
niet luisteren, te weinig betaalt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werksfeer, super geregeld
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht27 augustus 2018
Heb een hele fijne tijd gehad bij de albert heijn, Goed team met leuke mensen en veel ruimte voor ontwikkeling! Dat werkt natuurlijk het beste om je personeel tevreden te houden en dat merken de klanten.
Pluspunten
Medewerkers korting
Minpunten
Eenzijdig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met tafelvoetbal
All around medewerker (huidige medewerker) –  Leersum27 augustus 2018
Als all round medewerker is er geen dag hetzelfde en leer je altijd wel wat nieuws
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve werkomgeving
Servicebalie medewerkster Albert Heijn (huidige medewerker) –  Borger27 augustus 2018
leuke en gezellige collega's
goede werktijden en werkomgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.098 reviews
5440
4870
3583
2145
160

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur