Akkolade

Akkolade Vast

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij zorgprofessionals aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar ze in dienst komen.

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en de zorg en zijn daarom persoonlijk betrokken bij onze werkgevers en zorgprofessionals.

Akkolade Teams

Een van de grootste uitdagingen in de zorg en welzijn sector is het behouden en aantrekken van nieuwe medewerkers. Hoe behouden we deze medewerkers voor de toekomst?

Akkolade Teams vermindert de personeelsuitstroom en behoudt meer medewerkers in het eerste jaar. Met onze aanpak kunt u uw personeelstekorten in de teams gericht aanvullen en het hoofd bieden aan de snel toenemende vraag in de toekomst.

Over Akkolade

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door ze te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector.

Samenwerken
Wij staan voor samenwerking. Met onze klanten en kandidaten. We leveren in elke procedure maatwerk en vinden het opbouwen van een relatie erg belangrijk.

We zijn sterk in
 – meer... 

  • Akkolade photo: Akkolade Vast, Projects en International
  • Akkolade photo: Àkkolade Projects
  • Akkolade photo: Akkolade International
  • Akkolade photo: Àkkolade Vast
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Prins Willem Alexanderlaan 421
7311 SX Apeldoorn
Medewerkers
11 tot 50
Branche
Links
LinkedIN pagina
Akkolade website

Twitter

Facebook