Albert Heijn Reviews

2.144 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.219 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 januari 2019
Het contact met werknemers en werkgevers was heel gehecht. Je kon bij iedereen terecht of vragen stellen. De sfeer op de werkvloer was heel mooi te zien. Klanten en werknemers die sociaal met elkaar omgingen en verder nog vroegen naar je dag of weekend. De management was heel professioneel en maakte geen onderscheid tussen werknemers.

Er was ook nooit wat moeilijk aan de baan. Stel je deed iets voor het eerst werd dat je uitgelegd waardoor je het snapte en zelfstandig verder kon. Het was een leuke werkplek, naast het feit dat het altijd druk was.
Pluspunten
Iedereen ging sociaal met elkaar om.
Minpunten
Het was wel altijd druk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele werkgever, Matig salaris
Medewerker Verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Utrecht18 januari 2019
De Albert Heijn als werkgever is niet erg persoonlijk maar voor jongeren een fijne werkgever gezien het eenvoudige werk en flexibele werktijden.
Pluspunten
Veel contact met medewerkers
Minpunten
Vaak (onbetaald) overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tja, begin met de dag negatiever over mijn werkgever te denken
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Breukelen18 januari 2019
Collega's praten allemaal achter elkaars rug om, SMM zit alleen maar op kantoor, nieuwe ASM gaat hem achterna, bijna geen doorgroeimogelijkheden, je kan jezelf niet ontwikkelen door alle budgetten aan uren, loonsom en noem het maar op kan je minimaal werken. Albert Heijn gaat sneller achteruit dan vooruit.
Pluspunten
Collega's zijn gezellig
Minpunten
Je wordt ontslagen als je te oud bent, Ivm loonsom zoveel mogelijk goedkope medewerkers laten werken, Geen hoger contract krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dobrze wyposażona, firma płacąca na czas.
kierownik zmiany (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam17 januari 2019
Ogólna ocena to na pewno pozytywnie. Dobre zarobki, spory pakiet socjalny , 2 posiłki na zmianę darmowe i dobrej jakości.
Problemy z zatrudnieniem długookresowym - kontrakty tylko dla Holendrów.
Pluspunten
Posiłki dopłaty do paliwa, zarobki - nocne zmiany (200%)
Minpunten
Napięcia i spory stres, duża rotacja pracowników.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rijen17 januari 2019
Leuke collega's en een redelijk goed salaris voor de leeftijd. de tijden zijn wel een minpunt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijverij
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zeewolde17 januari 2019
Werken veel leuke werknemers, maar de leidinggevenden zijn echt slavendrijvers.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte manager van de winkel
Medewerker verkoopklaar (voormalige medewerker) –  Drunen17 januari 2019
de manager van de winkel was bij ons niet of nauwelijks aanwezig op de winkelvloer. Nu dacht ze toch dat ze hier verstand van had dit leidde tot flinke discussies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het niet echt een gezellige werkplek maar het was ook niet me bedoeling om daar lang te blijfen.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Ik vond het niet echt leuk bij de Albert Heijn. Je moest veel te hard werken en taken af hebben in een te korte tijd. De salaris was wel oke. Ik heb niet echt veel geleerd daar. Ik heb er alleen maar gevakkenvult. Ik had ook niet echt een hele goeie vand met de managment.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede plaats voor jong talent
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam15 januari 2019
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij albert Heijn en vind het een top plek om vroeg je proffesionele kant te ontwikkelen.
Pluspunten
Goed loon, positieve instelling
Minpunten
Werkdruk, onervaren leiding vanwege bedrijfsstructuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en goed salaris
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 januari 2019
Als vakkenvuller doe je vrij simpel werk. Je hebt goed en leuk contact met collega's. Je leert om te gaan met allerlei verschillende soorten klanten. De werksfeer is goed. Het is geen lastig werk alleen het minpunt is dat het ook niet uitdagend is.
Pluspunten
Prima salaris, goede werksfeer
Minpunten
Eentonig, weinig uitdaging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet er maar van houden
(Oostermeent) - Vulploeg Medewerker (voormalige medewerker) –  Huizen13 januari 2019
Heb nu een jaar gewerkt bij albert heijn. In mijn ervaring kwam het neer op : Je komt er 2 uurtjes keihard gassen en dan ga je weer.
Tenzij je houd van gezellig doen en een beetje klooien maar ik zoek geen werk om vrienden te maken wat de helft daar wel doet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar hard werken.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rozenburg13 januari 2019
De Albert Heijn was een erg leuke ervaring maar erg hard werken. Vaak teveel producten die gevuld moesten worden in een korte tijd
Pluspunten
De werksfeer
Minpunten
Als 16-jarige toentertijd weinig werkuren mogelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was oke niet slecht maar ook niet perfect
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Vlaardingen12 januari 2019
het was gezellig maar mij probleem was vooral dat ik niet veel mocht werken.
Pluspunten
niet
Minpunten
korte werk dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amstelveen9 januari 2019
elke dag lekker door werken zodat de winkel er netjes uit ziet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer altijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2019
Ik vond het altijd wel leuk daar, maar na mijn diploma’s kon ik toch een betere baan krijgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 januari 2019
Dit was niet heel erg leuk, het was uren lang in een saaie winkel staan met dezelfde muziek. Je had geen moeilijke of zware taken.
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid
Broodafdeling en kassa (huidige medewerker) –  Bunschoten-Spakenburg7 januari 2019
Het is gezellig maar werk niet genoeg uren en ik zou graag meer uren willen werken
Pluspunten
De baas betaald 5 euro avond eten
Minpunten
Te korte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Winschoten2 januari 2019
ik vind de albert ehijn een erg leuke werkomgeving en de wikel is erg schoon en klantvriendelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Roermond28 december 2018
zeer goeie uitleg
klantvriendelijkheid
goeie teamverband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geldermalsen
order picker (huidige medewerker) –  Gemeente Geldermalsen26 december 2018
Praca w albercie jest wporzadku aczkolwiek potrzebuje zmiany dla własnych korzyści by się rozwijać.
Pluspunten
Darmowe posiłki
Minpunten
Niskie zarobki
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.221 reviews
5468
4917
3610
2159
167

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur