AkzoNobel Reviews

72 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
guter AG
Senior Sales Manager (voormalige medewerker) –  Hengelo, NL16 september 2017
Internationale Tätigkeit.
kein gutes Management
Die Arbeitsplatzkultur typisch niederländisch
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen goede bedrijjs coltuur
Engeneer (huidige medewerker) –  Engeneer22 juli 2017
slechte bedrijf cultuur en oude slecht onderhouden installatie
Pluspunten
veel vrijen daagen
Minpunten
slecht onderhouden installatie
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in een corporate global omgeving omgeven door professionals
Global website / online platform manager (huidige medewerker) –  Amsterdam14 juni 2017
AkzoNobel is een geweldige werkgever met vele doorgroeimogelijkheden. Als je een goed idee hebt wordt dit altijd besproken en indien mogelijk gebruikt binnen het bedrijf. Als je de kennis hebt om dit te leiden dan mag je dit ook doen, anders mag je het project gebruiken om deze kennis op te doen.

De mensen om je heen weten goed wat ze doen en zijn zeer bereid hun kennis en ervaring met je te delen wat al snel leidt tot een echt team gevoel waar we samen werken aan een sterker en nog beter bedrijf.

Het moeilijkste van de baan is dat er zoveel mogelijkheden en leuke dingen te doen zijn maar je helaas niet alles kan doen. Je moet dus kiezen. Soms moet je het idee aanpassen zodat het binnen de strategie van het bedrijf past. Dit kan soms wel tot concessies leiden maar deze worden op andere manieren weer opgevangen.

AkzoNobel geeft je de vrijheid om je beste beentje voor te zetten voor het bedrijf maar ook voor jezelf door je de mogelijkheid te geven je te ontwikkelen op een persoonlijk en professioneel niveau.
Pluspunten
Prachtig kantoor aan de zuidas gevuld met top mensen
Minpunten
Het is een erg groot bedrijf dus er is ook veel beweging, ook in de sector.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Management Accountant (voormalige medewerker) –  Sassenheim8 juni 2017
Doordat AkzoNobel zich blijft ontwikkelen is het werk nooit routine.
Pluspunten
Variabele werktijden
Minpunten
Geen airco, bij hoge temperaturen geen oplossingen geboden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boa empresa com boa organização
Montador de falanges (voormalige medewerker) –  Roterdão, Holanda22 mei 2017
Uma empresa internacional com bases em vários sítios e com bons profissionais.
Oportunidades de formação e de progressão de carreira.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezelligheid
Medewerker / assistent (voormalige medewerker) –  Delfzijl16 maart 2017
Kort gewerkt en lang geleden Het was erg koud en het was bij de zee. Was behoorlijk zwaar werk. Moesten wokkels trekken.
Pluspunten
geen
Minpunten
Koud
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Product afmaken binnen een tijdsbestek
Lijnleider productie-medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2017
Werkvoorbereiding volgens protocol van medicijnen en vitamines.Intern studie voor ontwikkeling en daardoor verbetering van functie tot assistent-afdelingschef.Goede begeleiding van de directie, altijd bereid voor uitleg en hulp in de drukke periode. Juiste mensen op de werkvloer. Heel accuraat met werk en leukste was werkend veel leren. Was altijd nieuwsgierig.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een kleurrijke organisatie met hart voor haar werknemers!
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 januari 2017
De bekende 'to do list' is de voor mij waardevolle lijst die ik elke ochtend aanpas. Weer nieuwe uitdagingen aangaan. Wat mij het meest blij maakt is planning en organisatie. Ook complex agendabeheer is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik heb geleerd dat goed luisteren naar collega's en managers al het halve werk is... hierdoor krijg je een totaal beeld van 'het gewenste..' Ik vind het plezierig als mijn manager mij de kans geeft op eigen wijze mijn creatieve vaardigheden toe te passen. In mijn werk vind ik collegialiteit heel belangrijk waarbij duidelijkheid, eerlijkheid en communicatie hoog in het vaandel staan.
Het moeilijkste van mijn baan om te zien als mensen niet happy in hun werk zijn. Je probeert ze dan toch te motiveren en als dit niet lukt dan kun je dit het beste maar loslaten. Het leukste van mijn baan vind ik het organiseren van conferenties met alles erop en er aan!
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Constante hoge werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme sfeer met oprechte belangstelling voor klanten.
Senior store employe (huidige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht18 januari 2017
Het is hard werken onder goede sfeer.
Technische opleidingen zijn zeer ondersteunend.
Goede sfeer met de leidinggevende.
Uitstekende samenwerking en sfeer met directe collega,s
Het schakelen in de funcie vreet soms energie maar is wel uitdagend.
Het leukste is toch wel iets kunnen betekenen voor je klanten hetzij technisch , hetzij commercieel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The perfect place to gain experience and make friends the same time
Intern (voormalige medewerker) –  Sassenheim20 december 2016
Working in AkzoNobel was a great experience. I had the opportunity to get insight into all levels and aspects of modern paint development and production - something that you cannot learn from books only.

While the job was often hard and stressful in nature, the wonderful people surrounding me always made my day. They were always there for me to answer my questions, help me with work or just simply drop a joke to put a smile on my face. It was not unusual to go out for dinners together.
Pluspunten
Friendly and helpful people, decent salary.
Minpunten
Hard work daily.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afdeling was 1 familie
Coordinatie Services (voormalige medewerker) –  Amersfoort20 december 2016
Was een zeer gezellige afdeling. De werkzaamheden waren geen dag het zelfde, manager was altijd goed geweest tot we te horen kregen dat het kantoor in Amersfoort ging sluiten. Helaas een nieuwe manager met een dubbele agenda en die heeft 29 leuke dienstjaren niet leuk afgesloten. Het leuke van de baan was zelfstandig je dag indelen en vele contacten met derden.
Pluspunten
zelfstandig je werk uitvoeren/inplannen.
Minpunten
reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall everything was ok.
full-time internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 december 2016
Highly recommend it. Team was great, the company culture is very multiculturally oriented. The management is very interested in the development of its employees.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's in het Team
Accountmanager SIKKENS (huidige medewerker) –  Amsterdam10 november 2016
- Koude acquisitie, klantenbeheer, advisering producten, administratie.
- Deals sluiten met klanten
- Directie heb ik nooit ontmoet, omdat het een erg grote oranisatie is.
- Koude acquisitie
- Projecten bezoeken en advies geven.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving waar we autolakken voor de gehele benelux expiditeren
All round magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Wapenveld2 november 2016
Gewerkt bij Car Refinishes waar we autolakken maakten voor de gehele benelux.
We beschikten hierover een hele grote kleurmakerij, expeditie en magazijn waaruit we expediteren voor de gehele benelux.
Ik was hier all round magazijnmedewerker.

Tevens was ik actief voor de BHV en de bedrijfsbrandweer.

Waar ik ook de benodigde rijksdiploma's behaald heb.

Helaas had ik in dit distributiecentrum niet de meest leuke collega's
Een leiding die nogal wat van je vereiste in de vorm van veel heel veel overwerken om de goederen elke dag maar weer de deur uit krijgen .

Ik viel een klein beetje buiten de groep omdat ik vanuit friesland kwam en moest samenwerken met zwollenaren en wapenvelders mensen die niet altijd even eerlijk waren.

We hebben in deze organisatie de nodige wisselingen van de wacht meegemaakt en zelfs een aantal keer een interimmanager gehad.

Tot het moment dat ik een nieuwe vacature zag bij sikkens verkoop waar ik in het verleden al eerder had gewerkt.

Ik wist wat voor organisatie dit was en wilde wel weer terug solliciteren bij Sikkens Verkoop en dit lukte waardoor ik een functie kreeg als vliegende brigadier voor de regio Noord-Oost en Midden Nederland.

Hierdoor kreeg ik de beschikking over een auto van de zaak om alle verkoop locaties te bemannen in Midden en Noord-Oost Nederland hier voerde ik taken uit als all round balie medewerker.
Pluspunten
goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel overwerk, geen fijne leiding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sikkens Verkoop is een organistie de verf en verfbenogidheden verkoopt in de proffesionele sector
All round locatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer2 november 2016
ik ben 15 jaar werkzaam geweest bij akzo nobel, zowel als all roundbalie medewerker, als vliegende brigadier in de regio noord en midden nederland.
ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van verf en verkooptechnieken.
Voorraadbeheer en klantgesprekken.
Pluspunten
Veel opleidingen en cursussen, salesmeetings
Minpunten
n.v.t.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd prettig gewerkt
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Deventer20 oktober 2016
Altijd prettig gewerkt, jammer dat de produktie verplaatst wordt naar
andere landen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf,maar helaas het sluit in 2017
Eerste operator (huidige medewerker) –  Deventer2 oktober 2016
35 jaar prettig gewerkt, maar per medio 2017 sluit het haar poort i.v.m reorganisatie.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verzelfstandiging
Medewerkster bedrijfsbureau (voormalige medewerker) –  Arnhem7 september 2016
Gewerkt als medewerkster bedrijfsbureau om een verzelfstandiging uit te zoeken
Pluspunten
gevarieerde baan
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Assistent facility Manager
Assistant facility Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 juni 2016
Fijn bedrijf om voor te werken. Vele opleidingsmogelijkheden.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
open werkplekken en open communicatie onder de collega`s.
Coordinator Services (voormalige medewerker) –  Amersfoort23 juni 2016
Was een fijn bedrijf om voor te mogen werken, werkte zelfstandig en die ruimte werd ook gegeven.
Alle tijd en geld voor persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
mogelijkheden om je te ontwikkelen
Minpunten
niet transparant van bovenaf.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 914 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over AkzoNobel gesorteerd op locatie