Vragen en antwoorden over Akkolade

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij Akkolade.

Bekijk alle 2 vragen over Akkolade

Wat is het sollicitatieprocess bij Akkolade?

Gevraagd

Help werkzoekenden meer te weten te komen over het bedrijf door objectief en beknopt te antwoorden.
Je antwoord zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen

3 antwoorden

Akkolade ondersteunt zorgteams bij het werven van een nieuwe collega. In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature bij jouw wensen aansluit.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt altijd in dienst bij de zorgorganisatie. Akkolade ondersteunt jou tijdens het gehele proces met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan!

Beantwoord door Akkolade

Akkolade ondersteunt zorgteams op het gebied van instroom van verpleegkundigen en verzorgenden. In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature past.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt altijd in dienst bij de zorgorganisatie. Akkolade ondersteunt jou tijdens het sollicitatieproces.

Beantwoord door Akkolade

Fijne sollicitatie is een locatie in de buurt, hierbij word je getrakteerd op wat te drinken.

Beantwoord - Petra Buijs (Current Employee) - Apeldoorn

Antwoord rapporteren