Aktiesport Reviews

Alle 104 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke en collegiale werksfeer waar doorgroeien erg toegankelijk was
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis22 september 2019
Een leuk bedrijf waar je zeer veel kunt leren in een korte tijd
Pluspunten
Veel verantwoordelijkheden en elke dag mensen kunnen helpen
Minpunten
Weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen eigen inbreng
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Emmen6 september 2019
Je moet bepaalde dingen extra verkopen om een normaal salaris te verdienen.

Je word als volwassen man als een klein kind behandeld.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel gezellig en leuk
Verkoopmedewerkster (stage) (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord2 september 2019
Werken bij de aktiesport is heel gezellig en leerzaam je doet er veel ervaring op en wordt altijd door je team geholpen
Pluspunten
Je verveelt je niet
Minpunten
Soms kan het op een dag erg rustig zijn waardoor er niet veel te doen is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever die je alle kansen biedt om door te groeien en jezelf te ontwikkelen
HR (huidige medewerker) –  Aalsmeer29 augustus 2019
Dynamische werkomgeving met jonge, sportieve collega's. Aktiesport biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van het aanbieden van diverse trainingen. Daarnaast wordt het harde werken gecombineerd met leuke incentives en personeelsuitjes waarbij er ruimte is om elkaar beter te leren kennen en voor ontspanning. We're simply the best! GAME ON!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alleen ga je snel. Samen kom je verder
Recruitment (huidige medewerker) –  Aalsmeer29 augustus 2019
Als je hier de 'wil' hebt, kom je altijd vooruit. Samen lachen. Samen hard werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorm leuk bedrijf waar je beloond word door hard te werken
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel29 augustus 2019
Ik ben begonnen als hulpkracht en uiteindelijk weten door te groeien tot assistent. Wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen ! Trainingen worden gegeven vanuit het bedrijf. Aktiesport is een persoonlijk bedrijf en wilt er alles aan doen om je te ondersteunen in zowel een persoonlijke als zakelijke groei !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Gouda29 augustus 2019
bij Aktiesport mag je voor 100% jezelf zijn. Je krijgt de ruimte om te groeien en er is een mega fijne sfeer op de werkvloer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om te werken waar de mens nog centraal staat. Get naked have fun en get the job done
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam28 augustus 2019
Een fijn bedrijf om bij te werken. waar je 100% je zelf mag zijn en waar veel aandacht wordt gegeven aan de mensen er zijn vele doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf. Zelf ooit als stagiaire begonnen en nu al vele jaren met veel plezier werkzaam als filiaalmanager. Tevens heb je de fantastische incentives wie je kan winnen o.a voetbal wedstrijden bezoeken naar Dortmund of psg de formule 1 en natuurlijk een reis naar Thailand of zuid Amerika met jou team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is leuk om te werken maar niet voor lang
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem21 augustus 2019
Er werken super leuke/gezellige colleg’s maar op den duur gaat het werk vervelen. En ik ben iemand die zoekt naar uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
3de sleutelhouder (voormalige medewerker) –  Enschede22 juli 2019
normale werk omgeving alles wat je zou verwachten van een kleding/schoenen/sport winkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aktiesport in Uden zeer slecht.
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Uden4 juli 2019
Bij de aktiesport in Uden staat een heel jong team, dat is prima tot op zekere hoogte. Seksueel gedrag vanuit de storemanager naar andere buurt winkelmedewerkers kan echt niet!
Meerdere keren de winkel verlaten per dag om naar de buren te gaan.
Verdere personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
nette winkel
Minpunten
storemanager ongepast gedrag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Verkoper (Flexcrew) (huidige medewerker) –  Eindhoven8 mei 2019
leuke werkomgeving en leuke collega's. wees gedreven bij deze baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke winkel met veel klanten en mooie sportartikelen
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
Ik heb hier met plezier gewerkt. Altijd een praatje maken met klanten en helpen waar nodig.
Pluspunten
Interactie klant/collega
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkplek met best wel wat door groei mogelijkheden
Verkoper binnendienst (voormalige medewerker) –  Venlo6 maart 2019
De aktiesport is een fijne winkel omdat de sfeer er fantastisch is. En het personeel erg beleefd en niet vies er van zijn om je te helpen. Ook waardeer ik de doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
Leuk personeel
Minpunten
Slecht betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Amsterdam - Supervisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 januari 2019
Leuk, gezellig, maar ook zeer serieus.
Veel leiding die je geeft en leert.
zeer educatief
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Hectische sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie winkelketen
filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Deventer20 november 2018
Aktie sport was voor mij een goede leerschool.
Heb daar veel communicatievaardigheden opgedaan en uiteindelijk doorgegroeid tot filiaalmanager.
Groot bedrijf maar wel gestructureerd wat erg prettig was.


Dagen waren van 09:00 uur tot 18:00 uur en met regelmaat ook op zaterdag werken.
Pluspunten
goed georganiseerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede11 november 2018
veel veranderingen van mensen binnen het bedrijf Aktie sport
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
veranderingen van Management
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Hengelo OV11 november 2018
een bedrijf waar veel veranderingen waren met account management waardoor de beloofde afspraken niet werd nagekomen
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
beloofde afspraken komen ze niet naar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leerbedrijf voor het sales vak
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Purmerend4 november 2018
Dit bedrijf is een goed leer bedrijf voor het sales vak, doormiddel van trainingen en winkel ervaring kun je jezelf op werken van verkoper naar bedrijfsleider. Daarnaast is er een eventuele doorgroei mogelijk naar kantoor functies.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was erg leuk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden24 oktober 2018
Het was erg leerzaam en ook een erg leuke ervaring
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Drukte
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aktiesport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 104 reviews
535
435
325
28
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur