AkzoNobel Reviews

86 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.183 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prive en werk gaat in elkaar over. Je baan hoort bij je leven. Fijne werkgever
controller (voormalige medewerker) –  Arnhem3 januari 2019
fijne werkgever, waar veel geïnvesteerd wordt in mensen
Pluspunten
thuis werken op eigen aangeven
Minpunten
vele verhuizingen van het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi bedrijf met een fijne cultuur, goede collega's
Systeembeheerder (voormalige medewerker) –  Sassenheim19 november 2018
Goede collega's, mooie baan, fijne cultuur. Werken is hier prima, je krijgt veel zelfstandigheid, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagende baan met heel veel zelfstandigheid
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Herkenbosch10 november 2018
Het laden en lossen van vrachtwagens met chemische stoffen gaat gepaard met veel veiligheidsregels en accuraat werken. Het was een uitdagende baan en het contact met de chauffeurs was altijd een fijne afwisseling.
Pluspunten
Verschoven dagdiensten
Minpunten
Altijd buiten werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Team lead application services (voormalige medewerker) –  Arnhem3 augustus 2018
Het leuke van AkzoNobel is dat het een echt internationaal bedrijf is. Wel merk je steeds meer de "professionalisering" waardoor de communicatielijnen afstandelijker worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf is stuurloos geworden
Marketing Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam19 juli 2018
Het bedrijf maakt een moeilijke tijd door. Heel erg korte termijn gericht en dus niet zo visionair als in het verleden. De waarden van AkzoNobel worden niet meer "geleefd".
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele en prettige werkgever met internationaal karakter
Recruitment Assistent (voormalige medewerker) –  Arnhem20 februari 2018
Vanuit een uitzendconstructie binnen mogen kijken en een zeer positieve ervaring gehad. Vriendelijke collega's met zeker een lolletje op z'n tijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer was ok
proces operator (voormalige medewerker) –  Wapenveld29 januari 2018
ruimte voor verbetering, oud en slecht materiaal en slechte reparaties ook duurde het lang voordat iets werd gerepareerd
Pluspunten
zelfstandigheid................
Minpunten
slechte voorzieningen............
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proces bediening
Procesoperator in vijf ploegen (voormalige medewerker) –  Deventer als laatste vestiging2 januari 2018
Bedienen van proces apparatuur en het analyseren van het geproduceerde product en vervolgens dit product verpakken.
Soms ook met behulp van Elektrische pallet wagen of heftruck verplaatsen naar buiten de afdeling of opslag.
Een redelijk vrije werkwijze zolang de veilige kilo's maar werden gemaakt.
Veiligheid was een vereiste en ook het moeilijkste.
Jammer van de sluiting en verplaatsing van de productie naar het buitenland.
Veel vrije tijd met goede collega's.
Pluspunten
Gratis koffie en melk en 33 uur werkweek
Minpunten
Werken met kerst en oud en nieuw
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Keurmeester (voormalige medewerker) –  Sassenheim11 december 2017
er is geen typische werkdag. elke werkdag is anders.
ik heb geleerd om beter me dag in te plannen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Magazijnmedewerkster, Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid17 oktober 2017
Eerst administratie, telefoon beantwoorden, orders noteren, in de middag helpen in het magazijn om mijn aangenomen orders te pakken en verpakken , verzendklaar maken.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen kontract mogelijkheiden!
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Herkenbosch13 oktober 2017
Geen toekomst, wanneer de tojd komt voor vast kontract dan wordt men aan de deur gezet!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Meer dan genoeg!
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
spin in t web
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Sassenheim27 september 2017
Bij AN had ik een financiele administratieve functie waardoor je contact had met de klanten en ook met vele collega's (spin). Dit vind ik erg prettig. Helaas door reorganisatie was er ook veel spanning op de werkvloer.
Pluspunten
spin in het web
Minpunten
spanning op werkvloer door reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
guter AG
Senior Sales Manager (voormalige medewerker) –  Hengelo, NL16 september 2017
Internationale Tätigkeit.
kein gutes Management
Die Arbeitsplatzkultur typisch niederländisch
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BRZO omgeving met heel veel achterstallig onderhoud.
Supervisor W.E.& i (voormalige medewerker) –  Roermond10 augustus 2017
bedrijf met veel mogelijkheden.
Cultuur met een lange adem, iets realiseren gaat via veel wegen, die soms naar Rome lijden.
Pluspunten
gratis Koffie.
Minpunten
geen fatsoenlijke kantine. Plant roermond.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede bedrijjs coltuur
Engeneer (huidige medewerker) –  Engeneer22 juli 2017
slechte bedrijf cultuur en oude slecht onderhouden installatie
Pluspunten
veel vrijen daagen
Minpunten
slecht onderhouden installatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een corporate global omgeving omgeven door professionals
Global website / online platform manager (huidige medewerker) –  Amsterdam14 juni 2017
AkzoNobel is een geweldige werkgever met vele doorgroeimogelijkheden. Als je een goed idee hebt wordt dit altijd besproken en indien mogelijk gebruikt binnen het bedrijf. Als je de kennis hebt om dit te leiden dan mag je dit ook doen, anders mag je het project gebruiken om deze kennis op te doen.

De mensen om je heen weten goed wat ze doen en zijn zeer bereid hun kennis en ervaring met je te delen wat al snel leidt tot een echt team gevoel waar we samen werken aan een sterker en nog beter bedrijf.

Het moeilijkste van de baan is dat er zoveel mogelijkheden en leuke dingen te doen zijn maar je helaas niet alles kan doen. Je moet dus kiezen. Soms moet je het idee aanpassen zodat het binnen de strategie van het bedrijf past. Dit kan soms wel tot concessies leiden maar deze worden op andere manieren weer opgevangen.

AkzoNobel geeft je de vrijheid om je beste beentje voor te zetten voor het bedrijf maar ook voor jezelf door je de mogelijkheid te geven je te ontwikkelen op een persoonlijk en professioneel niveau.
Pluspunten
Prachtig kantoor aan de zuidas gevuld met top mensen
Minpunten
Het is een erg groot bedrijf dus er is ook veel beweging, ook in de sector.
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Management Accountant (voormalige medewerker) –  Sassenheim8 juni 2017
Doordat AkzoNobel zich blijft ontwikkelen is het werk nooit routine.
Pluspunten
Variabele werktijden
Minpunten
Geen airco, bij hoge temperaturen geen oplossingen geboden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boa empresa com boa organização
Montador de falanges (voormalige medewerker) –  Roterdão, Holanda22 mei 2017
Uma empresa internacional com bases em vários sítios e com bons profissionais.
Oportunidades de formação e de progressão de carreira.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezelligheid
Medewerker / assistent (voormalige medewerker) –  Delfzijl16 maart 2017
Kort gewerkt en lang geleden Het was erg koud en het was bij de zee. Was behoorlijk zwaar werk. Moesten wokkels trekken.
Pluspunten
geen
Minpunten
Koud
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Product afmaken binnen een tijdsbestek
Lijnleider productie-medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2017
Werkvoorbereiding volgens protocol van medicijnen en vitamines.Intern studie voor ontwikkeling en daardoor verbetering van functie tot assistent-afdelingschef.Goede begeleiding van de directie, altijd bereid voor uitleg en hulp in de drukke periode. Juiste mensen op de werkvloer. Heel accuraat met werk en leukste was werkend veel leren. Was altijd nieuwsgierig.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AkzoNobel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.184 reviews
5430
4430
3242
252
130

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur