Akkolade begeleidt jou bij het vinden van hun droombaan

Dat doen we door het gesprek met jou aan te gaan en...

jou voor te stellen bij het juiste team, werkgever en doelgroep. Bij ons altijd Missie Geslaagd Garantie!

Over ons:
Akkolade is sterk in begeleiden naar een droombaan in de zorgsector. Door de toenemende behoefte aan zorgpersoneel is er een oerwoud ontstaan aan vacatures. Wij willen graag je gids zijn. Doordat we samenwerken met meer dan 400+ zorgorganisaties kun je in een gesprek meerdere opties bekijken en adviseren je graag in het vinden van het juiste team, doelgroep of zorglocatie.

Onze procedure:
In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature bij jouw wensen aansluit.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt altijd in dienst bij de zorgorganisatie. Akkolade ondersteunt jou tijdens het gehele proces met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan!

Interesse?
Neem dan contact met ons op: 055-84 34 921 of kijk op www.akkolade.org. Je kunt via de website ook whatsappen met onze lokale accountmanagers. Tot snel!

Over Akkolade

Akkolade ondersteunt zorgteams op het gebied van instroom van verpleegkundigen en verzorgenden. In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature past.

Een tweede gesprek is met het zorgteam. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen word je
 – meer... 

  • Voor een afdeling acute psychiatrie (HIC) in de regio Apeldoorn zoeken wij een Verpleegkundige met ervaring in psychiatrie. Kun jij snel schakelen en sta je sterk in je schoenen? Reageer dan op onze vacature! https://akkolade.org/vacatures/verpleegkundige-acute-psychiatrie
  • Fijne dag Lefties! #Linkshandigendag

#akkolade #verpleegkundige #verzorgende #gehandicaptenzorg #begeleider #thuiszorg #verpleeghuis #verpleging #zorgprofessional #baan #ziekenhuis #contract #ziekenhuisleven #personeel #personeelgezocht #verpleegkunde #medisch #detachering #uitzenden #werkenindezorg #zorg #zorgvacatures #verpleegkundigen #ouderenzorg #vacatures #wervingenselectie #ikzorg #werkeninzwitserland #vacatureszwitserland
  • Weer opnieuw de schoolbanken in! Ellen komt als jong meisje in aanraking met de gehandicaptenzorg. Ze volgt de opleiding SPW niveau 3 en start daarna met de opleiding tot verpleegkundige. 
De baan van 3 maanden wordt uiteindelijk een periode van 13 jaar waar ze met veel plezier binnen deze organisatie werkt. 
Via Akkolade worden de eerste contacten gelegd met een nieuwe werkgever en de gesprekken verlopen voorspoedig; de omgeving sluit aan bij haar behoeften. De nieuwe organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat mensen voldoende opgeleid zijn. Dit betekent dat de "schoolboeken"  weer tevoorschijn komen en ze opnieuw gaat studeren en ze de verkorte opleiding tot verzorgende IG gaat volgen. Ellen zegt daarover “Dat was wel even wennen”. Ze besluit echter om ervoor te gaan en start per 1 februari 2019 met de opleiding in Tilburg en een maand later in haar nieuwe baan.

#akkolade #verpleegkundige #verzorgende #ggz #gehandicaptenzorg #begeleider #thuiszorg #verpleeghuis #verpleging #zorgprofessional #baan #ziekenhuis #contract #ziekenhuisleven #personeel #personeelgezocht #verpleegkunde #medisch #detachering #uitzenden #werkenindezorg #zorg #zorgvacatures #ouderenzorg #vacatures #wervingenselectie #ikzorg #werkeninzwitserland #vacatureszwitserland #projectvacatures
  • Het is inmiddels al weer bijna tien jaar geleden toen het het ministerie van WVS in 2010 aan V&VN de opdracht heeft gegeven in kaart te brengen hoe het vak van verpleegkundigen en verzorgenden er in 2020 uit zou moeten zien.Een interview met Adrie die nauw betrokken was bij de nieuwe beroepsprofielen.

Wat verandert er?
Ondanks dat het voor Adrie en haar collega's goed te begrijpen is, dat er een differentiatie gaat komen, doet het toch pijn dat een groot aantal taken en rollen die zij altijd in hun functie hebben uitgevoerd (en dus ontzettend ervaren en kundig in zijn), nu ineens wegvallen. Denk hierbij aan taken als leerlingenbegeleiding, coördinatie van de dagelijkse taken op de afdeling en meedenken in verbetertrajecten t.a.v. kwaliteit van zorg. Nu Adrie in het najaar gaat verhuizen richting het oosten van het land heeft zij een nieuwe baan gevonden in een ziekenhuis waar dit thema nog nauwelijks aan de orde is. Hier zal zij de komende jaren, met al haar kennis en ervaring, weer veel gaan bijdragen aan de kwaliteit van zorg en ontwikkelingen richting de toekomst!

#akkolade #verpleegkundige #verzorgende #ggz #gehandicaptenzorg #begeleider #thuiszorg #verpleeghuis #verpleging #zorgprofessional #baan #ziekenhuis #contract #ziekenhuisleven #personeel #personeelgezocht #verpleegkunde #medisch #detachering #uitzenden #werkenindezorg #zorg #zorgvacatures #ouderenzorg #vacatures #wervingenselectie #ikzorg #werkeninzwitserland #vacatureszwitserland #projectvacatures
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Prins Willem Alexanderlaan 421
7311SX Apeldoorn
Omzet
1 tot 5 miljoen (EUR)
Medewerkers
11 tot 50
Branche
Links
Akkolade website
Akkolade op Instagram
LinkedIN pagina

Twitter

Facebook