Aethon
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Aethon Carrières en werk

Over ons
Aethon biedt een frisse kijk op flexibele arbeid. Op het snijvlak van uitzenden, detacheren en werving & selectie ontwikkelen we innovatieve concepten die de arbeidsmarkt verrijken, zodat werkgevers én werknemers verder komen.

Voor studenten:

Bij Aethon kan je carrière meteen beginnen. We maken professionals van studenten en carrières van bijbanen.
 – meer... Je kunt bij ons terecht voor een studiegerelateerde bijbaan, of via een reguliere bijbaan bijverdienen naast je studie. Wil je aan de slag gaan bij Aethon, dan vragen we flexibiliteit, betrokkenheid en ambitie. Je kunt je aanmelden voor een specifieke baan of sector, of in het algemeen je interesse in een bijbaan via Aethon kenbaar maken. Je geschiktheid bespreken we in een kennismaking. Heb je voor een functie een cursus of opleiding nodig, dan zal deze door Aethon worden verzorgd.

Voor professionals

Ben jij op zoek naar een kickstart van je carrière? In diverse sectoren biedt Aethon je de kans om je professioneel te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de zorg, bij de overheid of binnen de vervoersbranche. Wat we van je vragen, is een relevant diploma en een flinke brok motivatie. Waar nodig leiden we je op en we bieden een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden.


Voor opdrachtgevers:

Aethon staat naast u wanneer u kampt met tijdelijke onderbezetting, bijvoorbeeld tijdens vakanties of bij uitval door ziekte. Of wanneer u ad hoc flexibele krachten nodig hebt. Wat uw behoefte ook is, Aethon verzekert u van een oplossing die past. Onze ervaren planners met kennis van uw branche brengen uw wensen exact in kaart. In onze database vinden zij de talenten die geknipt zijn om invulling te geven aan uw vraag. Gemotiveerde professionals of studenten met affiniteit voor de functie, die weinig of geen inwerktijd nodig hebben. U kunt per uur een beroep op hen doen en u behoudt alle vrijheid. Ontdek het vandaag nog.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Aethon te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,0
Bedrijfscultuur