Aktiesport Reviews

Alle 45 beoordelingen worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerbedrijf
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 augustus 2017
Aktiesport is een bedrijf waar zeker mogelijkheden zijn om door te groeien.

Zowel sales als merchandising.

Kanttekening is wel dat alles om Aktiesport draait en ze moeite hebben met dat privé privé hoort te zijn. Menselijkheid is met de jaren verdwenen terwijl de oudere garde wel belangstelling toonde in de werknemers.

Verder kan er aanzienlijk wat aan de interne communicatie gedaan worden.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Privé - Zakelijk scheiden is lastig voor de mensen die hogerop zitten.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met een topteam
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Terneuzen12 juni 2017
een hele fijne winkel met mooie merkartikelen en een jong publiek, helaas een hoge werkdruk met lage verdiensten en je word aan je lot overgelaten
Pluspunten
topteam, fijne winkel met jong publiek
Minpunten
hoge werkdruk, lage verdiensten, geen of weinig begeleiding, slechte arbeidsomstandigheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk11 mei 2017
Leuke collegas en fijn werken lekker alles verkopen en klantvriendelijk zijn
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam, gezellig.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss8 maart 2017
Je leert er heel veel, en super leuke en gezellige collega's.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 februari 2017
klanten helpen, kleren opvouwen, kassa draaien. dat heb ik allemaal geleerd bij het bedrijf (Stage)
Pluspunten
fijne werktijden
Minpunten
doorwerken ook als klanten er zijn als je pauze hebt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagje Aktiesport
Regiomanager (voormalige medewerker) –  Limburg3 februari 2017
Eigenlijk is er geen goede beschrijving voor een dag als regiomanager bij Aktiesport waarom?

Iedere dag was totaal anders, iedere dag was een nieuwe beleving en een nieuwe ervaring.

Van verkopen in een van de filiale waar hulp nodig was tot verkooptrainingen geven aan alle filialen.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aktiesport
Stage (voormalige medewerker) –  Middelburg17 januari 2017
Met mijn opleiding Verkoper.
Heb ik een half jaar stage gelopen bij de Aktiesport.
Hier heb ik veel geleerd over de Detail handel branche.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sportwinkel
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk16 januari 2017
gezellige collegas

veel magazijn werk
en verder ben je veel met kleding en schoenen bezig
uitpakken invoeren labelen en in de voorraad bij vullen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie sfeer
Filiaal manager (huidige medewerker) –  Drachten15 december 2016
Er heerst in het filiaal waar ik werk een goede sfeer. Je krijgt verkooptraining aangeboden en krijgt de mogelijkheid door te groeien.

Ik ben 2 jaar geleden bij aktiesport begonnen als stageloper en ben nu doorgegroeit tot filiaalmanager. Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Pluspunten
Afwisseld werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen8 december 2016
Vond het erg fijn hier te werken. Heb er veel geleerd. Mijn collega's waren fijn om mee te werken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
vervangend bedrijfsleidster, verkoper (huidige medewerker) –  Westerblokker29 oktober 2016
Het was een fijne werksfeer, goed opgeleiden collega's. Er waren door groei mogelijkheden dat was ook erg fijn. Helaas ging het filiaal waar ik werkte failliet.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fantastisch bedrijf met vele doorgroeimogelijkheden
E-commerce mederwerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 juli 2016
Ik heb ruim 13 jaar met heel veel plezier gewerkt bij de grootste sport retailer van Nederland.
Helaas mocht ik na het faillissement niet mee in de doorstart.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and Fun Work place
Cashier (voormalige medewerker) –  Stadskanaal31 mei 2016
open up bring the produce that stabled outside into the view start the cash register fold clothes vaccuum i learned different aproaches on how to sell a product co-workers are fun people to be with can always learn something new hardest part is actually selling hatricks
most enjoyable was when i had foreign customers i had to sell products in the english language
Pluspunten
a mall nearby
Minpunten
silent hours
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige zweer, veel grapjes uithallen, en natuurlijk ook hard werken!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen30 april 2016
Was altijd gezellig op mijn stage plek.
Jammer genoeg ben ik er weg gegaan.
ik heb zelf fouten gemaakt, maar daar heb ik van geleerd.
Ik kon goed met the collega's opschieten.
altijd fun gehad met de collega's en klanten.
Pluspunten
Extra pauses
Minpunten
Uren bezig zijn met kleren opvouwen in het magazijn
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
verkoopmedewerkster, BBL-er (huidige medewerker) –  Alkmaar7 april 2016
ik vind het heel leuk om bij aktiesport te werken in alkmaar.
De klanten zijn leuk , ik heb leuke collega's en ik kan hier veel leren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, Fun, Super sfeer
Parttime verkoopster (huidige medewerker) –  Uden10 maart 2016
Aktiesport is echte een hele fijne werkgever! Volop doorgroei mogelijkheden, bonussysteem, incentives, battles, topsfeer bij collega's onderling... Maar sales, winkeluitstraling en hard werken horen er ook bij. Er valt over veel te onderhandelen en doe jij wat voor hun, doen zij wat voor jou en vice versa
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke collega's veel doorgroeimogelijkheden
Verkoper/Adviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid10 maart 2016
Veel geleerd bij dit bedrijf op werkgebied maar ook privé.
Leuke collega's die er altijd voor je zijn.
Ze geven ook de kans om je verder te ontwikkelen
Pluspunten
Leuke collega's, doorgroei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aktiesport
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2016
Een top bedrijf, met een goeie sfeer. Het is eigenlijk een soort 2de familie.
Veel geleerd in de jaren,
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  IJmuiden6 maart 2016
veel geleerd
goed verder ontwikkeld
jammer van faillisement
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfecte werk plek
filiaalmanager (huidige medewerker) –  Amsterdam4 maart 2016
Helaas moet ik gedwongen weg door het faillissement.
Maar dit is een bedrijf wat in mens veel over heeft voor zijn personeel. en ook veel doet voor zijn personeel.

ik heb mezelf veel beter leren kennen en kunnen ontwikkelen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 45 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,8
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Aktiesport gesorteerd op locatie