Vragen en antwoorden over Akkolade

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij Akkolade.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op Akkolade.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

2 vragen

Akkolade ondersteunt zorgteams bij het werven van een nieuwe collega. In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature bij jouw wensen aansluit.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt altijd in dienst bij de zorgorganisatie. Akkolade ondersteunt jou tijdens het gehele proces met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan!

Beantwoord door Akkolade

Bij Akkolade draait het om persoonlijk contact met onze zorgverleners, onze klanten en als team. Elke dag willen we het verschil maken voor kandidaten en klanten die contact met ons opnemen voor een nieuwe vaste baan. Als team werken we hard aan de verbetering van onze dienstverlening. Dit betekent dat we maandelijks samenkomen tijdens de Akkolade MasterMind Sessies. Op deze dagen reflecteren we uitgebreid met elkaar over ons werk & aanpak.

Ook hebben we dagelijks contact met elkaar via werkbezoeken, overleg over onze landelijke klanten en via onze chat messenger. Met elkaar werken we aan een positieve werksfeer binnen Akkolade, maar vooral ook bij onze klanten!

Beantwoord door Akkolade

Profiel geclaimd