Albeda College Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
BPV coordinator (huidige medewerker) –  Rotterdam Centrum31 maart 2019
in het onderwijs kent men lesgevende en managementfuncties. Op zekere leeftijd zijn er geen mogelijkheden meer voor een managementfunctie. In een lesgevende functie zijn er weinig doorgroeimogelijkheden. Huidige baan is een leuke baan, maar zit aan de grens van wat nog uitdagend is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer bewegelijke omgeving, altijd up to date met de veranderingen in de samenlwving
Instructeur (huidige medewerker) –  Rotterdam4 februari 2019
Bezoeken van bedrijven waar studenten stage lopen.
Coachen van studenten als mentor adhv studieloopbaangesprekken.
Veel netwerk in de management.
Innovatief omgeving.
Studenten inzicht kunnen geven in hun situatie (moeilijk)
Studenten enthousiast krijgen en daardoor zelfstabdigheid creeren.
Pluspunten
Steeds vernieuwend, meegaan in de tijd
Minpunten
Te veel te doen te weinig tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit was een stage periode
Instructeur (voormalige medewerker) –  Schiedam9 januari 2019
Ik ben heel hartelijk ontvangen door alle medewerkers daar.
Ook de ondersteuning en uitleg inzake het lesgeven waren goed.
Pluspunten
De collega's
Minpunten
Reistijd (hoewel overkomelijk)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne en constructieve school
Docent Lich.Opvoeding (voormalige medewerker) –  Rotterdam, NL4 december 2018
35 jaar met dezelfde collega's op albeda college te Oude Tonge gewerkt.Hoe hou je het uit! Simpel door goed onderwijs te verzorgen en in team verband werken met goede communicatie,korte lijnen en duidelijke afspraken en veel humor.
Ik ben gestopt maar had nog jaren door kunnen gaan
Pluspunten
teamwork
Minpunten
regelgeving van de overheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamplayers
Docent (huidige medewerker) –  Rotterdam18 februari 2018
Het onderwijs blijft zich vernieuwen. Dat is niet altijd in het voordeel van de leerling. Er worden steeds meer eisen gesteld aan de leerlingen. Niet alle leerlingen kunnen aan de hoge verwachtingen voldoen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
open werksfeer
Projectleider Roots & Routes Agency (huidige medewerker) –  Rotterdam4 februari 2018
open werksfeer, werken in een kleine team. genoeg feedback.
ruimte voor ontwikkeling en doorgroei
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere dag is anders
Docent Techniek (huidige medewerker) –  Rotterdam2 februari 2017
Les geven is je kennis overdragen en dat doe ik met liefde.

Techniek is mijn passie en ik kan u wel vertellen dat het als vrouw in de techniek best leuk is.

Als dame in de techniek met een werkkleding, Werkschoenen en Laskap door de school te lopen.

Sommige leerlingen hadden het er in het begin erg moeilijk mee om Lassen te leren van een vrouw want, kan je dat wel ?
en laat eens zien dan?
Ze hebben inmiddels wel allemaal een diploma en de meeste een baan.
Daar ben ik enorm trots op.
Pluspunten
Lieve leerlingen.
Minpunten
Geen meisjes in de techniek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede onderwijsinstelling
Beleidsmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2017
Ik ben heel veel gegroeid door het werken bij het Albeda College, een MBO school die zeker kan worden aangeraden aan elke student die een professionele beroep wilt leren.
Pluspunten
Veel werklocaties
Minpunten
Slechte koffie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er was een fijne werksfeer
Buitendienst Systeembeheerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid2 oktober 2016
Je werkt voornamelijk zelfstandig en van de ene locatie naar de andere locatie on the move en dat vond ik wel prettig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2016
collegialiteit en gezelligheid. veel mogelijkheden om te leren en door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit was mijn stageplek
conciërge werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid18 februari 2016
Hier heb ik stage gelopen voor mijn opleiding Facilitaire dienst niveau 2. Een typische werkdag begon om 08:00 uur tot 16:00 uur. Mijn taken waren het oplossen van technisch onderhoud zoals het vervangen van verlichting het bijvullen van printerapparatuur , het legen van papier bakken , brand en sluit ronde, balie werkzaamheden en verhuizing. Mijn directie was een aardige man die me kansen gaf om door te groeien in de vakken die ik uit voerde. Het moeilijkste van die baan was meer in het begin toen alles nog nieuw voor mij was. Het leukste van de baan was dat ik afwisselende werktaken kreeg.
Pluspunten
Behalen van stage opdrachten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toerisme was niet voor mij
Toerisme (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH27 mei 2015
Toerisme was niet voor mij. Ik kook graag en daarom ben ik van studie verandered
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
produtiefe en gezellige school
stage administratiefmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 mei 2015
Het Albeda College is een school waar ik me op mijn gemak voelde.
Ik werd meteen geaccepteerd en werd goed begeleid.
Ik hield me bezig met de administratie van de leerlingen.
Het leukste van mijn baan was de gezellige informele sfeer die er was op mijn afdeling. het moeilijkste was het afscheid nemen van mijn baan.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel zelfstandigheid
Docent LB (Stage) (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 september 2014
Mijn afdelingshoofd gaf mij veel vrijheid om zelf de lessen te maken, zelf de toetsingen te regelen. Dit was in het begin erg zwaar, maar ook erg belonend.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgaan met klanten en collega,s op de werkvloer
kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Wolafearsbocht31 maart 2014
iIk heb van meerdere leidinggevende gehoord en meegekregen dat ik een vlotte en nette verkoopster ben.Ik ben altijd goed met mijn collega.s , kan het heel goed vinden met ze en heb het altijd naar mijn zin gehad.Zelf weet ik veel van de producten af, omdat ik zelf ook meerdere producten gebruik en weet een klant altijd goed te informeren over het gebruik en wat het inhoud.Ik ben een gezellige verkoopster doe mijn werk altijd goed ik hou niet van een nare sfeer in de winkel.ik ben altijd vrolijk en behulpzaam.
Ik werk graag in teamverband en ik ben erg leergierig. Ik denk dat ik een goede aanvulling op uw team zou zijn.
Pluspunten
altijd gezellige collega, s en klanten
Minpunten
een nare sfeer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kampioenschappen metselen
Leerlingwezen (voormalige medewerker) –  Middelharnis3 december 2013
2e geworden met het onderdeel siermetselwerk, en het was een prettige ervaring om verder te komen in de bouw wereld.
Pluspunten
goede leerkrachten die verstand hebben van het vak
Minpunten
klein en kil gebouw
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer tussen collega's
Teamleider administratieve opleiding niveau 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam10 oktober 2013
Opzetten van de samenwerking tussen het VMBO en het MBO binnen de economische opleidingen. Centraal staat daarin flexibel onderwijs aanbieden voor studenten.
Door samen te werken met andere leidinggevenden blijkt het mogelijk te zijn om dat te realiseren.
De directie heeft ons altijd gesteund in woord en daad.
We hebben een werksfeer gecreëerd waar docenten en studenten zich thuis voelen met als resultaat betere uitstroomresultaten.
Heel hard werken.
Dat je ziet dat docenten en studenten het naar hun zin hebben. je ziet resultaat van je werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijdens pauzes was het altijd wel gezellig
Onderhoud en Lasser (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH25 juli 2013
ik heb lekker kunnen lassen wat eigenlijk mijn beroep is, en heb verder kunnen groeien.
Pluspunten
gezellig tijdens pauzes, en als je iets niet snapte werd dat uitgelegd.
Minpunten
ik kan er geen bedenken op het ogenblik.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke maar gezellige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
medewerkster deelnemers administratie (voormalige medewerker) –  Rotterdam en Maassluis6 december 2012
administratie openen telefoondienst, postverzorging, afwezigheidsadministratie van leerlingen en docenten,leerlingenadministratie invoeren van leerlingen in het leerlingen systeem, leerlingen inschrijven voor een bepaalde cursus, roosters bijhouden,contact gemeentes en stagebedrijven,email contact docenten, intakeafspraken plannen,archiveerwerk,agenda beheer,

collega's waren ook administratieve krachten en een teamleider, docenten,

moeilijkste van de baan was de deadline wanneer we voor 1 oktober alle leerlingen moesten hebben ingevoert en regelmatig een nieuw leerlingensysteem hadden gekregen,

het leukste van de baan was contacten tussen collega's en studenten
Pluspunten
goede voorzieningen met feestdagen
Minpunten
het was altijd druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denken en werken in mogelijkheden staan bij mij hoog in het vaandel.
Consulent (huidige medewerker) –  Rotterdam12 september 2012
In mijn huidige functie als Consulent Maatschappelijke Participatie en Assistent Projectbegeleidster is het belangrijk om doel en rechtmatig de juiste beslissingen te nemen. Werken aan ontwikkelingen met betrekking tot klantsitiuaties is mijn ambitie. Bij het Albeda College heb ik mijn werkervaring nuttig en succesvol kunnen besteden.

In een team kan ik goed samenwerken en overleggen maar kan ook prima zelfstandig werken.

Doordat ik een analystich en diagnostisch vermogen heb, vind ik het fijn om mensen te helpen naar een goede ontwikkeling.
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
lokatie te klein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Albeda College. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 23 reviews
53
411
38
21
10

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Albeda College gesorteerd op locatie