Albert Heijn
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Albert Heijn Carrières en werk

Over ons
Bij Albert Heijn willen we het iedere dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. We werken met ruim 110.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in meer dan 900 winkels in Nederland, België en Duitsland.

Met onze vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag
 – meer... steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat Albert Heijn een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen.

Werken bij Albert Heijn levert heel wat op want de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij Albert Heijn hebben we een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en een tegemoetkoming in je reiskosten. Het aantal vakantiedagen en andere vrije dagen is afhankelijk van je leeftijd en functie. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de plaats waar je werkt – winkel, distributiecentrum, bezorgservice, Pick Up Point of het hoofdkantoor. Maar waar je ook werkt, je salaris kan zich meten met de rest van de markt. Daarnaast kennen we nog een aantal extra voordelen:

- Korting op je boodschappen bij Albert Heijn;

- Korting op verzekeringen;

- Gratis (sport)clinics.


Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien in je vak, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom hechten we veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, waarvoor we doelen formuleren, coaching aanbieden en feedback geven. We ondersteunen je daarbij met opleidingen en trainingen en vinden het belangrijk dat je erkend en gewaardeerd wordt. Bij de grootste supermarkt van Nederland draagt alles bij aan onze ambitie: iedere dag beter worden.Albert Heijn is een grote werkgever die midden in de samenleving staat. Dat is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. We hebben oog voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via de zogenaamde Wajong regeling kunnen jonggehandicapten bij ons aan het werk. Het inwerken en begeleiden van jonggehandicapten verdient een eigen aanpak, daarom hebben we opleidingsmodules opgezet waarbij het niveau van het werk aansluit op de capaciteiten van de medewerker. Zo leert elke medewerker bij ons naar vermogen. We vinden het belangrijk dat scholieren die bij ons werken hun school of studie afmaken. Zo bieden we ter voorbereiding voor het Centraal Schriftelijk Examen landelijk online eindexamenbegeleiding aan en in een aantal winkels gratis eindexamenklassen. Professionele begeleiders helpen bij het voorbereiden voor de eindexamens, zodat scholieren een diploma kunnen halen en zo verzekerd zijn van een goede start op de arbeidsmarkt.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Albert Heijn te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,6
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij Albert Heijn?

Beste werklocaties
5,0
Borne
4,8
Stadskanaal
4,7
Gorredijk
4,7
Hoogland
4,7
Haren
Meest populaire functies
4,8
medewerker verkoopklaar
4,7
Teamleider Productie (m/v)
4,7
Logistiek Medewerker (m/v)
4,6
Verkoopklaar medewerker
4,4
Medewerker Klantenservice (m/v)

Albert Heijn vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Albert Heijn?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 408 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 406 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 393 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Albert Heijn