Aktiesport Reviews

Alle 80 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk en gezellig. Je komt veel in contact met anderen mensen en leert goed verkopen.
Stage Aktiesport Grote Houtstraat (voormalige medewerker) –  stagair17 april 2018
veel geleerd en contact gemaakt. je kan ook snel doorgroeien omdat er veel jongen mensen in het bedrijf zitten.
Pluspunten
goede communicatie
Minpunten
lange trappen...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's
verkoper (voormalige medewerker) –  Emmen27 maart 2018
Bij Aktiesport wordt vaak gewerkt met een jong team, hierdoor is het voor andere jongeren (wat ik destijds ook was) prettig werken.
Pluspunten
Jong team
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht21 maart 2018
Gezellig bedrijf waar je veel kunt leren.
Veel contact met klanten, behandelen van klachten, bijvullen van de voorraad, kassa beheer.

Helaas is de winkel failliet gegaan waardoor ik niet meer verder kon werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Alexandrium2 maart 2018
Aktie sport is een fijne winkel om in te werken.
Gezellige sfeer en collega's
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn eerste bijbaan, jaren terug, was ontzettend leerzaam en er heerste een onwijs gezellige sfeer!
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Mijn eerste bijbaan, jaren terug, was ontzettend leerzaam en er heerste een onwijs gezellige sfeer!
Pluspunten
Leuk product, leuke collega's, goed geregeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strevend
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 januari 2018
Een strevend bedrijf waarin je kan groeien en je kennis verbreed.
Pluspunten
Reis word vergoed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en leuke werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 december 2017
Leuke tijd opgebouwd met me collega's die je graag te hulp staan en je meer dan genoeg willen leren. Leuke werk omgeving en heb veel persoonlijk contact opgebouwd met de klanten. Het leukste vond ik toch de gezelligheid wat er elke dag wel was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam West21 november 2017
Over het algemeen helpen wij als team veel klanten, ook is de vracht belangrijk dat die verwerkt word. Het is van groot belang een goede oplossing te vinden met de klant als hij of zij niet tevreden is. Verder vind ik het belangrijk dat het schoon, opgeruimd en geordend is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Formele werkomgeving.
Verkoopmedewerker (snuffel stagiaire) (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord15 november 2017
Een dag op het werk begon met schoonmaken en labelen en af en toe klanten helpen en aan het einde weer schoonmaken.
Pluspunten
Korting op artikelen
Minpunten
Kille sfeer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en kon er hoed te werk gaan
Salesman (voormalige medewerker) –  Den helder13 november 2017
Voor een jongeman die opzoek was naar wat ervaring was dit zeker een mooie kans om dat te krijgen.
Pluspunten
contact met de klanten
Minpunten
te kleine kantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sittard3 november 2017
werkzaamheden bestonden voornamelijk uit verkoop en vrachten.
kassa werkzaamheden kwamen er uiteindelijk ook bij.
leuke collega's leuke sfeer.
ik heb veel kunnen leren.
Pluspunten
dat er open werd gestaan voor doorgroei mogelijkheden.
Minpunten
soms geen structuur.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te persoonlijk bedrijf
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Lelystad30 september 2017
ik vond mijn collega's te persoonlijk en het management zag je te weinig
Pluspunten
korting op artikelen
Minpunten
geen proffesioneel bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopmedewerkster bij een sportwinkel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  gouda15 september 2017
Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met verkoop.
Pluspunten
verkoop
Minpunten
in een winkel staan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerbedrijf
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 augustus 2017
Aktiesport is een bedrijf waar zeker mogelijkheden zijn om door te groeien.

Zowel sales als merchandising.

Kanttekening is wel dat alles om Aktiesport draait en ze moeite hebben met dat privé privé hoort te zijn. Menselijkheid is met de jaren verdwenen terwijl de oudere garde wel belangstelling toonde in de werknemers.

Verder kan er aanzienlijk wat aan de interne communicatie gedaan worden.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Privé - Zakelijk scheiden is lastig voor de mensen die hogerop zitten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en prima werksfeer met collega's
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Middelburg17 juli 2017
Bij dit bedrijf heb ik me kunnen bewijzen en de mogelijkheden gehad om te kunnen doorgroeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met een topteam
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Terneuzen12 juni 2017
een hele fijne winkel met mooie merkartikelen en een jong publiek, helaas een hoge werkdruk met lage verdiensten en je word aan je lot overgelaten
Pluspunten
topteam, fijne winkel met jong publiek
Minpunten
hoge werkdruk, lage verdiensten, geen of weinig begeleiding, slechte arbeidsomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan beter
medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg20 mei 2017
Klanten helpen met schoenen en kleding is wel veel op en neer lopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk11 mei 2017
Leuke collegas en fijn werken lekker alles verkopen en klantvriendelijk zijn
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om daar te werken.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 april 2017
Heb het hier naar mijn zin gehad.
Collega's waren leuk en er was echt een teamverband.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel behulpzaam
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Den Bosch29 maart 2017
Zeer goede atmosfeer om te werken. Heel behulpzaam en geweldige collega's. Er wordt op tijd betaald.
Pluspunten
Op tijd betaald.
Minpunten
Niet georganiseerd genoeg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aktiesport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 80 reviews
525
428
319
27
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur