Albert Heijn Reviews

1.574 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saaie werkplek
Cassiere (voormalige medewerker) –  Vlissingen18 januari 2018
Het werk was te saai, de mensen boven jouw vonden zich te goed voor je. De teamleiders dus. Alle respect maar ik laat me niet behandelen als een stuk voetveeg
Pluspunten
Niks
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was daar een leuke werksweer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 januari 2018
Bij albert heijn was het een leuke werksweer. Iedereen was aardig en behulpzaam, en kon in een team samen werken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Overvecht16 januari 2018
Je gaat achter de kassa zitten die je wordt verwezen door je teamleider en hier ga je aan het werk. Als het rustig is kun je andere dingen doen zoals bijvullen of schoonmaakwerkzaamheden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Haarlem16 januari 2018
De sfeer binnen de winkel is zeer aangenaam. Er zijn echter binnen het bedrijf niet veel doorgroei mogelijkheden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzame werkomgeving
Teamleider verkoopafhandeling (huidige medewerker) –  Nederhorst den Berg15 januari 2018
Veel geleerd over klant tevredenheid
gezellig bedrijfscultuur
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert heijn
Vakkenvuller en bakkerij (huidige medewerker) –  Barendrecht15 januari 2018
Ik werk al bijna 3 jaar bij de albert heijn. Het contact met de klanten en collega’s is een plus punt. Er moet verder hard gewerkt worden en inzet getoond worden.
Pluspunten
Veel pauze
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige Collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Leiderdorp14 januari 2018
zeer gezellige collega's
Het leukste van me baan is Kantoren en de vloer schoonmaken.
wat heb ik geleerd? schoonmaken , en om gaan met de schoonmaak machine.
Pluspunten
gratis Lunches
Minpunten
Heb ik niet.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede tijd
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen14 januari 2018
ik heb hier met heel veel plezier gewerkt. superleuk team. het harde werk dat je deed werd ook zeker gewaardeerd.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 januari 2018
Leuke werksfeer je kon snel en makkelijk doorgroeien veel contact met mensen.
Pluspunten
Gratis diner
Minpunten
Nvt
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It is okey.
werehouse worker (voormalige medewerker) –  Zwolle11 januari 2018
Everything in this company is okey. Sometimes you dont have 40h per week but salary is nice.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving leuke collega´s
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Didam9 januari 2018
makkelijke werk tijden soepele mananger motiverend
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Teamleider Productie (voormalige medewerker) –  Geldermalsen9 januari 2018
Albert Heijn is een mooi bedrijf als jij jezelf wil ontwikkelen. Je krijgt er hiervoor ook de mogelijkheid.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Minder gezellige werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Een van de plekken waar ik me niet thuis voelde en vandaar dat ik ontslag nam.
Pluspunten
gratis koffie.
Minpunten
weinig sfeer.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spiegelen, vakken vullen en schoonmaken
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hilversum8 januari 2018
Bij Albert Heijn zal iedereen vroeg of laat wel terecht komen. Je werkt er voor een goed salaris met duidelijke eisen en werkvoorwaarden. Er is niets op aan te merken en ook niets op te veranderen.
Pluspunten
Goed salaris en mogelijkheid tot veel uren
Minpunten
Eenvoudig en eentonig werk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke stage periode
Vakkenvullen (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 januari 2018
Was een leuke stage periode. Staf en medewerkers waren heel erg vriendelijk. Ik ben goed begeleid in deze periode.
Pluspunten
Duidelijke nstructies
Minpunten
pauzes kunnen ze beter indelen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Scholier
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 januari 2018
Ik was werkzaam aan de ah 1257, heb het er in mijn schoolperiode erg naar mijn zin gehad.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fenomeen in Nederland
Verkoper (voormalige medewerker) –  Den Haag3 januari 2018
Albert Heijn is een fenomeen in Nederland en heeft een hele hoop winkels door het hele land heen.
Pluspunten
13e maand + bonus
Minpunten
slecht management
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informele werksfeer
Cassière B (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2018
Klantcontact staat centraal, er wordt altijd netjes gewerkt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie met collega's onderling
Cassière (huidige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
De communicatie met mijn collega's onderling vind ik prima. We hebben voor mijn afdeling een groepsApp waarin alle gevallen, mededelingen en vragen doorgegeven kunnen worden. Zo blijf ik altijd op de hoogte.
Pluspunten
Persoonlijke bonuskaart waarin je elke kwartaal geld krijgt
Minpunten
Weinig uren
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn
verkoopmedewerker broodafdeling (voormalige medewerker) –  Elst2 januari 2018
Prettige werkgever, heb ik met veel plezier gewerkt,
Pluspunten
prettige werksfeer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.625 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over Albert Heijn gesorteerd op locatie