Aktiesport Reviews

Alle 92 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke winkel met veel klanten en mooie sportartikelen
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
Ik heb hier met plezier gewerkt. Altijd een praatje maken met klanten en helpen waar nodig.
Pluspunten
Interactie klant/collega
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkplek met best wel wat door groei mogelijkheden
Verkoper binnendienst (voormalige medewerker) –  Venlo6 maart 2019
De aktiesport is een fijne winkel omdat de sfeer er fantastisch is. En het personeel erg beleefd en niet vies er van zijn om je te helpen. Ook waardeer ik de doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
Leuk personeel
Minpunten
Slecht betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Amsterdam - Supervisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 januari 2019
Leuk, gezellig, maar ook zeer serieus.
Veel leiding die je geeft en leert.
zeer educatief
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Hectische sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie winkelketen
filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Deventer20 november 2018
Aktie sport was voor mij een goede leerschool.
Heb daar veel communicatievaardigheden opgedaan en uiteindelijk doorgegroeid tot filiaalmanager.
Groot bedrijf maar wel gestructureerd wat erg prettig was.


Dagen waren van 09:00 uur tot 18:00 uur en met regelmaat ook op zaterdag werken.
Pluspunten
goed georganiseerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede11 november 2018
veel veranderingen van mensen binnen het bedrijf Aktie sport
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
veranderingen van Management
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Hengelo OV11 november 2018
een bedrijf waar veel veranderingen waren met account management waardoor de beloofde afspraken niet werd nagekomen
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
beloofde afspraken komen ze niet naar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leerbedrijf voor het sales vak
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Purmerend4 november 2018
Dit bedrijf is een goed leer bedrijf voor het sales vak, doormiddel van trainingen en winkel ervaring kun je jezelf op werken van verkoper naar bedrijfsleider. Daarnaast is er een eventuele doorgroei mogelijk naar kantoor functies.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was erg leuk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden24 oktober 2018
Het was erg leerzaam en ook een erg leuke ervaring
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Drukte
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig personeel
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten10 september 2018
Door weinig personeel te hebben moest je veel uren draaien per week en soms door in pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
staga (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 juni 2018
je kon daar gezellig praten met klanten en collega`s maar er moest ook hard gewerkt worden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en gezellig. Je komt veel in contact met anderen mensen en leert goed verkopen.
Stage Aktiesport Grote Houtstraat (voormalige medewerker) –  stagair17 april 2018
veel geleerd en contact gemaakt. je kan ook snel doorgroeien omdat er veel jongen mensen in het bedrijf zitten.
Pluspunten
goede communicatie
Minpunten
lange trappen...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's
verkoper (voormalige medewerker) –  Emmen27 maart 2018
Bij Aktiesport wordt vaak gewerkt met een jong team, hierdoor is het voor andere jongeren (wat ik destijds ook was) prettig werken.
Pluspunten
Jong team
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht21 maart 2018
Gezellig bedrijf waar je veel kunt leren.
Veel contact met klanten, behandelen van klachten, bijvullen van de voorraad, kassa beheer.

Helaas is de winkel failliet gegaan waardoor ik niet meer verder kon werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Alexandrium2 maart 2018
Aktie sport is een fijne winkel om in te werken.
Gezellige sfeer en collega's
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn eerste bijbaan, jaren terug, was ontzettend leerzaam en er heerste een onwijs gezellige sfeer!
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Mijn eerste bijbaan, jaren terug, was ontzettend leerzaam en er heerste een onwijs gezellige sfeer!
Pluspunten
Leuk product, leuke collega's, goed geregeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strevend
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 januari 2018
Een strevend bedrijf waarin je kan groeien en je kennis verbreed.
Pluspunten
Reis word vergoed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en leuke werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 december 2017
Leuke tijd opgebouwd met me collega's die je graag te hulp staan en je meer dan genoeg willen leren. Leuke werk omgeving en heb veel persoonlijk contact opgebouwd met de klanten. Het leukste vond ik toch de gezelligheid wat er elke dag wel was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam West21 november 2017
Over het algemeen helpen wij als team veel klanten, ook is de vracht belangrijk dat die verwerkt word. Het is van groot belang een goede oplossing te vinden met de klant als hij of zij niet tevreden is. Verder vind ik het belangrijk dat het schoon, opgeruimd en geordend is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Formele werkomgeving.
Verkoopmedewerker (snuffel stagiaire) (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord15 november 2017
Een dag op het werk begon met schoonmaken en labelen en af en toe klanten helpen en aan het einde weer schoonmaken.
Pluspunten
Korting op artikelen
Minpunten
Kille sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en kon er hoed te werk gaan
Salesman (voormalige medewerker) –  Den helder13 november 2017
Voor een jongeman die opzoek was naar wat ervaring was dit zeker een mooie kans om dat te krijgen.
Pluspunten
contact met de klanten
Minpunten
te kleine kantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aktiesport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 92 reviews
528
432
324
27
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur