Albert Heijn Reviews

1.959 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.024 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, leuk salaris
Caissière (voormalige medewerker) –  Assen16 juli 2018
Heb er zowel parttime als fulltime gewerkt als caissière A. Salaris was prima en had ook de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid te krijgen maar was hier niet op ingegaan. Leuke collega's en teamleider.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk personeel, saai werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amersfoort16 juli 2018
Het werk als vakkenvuller is enorm enkelzijdig, maar doordat je vaak met leuke mensen werkt is de tijd prima door te brengen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waarin je kan groeien
Verkoopmedewerkster parttime (voormalige medewerker) –  Heerenveen16 juli 2018
Super gezellige collega's, goede opleiding en leuke klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Teamleider (huidige medewerker) –  Den Helder12 juli 2018
Het is er altijd gezellig qua sfeer. Je maakt iedere weer wat anders mee.
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
caissière (voormalige medewerker) –  Winkel10 juli 2018
leuk om er te werken, wordt goed betaald. alleen kan je niet veel uur achter elkaar ingeroosterd worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte omgang met jong personeel
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam10 juli 2018
Wegpest politiek.
Zelfs steeds maar moeten zeuren om overuren bijgeschreven te krijgen.
Werk je voor een ander ivm een ziekmelding of iets dergelijks dan is het helemaal bal met je uren. weken moet je zeuren voor het recht getrokken is.
Team leiders zijn blijkbaar niet opgeleid in motivatie; afbranden is het enige wat ze kunnen.
Steeds maar dreigen met ontstlag en geen contract verlenging.
Eerst vulploeg gewerkt; karren zijn gewoon domweg niet op tijd klaar te krijgen ( zitten verkeerde spullen in bijvoorbeeold) of je moet ondertussen klanten helpen maar daar wordt niet naar gekeken.

Waardeloze tent; komt met name door de houding van de teamleiders die niet in staat zijn te motiveren en hun werk GOED te doen. (namelijk zorgen dat personeel waar ze leider over zijn met plezier en kunde hun werk goed kunnen uitvoeren en dat ze daarin facsiliteren).

Jammer. Ik niet meer. NOOIT meer.
(zo erg dat mijn ouders er sinds ik weg ben geen boodschappen meer doen).

Ook mijn vriendinnen en collega's (jongens) zijn het helemaal zat daar, de 1 naar de ander is naar wat anders op zoek.
Minpunten
waardeloze oneerlijke behandeling van teamleiders
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 juli 2018
Daar ging het altijd om vriendjespolitiek. daarnaast vond ik het wel een leerzame ervaring.
Pluspunten
je mocht SOMS opstaan van je plek om de vloer te vegen voor de verandering.
Minpunten
altijd tekort aan losse muntjes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord8 juli 2018
Dit was een lijke tijd van mijn leven. Heb er veel van genoten en hard gewerkt
Pluspunten
leuke medewerkers
Minpunten
Ruzies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer met focus op output
Assistent manager (huidige medewerker) –  Den Haag7 juli 2018
Goede werkgever. Werkdruk in de WWM ligt laatste (2) jaar wel erg hoog. Daardoor veel uitval en vervolgens weer verhoging van druk.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Lange werkdagen. 24/7 verantwoordelijkheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Extreem slecht bedrijf.
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam-Zuid6 juli 2018
na 2 manden ben ik er achter gekomen dat het helemaal niks is voor mij.
Pluspunten
Een paar gezellige collega’s
Minpunten
Veel werk druk, laag salarid, veel gedoe van de team leiders, vrij nemen is vrijwel niet mogenlijk, je word op onhadigen tijden ingedeeld.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving voor het personeel, maar waar niet genoeg aandacht van de leidinggevende komt
orderpicker (huidige medewerker) –  Oud-Beijerland4 juli 2018
een typische dag in ons werk, is een gezellige en productieve dag met je medewerkers, waarbij de teamleiders vooral toekijken en commentaar geven.

Ik heb geleerd om verantwoordelijkheid te nemen over mijn geleverde werk, samen met het doorwerken en communiceren met mijn collega's.

Het management is wel goed maar de ideeën komen niet altijd goed door naar de medewerkers.

De cultuur is goed en gezellig waardoor ik met plezier naar het werk ga.

Het moeilijkste van de baan is er niet echt want ik heb gedaan wat er van mij wordt verwacht inclusief extra taken, en dat is voornamelijk wat deze baan inhoudt.

Het leukste van de baan is de medewerkers en daardoor de sfeer op de werkvloer
Pluspunten
bij lange dagen eten op kosten van de zaak
Minpunten
teamleiders geven geen aandacht aan medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met duidelijke taken
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  IJsselstein2 juli 2018
Het was een fijne baan om destijds te combineren met mijn opleiding (vwo).
Pluspunten
Gratis eten naar keuze bij lange werkdagen
Minpunten
Slechte planning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Kassière (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 juli 2018
Naast dat je natuurlijk als kassière soms lastige klanten aan de kassa hebt, is de werkomgeving bij de Albert Heijn fantastisch. Ik voel me hier erg op mijn gemak.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een leuke werk ervaring, maar het systeem is minder leuk daar.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oost1 juli 2018
Ik dacht dat het leuk zou worden, maar het was een beetje minder
Pluspunten
Niks
Minpunten
Overuren niet uitbetaald krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere30 juni 2018
Het is een goede start van een eerste baan! Gezellige werksfeer en een goed uurloon.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werk druk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse29 juni 2018
Je moet teveel doen in te weinig tijd en als je te sloom bent lig je er uit.
Pluspunten
veel colega's van de zelfde leeftijd
Minpunten
te veel werk druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellige sfeer
Winkelmedewerker, kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rhenen29 juni 2018
Goede werkzaamheden maar een ongezellige sfeer binnen de zaak.
Pluspunten
Goede werkzaamheden, Je kan veel werken
Minpunten
Ongezellige sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prive
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Zoetermeer27 juni 2018
Ik had vrij gevraagd voor diploma uitreiking 2 keer en is 2 keer afgekeurd. ik ben gewoon naar mijn uitreiking gegaan en heb er een officieel waarschuwing voor had terwijl ik op tijd had aangegeven
Qua prive and werk is er geen respect.
Pluspunten
-
Minpunten
Prive en werk [school] hebben ze geen intresse in
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke stage plek met leuke collega's
Stage supermarktmedewerker (voormalige medewerker) –  Stiens27 juni 2018
De werksfeer is super leuk en met de collega's is het super leuk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, vaak een matige planning
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 juni 2018
De Albert Heijn is voor jongeren een zeer goede werkgever. Je krijgt een goed salaris en het werk is leuk. Echter de planning was vaak erg zwak gemaakt, en er werd niet veel geluisterd naar mensen die niet konden werken. Over het algemeen kon het wel opgelost worden, maar fijn was het niet.
Pluspunten
(Relatief) Goed salaris, goede werkomgeving
Minpunten
Eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.024 reviews
5422
4843
3563
2140
156

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur