Albert Heijn Reviews

2.449 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.542 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant
HULPKRACHT (voormalige medewerker) –  Lelystad10 december 2019
Als eerste baan is het natuurlijk even wennen, je bent jong en speels en moet nog leren te werken onder een gezaghebbende. AH was een goede keuze aangezien ik er veel heb geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Muhuaa
Cassiere (huidige medewerker) –  Heiloo8 december 2019
Werken bij de Albert heijn is traag, eentonig, saai en niet motiverend. Het voelt meer als je ziel verkopen zodat je in je voorzieningen kan voldoen als jongeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Cassière (huidige medewerker) –  Utrecht7 december 2019
Leuke en goede werk sfeer waar je prima betaald krijgt. Het valt goed te combineren met studie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prima bijbaan als student
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam6 december 2019
Je kan de baan makkelijk combineren met je studie, aangezien het filiaal geopend is tot 10 uur in de avond. Nadeel is, je krijgt niet voldoende uren (omdat er simpelweg te veel medewerkers zijn) om in je maandelijkse kosten te voorzien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever indien je gezond bent
Kassière (voormalige medewerker) –  Wormerveer6 december 2019
Zoals de samenvatting al zegt is de Albert Heijn een goede werkgever
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makelijk, maar soms stressend werk
vakken vuller (voormalige medewerker) –  Zutphen4 december 2019
Vond het leuk om hier te werken, hellaas moest ik weg voor een vervelende reden, en daarom kozen hun er ook niet voor op mijn contract te verlengen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en gedreven bedrijf
DELI CHEF (voormalige medewerker) –  Amstelveen3 december 2019
Na 4,5 jaar te hebben gewerkt bij albert heijn als 18-jarige met een gebrek aan geld, toch wel veel gehaald uit deze functie. Proces analyse, meetings en strategisch te werk gegaan bij dit bedrijf. Soms was wéér om 6:00 beginnen zwaar, maar altijd waard.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekend werkplek
Magazijn medewerker 3 / reachtruck chauffeur (huidige medewerker) –  Pijnacker2 december 2019
Fijn om hier te kunnen werken.
Verschillende werkzaamheden.
Uitstekend arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Mullticultureel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zandvoort30 november 2019
Bij de Albert Heijn werken is niet stressvol, je moet wel een beetje opschieten maar voor de rest prima.
Pluspunten
Na werk lekker eten halen
Minpunten
Vervelend werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie werksfeer
Cassiere (huidige medewerker) –  Den Helder29 november 2019
het is een leuke werk plek wand je komt er met veel mensen in contact
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
slechte planning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Caissière (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)28 november 2019
het is erg leuk en heb er veel werkevaring opgedaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkgever
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Kanaleneiland28 november 2019
Alleen zo jammer dat je geen overplaatsing krijgt als gaat verhuizen van eerste naar noorden terwijl in het westen je prijzen maar dat is maar van korte duur.
Beetje jammer dat die ondersteuning weg valt .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Amsterdam26 november 2019
Leuke werkplek, gezellige collega's. Laden doen we samen in een team en daarna iedereen ze eigen rit. Als je achter loopt vanwege file of iets anders geen stress hulp dienst komt bij je om je te helpen. Ja af en toe is het wel zwaar want het service is tot in de keuken maar je welke werk is nou elke dag hetzelfde!
Betaling optijd geen gezeik ofzo.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer doorgaans maar het team was zeer slecht onderhouden
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum26 november 2019
het team was aardig maar het management en contact werd slecht onderhouden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Assen26 november 2019
je hebt super gezellige collegas de werk sfeer is goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige en hecht bedrijf
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Lochem25 november 2019
ik heb hier leuk tijden mee gemaakt en ik heb er veel van geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lastige teamleiders
Ah.online (huidige medewerker) –  Leidschendam24 november 2019
Werk is zwaar moet meer worden uitbetaald uurloon vrij laag
Teamleiders vallen jongens te lastig zomaar voor niks
Pluspunten
Netjes uitbetaald
Minpunten
Uurloon vrij laag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vind het werken bij de albert heijn leuk en leerzaam
Caissière (huidige medewerker) –  Hoogkarspel22 november 2019
Omdat je een leuk en aardig team hebt ben je gemotiveerd om te werken, en ben je bereid dingen te vragen als het niet lukt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge druk op de werkvloer
Senior Medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 november 2019
Ik heb over de jaren prima gewerkt bij de Albert Heijn, salaris was heel goed ten opzichte van andere bijbaantjes. Het salaris was eigenlijk het enige dat mij daar hield.
Onder de collega's hing er een redelijk negatieve sfeer, er werd veel geroddeld en ik ben regelmatig op een negatieve manier behandeld door collega's. Er zijn zelf racistische dingen tegen mij gezegd en andere collega's met een andere etnische achtergrond. Na een bepaalde leeftijd probeert het management je te ontslaan omdat je teveel geld kost en dit doen zij op een vrij directe manier.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opzich wel oké
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Oostvoorne21 november 2019
Albert Heijn is een bedrijf waar een hoog tempo ligt, terwijl je alsnog kwaliteit moet leveren. Je staat zegmaar niet stil.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albert Heijn. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.542 reviews
5537
41.033
3697
2188
187

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur