Albert Heijn Reviews

2.217 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.289 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een strafkamp
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Almere17 maart 2019
Alle beoordelingen vinden plaats op basis van cijfers. Het systeem is erop berekend dat je na verloop van tijd zelf ontslag neemt. Blijf je door werken word je na verloop van tijd onvoldoende beoordeeld door je leidinggevende. En dan word je contract niet verlengd. Dus hard werken en goed je best doen helpt je alleen maar tijdens je sollicitatie en je proeftijd. Daarna is het gewoon je tijd uitzingen.

Super krappe tijdschema's zorgen er voor dat je altijd net te veel hooi op je vork hebt. Altijd zware kratten en boodschappen sjouwen en onder tijdsdruk werken sloopt je lichamelijk en geestelijk.

leidinggevenden willen alles controleren en zitten overal met de neus bovenop. Chauffeurs worden hier als kleuter behandeld.
Minpunten
Zwaar werk onder tijdsdruk, geen waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren, ze laten je niet langer dan 3 uur achter elkaar werken omdat zij geen pauze willen geven. Overuren worden ook nooit betaald.
Cassière (huidige medewerker) –  Almere Parkwijk15 maart 2019
Je wordt altijd 15 min voor aanvang verwacht. Je krijgt altijd slechte uren, omdat ze je niet langer dan 3 uur achter elkaar laat werken. Zij zijn namelijk te gierig voor een pauze. Daarnaast moet je altijd overwerken, terwijl je daar niet oor betaald wordt.
Pluspunten
nette winkel
Minpunten
slechte uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best wel vervelend
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2019
Ja zegmaar ik was ontslagen voor niks en als je een tijdelijkcontract heb is de kans vaak klein dat het verlengt word
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
Sfeer en te zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig afwisselend
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam15 maart 2019
Afwisselende diensten waardoor je de ene dag zware werk verricht en de andere dag wat lichter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontslagen door zwangerschap
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Kampen12 maart 2019
Helaas heb ik er maar 6 maanden gewerkt, ik werd zwanger en daardoor speelde psychische problemen op waardoor ik niet alle werkzaamheden meer kon uiten, ik ben in de ziektewet geraakt.

nu wordt mijn contract niet verlengd omdat ik in de ziektewet zit en zwanger ben ( 21 weken) en wordt ik er gewoon uit gegooid.


Helaas heb ik weinig positiefs voor AH
Pluspunten
Geen
Minpunten
Verplichtingen geen mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke baan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Voorthuizen12 maart 2019
geen leuk team verband
je word aardig buiten geslooten
wel leuke team leiders
Pluspunten
korting
Minpunten
te veel een zijdig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere werkdag druk op de broodafdeling.
Senior medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Veghel12 maart 2019
Iedere werkdag op de broodafdeling is een drukke dag, maar fijn als je weer een nieuwe klant tevreden hebt gesteld.
Werken onder een goed management, is voor iedereen prettig en zeker ook duidelijk. Ik vindt het lastig als er steeds nieuwe veranderingen komen, wat met computer en dergelijke heeft te maken. En Leuk vindt ik vooral om gaan met mensen, wat voor mij zeker geen probleem is. En vindt het heel fijn, als ik mijn taak van de dag dan ook voledig heb kunnen volbrengen.
Pluspunten
Het heerlijke fruit tijdens de pauzes.
Minpunten
Zullen er ongetwijfeld zijn, maar niet wat mijn werk hierin belemmerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke regels.
Cassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag12 maart 2019
Ik vond het heel leuk maar, kan mezelf meer vinden in een kledingzaak.
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassiere
Kassière (huidige medewerker) –  Spijkenisse12 maart 2019
Hele leuke werksfeer en je leert er super veel. Goed gemanaged
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Vaak zieke
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  IJsselstein10 maart 2019
albert heijn is een fijne medewerker die flexibel is en een goeie collegialiteit heeft. er zijn veel fijne medewerkers.
Pluspunten
avond eten op kosten appie
Minpunten
avondtijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel8 maart 2019
Bij de Albert Heijn leer je goed met werkdruk om te gaan alleen wordt je er soms een beetje uitgebuit
Pluspunten
Je leert met klanten omgaan
Minpunten
lange avonden werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief maar ongezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam7 maart 2019
Weinig mogelijkheid tot doorgroeien maar leuke baan voor korte termijn
Minpunten
Laat op de dag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
vakkenvuller (huidige medewerker) –  Elst7 maart 2019
ik ben vakkenvuller bij albert heijn en ik vind het werk erg leuk. ik werk in een leuk team en het werk is ook leuk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Medewerker (voormalige medewerker) –  Harlingen5 maart 2019
Ik heb veel geleerd bij de Albert Heijn. Ben daar gekomen voor een 10 weken stage en heb binnen het bedrijf ook mijn opleiding goed afgerond! Dat alles door de hulp en openheid van mijn toenmalige SM en ASM.
Pluspunten
flexibele werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Medewerker brood/deli-afdeling (huidige medewerker) –  Hengelo OV5 maart 2019
Bij Albert Heijn heerst een gezellige werksfeer, dat het werk ontzettend leuk maakt. Daarnaast bied Albert Heijn goede arbeidsvoorwaarden zoals winstuitkering en personeelskorting,
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Vakantiemedewerker (kassa) (voormalige medewerker) –  Den Haag4 maart 2019
Het werken bij AH is erg leuk en de collega's zijn heel behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkomgeving
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Veendam4 maart 2019
in het begin word je snel losgelaten er kan dan veel op je afkomen, na 2 week alles onder de knie te hebben zit je snel op je plek. ik vond het er een gezellige werksfeer.
Minpunten
aangesproken worden op fouten waar klanten of andere collega's bij zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaald, streng management.
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Hattem3 maart 2019
Het werk betaald goed maar je wordt met weinig respect behandeld.
Pluspunten
loon
Minpunten
management, regelen van vervanging etc.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoper (voormalige medewerker) –  Hilversum2 maart 2019
Prima werksfeer, goed management en leuke baan. Het was top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassamedewerker bij AH
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 februari 2019
goede baan voor een student, mensen met toewijding en passie kunnen er een levensbaan vinden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.289 reviews
5483
4946
3623
2164
173

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur