AFPRO Filters Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met veel potentieel
Onbekend (huidige medewerker) –  Alkmaar30 januari 2019
Fijne werkomgeving met veel potentieel.
Collega's zijn altijd bereid je te helpen en zodra je een goed idee hebt staat iedereen hier voor open.
Nieuwe zaken worden snel opgepakt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie met veel groeipotentieel
Onebekend (voormalige medewerker) –  Alkmaar25 januari 2019
Binnen AFPRO hangt een professionele maar fijne sfeer.
Collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen en de organisatie maakt een grote, maar fijne, groei door.
Nu instappen betekend ontzettend veel mogelijkheden voor de toekomst. Daarnaast worden deze mogelijkheden ook ondersteund door het aanbieden van cursussen en opleidingen.

Al met al een fijne organisatie met een platte structuur. Hangt een ondernemingsmentaliteit waarbij er snel knopen doorgehakt (kunnen) worden.
Pluspunten
Mooie arbeidsvoorwaarden, Sfeer, Uitdaging, Groei
Minpunten
Nog niet ontdekt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel groeiend bedrijf met veel potentieel
Verkoop (huidige medewerker) –  Alkmaar10 december 2018
Bedrijf met veel toekomst. De dynamische werksfeer is aanstekelijk.
Ga elke dag met plezier naar het werk.
Pluspunten
goede leerschool
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de sfeer van jaren 80 - Angstcultuur
hoofdkantoor (voormalige medewerker) –  Alkmaar4 december 2018
Zonde dat een bedrijf met zoveel potentie zo slecht wordt bestuurd.

Management en directeur hebben geen idee hoe het er bij een gemiddeld bedrijf aan toe gaat, allen zitten al jaren in de Afpro bubbel. Noord Koreaanse toestanden daardoor.

HR beleid bestaat niet, directie leden hebben meerdere persoonlijkheden de een nog slechter dan de ander, een simpel goedemorgen is teveel gevraagd.

Het enige waar de directeur in geïntresseerd is als hij je tegenkomt is waarom je niet op je plek zit en aan het werk bent. (dit geldt niet voor dames onder de 30, daar is alle tijd voor)

Geen enkele manager heeft het beste met zijn/haar personeel voor, allemaal bang voor de grillen van de directeur,
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
top-down bestuur, directie, management.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar, NL2 december 2018
Sinds de verplaatsing is het bedrijf steeds professioneler geworden.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische baan in snelgroeiende organisatie
Supply Chain Manager (voormalige medewerker) –  Alkmaar7 november 2018
Leuke en leerzame tijd gehad. Door de groei van het bedrijf zijn er vaak interessante doorgroeimogelijkheden. Af en toe wel hard werken, maar daar wordt je dan ook om gewaardeerd. Positieve en gemotiveerde collegas en management met een inspirerende kijk op de toekomst. Veel geleerd op professioneel niveau, Deze kennis en ervaring neem ik mee naar mijn volgende baan.
Pluspunten
Werksfeer en kansen
Minpunten
Gemis van de vrijdagmiddagborrel
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken.
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar31 oktober 2018
Prima werkgever. Groeiend groot vast team met leuke collega's. Zeker in het nieuwe magazijn waar alles goed op orde is is het prettig werken.
Pluspunten
Goede sfeer, waardering voor je werk
Minpunten
Minpunten zijn er bij ieder bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 16Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, rot tijd
Assistent logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar20 oktober 2018
Iemand moet het doen.
Ook ik zal vertrekken, wanneer weet ik niet.
Ik heb al veel collega's zien gaan.
Mooie praatjes.
Te mooi om waar te zijn.
Geen beloning.
Geen motivatie.
Geen borrels.
Geen leiding.
Nee bestaat niet.
Tilwerk is meer dan aangegeven wordt vanaf 40 kg.
Kinderachtige bedrijf.
Bestuurd door studenten en een ouwe gek
die nog in de jaren 50 leeft.
Minimaal tussen de 50 en 70 uur werken in de week.
Overwerk in tijd gegeven, waar je niks aan hebt omdat je altijd moet
werken en weinig tot moeilijk vrije tijd krijgt die jij wilt, jou vrije dagen worden
beslist door het bedrijf. Dus geen eigen keus.
Bij elke pauze gaat er een bel, ouwe troep.
Altijd overwerken is verplicht, dit staat ook in je tijdelijke-contract.
Weinig nieuwe ontwikkelingen bij het bedrijf 1 % over jaren.
Geen ruimte voor je zelf, je krijgt alleen maar gezeik.

Bestuur van het bedrijf weet niet wat ze willen, bvb: Morgen gaan we het magazijn helemaal nieuw indelen, maand later, zet alles maar weer terug, productie in nl wordt gestopt, alles komt uit polen, wat later, we gaan wat productie in nl maken, over 1 jaar gaan we verhuizen, twee weken verder, nee we gaan niet verhuizen, we moeten nieuwe mensen hebben, paar maanden later, gooi er maar een paar mensen uit, we gaan verhuizen en we zitten nu op een nieuwe locatie maar voor hoe lang, tja over maand of jaartje sluit de tent weer het zou mij niet verbazen. Het is net een circustent met clowns. Waar het over gaat is nog maar 10 %.

Bij elk positief bericht over dit bedrijf als referentie, dan klopt het 100% niet.
Pluspunten
Alleen leuke collega's met een lagere functie, zoals logistiek medewerker
Minpunten
Eigen te veel om op te noemen, zonde van je tijd
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch, snel groeiend bedrijf
Logistiek / Facilitair Manager (huidige medewerker) –  Alkmaar12 september 2018
Top down management, organisatie kan eigen groei niet bijhouden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 26Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dictatuur
Medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Alkmaar30 oktober 2017
AFPRO, ook wel bekend als ACS Filters. De directeur en een aantal vaste medewerkers regeren hier over de rug van de werknemers. Gelokt met mooie woorden en arbeidsvoorwaarden maar wat een desillusie! Werknemers worden opgebrand en na hun contractperiode afgestoten. Laat je niet verleiden. Het is in 1 woord kansloos.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Directeur, verplicht in pak met das, onbeschoftheid, bedrijfsvoering, beleid
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige collega's, Slecht management
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Alkmaar15 augustus 2017
Eentonig werk, geen doorgroeimogelijkheden, zeer stoffig en rommelig, Slecht beleid, slecht management
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afschuwelijke tijd gehad!
Sales Representative (voormalige medewerker) –  Alkmaar5 december 2016
Ik als 'young professional' kan meepraten over de vreselijke tijd bij dit bedrijf! Alsof je in de jaren 50 terugkeert. Ongelofelijke angstcultuur waar iedereen voor buigt. Geen ruimte voor feedback. Geen doorgroeimogelijkheden.
Zowel mannen als vrouwen: Elke dag in pak.
Heel veel personeelswisselingen, geen borrels.

Niet solliciteren! Zonde van je brief !!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Angstcultuur
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen toekomst!
Logistiek medewerker, fulltime (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH12 oktober 2015
Nog nooit bij zo´n slecht bedrijf gewerkt.
Achter de feiten lopen.
Geen inzicht.
Altijd te laat spullen bestellen.
De leiders praten niet met elkaar.
Geen communicatie.
Het zijn net een stelletje studenten.
Verplicht overwerken.
Slecht plannen.
Dingen zeggen wat niet waar is.
Bij overwerken krijg je niks ervoor terug.
Eigenlijk te veel om op te noemen!


Het bedrijf maakt zelf een kl@te zooi van.

Door je mond open te doen, hoe het dan wel beter kan.
Dan wordt dit tegen je gewerkt, krijg je een waarschuwing en
dat kost het jou je baan.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel overwerken, hoge werkdruk, zwaar werk, slechte leiding
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie gericht.
Productie medewerker. (huidige medewerker) –  Alkmaar, NH11 april 2015
Bij dit bedrijf is het hard werken, maar met veel voldoening.
Werken met fijne collega's.
Veel gevarieerd werk.
Pluspunten
Ruimte voor ontwikkeling.
Minpunten
Personeel vereniging functioneerde niet goed.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 22Rapporteren

Zie meer reviews over AFPRO Filters

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AFPRO Filters. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 17 reviews
55
43
32
22
15

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
2,8Bedrijfscultuur

Reviews over AFPRO Filters gesorteerd op locatie