Albert Heijn Reviews

1.657 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.715 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk
kassiere (voormalige medewerker) –  Utrecht20 april 2018
Had leuke collega's, vriendelijk en samen hard aan het werk.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
onregelmatig werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek voor een bijbaan
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Vianen17 april 2018
Fijne werkplek voor een bijbaan, echter persoonlijk niet voldoende als voltijd werk.
Pluspunten
Ontspannen werkplek
Minpunten
Lastig door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving , fijn contact met klanten
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden17 april 2018
Leuke baan voor beginners, contract voor 24 uur maar ik werkte er vaak 40
Pluspunten
niet zwaar en een leuk team
Minpunten
weinig loon en lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Elsloo12 april 2018
Gezellige medewerkers en niet te strikt, maar niet hopen op een baan na je 18de. Vooral niet als je werktempo lager ligt dan andere.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dobra Atmosfera
order picker (huidige medewerker) –  Almere8 april 2018
Dzień od dnia niczym sie nie różnią poza czasem rozpoczęcia pracy.
Pluspunten
Darmowe Posiłki na zmianie popołudniowej
Minpunten
Rozpoczęcie pracy w godzinach nocnych
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Cassiere (voormalige medewerker) –  Wijchen6 april 2018
Ik werkte bij AH als vakantie hulp. Ik werd bijna elke dag ingepland voor maar twee uur, midden op de dag. Zo had ik dus niks meer aan m'n middag. Mensen waren niet aardig en ik werd ook wel eens vergeten als mijn werk erop zat en bleef zo ook regelmatig een half uur te lang waar ik natuurlijk ook niet voor werd betaald.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
simpel en duidelijk
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  rotterdam6 april 2018
iets waar je kan trainen met je sociale skills op kleine schaal.
ook kan je lereen omgaan met leiding gevende met ruimte voor fouten.
Pluspunten
je werkt met veel sociaal contact
Minpunten
weinig tijd voor pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zoetermeer4 april 2018
Leuke werktijd gehad maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Veel hetzelfde doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stress bestendig zijn!!!
Stage (voormalige medewerker) –  Helmond3 april 2018
hiermee moet je goed om kunnen gaan want vooral met de omzet voor de FEESTDAGEN word er vooral alles anders neergezet en hierbij is hoge werktempo vereist. dit was mijn stage!
Pluspunten
niks
Minpunten
weinig tijd verwerking van vracht
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving met gezellige lieve collega's
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Haag3 april 2018
Ik vond het een heel leuk jaar ik heb in die jaar heel veel geleerd en daar ben ik noch steeds dankbaar voor
Pluspunten
Meer pauze
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede winkel, maar niks voor mij
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Epe3 april 2018
Goede loon, fine collega’s en goede arbeidsomstandigheden, maar alleen shifts van 2 uur beschikbaar.
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
Te korte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving Albert Heijn
Medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem3 april 2018
Veel onaardige collega's, wordt totaal niet naar je geluisterd door de wat 'hogere' functies voor bijvoorbeeld wanneer je iets hebt. Je word snel 'afgezeikt' en merkt dat er 'groepjes' in het team zijn.
De manager is een onaardige man die gewoon loopt te blerren tegen zijn medewerkers. Komt uit het niets aanlopen en zet het meteen tot schreeuwen toe. Hier kan je wat over zeggen maar lost niks op. Merk echt dat wanneer je iets negatiefs hebt over een persoon die een hogere functie dan jou heeft, niet goed wordt aangesproken op de dingen die hij/zij doet die niet goed zijn.
Minpunten
Respectvoller worden!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
supermarkt
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)1 april 2018
ik heb geleerd om met klanten om te gaan en beleeft en hulpvaardig te blijven in verschillende situaties
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was leuk
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Barneveld30 maart 2018
Het was leuk en ze zijn aardig en mensen helpen is leuk
Pluspunten
Gratis diner
Minpunten
Korte werk tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam zuid-oost30 maart 2018
Het was leuk werken daar ik heb een hele leuke tijd gehad de reden dat ik ben gestopt daar is vanwegen verhuizing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ah
Kassière (voormalige medewerker) –  Barendrecht29 maart 2018
Leuke collega's - elke dag hetzelfde - makkelijk te combineren als bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed werk omgeving voor korte termijnen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel27 maart 2018
Na een tijd leer je helemaal niets meer van het baan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksweer
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Leersum27 maart 2018
Ik heb hier goeie ervaring. Het werkt hier fijn. En ik kan me werk hier goed doen.
Pluspunten
Vaste tijde
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Gouda26 maart 2018
Ik heb 6 maanden bij de Albert Heijn in Gouda gewerkt. Het werk zelf was niet verkeerd en de andere vakkenvullers waren gezellig om mee te werken. De planning was nooit goed, ik werkte gemiddeld zo'n uur over als ik er was. Dat moet aangepast worden voor je salaris, maar dat deden ze nooit, hoe vaak je er ook achterna ging, ze vergaten het. Er werd geen pauze aangeboden als je anderhalf uur of langer moest werken. Dat zorgde er al snel voor dat je 5 uur lang aan het werk was.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en gezellige werkomgeving.
Teamleider Verkoopafhandeling (huidige medewerker) –  's-Gravenhage25 maart 2018
Winkel brede verantwoordelijkheid, waar veel bij komt kijken. Desondanks verlaat ik de winkel aan het einde van de dag met een voldaan gevoel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.716 reviews
5350
4733
3465
2119
149

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur