AkzoNobel Reviews

80 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.062 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer was ok
proces operator (voormalige medewerker) –  Wapenveld29 januari 2018
ruimte voor verbetering, oud en slecht materiaal en slechte reparaties ook duurde het lang voordat iets werd gerepareerd
Pluspunten
zelfstandigheid................
Minpunten
slechte voorzieningen............
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proces bediening
Procesoperator in vijf ploegen (voormalige medewerker) –  Deventer als laatste vestiging2 januari 2018
Bedienen van proces apparatuur en het analyseren van het geproduceerde product en vervolgens dit product verpakken.
Soms ook met behulp van Elektrische pallet wagen of heftruck verplaatsen naar buiten de afdeling of opslag.
Een redelijk vrije werkwijze zolang de veilige kilo's maar werden gemaakt.
Veiligheid was een vereiste en ook het moeilijkste.
Jammer van de sluiting en verplaatsing van de productie naar het buitenland.
Veel vrije tijd met goede collega's.
Pluspunten
Gratis koffie en melk en 33 uur werkweek
Minpunten
Werken met kerst en oud en nieuw
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Keurmeester (voormalige medewerker) –  Sassenheim11 december 2017
er is geen typische werkdag. elke werkdag is anders.
ik heb geleerd om beter me dag in te plannen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerkster, Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid17 oktober 2017
Eerst administratie, telefoon beantwoorden, orders noteren, in de middag helpen in het magazijn om mijn aangenomen orders te pakken en verpakken , verzendklaar maken.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen kontract mogelijkheiden!
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Herkenbosch13 oktober 2017
Geen toekomst, wanneer de tojd komt voor vast kontract dan wordt men aan de deur gezet!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Meer dan genoeg!
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
spin in t web
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Sassenheim27 september 2017
Bij AN had ik een financiele administratieve functie waardoor je contact had met de klanten en ook met vele collega's (spin). Dit vind ik erg prettig. Helaas door reorganisatie was er ook veel spanning op de werkvloer.
Pluspunten
spin in het web
Minpunten
spanning op werkvloer door reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
guter AG
Senior Sales Manager (voormalige medewerker) –  Hengelo, NL16 september 2017
Internationale Tätigkeit.
kein gutes Management
Die Arbeitsplatzkultur typisch niederländisch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BRZO omgeving met heel veel achterstallig onderhoud.
Supervisor W.E.& i (voormalige medewerker) –  Roermond10 augustus 2017
bedrijf met veel mogelijkheden.
Cultuur met een lange adem, iets realiseren gaat via veel wegen, die soms naar Rome lijden.
Pluspunten
gratis Koffie.
Minpunten
geen fatsoenlijke kantine. Plant roermond.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede bedrijjs coltuur
Engeneer (huidige medewerker) –  Engeneer22 juli 2017
slechte bedrijf cultuur en oude slecht onderhouden installatie
Pluspunten
veel vrijen daagen
Minpunten
slecht onderhouden installatie
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een corporate global omgeving omgeven door professionals
Global website / online platform manager (huidige medewerker) –  Amsterdam14 juni 2017
AkzoNobel is een geweldige werkgever met vele doorgroeimogelijkheden. Als je een goed idee hebt wordt dit altijd besproken en indien mogelijk gebruikt binnen het bedrijf. Als je de kennis hebt om dit te leiden dan mag je dit ook doen, anders mag je het project gebruiken om deze kennis op te doen.

De mensen om je heen weten goed wat ze doen en zijn zeer bereid hun kennis en ervaring met je te delen wat al snel leidt tot een echt team gevoel waar we samen werken aan een sterker en nog beter bedrijf.

Het moeilijkste van de baan is dat er zoveel mogelijkheden en leuke dingen te doen zijn maar je helaas niet alles kan doen. Je moet dus kiezen. Soms moet je het idee aanpassen zodat het binnen de strategie van het bedrijf past. Dit kan soms wel tot concessies leiden maar deze worden op andere manieren weer opgevangen.

AkzoNobel geeft je de vrijheid om je beste beentje voor te zetten voor het bedrijf maar ook voor jezelf door je de mogelijkheid te geven je te ontwikkelen op een persoonlijk en professioneel niveau.
Pluspunten
Prachtig kantoor aan de zuidas gevuld met top mensen
Minpunten
Het is een erg groot bedrijf dus er is ook veel beweging, ook in de sector.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Management Accountant (voormalige medewerker) –  Sassenheim8 juni 2017
Doordat AkzoNobel zich blijft ontwikkelen is het werk nooit routine.
Pluspunten
Variabele werktijden
Minpunten
Geen airco, bij hoge temperaturen geen oplossingen geboden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boa empresa com boa organização
Montador de falanges (voormalige medewerker) –  Roterdão, Holanda22 mei 2017
Uma empresa internacional com bases em vários sítios e com bons profissionais.
Oportunidades de formação e de progressão de carreira.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezelligheid
Medewerker / assistent (voormalige medewerker) –  Delfzijl16 maart 2017
Kort gewerkt en lang geleden Het was erg koud en het was bij de zee. Was behoorlijk zwaar werk. Moesten wokkels trekken.
Pluspunten
geen
Minpunten
Koud
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Product afmaken binnen een tijdsbestek
Lijnleider productie-medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2017
Werkvoorbereiding volgens protocol van medicijnen en vitamines.Intern studie voor ontwikkeling en daardoor verbetering van functie tot assistent-afdelingschef.Goede begeleiding van de directie, altijd bereid voor uitleg en hulp in de drukke periode. Juiste mensen op de werkvloer. Heel accuraat met werk en leukste was werkend veel leren. Was altijd nieuwsgierig.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een kleurrijke organisatie met hart voor haar werknemers!
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 januari 2017
De bekende 'to do list' is de voor mij waardevolle lijst die ik elke ochtend aanpas. Weer nieuwe uitdagingen aangaan. Wat mij het meest blij maakt is planning en organisatie. Ook complex agendabeheer is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik heb geleerd dat goed luisteren naar collega's en managers al het halve werk is... hierdoor krijg je een totaal beeld van 'het gewenste..' Ik vind het plezierig als mijn manager mij de kans geeft op eigen wijze mijn creatieve vaardigheden toe te passen. In mijn werk vind ik collegialiteit heel belangrijk waarbij duidelijkheid, eerlijkheid en communicatie hoog in het vaandel staan.
Het moeilijkste van mijn baan om te zien als mensen niet happy in hun werk zijn. Je probeert ze dan toch te motiveren en als dit niet lukt dan kun je dit het beste maar loslaten. Het leukste van mijn baan vind ik het organiseren van conferenties met alles erop en er aan!
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Constante hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme sfeer met oprechte belangstelling voor klanten.
Senior store employe (huidige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht18 januari 2017
Het is hard werken onder goede sfeer.
Technische opleidingen zijn zeer ondersteunend.
Goede sfeer met de leidinggevende.
Uitstekende samenwerking en sfeer met directe collega,s
Het schakelen in de funcie vreet soms energie maar is wel uitdagend.
Het leukste is toch wel iets kunnen betekenen voor je klanten hetzij technisch , hetzij commercieel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The perfect place to gain experience and make friends the same time
Intern (voormalige medewerker) –  Sassenheim20 december 2016
Working in AkzoNobel was a great experience. I had the opportunity to get insight into all levels and aspects of modern paint development and production - something that you cannot learn from books only.

While the job was often hard and stressful in nature, the wonderful people surrounding me always made my day. They were always there for me to answer my questions, help me with work or just simply drop a joke to put a smile on my face. It was not unusual to go out for dinners together.
Pluspunten
Friendly and helpful people, decent salary.
Minpunten
Hard work daily.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afdeling was 1 familie
Coordinatie Services (voormalige medewerker) –  Amersfoort20 december 2016
Was een zeer gezellige afdeling. De werkzaamheden waren geen dag het zelfde, manager was altijd goed geweest tot we te horen kregen dat het kantoor in Amersfoort ging sluiten. Helaas een nieuwe manager met een dubbele agenda en die heeft 29 leuke dienstjaren niet leuk afgesloten. Het leuke van de baan was zelfstandig je dag indelen en vele contacten met derden.
Pluspunten
zelfstandig je werk uitvoeren/inplannen.
Minpunten
reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall everything was ok.
full-time internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 december 2016
Highly recommend it. Team was great, the company culture is very multiculturally oriented. The management is very interested in the development of its employees.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's in het Team
Accountmanager SIKKENS (huidige medewerker) –  Amsterdam10 november 2016
- Koude acquisitie, klantenbeheer, advisering producten, administratie.
- Deals sluiten met klanten
- Directie heb ik nooit ontmoet, omdat het een erg grote oranisatie is.
- Koude acquisitie
- Projecten bezoeken en advies geven.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AkzoNobel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.062 reviews
5378
4391
3221
244
128

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur