Albert Heijn Reviews

2.101 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.170 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, flexibele mensen
Kassière (huidige medewerker) –  Almere-Haven15 november 2018
Leuke mensen, flexibele teamleiders. Wel wordt je heel veel gebeld of je meer kan komen werken. Soms onduidelijk met verlof of vervanging aanvragen. Veel kans om door te stomen
Pluspunten
Flexibel, leuke collega’s
Minpunten
Veel gebeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem15 november 2018
Het is lang gelden maar ik kijk nog steeds terug naar een leuke bijbaan met veel kansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer
Bezorger AH-online (voormalige medewerker) –  Zwolle14 november 2018
Een tijd als bezorger aan de slag geweest bij AH-online in Zwolle. Werkte via Tielbeke. Er heerste een goede sfeer en het werk was erg leuk om te doen
Pluspunten
Informele sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke en goede sfeer
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Berghem13 november 2018
Ik heb een hele leuke tijd bij de Albertheijn. Er wordt goed omgegaan met jou en rekening gehouden met wanneer jij kan werken en wel of niet. Ook is het contact tussen collega’s heel leuk en merk je niks van de machtsfuncties.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een typische albert heijn
Deli medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 november 2018
Sterk in richtlijnen en een hele goeie supermarkt die je veel mogelijke doorgroei kan aan bieden. Zowel met werk als school.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als eerste baantje is dit een goede mogelijkheid om zelf iets te verdienden.
Cassière (voormalige medewerker) –  Zwolle12 november 2018
De Albert Heijn is een goede mogelijkheid om als start te beginnen en leren hoe je met je eigen inkomsten kunt omgaan.
Pluspunten
Gratis eten bij lange dienst
Minpunten
Veel dagen moeten werken voor weinig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Albert Heijn (Bun Leiderdorp
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Leiderdorp11 november 2018
Er heerst een waar schrikbewind. Jonge meisjes en jongens worden schofterig behandeld, weggepest. Ikzelf, net 15 jaar, wordt elke keer als ik werk op mijn huid gezeten. Ik spoor niet, moet harder werken (terwijl ik echt hard werk) in opdracht van de baas wordt er dan gezegd.
De laatste weken wordt ik alleen op de vriesafdeling gezet, het is echt heel erg koud en ik moet erg gewoon 4 uur achter elkaar staan.

De chefs zijn niet in staat op een normale manier te communiceren, sorry hoor zijn echt niet in staat 1 logische zin te maken.

Stelselmatig wordt er ook gezegd, dan pest ik je wel weg. Dit kan toch niet, en niemand van de bedrijfsleiding zegt er iets van! Sterker nog zij vinden het wel best, alleen maar verkopen en verder moet je je mond houden.

Arbeidsinspectie ofzo zou is bij dit soort bedrijven moeten kijken.

Ja je kunt hier je geld verdienen, maar zijn echt schoften.
Pluspunten
je kunt hier wat geld verdienen
Minpunten
leidinggevende, werkdruk te hoog, stelen uren, onbehoorlijke benadering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positief
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Hoogezand9 november 2018
werkzaam geweest als weekendhulp, niet veel over te zeggen verdser
Pluspunten
geen idee
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk met tempo, maar korte werktijden
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Brielle9 november 2018
Ik vind het leuk om hier te werken maar het zijn voor mij te korten werk tijden.
Pluspunten
Leuke teamleiders
Minpunten
Korte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
MEDEWERKER VERKOOPKLAAR (huidige medewerker) –  Groningen9 november 2018
Goede werkgeverm flexibel, behulpzaam naar klanten etc. etc.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Utrecht8 november 2018
Mijn naam is Soufian werk als vakkenvuller bij Albert Heijn.
Vind het een saaie winkel met slechte doorgroeimogelijkheden.
Waardoor de contacten tussen elkaar binnen het team niet goed zijn. Maar wel leuke collega's waar ik mee werk. Ik heb veel geleerd binnen het bedrijf zoals het laden en lossen, afboeken, controle AGF kwaliteitsronde, kassa maar ook het vullen van de schappen binnen de winkel. De bedrijfscultuur is heel erg open , maakt nikt uit wat voor cultuur je hebt. Niks is moeilijk aan dit baan. Het leukste aan dit baan is dat je wel met sommige collega's kan praten en niet altijd.
Maar ook andere mensen aanleert en ondersteunt binnen het bedrijf.
Pluspunten
Beleefde collega's en behulpzaam
Minpunten
Saaie sfeer, geen goede doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kort bijbaantje
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam West8 november 2018
elke dag vakkenvullen tijdens schooltijd van de kinderen,heb daar maar kort gewerkt,kreeg een ander baantje aangeboden,heb daar met plezier gewerkt we hadden een groepje met moeders die allemaal het zelfde deden
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk om er te werken
Cassière (huidige medewerker) –  Aalsmeer7 november 2018
Ik vind het erg leuk om bij de AH te werken. Ik heb erg veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving met leuke collega's
Servicebalie medewerker en caissière (huidige medewerker) –  Hilversum4 november 2018
Leuke collega's, jammer dat niet altijd de juiste mensen op de juiste plek worden gezet waardoor er vaak niet efficiënt gewerkt word
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Er word niet gekeken naar je competenties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wordt er niet beter op
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Sittard4 november 2018
Werken bij AH wordt er in de toekomst niet beter op.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Almere-Haven3 november 2018
Het werk zelf is niet moeilijk, de teamleiders kunnen je altijd helpen als je vragen hebt. alleen is het niet al te best georganiseerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Leerdam3 november 2018
Fijne sfeer en goeie bijbaan voor een scholier die iets zoekt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achter de kassa
Caissière (voormalige medewerker) –  Haarlem2 november 2018
Ik heb geleerd mensen vriendelijk en optimistisch aan te spreken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig tot dat het overgenomen werd
algemeen medewerker/vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogland31 oktober 2018
eerste paar jaren super naar me zin gehad leuke mensen. Toen het overgenomen werd werden de leidinggevende minder leuk en steeds meer mensen gingen weg en beloofde dingen die ze niet na kwamen ( ze wouden me bij het brood hebben maar werd verder niks mee gedaan)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas, te zwaar werk voor een laag salaris
Bezorger ah online (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant30 oktober 2018
helemaal uit de naad werken voor maar een paar euro per uur
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
lange werkdagen hard werken weinig geld
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.170 reviews
5453
4902
3600
2153
162

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur