Aethon
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Aethon Carrières en werk

Over ons
Aethon biedt een frisse kijk op flexibele arbeid. Op het snijvlak van uitzenden, detacheren en werving & selectie ontwikkelen we innovatieve concepten die de arbeidsmarkt verrijken, zodat werkgevers én werknemers verder komen.

Voor studenten:

Bij Aethon kan je carrière meteen beginnen. We maken professionals van studenten en carrières van bijbanen.
 – meer... Je kunt bij ons terecht voor een studiegerelateerde bijbaan, of via een reguliere bijbaan bijverdienen naast je studie. Wil je aan de slag gaan bij Aethon, dan vragen we flexibiliteit, betrokkenheid en ambitie. Je kunt je aanmelden voor een specifieke baan of sector, of in het algemeen je interesse in een bijbaan via Aethon kenbaar maken. Je geschiktheid bespreken we in een kennismaking. Heb je voor een functie een cursus of opleiding nodig, dan zal deze door Aethon worden verzorgd.

Voor professionals

Ben jij op zoek naar een kickstart van je carrière? In diverse sectoren biedt Aethon je de kans om je professioneel te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de zorg, bij de overheid of binnen de vervoersbranche. Wat we van je vragen, is een relevant diploma en een flinke brok motivatie. Waar nodig leiden we je op en we bieden een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden.


Voor opdrachtgevers:

Aethon staat naast u wanneer u kampt met tijdelijke onderbezetting, bijvoorbeeld tijdens vakanties of bij uitval door ziekte. Of wanneer u ad hoc flexibele krachten nodig hebt. Wat uw behoefte ook is, Aethon verzekert u van een oplossing die past. Onze ervaren planners met kennis van uw branche brengen uw wensen exact in kaart. In onze database vinden zij de talenten die geknipt zijn om invulling te geven aan uw vraag. Gemotiveerde professionals of studenten met affiniteit voor de functie, die weinig of geen inwerktijd nodig hebben. U kunt per uur een beroep op hen doen en u behoudt alle vrijheid. Ontdek het vandaag nog.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Aethon te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
2,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Aethon?

50%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 24 reviews
4,0
Ideale bijbaan voor studenten in de zorg
Geschreven door Flexmedewerkster (huidige medewerker) uit Hilversum op 2 maart 2020
Aethon is een bedrijf die enorm gegroeid is in de afgelopen jaren, waarvoor ik nu inmiddels 3 jaar werkzaam ben. Doordat de flexmedewerkers zelf hun beschikbaarheid kunnen opgeven, valt het goed te combineren met een studie en/ of een sociaal leven. Er zijn verschillende afdelingen/ zorginstellingen waar we ingezet kunnen worden, wat het werk ook erg - meer...
Bekijk Aethon reviews over management

Welke vacatures staan er open bij Aethon?

Beste werklocaties
4,8
Amsterdam
3,9
Rijswijk
3,5
Haarlem
2,3
Den Haag
Meest populaire functies
4,7
Accountmanager (m/v)
4,0
Helpende (m/v)
2,3
Verpleegkundige (m/v)
2,3
Verzorgende (m/v)

Aethon vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Aethon?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 29 gesprekken
Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 28 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 27 gesprekken
Meer dan een maand
Gesprekken bij Aethon